07.03.10
20:40
На 17 год момче съм 187,76 кг лятото бях 66 имах идеална преса но исках да кача повече кг понеже бяха малко за височината ми е да качих 10 кг обаче и корема стана доста зле пресата изчезна разбирасе наблягал сам на основните храни но ядох всичко в големи количества .Та да ми препоръчате някакво кардио да правя да изчистя корема но да не стана вейка 65 кг като преди де :) по колко време кога и как другото вече като съм почнал да чистя спирам газирано,сладко,тестено мерси предварително.
В раздела за хранителни режими за понижаване на тегло има тема “Всичко за НВД”.
1). Прочети я.
2). Започни да я прилагаш.
3). Тренировките можеш въобще да не ги променяш, тренирай тежко, недей да целиш много повторения. Кардиото не е задължително.
07.03.10
20:48
вм-нвд и упражнения с голям енергоразход примерно тежък клек по 4 5 6 повторения .
07.03.10
20:48
казано от HeartCore на 07.03.10, 20:45:
1). Прочети я.
3). Тренировките можеш въобще да не ги променяш, тренирай тежко, недей да целиш много повторения. Кардиото не е задължително.
Да ще си направя 1 режимче но само да те попитам как само с диета възможно ли е да я махна тая мазнина... ? Не трябва ли да сложа и кардио ?
08.03.10
11:38
Някой ще даде ли още 1-2 мнения по въпроса да чуя всички страни :)
Започвай нвд,сметни си окб-то ( отрицателен калориен баланс) и сложи кардио ако искаш по-бъз и видим резултат :)
казано от HeartCore на 07.03.10, 20:45:
1). Прочети я.
Не е задължително да чисти с НДВ, може въглехидратна ротация и както + тежки тренировки + Кардио (HIIT)
Пич, спокойно, на такава възраст си, че ще изчистиш за отрицателно време. Аз на твоята възраст не се ограничавах от нищо ( и сега общо взето, но все пак) , обаче тренирах лека атлетика. Та може просто да забравиш за всякакво ядене след 8-9 ч. вечерта, в зависимост от това кога си лягаш - принципно около 4 часа преди това. За кардиото, както казах бях лекоатлет.Може ако имаш време да тичаш, но не обръщай внимание само на големи кросове по 1000 километра. Единият ден задължително загрей с 2 обиколки на стадиона - примерно, и направи 5-6 спринта по 60 метра.2 път пак загрявката с 3-4 по 300 м ( с високо темпо , малко под спринт,тача че да издържиш до финала, но не и да имаш сили за още толкова).3 - я път само крос, в зависимост колко можеш да издържиш, не се претоварвай, ако не можеш да правиш всичко, което съм написал, просто го съкрати ;)
Ако нямаш време за 3 пъти, сложи само кроса и късите спринтове, но след спринтовете направи още едно малко кросче - гаранция ще изчистиш. От къси спринтове с повечко повторения се чисти повече от крос.
Дано да съм помогнал. Ако някой не е съгласен с нещо да пише, не претендирам че знам всично, но според мен е това .