25.01.10
19:35
Искам да сваля корема, но без никакви добавки, само с упражнения, кардио :)
До 2 месеца МАХ. ще си купя някакъв уред, но още незнам кои ще е най-добър за сваляне на мазнини.
Кажете как да сваля 5 см от мазнините на корема..
25.01.10
19:42
Истината ще е изненада за теб.
Начинът да коригираш корема е... чрез корекция на храненето.
25.01.10
19:46
Истината ще е изненада за теб.
Начинът да коригираш корема е... чрез корекция на храненето.
Наскоро си напраих сам диета и свалих 2 килца (хи-хи...)
Ама не се чуствам добре, защото не е нормално за 4-5 дни.
Чесно да ти кажа знам какво трябва да ям, какво не, но не съм сигурен защото още не разбирам много.
Искам да ми помогнете малко с менюто.
26.01.10
14:12
Храни се често с високо белтъчна храна и задължително прави кардио.
тва нищо не ми говори ;д
напиши пряко кои храни мога да ям :)
Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 26.01.10 14:12.
Така, да видим.....Най - общо казано наблягаи на яйца, месо, мляко и млечни продукти...и забрави за сладко, пържено,богати на мазнини и тестени продукти.
26.01.10
15:44
Така, да видим.....Най - общо казано наблягаи на яйца, месо, мляко и млечни продукти...и забрави за сладко, пържено,богати на мазнини и тестени продукти.
А какъв хляб да ям ?
Веднъж пробах черен (така го наричам защото незнам какъв беше точно) и после бях през 5 минути в тоалетната, гадеше ми се адски много.
Виж сега бял хляб не е препоръчително, но ако не можеш без хляб то поне го ограничи до ранните часове т.е ядеш само сутрин и на обяд.Все пак опитай се да не консумираш хляб, а ако го правиш то да е пълнозърнест и по-малко.
срига сте препоръчвали НВД за щяло и нещяло, още по-малко на човек, за който не знаеш нищо! чули сте за НВД и дай да го препоръчваме на всеки ... никой ли не е чувал за “въглехидратно въртене” ... например.
лично за мен (предполагам, че и не само за мен), НВД е доволно отвратително преживяване. има доста по-лесни за спазване и не по-малко ефективни диети, да не говорим, че в огромната част от случаите, които се обсъждат тук, само с корекция откъм качество, количество и време на прием на храната + физическо натоварване, ще се оправят нещата.
27.01.10
07:27
Спирай хляба! Като искаш да свалиш мазнините около корема, спираш хляба и всички тестени изделия от раз. Нищо няма да ти стане, просто ще огладняваш по-често. Ще бъдеш изненадан колко бързо ще видиш промяната. За да има пълен ефект обаче, трябва да караш много колело, да бягаш и... коремни преси с много повторения.
Знам, че всичко звучи кофти и трудно, ама тези мъже със шесте плочки не са станали такива докато са яли чипс и са гледали мач ;)
27.01.10
13:01
Спирай хляба! Като искаш да свалиш мазнините около корема, спираш хляба и всички тестени изделия от раз. Нищо няма да ти стане, просто ще огладняваш по-често. Ще бъдеш изненадан колко бързо ще видиш промяната. За да има пълен ефект обаче, трябва да караш много колело, да бягаш и... коремни преси с много повторения.
Знам, че всичко звучи кофти и трудно, ама тези мъже със шесте плочки не са станали такива докато са яли чипс и са гледали мач ;)
Много странно, но от коремните преси поне аз не чуствам абсолютно нищо.
Предпочитам секи ден да си тичам
Спирай хляба! Като искаш да свалиш мазнините около корема, спираш хляба и всички тестени изделия от раз.;)
Аз мога да ти кажа от моя опит,че това съвсем не е гаранция за отслабване,особено в коремната област.
27.01.10
16:43
Спирай хляба! Като искаш да свалиш мазнините около корема, спираш хляба и всички тестени изделия от раз.;)
Аз мога да ти кажа от моя опит,че това съвсем не е гаранция за отслабване,особено в коремната област.
Ами попринцип от корема най-бавно се свалят мазнини(най-трудно)
Според мен освен с диета(от която се сваля насякъде, не само в коремната област) трябва и кардио, упражнения....