Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко, омега, адам
13:00- 2 сандвича с наденица, корни, адам, Ca+D
16:00- протеиново брауни, C
19:30- 100гр риба, 300гр дробчета с ориз и свинско, салата, маслини, сметана, Ca+Mg, омега
3ти ден си правя грип чаленджа- да отбележа само : ) Друго интересно няма- освен че обяда е под всякаква критика :D почнах да си пия мизериите- реших разделно да го правя с цел по-добро усвояване.
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко, омега, адам, Mg+Ca
13:30- 300гр ориз с дробчета и свинско, 100гр сирене, 20гр масло
14:30- корни, адам, Ca+D
16:00- C, Ca+D
20:00- 300гр дробчета с ориз и свинско, 200гр сметана 30%, таратор, ред шоколад, Ca+Mg, омега
Нищо съществено днес... то и аз не съм съществен. По 200 стискания на гумичка на ръка до края на деня.
ЕДИТ Храната измених.
Мнението беше редактирано от Бойко на 16.09.11 21:54.
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко
13:30- 200гр пилешко, домати и краставици, 4 бисквиДи
19:30- свинско, картофи, масло, таратор, сирене
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
Добавките ще ги пиша на едно, че е много ангажиращо да помня кое как и по колко- пия всичко на няколко приема- тоест някои таблетки ги чупя, за да са равномерно пръснати през деня. Ако ям още нещо тази вечер ще допиша... друго интересно няма- утре ако остане време ще тренирам- един почивен ден, а толкова много задачи...
Пълен потрес... 72-71,9кг шкембето на + 1см... да кажеш да съм дехидратиран- не съм... ей така справочно го направих това измерване- уж ям повече, че даже и разни джънкове имам... как да е.
Храна:
10:30- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко
14:00- 200гр свинско в сметана и топено сирене, 20гр масло, маслини, банан
***17:30
19:30- 200гр свинско в сметана и топено сирене, 2 печени филии, салата, сирене, грозде
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-PW
***Тренировка:
хенг клийн- 1-3х 30кг 40кг 50кг 60кг
суинг- 4х10х32кг
гребане с щанга- 5х80кг 5х90кг 3х100кг 3х105кг
тяга- 3х2х105кг
ренегадско- 3х6х15кг
планк 15кг на кръста- 1мин
ротации с 15кг- 2х20
повдигане на краката от вис- 15
профилактики за рамо
предмишница
Хаотична тренировка... днеска времето за нищо не стигна... тягата ми беше странна като движение, може би щото от 2 месеца не съм правил :D Ако ям още нещо ще допиша
Мнението беше редактирано от Бойко на 18.09.11 19:07.
Ебаваш ли се... техниката ми е ужасна- пробвах и на 70 ама се бях поуморил нещо... и на 60 е 1ца.
Аз съм се гледал на слоу моушън и имам трипъл екстеншън на клиина, ама явно съм малко бавен и лактите са ми бавни, иначе невждам що да не мога 80-90 кила на пауър клиин..ама е факт че не мога...тряя поече скорост, иначе на кривотия ше дигна 80-85 :П
E тва ти казвам- як си- искат техниччност тия движения- не са за дървета, като мен. Ти ще имаш тука възможност да намериш някой да ти покаже как стават нещата да те види и тн : )
Да. В америка си опраих техниката..ама ако имам възможност да тренирам всеки ден със Слави и във Варна с Вик и като отида в залата на щангистите ще стане по-добре..гледай клипове и октомври ела на Плевен :) за един УИКЕНД ше ги научиш :)
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, 20гр мед
13:30- 2 сандвича с наденица и гадости
18:30- принцеса с кайма и кашкавал, принцеса с филе и кашкавал, малка бира
22:00- 200гр свинско, банан
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
Ден... след работа... на другата работа... ял съм каквото има под ръка, снощи заспах и не успях да си приготвя за деня. Имам зверска мускулна на корема и трапеца- значи не е било само на бицепс вчера... утре ще се тренира нещо.
Храна:
7:30- 4 яйца, 20гр масло
14:00- 200гр свинско, 200гр сметана 20%, краставица
20:00- 200гр свинско, зеле с ориз, сирене, банани
24:00- 2 сникърса двойни, 40гр протеин, - дописано, кисело мляко и тахан- второ дописване
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
Нещо ту мач ми идва стреса... мамицата му...
Мнението беше редактирано от Бойко на 21.09.11 00:45.
20.09.11
23:57
Братле, като ти видех името на дневника, ми се привидя “Компота на Скота” :D
Ми то е компот :D… да допиша храната- след креатина- 2 сникърса двойни и 40гр протеин... ГЛАДЕН съм... ще ям още...
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко от малини
10:30- сандвич с наденица
14:00- 3 кебапчета, картофена салата
16:00- 40гр протеин, банан
***19:15
22:00- мусака, сирене, салата, телешко, кьопоолу
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
-PW
***Тренировка:
лег- 3х6х65кг
полулег- 6х50кг 2х6х55кг
долен лег с дъмбели- 6х20кг 6х22,5кг
лег с тесен хват- 3х60кг 5х55кг 6х50кг
френско с дъмбели- 6х10кг 2х6х12,5кг
Лудница днеска... а таз тренировка не я усетих, то с тия смешни тежести няма как да стане де... на лега можеше още малко, като че ли, но рамената са зле- полулега лесен и с дъмбелите добре... а трицепса ми е мега зле, но там ще съм много внимателен и вероятно ще сменя упражненията, защото тия ме товарят неприятно на този етап. За около 30-36 минути направих всичко със загряването и тн, обаче не се уморих въобще явно PW върши работа или просто леките килограми си казват думата. Храната е какафония- в 10 вече умирах от глад и грабнах един сандвич от количката. Аз май съм някакъв вид наркоман, като гледам колко неща съм почнал да пия и почвам да се чудя дали е нормално това... както и да е... почивните дни ще бъдат заети с ремонт и ще ставам 6 и 30 просто щото е почивен ден и да не би случайно да успея да си почина... много неща ме дразнят особено днес.
Храна:
7:00- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко от малини
22:00- мусака, сирене, салата, телешко, кьопоолу, баница, торта, протеин, ракия, бира
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
Днес капнах- получи се нещо като войнско хранене... утре ще се излежавам яко... до 8. Малко остана и ремонта приключва. Друго- всичко ме дразни...
23.09.11
19:10
-Адам 2 таблетки
Това да не е нещо за ,,самолета” ? Проблеми ли имаш с него?
-Адам 2 таблетки
Мултивитамини за мъже. Не нямат общо със хвърчилата, се пак Скота е младо момче, да се надяваме,че няма проблеми все още :D
Явно не знаете, за кой става дума ;). Той ше ви набара и ще ви накаже, да видите какви проблеми има :D
-Адам 2 таблетки
За самолета не пия нищо... е от време на време мастика, но не се приема с тая цел :)
Днес- в общи линии, като вчера, дори няма да пиша подробно. Утре трябва да тренирам вече, но това след турнира по трибой привечер някога си... поне ремонта приключи, има още някои дреболии, но не са времеемки.
Храна:
8:00- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко от малини
10:30- протеиново брауни
13:00- 3 кебапчета, питка хляб
***18:00
19:30- 200гр свинско, мусака, сирене, грозде, салата
24:00- 30гр протеин, тахан
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
-PW
***Тренировка:
гребане с щанга- 6х90кг 6х95кг 6х100кг
вертикално придърпване с V ръкохватка- 2х6х80кг
хоризонтално придърпване с V ръкохватка- 6х60кг
мъртва тяга- 2х6х110кг
сгъване с щанга- 2х5х50кг 5х45кг
сгъване с дъмбели- 3х6х20кг
Днес цял ден на Купа България, с много готини съфорумци се видях, а утре пак : ) глад си ме тресеше през целия ден... тренировката прилична бих казал- не съм напъвал на макс, но лека полека ще заиграе повече желязо. На тягата нарочно леко увеличавам, че преди миналата тренировка не бях правил 2 месеца нейде. Понеделник ще натягам клека, а сега отивам да се освиня...
Много си здрав брат, супер гребане имаш!
Мнението беше редактирано от Giovane на 24.09.11 20:09.
Благодаря- трябва пак да снимам клип- може би носи една идея навеждане още. Другата седмица ще гледам да постна клип : )
24.09.11
23:14
Яж, животнУ! :)
Храна:
8:00- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко от малини
10:30- протеиново брауни
13:00- 3 кебапчета, питка хляб
15:00- 2 кюфтета, филия хляб, вафла
20:30- свинско, телешко, сирене, ориз с гъби, бира
23:30- 30гр протеин, тахан
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
Днеска, като вчера приятна компания цял ден- тестостерон и други препарати във въздуха :D Интересен беше и втория ден- малко разчупване на коловозното ежедневие. Утре започва една гадна седмица(то последния месец са само такива)... и нещо позитивно- имам яка мускулна на бицепсите и гърба.
