31.01.10
13:13
Хайде чакаме репортажа :).
казано от Иван Шишманов на 31.01.10, 13:13:
Хайде чакаме репортажа :).
Идва... Идва! ;-)
Неделя, 31.01.2010 12:00 ч.
Място: Варна, стадиона в Младост (под тенис кортовете, до старата фитнес зала “Гето”)
Времето: Дъжд. Кишав сняг и полуразтопен лед. Температура: +2 град.
Участници:
Limka, Mihail & Vic
Тренировка: Кръгова (организацията и засичане на времето от Лимка)
- Бягане 400 м
4 кръга, 20 сек макс скорост/макс повт + 20 сек почивка и смяна на постовете.
Постове:
1. Набирания
2. Палоф преса
3. Хоризонтално обратно гребане на халки
4. Суинг до вертикала (пудовка 16 кг)
5. Хай пул (пудовка 16 кг)
6. Ходещи напади
7. L-стоеж на успоредка
8. Скачане на въже
9. Кофички на успоредка
10. Почивка
- Бягане 400 м
Общо 32 мин.
Яката работа! Чудна тренировка се получи!
Без снимки заради силния дъжд. Бяхме много, ама наистина МНОГО МОКРИ и отвън и отвътре :coolgrin:.
Мнението беше редактирано от Vic на 10.02.10 05:46.
Това са хоратаааа.......а аз играя мач в Плевен.....:))))))
надявам се и обаждането ми в 12, поне малко да ви е стимулирало:))))
А аз цъках баскет на изкуствените игрища дето са близко до стадиона. GSMа ми беше в сакчето и не съм го чул, като ми е звъннало напомнянето за CrossFit-a :) Нищо- другия път! :P
е точно по това време някаде си тръгнах от стадиона ...ходих да бягам , но може би този уикенд ще видя най-накрая какво е това кросфит
казано от vencito0o на 01.02.10, 13:17:
е точно по това време някаде си тръгнах от стадиона ...ходих да бягам , но може би този уикенд ще видя най-накрая какво е това кросфит
Видяхме двама да бягат в дъжда, като паркирахме, но докато занесем инвентара до лостовете и те си тръгнаха. Да не си бил един от тях?
Иначе си добре дошъл да се включиш или погледаш. Ще пускаме съобщение в тази тема поне 1 ден преди тренировката. Всеки път е различно, няма скука :coolsmirk:
еми да и ние видяхме 3ма да идват и си тръгнахме ... жалко иначе ми стана интересно това с кросфита
Много интересно иска ми се да дойда но нямам възможноста много съм далече.
И един въпрос. Имат ли значение годините? :)
лудостта възраст няма...залавяй се...един от най-добрите кросфитъри в целия свят е на 35 вече...имаш време
Здрасти, банда :coolsmile:!
Неделя 07.02./12.00 ч, се събираме да тренираме пак на стадиона в Младост (зад търговски център Явор)
До утре!
06.02.10
15:57
Абе, кога ше направим една Варна-Сф среща?
казано от Венцеслава Атилова на 06.02.10, 15:57:
От другите градове, доматите ли да ядем ? :D
казано от Madboy на 06.02.10, 17:46:
казано от Венцеслава Атилова на 06.02.10, 15:57:
От другите градове, доматите ли да ядем ? :D
Хаха! Както се е развихрила Венци в Live to Lift, не доматите, ами и колците ще ядем ;-)
Венци, знаеш, че нашата организация е желязна, изберете си ден и идвайте! Славко и Madboy съм сигурен, че ще се включат :coolsmile:.
Пък що де не ви се изсипем ние в София :coolsmirk:?
Сега ми хрумна още нещо. Нарочваме един-два комплекса, които всички да са в състояние да направят (като възможности и екипировка), избираме ден и ги правим всеки по родния град, после постваме клипчета и резултати. Нещо като виртуална среща :).
Ако всички сме сериозни можем да го направим традиция, а когато ситуацията позволява, срещите ще са на живо :-)
Мнението беше редактирано от Vic на 06.02.10 18:16.
