20.02.10
18:40
Здравейте искам да попитам еродираните в темата за хранителните добавки един въпрос. Става дума че досега взимах аминокиселини на Bio Tech USA и сега си взех гейнер. Обаче чух отнякъде че трябва да не взимам нищо в известен период от време за да не стане пренасищане в организма.
Въпросът ми е: Ако трябва да почивам , колко време и защо ?
Благодаря предварително.
20.02.10
19:55
Почива се от определени продукти. Креатин, Л-карнитин .. други в момента не се сещам.
Няма проблем с гейнера.
Аха , а чух че гейнера трябвало да ми бъде 6-тото хранене как да изпълнявам този режим и кога да взимам гейнера ?
21.02.10
09:27
казано от Twolf1914 на 21.02.10, 09:21:
Аха , а чух че гейнера трябвало да ми бъде 6-тото хранене как да изпълнявам този режим и кога да взимам гейнера ?
Хаха, шестото хранене .. то ще е някъде вечерта. А гейнерите са тъпкани с въглехидрати.
Взимай го когато няма начин да се храниш. Иначе го заеби.
Мнението беше редактирано от Питбула на 21.02.10 09:28.
A само да попитам , понеже от няколко дена работя усилено за преса : Колелото ще пречи ли на качването на мускулна маса с гейнера ?
Мхм , обаче сега ми се налага да тренирам вечерта към 19:00 ... и как да го съчетая с храненията ?
24.02.10
18:32
След тренировка и да е късно не мисля, че ще омазниш толкова.
Все пак тогава организма ти се нуждае най-много от хранителни вещества и ще усвои всичко.
Но нека някой друг, по-опитен се изкаже. :)
28.02.10
17:44
До 30 мин. след тренировка гледай да хапнеш след като тренираш късно. И аз така правя, но имам 2 храненея вечерно време. А колкото до гейнера, като идеш в магазина питаш продавача, той ще ти каже кога се пие ако не го пише на опаковката. Аз съм пил и преди и след тренировка както и само след тренировка. Всеки е различно. Но гейнера не замества хранене - просто ти набавя допълнителни вещества, които организма да усвои :) надявам се да съм ти помогнал.
Мнението беше редактирано от Ferrite Mayhem на 28.02.10 17:45.