Успешно ли е структурирана програмата ми?

16.01.10
01:32

Първо искам да обясня моя случай. Имам 2 години опит, но след това прекъснах за 2 години, в които претърпях две операции на предмишницата (които доста промениха мускулатурата и; след счупвания). Сега след като тези контузии са отшомели и от последната операция е минала около година реших, че мога пак да се завърна във фитнес залата (естествено консултирал съм се и с лекар)

Въпросите ми са свързани с това как да започна. Основният проблем е, че съм загубил форма съм отслабнал много в ръцете. Ето и изборът ми на програма и защо съм избрал точно нея:
1вият един месец възнамерявам да изпозлвам тази програма: http://www.bb-team.org/workout/1281/ . Целта ми е мускулатурата ми да свикне с натоварванията и да повиша тонуса си.

Тъй като ръцете са ми отслабнали неописуемо много сметнах , че е най-добре следващите 2(3) месеца програмата ми да бъде с акцент върху ръцете, така че след изтичането на този период да са достатъчно “развити”, че да ми позволят по-високи и добри резултати при останалите мускулни групи.Ето я и програмата:
1ви ден:  изтласкване на щанга от лег - 3 загряващи серии, 2х4, 1х10, 1х15
          придърпване на долен скрипец - 3 загряващи серии, 2х4, 1х10, 1х15
          изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 2 загряващи, 2х6
          коремни преси 3х30
2ри ден почивка
3ти ден: бедрено разгъване - 3 разгряващи, 2х6, 1х15
          бедрено сгъване - 3 разгряващи, 2х6, 1х15
          мъртва тяга - 3 разгряващи, 2х4, 1х10, 1х15
          повдигане на пръсти на калф машина - 1 загряваща, 2х15
          вдигане на крака от вис - 3х15
4ти ден почивка
5ти ден: придърпване на вертикален скрипец - 3 загряващи серии, 2х4, 1х10, 1х15
          раменна преса - 3 загряващи серии, 2х4, 1х10, 1х15
          скотово сгъване - 2 загряващи, 2х6
          коремни преси 3х30
6 и 7 ден почивка

Какво мислите за програмата ми ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1