06.02.10
20:30
Сега с Дени си говорехме, дали е по-добре с кола или с влака и решихме, че май е по-идейно с влака да ви дойдем на гости :)
Ако Венци е навита можем за 20-21.02 да отскочим до Варна. Пък може и по-голяма тумба да се съберем :)ю
поздрави
казано от Лазар Радков на 06.02.10, 20:30:
Сега с Дени си говорехме, дали е по-добре с кола или с влака и решихме, че май е по-идейно с влака да ви дойдем на гости :)
Ако Венци е навита можем за 20-21.02 да отскочим до Варна. Пък може и по-голяма тумба да се съберем :)ю
поздрави
И аз се включвам към тумбата....На всичко отгоре сънувах Лимка и Венци.Време е да се видим на живо
Лазаре, бройте ме и мен...
Ставаме силна група с теб, дени, венци...Варна няма да е същата:)))))
08.02.10
06:24
Хора, до края на февруари трябва да сме отворили новия магазин и има доста мебели за редене та събота и неделя съм там. За съжаление ще трябва да пропусна. Но началото на март вече е друга работа :)
казано от Лазар Радков на 06.02.10, 20:30:
поздрави
Супер идея :coolsmile: !
С едно уточнение - в този период очаквам да имаме един ангажимент, нека остане неуточнена датата, ще пишем възможно най-скоро кога ще се сме със сигурност на линия.
Неделя, 07.02.2010 / 12:00 ч.
Място: Варна, стадиона в Младост (под тенис кортовете, до старата фитнес зала “Гето”)
Времето: Дъжд (много). Кал. На места кишав сняг и полуразтопен лед. Температура: +4 град.
Участници:
Vic (по стечение на обстоятелствата нямаше други участници)
Тренировка: Комплекс Eva
Резултат: 48:50 мин
Освен мен, на стадиона имаше още един луд - една жена, около 50 годишна, навърташе обиколка след обиколка бавно бягане и бързо ходене. Беше там, когато пристигнах, и си тръгна към края на 4 рунд, т.е. бягала е поне 1 час в силен дъжд и на хлъзгава писта. Уважавам такива хора.
Мнението беше редактирано от Vic на 08.02.10 07:43.
защо сам бе бате Вики???...скатавка ли са упражнявали другите..:)))
Ева...един от любимите ми комплески:)))
Здрасти, банда!
Планираме тренировката за неделя, 14.02.2010, да е в 10:30 ч. на плажа в Аспарухово.
Този път ще е 1 комплекс за всички участници: Smokey Bear
Пишете или се обадете за потвърждение, за да знаем колко и какви тежести да приготвим :coolsmile: .
Плажа е доста обширно понятие. Дай някакъв ориентир.
Ако не вали ще дойда да ми покажете техниката на обръщането, че нещо ми убягва ;)
казано от shemeta на 11.02.10, 06:13:
Плажа е доста обширно понятие. Дай някакъв ориентир.
Ако не вали ще дойда да ми покажете техниката на обръщането, че нещо ми убягва ;)
Е, плажа на Аспарухово не е чак толкова голям. Предполагам, че ще сме в по-западната част (левия край, ако гледаш към морето), защото там ще е по-удобно да се паркира. И едва ли ще има и други луди, размятали щанги :coolsmirk:
Здлавейте, приятели!
Възникнаха някои неотложни ангажименти за неделя и тренировката отпада. Съжалявам...
Мнението беше редактирано от Vic на 12.02.10 07:30.
За съжаление тази събота и неделя (20-21.02.2010) също ще пропуснем тренировката...
Дано за следващата седмица всичко е наред.
казано от valerious на 25.02.10, 09:35:
Ще има ли тренировка в Варна на 6-7 март :) ?
Ако всичко е наред, тренировка ще има сега в неделя, 28.02.2010. След това, тренировката ще е чак на 13-14.03.2010, с ударната група от София и Плевен :coolsmile:
В тази връзка, ето какво ми се върти в главата за първи комплекс на 13.03.2010 (за мъжете!):
20 х Dead Lift @ 3/4 BW
400 Run
15 x Clean (power or squat) @ 3/4 BW
400 Run
10 x Push Press/Jerk @ 3/4 BW
400 Run
5 x Squat Clean & Jerk @ 3/4 BW
400 Run
10 x Push Press/Jerk @ 3/4 BW
400 Run
15 x Clean (power or squat)
400 Run
20 x Dead lift @ 3/4 BW
For time.
Предполагам, че времето ще е около 30 мин. Разполагаме с 2 олимпийски лоста, т.е. ще трябва да го направим на серии по 2-ма участника.
Коментари и мнения?
казано от Vic на 25.02.10, 09:50:
В тази връзка, ето какво ми се върти в главата за първи комплекс на 13.03.2010 (за мъжете!):
. .
. Предполагам, че времето ще е около 30 мин. Разполагаме с 2 олимпийски лоста, т.е. ще трябва да го направим на серии по 2-ма участника.Коментари и мнения?
A защо да не направим нещо, което и мъже, и жени ще могат да правят?
И което ще можем да правим всички заедно, а не да се изчакваме - т.е. нещо за което имаме достатъчно ‘оборудване’?
25.02.10
10:30
Vic, тотално ме отказа от подбно мероприятие.
Има и по безболезнени начини за самоубийство от този, бягайки с щанга на рамене :lol:
Извинявайте, че се намесвам, но какъв им е прoблемът на жените с този комплекс? Освен, че е неприятен, :lol: разбира се? И освен че, ако за мъже е 3/4, то за жени трябва да е макс. 1/2 BW?
Ами, точно това...че е непосилно за жените, които ще присъстват да обърнат или изтласкат 3/4 BW си.
според мен можем да измислим равна база за всички...мое мнение... не е нужно всички да са съгласни с него или да го наложа :) Макар, че ще ми е по-хубаво, ако го наложа :lol:
Мисля си, че като евент ще е много по-яко, надъхващо и мотивиращо, ако всички правим едно и също нещо и действаме заедно, а не се изчакваме...
казано от inis9 на 25.02.10, 10:35:
Извинявайте, че се намесвам, но какъв им е прoблемът на жените с този комплекс? Освен, че е неприятен, :lol: разбира се? И освен че, ако за мъже е 3/4, то за жени трябва да е макс. 1/2 BW?
Хахаха! На чужд гръб сто кросфит комплекса са малко ;-)
@ Slavko - Защо ти се видяха много бяганията? Аз мислех, че точно ти ще се радваш... Освен ако не смяташ да ги минаваш на спринт. За себе си знам, че след първите 400 м, няма да съм в състояния да избягвам 1 обиколка за по-бързо от 02:15 мин, имайки предвид тежките щанги.
@ Limka - очаквам предложения за комплекси!
О, да, за това съм убедена, че е така, Лим. Много по-мотивиращо е, когато всички правят едно и също....
Ще го видим на клипчетата, които ще направите и за които ви благодарим in advance.
П.П. Между другото, ако не се лъжа, силата при жените в горната половина е в съотношение 2/3 от тази при мъжете, така че е съвсем нормално да има редукция.
Те не са страшни тия 40-45 кг., ама не и за 10 повторения :lol:
казано от inis9 на 25.02.10, 10:49:
...
П.П. Между другото, ако не се лъжа, силата при жените в горната половина е в съотношение 2/3 от тази при мъжете, така че е съвсем нормално да има редукция.
Те не са страшни тия 40-45 кг., ама не и за 10 повторения :lol:
Страшни са... Защото са в комбинация с бягане. Поне при мен, от опита ми в Painstorm, щанга от 70 кг дотежава като поне 100 кг на последните рундове. Всеки един елемент от комплекса не е непосилен, но като ги сглобиш заедно... и става, хм, забавно (най-вече за страничния наблюдател :coolsmirk:)
На бягането бързо ще спукам гуми,а от там и на целия комплекс изпълнението ще стане трагично.Комплекса много добре изглежда,за това ще трябва да по работя над бягането.Вик,твое творение ли е този комплекс?
аз едно леко пояснение за персоната на Славко - аз съм спринтьор...не съм житен бегач:)))))))))
а и няма какво да се оплакваме, който колкото изкара, тежка-лека щангата...Done deal…
Най-възрастният от групата е казал..:))))