Anelia: Много OFF Season

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.07.10
16:40

Ей голям дъжд това лято, голямо нещо. Човек колело не може да кара  (devil)

Тренировката:
8,8,7,6,5,4,3,2 военна преса @17 кг
5х15 обратни коремни @0 кг
3х15 горен скрипец зад врат @10 кг (тук правих малки кг много повторения, защото лесно стават контузии)
3,2,1 мин планк
5х8 повдигане встрани @3кг
След всичко това 20 минути волейбол с една ученичка, която си биеше сама сервиси та и аз се наредих в отсрещното игрище и започнахме да бием сервиси, после и да си подаваме. След 20-та минута бях изморена и разконцентрирана и предпочетох да спра докато не съм се контузила преди състезанието ми в неделя.

Утре дъжд не дъжд, трябва да потренирам :)

Ще сложа и меню, колкото и шантаво да изглежда днес:
9:00 прясно мляко 300 мл, 100 гр мюсли (но не от това със захар ами са си овесени ядки със стафиди, лешници, ленено сме и прочие)
13:00 пиперка, натъпкана със смачкани яйце+извара+сирене; 1 палачинка (с доста яйца и мляко ги правих) с пълнеж котидж и 1 палачинка с пълнеж пушен и ожарен врат и кашкавал. След всичкия този белтък, няма да ви казвам какво се случва из къщи  :x
15:00 много сливи, може би към 1/2 кг
19:00 1. салата зеле и моркови; 2. мешана салата 3. няколко пържени тиквички с кис. мляко
20:00 ей сега си сипвам агнешка супа с картоф. Правила съм я аз, значи има повече месо и едно маааалко картофче.

Мнението беше редактирано от Anelia на 08.07.10 17:01.

12.07.10
11:49

Как се кара в локви.
Особеностите на горския терен.
Кака ви е предпоследна. Ъъъ, при две участнички, това май ме прави шампион  :D
Днес май ще пропусна фитнеса, че утре ще ставам много рано и ще тръгвам на много дълъг маршрут. Смятам да ми е малка подготовка за 24-часовия маратон.

12.07.10
12:02

казано от Anelia на 12.07.10, 11:49:

Как се кара в локви.
Особеностите на горския терен.
Кака ви е предпоследна. Ъъъ, при две участнички, това май ме прави шампион  :D
...

Браво на кака!
И добре сте се накаляли. Имаше ли сериозни падания?

12.07.10
13:05

Страхотни и надъхващи снимки (както винаги!), Ани!

12.07.10
13:11

Яко! Offroad с велосипед.
Добре сте си изкарали, въпреки времето. :)

12.07.10
19:11

Падания имах 2. Хубаво че не бяха сериозни, но това все пак ме прави несериозен и безотговорен карач. Все си казвам, че трябва да внимавам повече, но все се озовавам на земята. При все, че предния ден вече бях паднала веднъж и си мислех, че съм си взела полагаемото за седмицата, но уви. За щастие, само ей тази последица беше.

13.07.10
15:08

(clap) Бравоооо!

14.07.10
16:57

Охх, тези дни изпаднах яко в приключения. Губене във Върбишка планина, за два дни жив човек не срещнахме, само стадо диви свине, преспиване на сечище...Сега целите ми крака са подпухнали, едва куцам. Надявам се до неделя да съм се оправила, че Амбарица ме чака :)

Уоу , звучи вълнуващо , макар и доста опасно ... Важното е , че си добре ! :)

15.07.10
09:05

казано от Anelia на 14.07.10, 16:57:

Охх, тези дни изпаднах яко в приключения. Губене във Върбишка планина, за два дни жив човек не срещнахме, само стадо диви свине, преспиване на сечище...Сега целите ми крака са подпухнали, едва куцам. Надявам се до неделя да съм се оправила, че Амбарица ме чака :)

Направо се записвай се за следващия Survivor. :)

15.07.10
10:07

То май няма да има скоро нов. Но бих участвала хихи :)

16.07.10
03:51

Излезе моят пътепис. Ако на някой му се четат истории с картинки със сутрешното кафе :)
Днес ще покарам колело сутринта, а може и вечерта, защо не :)

16.07.10
09:26

Интересен пътепис Ани. Хъскито не е много дебело и е много сладък :)

16.07.10
10:43

Далеч по-забавен и интересен е пътеписът на моя спътник Милен (a.k.a. zappa). Според мен скрива в малкото си джобче много от съвременните български автори. Евала!

