03.02.10
10:13
казано от Мария Никифорова на 03.02.10, 09:07:
Ето сега един пример, че жените не могат да се слагат под един общ знаменател.
Аз съм жена и Инис е жена.
Тя не иска властен.
Аз пък съм на 30 и ИСКАМ ВЛАСТЕН.
Да му се не види, досега властен мъж не съм срещала. Винаги съм си правила каквото си искам!!
Много мъже мечтаят за робиня, лесно ще си намериш такъв. Обаче искаш, защото нямаш, а ако знаеше какво е - нямаше да искаш. Нали ти е ясно, че да идеш до молО за дрешка при властен мъж е нещо като Мария Никифорова да се храни правилно. Т.е. случва се на няколко месеца веднъж и под строг контрол да не погледнеш друг мъж и т.н. простотии.
Много властни жени, както и такива, които си правят каквото си искат, си падат по ограничаване, доминация и т.н. Пробвай се пък в това поприще, най-малкото - ще изгориш калории.
Правиш каквото си искаш, без да слушаш другите...хм...забелязали сме го на страниците на дневника ти :)
Не става въпрос да съм робиня на някой, това няма как да стане.
Под ВЛАСТЕН разбирам мъж, в който да вярвам. А вярвам ли в някой с удоволствие бих си го ‘глезила’.
Тоест да умее да взима правилни решения. А това ще рече - успял мъж.
А не някакъв ревнивец, дето да ме ограничава за всичко. Това вече не е власт, а слабост.
казано от Мария Никифорова на 03.02.10, 10:25:
...
Под ВЛАСТЕН разбирам мъж, в който да вярвам. ...
Струва ми се, че нещо бъркате понятията. Властен е този, който изисква подчинение.
казано от Мария Никифорова на 03.02.10, 10:25:
... А това ще рече - успял мъж.
Хм... Това е по-скоро Властимащ, което не е задължително да се покрива с Властен. Властен може да бъде и обикновен наемен работник със свръхего, докато един човек с власт, може да бъде спокоен и сговорчив.
Мнението беше редактирано от Vic на 03.02.10 10:35.
03.02.10
12:45
Мимето иска господар BDSM ама вие не разбирате бе!!!
Бухаха...
Миме, искаш щото не откриваш това качество в твоя и те дразни, Ама ако имаш човек, който наистина обича да се налага, 7 дни в седмицата... Не ми се вярва.
Като че л итова Инис което говори, е по - близо до разбирането ми за възприятията на жените за улегнала връзка... Туй за властният е на прима виста, Дето дате младия колега линка, 10-те процента. Работи, дето жените викат че ги искат, а не ги искат...
И ти на твоя като не е властен, не му ли вярваш, че обвърза властта с доверието?
Аз пък си мисля че по недоверие по принцип жънат точно властните....И един мъж ако е властен, грешни решения може л ида взима? Или само верни, за да му имаш доверие...?
казано от D3BEP на 03.02.10, 12:45:
Какво е това BDSM??? 8-/ :red:
(Че така и аз не разбирам какво искам ;-) )
Мнението беше редактирано от maria на 03.02.10 13:12.
03.02.10
13:17
Тя Мария не знае какво прилагателно да сложи за мъжа, който иска, пък вие я каратe да знае какъв мъж иска.
И аз да се включа, бих искал мъжът ми да е .... опа , забравих, че не ми трябва :lol:
Общо взето, това което съм забелязал , при жените, е че едни искат това което нямат, а други си имат някакъв измислен идеал, но харесват това което имат.В крайна сметка малко жени имат идеала, който искат, защото рано или късно дори да го намерят се отегчават.Все пак женските емоции са като вятъра, всеки ден може да духат в различна посока.Един ден идеала е един, в следващия ден друг, но поне вкусовете се променят рядко :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 03.02.10 13:18.
03.02.10
13:21
казано от Мария Никифорова на 03.02.10, 13:12:
казано от D3BEP на 03.02.10, 12:45:
Какво е това BDSM??? 8-/ :red:
(Че така и аз не разбирам какво искам ;-) )
Bondage
Domination (или Discipline)
Sadism
Masochism
Или както съм написал в поста си, който е пръв на тая страница, но Д3ВЕР явно ми е игнорирал писането :)
:lol: :lol:
По такива мъже си падат такива жени (предполагам).
Мани, т’ва са вече извращения... тук съм аут :P .
03.02.10
13:33
казано от Мария Никифорова на 03.02.10, 13:28:
:lol: :lol:
По такива мъже си падат такива жени (предполагам).
Мани, т’ва са вече извращения... тук съм аут :P .
Помисли си пак - вместо дънки ще се обличаш с това от снимката, т.е. идеално при извращенията, които правиш с тялото и здравето си, защото дънките не всеки път ти стават :lol:
03.02.10
13:36
Едната му трактовка на БДСМ е садо мазо :)
Другата е по скоро доминация и подчинение.
Както ида е , много настрани отидохме. Все пак е хубаво жените да ни го казват от време на време :)
03.02.10
13:51
@inis9 май само се е изказала, като нормално мислеща жена, а останалите искат “На баба си фърчилото”.
Ще припомня само една поговорка “За да получиш, трябва да дадеш”!
Чудя се само при такива изисквания тип “да има това или онова качество” Вие момичета какво предлагате?
Нали се сещате, че само с едното е.... не се живее!
Миме само не разбирам едно - имаш мъж и дете от него, а се оплакваш, че не притежавал незнам си какво качество /като оставиме на страна, че не знаеш какво е то/ - е стига де аз ли ти го избирах? Не помисли за момент, че показваш явно неуважение /при това пред многобройна аудитория/ към него? В един пост беше споменала, че ти и помага в домакинството и отглеждането на хлапето - имаш ли представа колко жени търсят точно това?
С хубав задник ще впечатлявате мъжете до към 35-40 г. /някои свършват курса доста по-рано/, а след това с кое ще задържите вниманието му? Външният вид е нещо преходно, но уважението, разбирателството и компромисите не са.
Тея от Вас дето чакат принца на белия кон в най-добрия случай ще получат само една определена част на коня.
Като видя, че някоя е “куха лейка” с изисквания или иначе казано “шушляк с найлоново покритие” изчезвам след 60 секунди.
Колкото жени - толкова изисквания. Това, което видях от темата е, че малко жени знаят какво искат.
Тук с риск да прозвуча малко секситки ще цитирам една реклама “Каква е разликата между добрият и перфектният мъж? Пет сантиметра”!
Горният пост, ето това разбирам под ВЛАСТЕН. Да ме постави на място ;) .
А за да говоря по тоя начин и да се изказвам така си има ред причини. Затова никога няма да престана да мечтая!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 03.02.10 13:59.
03.02.10
14:02
казано от Мария Никифорова на 03.02.10, 13:56:
Горният пост, ето това разбирам под ВЛАСТЕН. Да ме постави на място ;) .
А за да говоря по тоя начин и да се изказвам така си има ред причини. Затова никога няма да престана да мечтая!!!!
И колко пъти точно ще изтърпиш тая властнина? Да те постави на място...
Добре звучи, ама хубаво и да е вярно.
Давам ти 2-3 пъти .Максимум.
Дано хед_хънтъра в ролята си на мод пооправи нещата :lol:
П.С. Ех, колко ми е лесно на 18 годинииии :lol:
03.02.10
15:23
казано от WESTA на 03.02.10, 14:32:
Мария Никифорова + head_hunter = В Н Л !!!
:lol: :lol: :lol:
Хахаха зает съм вече, а съм и особенна порода - тип “верен” ;-)
казано от Владимир92 на 03.02.10, 15:09:
Дано хед_хънтъра в ролята си на мод пооправи нещата :lol:
Ааааа тука не пипам, освен ако няма някъкви по-груби нарушения /обиди и т.н.т/ ;-)
Ми като гледам момчето пуснало темата е на 16 г.
Което ще рече, че не е толкова до възраст, а до човек.
Някой хора намират половинките си и са щастливи, други пък вечно търсят и така...
Мнението беше редактирано от maria на 03.02.10 15:46.
“Като видя, че някоя е “куха лейка” с изисквания или иначе казано “шушляк с найлоново покритие” изчезвам след 60 секунди.”
Това си го слагам като статус в фейсбук ... Хахахахахах направо “кърти”
Много забавно-смешна тема :)
Определено има разминаване във възприятията за властен :)
Аз ще отговоря по темата - харесва ми, когато мъжът до мен:
- е по-силен (и физически, и психически) от мен, защото аз, макар и силна, съм жена и типично по женски ми прегарят бушоните на моменти. В тези моменти, ако има някой стабилен и силен до да ми смени бушоните, е супер :).
- е по-умен от мен и ми го показва, като по този начин ме мотивира да се развивам
- има подобни на моите интереси
- може да ме разсмее, предизвика и разплаче (не с бой)
- се държи като мъж - т.е. изглежда уверен, застава зад мен и ме защитава, не хленчи, не мрънка, не се оплаква като баба. Това в никакъв случай не значи, че не може да има съмнения и да ги показва. Сълзите също са о.к.
- е чувствителен и страстен, което не значи да е с мека китка, а... просто да има сърце и да чувства с него :)
- флиртува с мен и ме забелязва (и нямам предвид само първите няколко месеца от връзката)
- е търпелив и НЕ ми се вързва на всички капризи (т.е. поставя ме на място и ми показва разумна граница)
- показва, че той е главата (нищо, че и на двамата ни е ясно, че аз съм вратлето, което мести главата)
- НЕ е властен и не ми дава постоянно акъл, нито пък е твърде overprotective, т.е. не ме пази като цвете под капак.
- ми дава свобода
- каре ме да се чувствам сигурна и уверена
А..и ...да... плочките нямат значение. Хубави са, но не са най-важните. Аз лично предпочитам едри мъже ...предпочитам аз да се гушвам в мъжа ми, а не той в мен. Ако е едър, с плочки - чудесно. Но и без фаянса го взимам :-)
И още нещо - намирам мъже с катинарчета мнооого секси :)
Мнението беше редактирано от Limka на 03.02.10 16:23.
казано от Limka на 03.02.10, 16:16:
И на следващата кросфит сбирка идват 3 пъти повече хора, всички с катинарчета, а който няма брада си рисува :lol:
05.02.10
08:15
казано от Мария Никифорова на 03.02.10, 15:43:
Ми като гледам момчето пуснало темата е на 16 г.
Което ще рече, че не е толкова до възраст, а до човек.
Някой хора намират половинките си и са щастливи, други пък вечно търсят и така...
След като прочетох цялата тема бих казал че ти май си от втория тип (просто лично впечатление придобито от няколко поста - може и да греша). Поздрави на Хедхънтер много точно се изрази :)
07.02.10
21:29
казано от Limka на 03.02.10, 16:16:
Много забавно-смешна тема :)
Определено има разминаване във възприятията за властен :)Аз ще отговоря по темата - харесва ми, когато мъжът до мен:
- е по-силен (и физически, и психически) от мен, защото аз, макар и силна, съм жена и типично по женски ми прегарят бушоните на моменти. В тези моменти, ако има някой стабилен и силен до да ми смени бушоните, е супер :).
- е по-умен от мен и ми го показва, като по този начин ме мотивира да се развивам
- има подобни на моите интереси
- може да ме разсмее, предизвика и разплаче (не с бой)
- се държи като мъж - т.е. изглежда уверен, застава зад мен и ме защитава, не хленчи, не мрънка, не се оплаква като баба. Това в никакъв случай не значи, че не може да има съмнения и да ги показва. Сълзите също са о.к.
- е чувствителен и страстен, което не значи да е с мека китка, а... просто да има сърце и да чувства с него :)
- флиртува с мен и ме забелязва (и нямам предвид само първите няколко месеца от връзката)
- е търпелив и НЕ ми се вързва на всички капризи (т.е. поставя ме на място и ми показва разумна граница)
- показва, че той е главата (нищо, че и на двамата ни е ясно, че аз съм вратлето, което мести главата)
- НЕ е властен и не ми дава постоянно акъл, нито пък е твърде overprotective, т.е. не ме пази като цвете под капак.
- ми дава свобода
- каре ме да се чувствам сигурна и уверенаА..и ...да... плочките нямат значение. Хубави са, но не са най-важните. Аз лично предпочитам едри мъже ...предпочитам аз да се гушвам в мъжа ми, а не той в мен. Ако е едър, с плочки - чудесно. Но и без фаянса го взимам :-)
Освен “Да е мноого по-богат от мен” друго не се сещам, което може да се изброи,хаха :Р Имам предвид- това което си го описала е почти всички екстри. Трябваше да е примерно “Ако е чувствителтен и страстен, ще го преживея, че не е търпелив и го мързи да тренира”
Мнението беше редактирано от introducer на 07.02.10 21:30.
07.02.10
22:14
Според мен, ако е по-умен мъжът от теб, няма да е с теб, а ще търси умна жена-близко до неговото ниво...освен ако е лудо влюбен в теб поради една или друга причина. Също, ако е по-умен, няма начин как да не ти дава акъл за много неща...нещо не се връзва. :)
07.02.10
23:39
казано от Petar Cholakov на 07.02.10, 22:14:
Според мен, ако е по-умен мъжът от теб, няма да е с теб, а ще търси умна жена-близко до неговото ниво...освен ако е лудо влюбен в теб поради една или друга причина. Също, ако е по-умен, няма начин как да не ти дава акъл за много неща...нещо не се връзва. :)
Хм..ако една жена търси по-умен от нея и (явно) й е трудно да го намери, че се занимва да се обясбвя из разни форуми, не означава ли това, че тя не е от глупавите барбита, почитащи Активия 0,5 и Версаче, както примерно аз уважавам изварата?!
Че ей го е- таз година завършвам и какво- не бих се жертвала с някой, дето не може да съобрази елементарни неща. Е, няма да се стигне до там,д :P
И все пак- колкото жени, толкоз мнения по темата.Май досега, най-много точки обират “по-силните” мъже. И психически, и физически. Ми нека! Let it be!
казано от vanillka на 07.02.10, 23:39:
...
И все пак- колкото жени, толкоз мнения по темата.Май досега, най-много точки обират “по-силните” мъже. И психически, и физически. Ми нека! Let it be!Ами нормално...от мъжа се иска да е мъж. В природата има естествен подбор - тъй като не можем да избягаме от корените си и при нас го има, така че нормално “най-силният” да спечели. Баща ми винаги е казвал - “Обещавай трудно, защото обещаеш ли трябва да си държиш на думата, бъди спокоен и уравновесен, с две думи се дръж мъжки!”.
08.02.10
09:51
За съжаление Лимка е права, или по точно - “права” и това е едно от немалкото женски противоречия.
Обичайно мъжът е по умен и на жената й харесва така. Тя обича да го слуша , да вижда идеите му, да вижда ка кги изпълнява, даже той да й разказва приказки и случки ако щеш.
Обаче както го обуча да е умен така и не обича идеите му ак оте се отнасят до нея. Тогава автоматично те се трансформират в “даване на акъл” и вероятно подсъзнателно - в някаква форма на неуважение - той ми дава акъл щото ме мисл иза тъпа примерно.
И тогава се сблъскваме с феномена, който описах по - горе. “Свободната воля”. Тежкият комплекс на жените.
Затва, мъже, бъдете по - умни... Ма не чак толкова :)
Поздрави!
Жени бол!
Само т’ва ше ви кажа!
И мъже бол, ама все повече стават педерасти, така че нормалните мъже сме обкръжени с вероятни “бройки”. Просто си живейте живота, бъдете себе си, сваляйте наред и никога, ама никога не си проваляйте живота заради момиче! Това е просто игра на “прееби другарче”. Освен ако не мислите да се жените за момичето, естествено!
08.02.10
21:11
сваляйте наред и никога, ама никога не си проваляйте живота заради момиче!
Правилно! И за момче-също :( И сваляйте наред- все от някъде ще изкочи най- пухкавият заек :)
казано от vanillka на 08.02.10, 21:11:
Правилно! И за момче-също :( И сваляйте наред- все от някъде ще изкочи най- пухкавият заек :)
Какво имаш предвид “под пухкав” ? :lol:
08.02.10
21:34
Баща ми ми каза, че разликата м/у момчето и порастналия мъж е, когато започнеш да се съгласяваш с жените, когато бъркат и се извиняваш, макар и да си прав. Това е близо до думите на ДЗВЕР - бъди умен, ама не го показвай винаги, дори когато си абсолютно сигурен в нещо.
Най-правилното заключение относно женския вкус- колкото жени, толкова предпочитания. Оня ден срещнах една дето не харесвала Дейвид Бекъм :О !?!?!?!?
08.02.10
21:39
Е, мъжът си е “лидера” в семейството, но няма начин ако е по-умен до жената да не и дава акъл или да и прави забележки. Трябва да има някакъв баланс в семейството за да е “здраво’. Исках да кажя, че няма как, умен мъж да е с глупава жена (освен ако е пълна с пари), или умна жена д ае с глупав мъж (освен ако и той е пълен с пари, но рядко има глупави богаташи, освен ако е богат по наследство). Това е реалността. :)
09.02.10
06:53
казано от vanillka на 08.02.10, 21:11:
При момчета и момичета не знам ,ама при мъжете и жените определено не е така... Сваляйте наред... Само в сериала Джоуи.
ТОй затва продължава вече 10 години и нема развитие.
Е, мъжът си е “лидера” в семейството, но няма начин ако е по-умен до жената да не и дава акъл или да и прави забележки. Трябва да има някакъв баланс в семейството за да е “здраво’. Исках да кажя, че няма как, умен мъж да е с глупава жена (освен ако е пълна с пари), или умна жена д ае с глупав мъж (освен ако и той е пълен с пари, но рядко има глупави богаташи, освен ако е богат по наследство). Това е реалността.
По - друга е реалността.
1. Не бива да се дава твърде много акъл. Акълът и забележките са 100% вредител даже и когато си прав. Приема се като натякване, като унижение...
2. Няма никакъв шанс двама човека да са еднакво умни, квото ида правиш. Винаги единият е по - напред. Обичайн ов семейните отношения по - умен и по - активен е мъжът.
Личи ти, колега ЧОлаков, че май не си живял с жена... Моята препоръка: Отсега почни да забравяш за акъла и забележките.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 09.02.10 06:55.
Темата е доста по-обширна от колкото авторът й е смятал. Всеки си има изявена теза, различна от на всеки друг. Дори ние мъжете не сме с еднакви убеждения и с еднакви тези спрямо възникналия въпрос. Тук се намесва променливата - кой как разбира живота? Всеки гледа на живота по различен начин, един го приема на сериозно, друг сваля наред, трети се съгласява с всичко, което му каже жената и т.н. Различната ни гледна точка прави нещата различни и нас самите различни, един от друг, от мястото в което живеем, от света... Сложно е!
Мнението беше редактирано от LttS на 09.02.10 12:15.
09.02.10
12:14
Какво имаш предвид “под пухкав” ? :lol:
:D:D:D не дебел, всеки случай ;) По-скоро апетитен!!
09.02.10
13:01
На някоя от предните страници някой беше писал, че пита мацките: “Ще станеш ли моя?”
Та и аз така - навремето излизах с една мацка (около 1,80м) известно време и накрая я питах: “Ще станеш ли моя?”
И тя вика: “Да!”
Та, стана тя моя и ... след около месец я продадох. С част от парите си купих една мацка 1,60м , а с тея дето ми останаха си взех един олимпийски лост със 150кг тежести, лост за набирания за врата, две двупудовки и почнах да тренирам.
И ей ма на - заякнАх! :)
09.02.10
13:04
Свалянето наред е дискарска мечта на 20 годишни комплексирани тийнейджъри, сори за дирекшъна, ма си е точно така. Лекуват болни комплекси.
Първо, колкото “свалячи” в училище познавах, сега са самотници. Нямат сериозна връзка. Имаха списък, колко жени минал лятото, колко двойки, колко тройки... те ти сега списък.
Второ, да си нашиеш камшиците с 20 лева от тате и да идеш на дискотеката дето да се дупиш и да се прайш на пич/пичка е едно, ама...
Я се пробвай. Фани престижна работа с имидж в обществото. Създай контакти. Наший си един ипотечен кредит. Имай едно дете. И сваляй наред. Искам да го видя. Искам да видя ка кстава тоя номер. Освен ако не си милионер, тогава всеки ненормален порив се прием за ексцентричност, нали ,вместо да кажеш тоя е луд, тоя е комплексар, казваш тоя е ексцентричен.
Ма колко от вас ше станат милионери... Не е ясно.
За останалите важи другото за тийн мечтата.
И тя ше мине, всичк исме били по тоя път да искаме всяка или всеки. Ама в един момент порастваш и осъзнаваш че не само ти искаш от другите, ами и другите от тебе нещо искат... И ти дават според това, което и ти им даваш.
казано от Лазар Радков на 09.02.10, 13:01:
На някоя от предните страници някой беше писал, че пита мацките: “Ще станеш ли моя?”
Та и аз така -...
И ти така... ама не сте схванали идеята.
Този въпрос не е за свалянето, а за следващия етап - сватбата. Т.е. “Ще станеш ли моя жена/съпруга?”
Често казано, не знаех, че 20 см ръст са толкова скъпи. Да беше си взел девойка 1.40 м, щеше цяла зала да оборудваш ;-P
Мнението беше редактирано от Vic на 09.02.10 13:28.
казано от D3BEP на 09.02.10, 13:04:
Свалянето наред е дискарска мечта на 20 годишни комплексирани тийнейджъри, сори за дирекшъна, ма си е точно така. Лекуват болни комплекси.
Според мен тук не си прав.
Цялата работа е просто природа, почти всички животински видове са така - мъжките разхвърлят семето на колкото се може повече места. Както и при всички животински видове нивата на тестостерона спадат с годините и процесът постепенно се забавя/спира. Наблюдавал съм го конкретно само при котките в задния двор, но мисля че няма кой да го оспори и в по-общ план. Не са болни комплекси, а еволюционни принципи и най-обикновени инстинкти. И няма нищо общо и с поп (-фолк) културата или нещо такова (понеже спомена “дискарска”). Това че някой си въобразява, че като видиш ли бил “разумното животно”, имал “емоции” и т.н. и заради това следва да загърбва естествените си инстинкти си е негов проблем. Разумното животно си е все още животно.
казано от D3BEP на 09.02.10, 13:04:
Я се пробвай. Фани престижна работа с имидж в обществото. Създай контакти. Наший си един ипотечен кредит. Имай едно дете. И сваляй наред. Искам да го видя. Искам да видя ка кстава тоя номер.
С толкова проблеми на главата ако изобщо ми става бих благодарил ежедневно на когото трябва, ти за сваляне говориш..
Защо да гледаме т.нар worst-case scenario, когато тия неща си зависят най-вече от тебе?
Но това със свалянето и опрашването наред каквото и да правиш е нормално да върви в низходяща посока от един момент нататък, поради горната причина, а не толкова заради всички главоболия, които можеш да си набиеш на главата (затова и познатите ти училищни свалячи са самотници, а не защото чак всички дават пропоционално на това, което ти даваш).
Ама ако човек си търси “стабилната връзка” (тоест се чувства нестабилен и си търси нещо да го стабилизира чрез връзване, или .. ? ), може би наистина е добре да следва изкуствените стереотипи, защото това, което природата е заложила в нас, със сигурност не води в точно такава посока.
Мнението беше редактирано от G33K на 09.02.10 16:18.
09.02.10
17:47
казано от Vic на 09.02.10, 13:27:
казано от Лазар Радков на 09.02.10, 13:01:
Та и аз така -...
И ти така... ама не сте схванали идеята.
Този въпрос не е за свалянето, а за следващия етап - сватбата. Т.е. “Ще станеш ли моя жена/съпруга?”Често казано, не знаех, че 20 см ръст са толкова скъпи. Да беше си взел девойка 1.40 м, щеше цяла зала да оборудваш ;-P
Т.е. бракът е един вид договор, че няма да продадеш жена си? :lol: