Съвет за програмата ми

01.03.10
19:36

Здравейте. Аз съм на 16г висок 177 и тежа 73-4. Ходя от 1,5-2 месеца на фитнес и целта ми е оформяне(релеф). Програмата ми е 3 дневна: гърди и бицепс; рамо и трапец; гръб и трицепс. Приятел който ходи вече повече от 1г ми я каза, но пък един друг приятел който също ходи повече от 1г каза че не била правилна. Той смята че е по-добре: гърди и трицепс; рамо и бицепс; гръб и трапец.Бихте ли ми казали коя е най-добрата програма за целта?

01.03.10
20:16

И двамата не са ти маи много приатели :-)

02.03.10
07:40

а не ти ли казаха да не отсвирваш половината тяло? ;) или краката ти са огромни и супер нацепени? а казаха ли ти, че при правенето на релеф ОСНОВНОТО е храненето, а не сплита?

02.03.10
12:42

казано от FRANKO1 на 02.03.10, 07:40:

а не ти ли казаха да не отсвирваш половината тяло? ;) или краката ти са огромни и супер нацепени? а казаха ли ти, че при правенето на релеф ОСНОВНОТО е храненето, а не сплита?

абсолютно!
а за 2 месеца успя ли да натрупаш ДОСТАТЪЧНО КАЧЕСТВЕНА МАСА която да оформиш?
ако да-ти си първия и единствен човек който познавам които да показва такъв прогрес ;-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1