23.04.10
19:39
Щом ще е цял ден, дано има нещо за ядене там, да не вземем да спаднеме :lol:
Това, че ще е при Р.Петров в 16.30, да го разбираме ли, че ще позира преди това?
24.04.10
06:16
Шоуто на Росен не е ли на запис?
24.04.10
08:43
Шоуто на Росен го дават на живо, така че трябва да е гост позинга на Рони във 9:00 сутринта според мене.
Вестник Стандарт е медиен партньор. От няколко дни пише за Коламан и има реклами. В днешния брой на последната страница пише, че ще позира “по обяд”.
Т.е. Рони ЩЕ позира и ще го прави в разтегливото понятие “по обяд”. :)
24.04.10
11:00
На билетите пишело, че се забранява носенето на фотоапарати и камери, но не вярвам да не си носите. Някой да знае повече инфо?
Винаги пише, че е забранено. И винаги се внасят :) Билетът е нещо като бланка, на която само се сменя лицевата страна. Т.е. текста на гърба присъства неизменно. Най-малкото, че може да искаш да си снимаш вътре нашите родни звезди :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.04.10 11:10.
24.04.10
12:36
Значи на обяд ще сме там, щом няма да е във 9:00 сутринта.
24.04.10
12:45
От опита ми и наблюденията върху българската федерация мога да ви кажа, че няма грам гаранция кога ще излезе Рони.
Интересува ме, ако закъснеем и не дойдем точно в 9:00 ще ни пуснат ли в двореца?
24.04.10
16:03
Майната му на това събитие!
Разубедих се и няма да ходя. От една страна, защото очаквах да съм в София по това време, но не съм. От втора обаче, просто исках едно семинарче с Рони, с фиксиран и нормален час, с добра организация и възможност за среща с легендата. А какво получаваме?
- АБСОЛЮТНО нищо не е ясно
- 9.00 - какъв е тоя абсурден час? Но поне да се казваше “В 9.00 Рони излиза”. Хубаво, тогава рано е, кофти, но като му се излиза, супер, отивам и го гледам! Значи един път през 2006, привечер, в Каварна, срещам Пааво от Апокалиптика и го питам “Кога излизате?”. “В 9” - мо отговаря човекът. В 9 излезнаха.
- Не се знае Рони ще ходи ли, няма ли да ходи в Дианабад
- Не се знае местата за 20 лв седалки ли са или не
- Не се знае ДАЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ?!? Е това ме покърти, честно!!! Трябва да е тук в момента, а това ЗНАЕ ЛИ СЕ?
- Не се знае ИЗОБЩО в какво ще се състои посещението му - ще позира ли, ще говори ли, ще танцува еротично ли?!?
- Не се знае колко време ще му се любуваме. Ако въобще излезе, може като нищо това да е за 2 минути, стандартния му позинг и край, това беше, няма семинари, няма приказки, няма колко ни обича.
Дееба и насраната българска организация.
ИСКРЕНО се надявам отишлите да преживеете супер яко нещо. Нямам тайничката надежда да се прецакате. После ще следя всяка споделена новина. Надявам се да си е струвало!
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 24.04.10 16:30.
24.04.10
16:20
Днес на републиканското за юноши и младежи съобщиха, че ще открие новата зала за културизъм на Дианабад в 17 часа. А от 19:00 ще има семинар с него.
За утре не са уточнявали нищо освен началния час на състезанието за квалификации за националния отбор на България - 9:00, Зимен дворец на спорта.
24.04.10
16:29
казано от Георги Гайдов на 24.04.10, 16:20:
Днес на републиканското за юноши и младежи съобщиха, че ще открие новата зала за културизъм на Дианабад в 17 часа. А от 19:00 ще има семинар с него.
За утре не са уточнявали нищо освен началния час на състезанието за квалификации за националния отбор на България - 9:00, Зимен дворец на спорта.
Благодаря ти за информацията. Утре все пак може да дойда в София така или иначе, затова ми е интересно:
1. Ще може ли да се присъства в 17.00 в тази зала ако нямам билет за състезанието в Зимния? В смисъл и платено да е, ок, само питам.
2. От 19.00 семинар... пак там ли?
И се надявам тази информация като цяло да се потвърди, защото съвсем доскоро се знаеше като че ли че няма да ходи в залата и че от 16.30 ще при онзи гнусляк монголоид Росен Петров.
24.04.10
16:33
Не си ме разбрал.
Днес казаха, че днес от 17 и 19 ще са тези събития. Не утре.
24.04.10
16:41
Еми...хахаха, ето още веднъж потвърждение за организацията. Макар, че няма какво да правя днес в София, дори при платен семинар до 10 лв включително, щях да дойда ако беше обявано преди няколко дни по нормален, официален начин. Ама ей, на. Трябва в момента Рони да говори. Честито. Имам подзрението, чу утре вечер всички ще псуваме...
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 24.04.10 16:42.
24.04.10
16:44
Аз не знам кога е обявената дата на пристигане на Колман, но това бяха думите днес на главния съдия Георги Георгиев. Може да не съм разбрал правилно и може би утре ще са тези събития. Времето ще покаже. Не искам да поемам отговорност за нещо казано от друг. Просто го предавам с цел някаква помощ за хората които се интересуват.
24.04.10
16:51
казано от Георги Гайдов на 24.04.10, 16:44:
Аз не знам кога е обявената дата на пристигане на Колман, но това бяха думите днес на главния съдия Георги Георгиев. Може да не съм разбрал правилно и може би утре ще са тези събития. Времето ще покаже. Не искам да поемам отговорност за нещо казано от друг. Просто го предавам с цел някаква помощ за хората които се интересуват.
Естествено, браво на теб, просто цялата тая работа е баси и накадърността. Не бих се учудил, ако в момента Рони още не е пристигнал. Поне знам че знае, че трябва да е тук, сам го е казал. Защото в противен случай бих допуснал, че даже не знае, че ще присъства, когато тук вече са разлепили плакатите с него.
24.04.10
16:54
Ако наистина искаш да го видиш най-добре е да дойдеш в Зимния дворец утре и това е. Предполагам там ще е най-интересната част.
24.04.10
16:56
Току що казаха по БТВ , че ПОЗИНГ ще ИМА, както и семинар.
Леле по новините изглеждаще огромен Рони :bug: Някой се изтърва, че не бил във форма, а като се сетя, че на живо ще е 2 пъти по-голям! Как ме е яд, че няма да мога да го видя...
Мнението беше редактирано от to4ka на 24.04.10 17:12.
24.04.10
17:21
Николаев, не съм те излъгал. Днес е било откриването на залата и семинара явно.
http://www.btv.bg/videos/emisii/video/83344509-bTV_Novinite__Tsentralna_emisiya__24042010_g.html
22-ра минута
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 24.04.10 17:22.
24.04.10
17:32
Голям е да, и аз го видях по новините, надявам се утре да видя и Димитър Димитров, Христомир Христов и други известни български културисти. Ще е голям късмет ако се снимам със Ронката. Не знам защо не са дали повечко информация за утре във колко ТОЧНО часа ще излезне Рони, но ще се загуби целия ден във очакване :D.
24.04.10
18:33
Първо, да споделя едно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ:
1. Играят 3-тия и 5-тия в Бг лайняното футболно първенство. Първо новина.
2. Бербатов играл, не вкарал втора
3. Некви пълнежи
4. ВЕСЕЛИН ТОПАЛОВ ПОБЕДИЛ В 30 ХОДА! Една от последните новини! Мамицата ви, тъпаци!
Свързано беше с тази тема... Защото от немай къде Рони беше на подуима при Веско...хаха, е не. С яснотата по организацията утре мога и у нас да го намеря.
Огромен е на репортажа! Не се видяха подробности, но като цяло изглежда много внушително. :) Нямам търпение да го видя на живо! За снимка и 50 лева давам.
Ха-ха. Гледах го по новините. Ебаси грамадата.
Представиха го като световен шампион по културизъм Рон Колман.
А това с фанелката с лика на Борисов направи ме “заби”. Така се прави PR - Рони Колман да носи твоя фанелка. Малко като с Чък Норис и Супермен се получава. Ха-ха.
Edit: А, виждам, че има линк по-нагоре.
Мнението беше редактирано от Sincere на 24.04.10 19:14.
Тука пише че ще излиза в 16:00 часа - http://www.liveperformance.bg/cat_3/
казано от Георги Гайдов на 24.04.10, 17:21:
Николаев, не съм те излъгал. Днес е било откриването на залата и семинара явно.
http://www.btv.bg/videos/emisii/video/83344509-bTV_Novinite__Tsentralna_emisiya__24042010_g.html22-ра минута
Хаха лудница :) Борисов с голяма глава. Иначе на всички утре пожелавам да се снимате ;)
25.04.10
14:10
Доста добре беше събитието, бях там във 9:00, шоуто почна към 9:30. Първо със леките категорий, до най-тежките, имаше турнир по вдигане на лег със 100 килограма, беше доста забавно един пич ги вдигна 34 пъти, като имаше и пичове дето ги вдигнаха едва един път :Д Не вяврах че ще дойдат толкова хора, за съжаление не можах да се снимам със Рони Колман, защото опашката беше огромна пробвах се да се редя чаках към 45 минути и мръднах със половин метър и се отказах (снимката беше 20 лева + автограф), но пък се снимах със Христомир Христов на паркинга го видях, попитах го за снимка, човекът се избъзика и ми каза не, но после се засмя и ме викна да се снимаме :Д, също се редих за снимка със Димитър Димитров, но имах егатия гадния късмет, тамън снимах моя приятел със него, дойде моят ред за снимка и си седна. Не получих снимка от него за съжаление. По едно време пристигна и Боб Сап, получих и със него снимка, изглеждаше много внушително. Видях и други български известни културисти не мога да се сетя за имената им но съм ги виждал във списанията. Рони излезна на сцената ако не се лъжа към 3 и нещо да позирва, всички бяхме на крака да го видиме, чакахме го към 15 минутки докато излезне, до колкото разбрах имало проблем със боята, и за това закасня толкова време, дойде момента усилиха някаква черна музика, всички почнаха да викат ‘’Рони Рони Рони’‘, не бях виждал толкова голям мускулест човек :D краката му бяха гигантски направо, той целия си беше де, но краката много ме израдваха, не приличаше на човек :Д Позирваше към 10 минутки някаде, беше голямо шоуо. После се прибра зад сцената, и казаха че после ще продължи да раздава автографи и снимки със него. Общо взето добре беше, но ако бяха дали повечко информация във колко точно щеше да излезне, нямаше да чакам от 8:30, както и другите хора. Надявам се да кача снимките малко по-късно.
Ако някой иска да пита нещо Рони в предаването на Росен Петров http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/story/115409286-Govori_s_Roni_Kolman.html
25.04.10
15:36
И аз съм много доволен - снимки, автографи, цяла програма. Легендата е ОГРОМЕН, организацията можеше и една идея по - добре.
25.04.10
15:44
Хаха, каза, че иска да посети България отново, но не ми се вярва да го направи.
25.04.10
15:54
казано от p17bull на 25.04.10, 15:44:
Хаха, каза, че иска да посети България отново, но не ми се вярва да го направи.
Абе то т’ва е нормално да го каже,в която и държава да иде..
Единственият начин да стъпи втори път в България е да се направи Рони Класик. ;)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 25.04.10 15:55.
Който не е успял да го види, сложих снимки в галерията. От позинга мога да кача клип HD, но е 250мб и Vbox не става, както и mediafire.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.04.10 16:41.
След 50 минути е качен, но не през моя акаунт (забравих си паролата :)).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.04.10 20:35.
25.04.10
18:16
Ю Тюб приема до 2 ГБ, така че правилен избор.
Браво!
Хубав клип, снимки също!
Иначе за Рони-то: Е роид-гът-а му е вече невероятен - не е толкова омазнен както на онзи позинг от 2009, но талията му е +5 см. В добавка и ръцете му са +1 инч от тогава. И на тази възраст яко се е нарастежнохормонил! Баси и ръцете - със сигурност над 60 см!
Звяр е! Лошото само талията... иначе на тези размери като извади хубав, релеф, при 10 см по-малка талия, му давам реални шансове да вземе Олимпията! Релефа сигурно ще го направи, но с тази 110 см талия... според мен заради нея няма да успее, а не е до мазнини, а до перманентно разширение в тази област.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече