програма в два дни

11.02.10
17:27

Здравейте,мъча се да сътворч програма ш която да набутам възможно най-много упражненич за най-малко дни.Последаната ми идея е подобна

1ден : крадрицепс+гърди(клек,лег-преса,напади,полулег,лег/кофи)
2ден: гръб+задно бедро+рамо (мъртва тяга,набирания,раменна преса,римска тяга)
приоритет - крака

коментари ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:01.

LU

11.02.10
18:55

казано от tra^la^la на 11.02.10, 17:27:

Здравейте,мъча се да сътворч програма ш която да набутам възможно най-много упражненич за най-малко дни.Последаната ми идея е подобна

1ден : крадрицепс+гърди(клек,лег-преса,напади,полулег,лег/кофи)
2ден: гръб+задно бедро+рамо (мъртва тяга,набирания,раменна преса,римска тяга)
приоритет - крака

коментари ?

Само това ти е програмата, няма ръце, прасец и т.н ?
А как ще я правиш, смисъл, тея 2 дни после колко почивни?

11.02.10
19:08

прасец ще сложа където реша и ми се прави.почивката ще е колкото ми се почива.нещо по програмата ??

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 11.02.10 19:55.

11.02.10
19:14

мойте растат,оставете ги тях.кажете за останалото какво мислите ?
плана е трен почивка трен почивка.всяка МГ с по 3 дни почишвка.

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 11.02.10 19:15.

11.02.10
19:46

нещо тяга с римска тяга в един ден ... нещо не ми се връзва, особенно ако ще ги караш в този ред - мисля, че ще е по-добре римската (нали наблягаш на краката) да е първа. класическата тяга, можеш да я замениш с мечка напр. интензивна тренировка + добро въстановяване би трябвало да доведат до добри резултати, НО нали знаеш, че няма нищо гарантирано - пробвай и ще видиш
успех

11.02.10
19:54

идеята ми е тежката тяга да играе роля както за хамстринг-а така и за гърба.може римската да я заменя с бедрено разгъване ;)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 11.02.10 19:54.

12.02.10
07:05

по-скоро сгъване ще свърши работа ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1