16.07.10
11:34

Този пич Милен... голям образ е да знаеш. И двата пътеписа са много интересни, а снимката с кучето става за аватар

16.07.10
13:09

Носи ти се славата  (grin)

Тя си е. Откачена жена, да не ви се налага да й следвате педалите. Жална ви майка! Гаджет преди време ме обвини, че аз съм създал този Франкенщайн на колоезденето, ама не е така - сама си се издялка. От кекава женичка, към отвратителен мъчител.

Анито е бич за хората като мен,които желаят да покарат 1 час после да почиват още толкова и после да атакуват бирите и кебапчетата.

Не, не е човек това русото, откъде се пръкна това чудовище, а колко кротка изглеждаше в началото.

19.07.10
02:51

След мъчително седене от 21 до 4:30 сутринта на пиано бар, придружено с караоке, спане само 2 часа, в събота се изнесох към Стара планина. Невероятен уикенд :) СНИМКИ :)

19.07.10
06:03

Якото приключение, Ани!
Изчетох ви пътеписите, направо се разбих да се хиля на стила на zappa - този човек е истински талант! Задочно го поздравявам  :)

Ей от такива неща остават най-хубавите спомени!

19.07.10
06:19

казано от Vic на 19.07.10, 06:03:

Якото приключение, Ани!
Изчетох ви пътеписите, направо се разбих да се хиля на стила на zappa - този човек е истински талант! Задочно го поздравявам  :)

Ей от такива неща остават най-хубавите спомени!

Абсолютно подкрепям, zappa пише страхотно, аз го четох най - малко три пъти и все се смях :)
Кажи му, че си е сбъркал професията, освен ако не е писател.

19.07.10
09:24

И аз се присъединявам, определено ми повдигна настроенитео въпросното четиво. :)

20.07.10
14:33

Днес в спортния диспансер ме мериха и шариха. Утре ще получа останалите изследвания, но процентът мазнини ми е 13,4. Доста добре :)
Вече съм член на колоездачен клуб, а другата седмица съм за пръв път извън България на състезание в Сърбия. Стискайте палци.
Малко пресни снимки с новите екипи :)

Мнението беше редактирано от Anelia на 20.07.10 16:01.

23.07.10
09:43

Днес се заех сериозно с интервални тренировки. Загряване 15 мин, 3х3,5 минутен баир нагоре и после надолу. След това още 50 мин за разпускане. Още на втория интервал ми свършиха силите в краката, а въздух имах. Може би се дължи на това, че тръгнах на гладно. Утре ще закуся и едва тогава ще карам.

24.07.10
11:06

Днес пак интервалите, направо се размазвам с тях (sweat)  После всички от компанията са доволни, защото не ги юркам, а караме бавничко, спираме за кафенца и бирички. Не посмях да вдигна броя им и пак останах на 3. Имах малко повече сила, а драпах за въздух като риба на сухо. Мъка си е...

29.07.10
03:23

Вчера направих яката тренировка, днес малко разпускам пак същото трасенце, но веднъж само и довечера пътувам за София, от там за Балканското първенство в неделя. Стискайте палци :)

03.08.10
09:02

С голяма доза късмет, със следване на съветите на треньори, с умерено и добро каране от моя страна, и с малко разочарование, се добрах до бронз. Повече съм писала ТУК.
И СНИМКИТЕ.

03.08.10
10:01

Айде ЧЕСТИТО!!!

03.08.10
10:05

Ани, честито за победата! Ти си нашата гордост : )))))

03.08.10
10:17

Честито и от мен :) А би ли споделила колко ти е пулса в спокойно състояние?

03.08.10
10:25

казано от Anelia на 03.08.10, 09:02:

С голяма доза късмет, със следване на съветите на треньори, с умерено и добро каране от моя страна, и с малко разочарование, се добрах до бронз. Повече съм писала ТУК.
И СНИМКИТЕ.

Ауууу, какъв срам :)))) Е как можа “само” до бронза...(punch)  (envy) 

БРАВО! БРАВО! (clap)

03.08.10
10:33

казано от old_man на 03.08.10, 10:17:

Честито и от мен :) А би ли споделила колко ти е пулса в спокойно състояние?

