17.01.10
20:43
Прост въпрос (от прост човек) относно кардиото и горенето на калории.
В периода ми на качване на маса, ако искам да горя мазнини по начин, различен от хран. режими, кардиото (по-точно скачането на въже) би ли ми попречило по някакъв начин на качването на ММ? Планирам 4 пъти седмично, сутрин на гладно да ставам по 15-20 мин да поскачам, обаче тъй като трябва да приемам повече кал. отколкото горя, как мога да контролирам поддръжката на мм и същевременното горене на мазнини?
Благодаря!
18.01.10
13:44
Масата се качва от храната.Скачането ще помогне да изчистиш мазнините, но само със скачане едва ли ще стане.Но няма да попречи на качването.
казано от anxiety на 18.01.10, 13:44:
Масата се качва от храната.Скачането ще помогне да изчистиш мазнините, но само със скачане едва ли ще стане.Но няма да попречи на качването.
Благодаря за отговора, с тези неща съм наясно, но когато няма основен енергиен източник (както е на гладно след сън) - в моя случай въглехидрати - организма започва да разгражда мускулите и оттам да черпи енергия. Въпросът ми е как да предотвратя това?
18.01.10
15:44
казано от Дан на 18.01.10, 14:06:
казано от anxiety на 18.01.10, 13:44:
Благодаря за отговора, с тези неща съм наясно, но когато няма основен енергиен източник (както е на гладно след сън) - в моя случай въглехидрати - организма започва да разгражда мускулите и оттам да черпи енергия. Въпросът ми е как да предотвратя това?
Ами като не скачаш сутринта на гладно, а в друго време на деня :)