рана:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко от малини
13:00- пилешко, телешко, ориз с гъби, република с фъстъци
16:00- протеин
***19:45
22:00- спагети по скотски, бира
-омега 2гр
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Са+витамин D 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
-PW
***Тренировка:
клек- 3х70кг 2х90кг 2х100кг 1х100кг 1х110кг 1х120кг 0х125кг
раменна преса от седеж- 6х40кг 6х45кг 6х50кг 5х50кг
разтваряне на дъмбели в страни- 6х10кг 2х6х12,5кг
2 часа сън след работа и 30 минути се опитвах да се събудя- пих си бозите и марш в залата, но пак, като поредни други случай главата ми блуждае другаде- вадя щангата и си мисля за други неща... не става така. Клека трябва да ми е в почивен ден- това е. ще постна видео на 120- мизерна история, ама да седи тука да се гледам... на 125 реших по-широк разкрач... и се затиснах. И от 110 натам си ме захлупва щангата, като преди- 100 не ги усещам, 110 вече усещам че ме мачкат и ако напъвам за повторения макс 2… деб@ тоя клек... от другата седмица си продължавам по системата и вероятно ще почна със 100кг да си праскам 6ците и ще качвам с 2,5кг. Мизерна работа... абе пак бива де 120 не съм слагал на гърба до сега мисля, на 117,5 клекнах февруари, но имам съмнения за дълбочината ми от тогавашния период...
26.09.11
22:16
Браво за 120-ката! Поставяш си цели и ги постигаш - евала!
Нека по-опитните да се изкажат, ама мен примерно над 100 ме захлупваха до момента, в който започнах да си слагам лоста на задното рамо, а не върху трапеца (тук не се вижда къде си сложил). Ако не ти е некомфортно на раменете и не ти противоречи с целите - експериментирай, на мен само с тази корекция ми скочиха работните тежести с поне 10 кила, само че почнах да си стягам китките (просто с ръкавиците, не с накитници) - иначе ми е неприятно.
П.П. Няколко тежки тренировки с тройки и единици и малко повече концентрация и ще скочат много според мен тежестите!
Добре. добре... :) Следващия път ще знаеш - когато главата не ти е в залата няма да праиш максове. И аз правя една грешка като тебе...правиш си един макс, който досега не си клякал - 120 - и след това слагаш още...дори да са ти леки, не пробвай втори макс...Дигна си ги 120, ОК, тренирай си там и след време дигни 125 :) Иначе съм сигурен и сега че ще ги станеш, но имай търпение..
За техниката...като за макс е добре, като гледам от този ъгъл, забелязва се че при заключването бързаш и вкарваш таза напред, един вид, вкарваш го под щангата...остани си стабилен и си върни гъза по същата треактория както си клекнал.
26.09.11
22:25
Браво за клека. Не съм сигурен дали valerious говори за същото, което и аз забелязах, но след долната точка, половината от движението нагоре беше добре. През втората половина на движението обаче вдигна щангата с горната част на тяло и опорна точка кръста. Представи си го, като че си направил “добро утро”. Много лошо според мен и потенциална контузия. Вярно, че е макс, но...трябва да буташ нагоре, а ти изправи краката и остатъка от движението дойде от кръста. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.09.11 22:27.
Благодаря за включванията. Лоста е лоу бар- мисля доста ниско го слагам- на разни клипове назад дето имам и е друг ъгъла на снимане се вижда- по ниско не знам дали ще мога- мислех, че захлупването е от слаб пояс и за туй толко време правих зерчери и преден клек и заякна много пояса, ама де да знам... иначе то на клипа не се вижда ама нещо при изправянето ме дръпна наляво- май не бях центрирал лоста. Сега скоро няма да правя макс- ще се старая да си подобрявам 4-5 диапазона- 120 вече не ме плашат :) Иначе се чуда дали след 6те серии клек дето имам- да правя да речем 30 секунди с тежка щанга на гърба един вид да свиквам- дали би било удачно? А иначе това за гъза и не знам какво като почна да мисля кое напред назад- и се захлупих... щото нали правя клипа и зяпам и викам а така па иначе... на по-леки кила ще експериментирам малко.
ПП Не бързам за никъде, ама малко се разочаровах, че само толко :)
Няма да праиш 30 секунди задържане. Светът ми е да праиш добро утро и снач тяга...от тях ще ти олекне щангата.
26.09.11
23:20
Докато не ми изравниш тройките поне, няма да си играя с тебе, Скотееееее!!!!!! Стягай си гъзо, че ше те клеца баба МЕЦААААААААААААА (devil)
26.09.11
23:40
Ш’ма пръснеш от смях, ама пак те обичам :) :*
27.09.11
10:02
Скоте, обувките ти не са подходящи.