В тази тема зачекнах темата, но веднага се появиха хора, които ме обявиха за болна. Ходих на изследвания в спортен диспансер и се оказах здрава. Повече от изследванията ми:

Хемоглобин: 123 г/л
Хематокрит: 3991/л
Натоварване при 175 вата пулс: 162
Vo2max 3200 Vo2max/kg= 61.5
Ръст-165см, тегло 52 кг
Мазнини13.4%
Динамометрия: дясна ръка:25, лява  20
Пациентът е клинично здрав.

04.08.10
17:18

Ани, честита победа и от мен! Още много спортни постижения ти пожелавам! Продължавай със същия хъс! :)

22.08.10
19:25

Ходих насам натам, най-вече прекарах 5 невероятни дни в Родопите заедно с още 68 луди глави на 2 колела. СНИМКИ Невероятна природа!
Сега продължавам да карам колело. Хич не съм доволна от храната си, ям неща като бял хляб или тук-там вафла. Въпреки усилените тренировки, съм качила кг, но зимата за мен е моментът за чистене, сега не мога да правя диети и да намалявам въглехидратите. Не знам защо, но не ми е било никога толкова трудно да си организирам правилното хранене както сега. Оправдавам се с липса на време и пътувания, но това съвсем не са правдоподобни оправдания.

23.08.10
05:20

казано от Anelia на 22.08.10, 19:25:

Ходих насам натам, най-вече прекарах 5 невероятни дни в Родопите заедно с още 68 луди глави на 2 колела. СНИМКИ Невероятна природа!
Сега продължавам да карам колело. Хич не съм доволна от храната си, ям неща като бял хляб или тук-там вафла. Въпреки усилените тренировки, съм качила кг, но зимата за мен е моментът за чистене, сега не мога да правя диети и да намалявам въглехидратите. Не знам защо, но не ми е било никога толкова трудно да си организирам правилното хранене както сега. Оправдавам се с липса на време и пътувания, но това съвсем не са правдоподобни оправдания.

Не е съмсем така - провдоподобни са за мен. Аз също когато съм вкъщи се организирам перфектно, но ида ли на село... Там ВСИЧКО е двойно по - вкусно......А да не говорим, че сме 12 човека и никой не се съобразява с моя режим. А не мога да си нося пържолки само за мен, нали?! Така че, бъди спокойна, не само с теб е така! ;)

23.08.10
05:32

казано от Anelia на 22.08.10, 19:25:

. Въпреки усилените тренировки, съм качила кг, но зимата за мен е моментът за чистене, сега не мога да правя диети и да намалявам въглехидратите. Не знам защо, но не ми е било никога толкова трудно да си организирам правилното хранене както сега. Оправдавам се с липса на време и пътувания, но това съвсем не са правдоподобни оправдания.

И аз съм така това лято...Много объркано време, резки промени в климата. Иначе не се спирам и честно писнало ми е да си организирам храната. Е не се оливам с боклуците определано. На есен ще е по-лесно с режима. Сега е време за живеене.
Ани от усилените тренировки също се качва. Едва ли е от въглехидратите само , особено при твоето натоварване

07.09.10
14:32

Не пиша пак с цел да избягам от скуката всеки ден да пиша: колоездене :)
Храната си малко я подобрих откъм качество, но с количествата не съм много добре  (dull)
Тази седмица ми предстои 24-часов маратон. Пожелайте ми разум, за да не правя простотии, а да слушам тялото си.

07.09.10
14:36

казано от Anelia на 07.09.10, 14:32:

...
Тази седмица ми предстои 24-часов маратон. Пожелайте ми разум, за да не правя простотии, а да слушам тялото си.

Лудница! Пожелавам ти сила, издръжливост и трезва преценка!
Успех!

13.09.10
11:51

Браво, Ани! Страшна си!

http://www.moreto.net/novini.php?n=100831

13.09.10
13:41

Супер, резултата говори доста.. :) Продължавай напред. :)

13.09.10
13:42

Благодаря ви много за подкрепата!
Искам да вметна само, че не съм варненка, въпреки че карам за варненски отбор и много ме досмеша от написаното в статията, че трасето било осветено. Не мога да си представя как точно се осветяват 11 км гора  :D
Моите впечатления от състезанието можете да прочетете ТУК.

13.09.10
14:54

Ти направо си ги изяла.
Честита победа, с пожелания за още много медали

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1