програма

CH

12.02.05
19:58

някой може ли да ми напраи програма ... 16год 172 75 ръка стегната 40.
Свободни дни събота неделя сряда и петък ...изостават ми крака и корем
(вобще не ги тренирам) 2 месеца тренирам и правя всички уреди по 3 серии с 15 повторения (на макс кг )...та кажете някфа програма
понеделник ко да прая и т.н;щ
мерси мно :щ

WO

12.02.05
22:27

[quote author=“chelsea`”] правя всички уреди по 3 серии с 15 повторения (на макс кг )

кои са тия “всички уреди” и каква е целта на тренировката?

CH

12.02.05
23:11

ми лежанка алл кот има в залата само не прая за корем ( не съм дебел ама нема плочки, и крака не прая ама те са добре ,кефят ма )
ми не знам къф е смисъла ама има малък ефект ...
па нали и за това сега ва питам някфа програма ко да прая всеки ден за да има по голям ефект :щ

аре утре искам вече да почна с NEW programa :щ
пишете :щ

WO

13.02.05
09:59

под цел на треноровката разбирам маса , сила , релеф.... тва е първото нещо, което казваш когато искаш програма....трябва да кажеш и колко пъти седмично ще си в залата и т.н. отговаряй на въпросите и после ще го измислим

CH

13.02.05
10:37

Свободни дни събота неделя сряда и петък ... в началото още го написах ..

WO

13.02.05
10:43

добре, тва съм го пропуснал ...а целта, за която питам в трети пост? и целият ти стаж ли е 2 месеца?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1