не равномерно натоварване при някои упражнения?!?!

05.01.10
17:35

хора когато правя набиранки дясната ръка ми се стяга доста повече от лявата.Такъв проблем имам и при следното упражнение(не му знам името сорка),бицепсово сгъване на щанга от право положение(незнам дали ме разбрахте ххх :) ),тоя проблем го нямам обаче,когато правя скотовото.Дясната ми ръка е по голяма от лявата.Дайте някъкви адекватни отговори че направо съм в депресия

ПИ

05.01.10
18:33

Най-простото обяснение е, че едната ти ръка е по-голяма от другата.

05.01.10
18:37

просто нямаш кординация с едното напъваш повече с другото по-малко.

05.01.10
19:24

На мен дясната ръка ми е по-голяма от лявата с цял сантиметър.Като сила май са еднакви.

05.01.10
20:36

добружанеца това съм го пробвал,като натоварвам повече лявата пак така се получава дясната я изпомпвам повече... може би отговора на питбулл е най-простото обяснение.А да ви питам нещо лошо ли е нормално ли е ?! И ако има начин как мога да го предотвратя?Или да не му обръщам чак толкова специално внимание.

ПИ

05.01.10
20:47

казано от no_smoking на 05.01.10, 20:36:

добружанеца това съм го пробвал,като натоварвам повече лявата пак така се получава дясната я изпомпвам повече... може би отговора на питбулл е най-простото обяснение.А да ви питам нещо лошо ли е нормално ли е ?! И ако има начин как мога да го предотвратя?Или да не му обръщам чак толкова специално внимание.

На всеки човек едната половина на тялото е по развита от другата.
На мен лявата ми ръка е 34,5 см ..дясната 37 ;дд, но тръгнаха да се изравняват. В началото лявата неможех да я стягам ..  :lol:

Мнението беше редактирано от Питбула на 05.01.10 20:48.

05.01.10
20:51

Може да минеш за известно време на дъмбели,да видиш как ще ти се отрази.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1