Е недъзите в определена сфера трябва да се трансформират в подобни действия, за да бъдат запълнени определени празноти, там където в съзнанието е определило за друго- казано иначе избиване на комплекси :D За протокола тръгнах с голямата кошница тая вече- а то 2 питиета пих и туй то... а да и много вкусна бисквитена торта... и дори лек полъх свежест, ако мога така да се изразя... Храната почти, като вчера, но по-малко, но пък добавям вечерта.
Днеска само 2 хранения- сега може да хапна още 1 път- сутринта 200 мръвка и 100 кашу. За една седмица увеличен стрес и 3см на талията бива, а... а реално не виждам да съм ял много въглехидрати или нещо подуващо... как да е- режима си продължава, а утре се надявам да имам сили да ида да тренирам... преброените дни се нижат най-бавно.
Тая седмица ти е простено, че пропускаш тренировки, но от другата седмица за всеки пропуск трябва да има наказание. Нали се сещаш какво ще е? Не може така. Стягай се :).
Мнението беше редактирано от T-X на 23.11.11 22:25.
Интересно е, че на мен ми се изчерпа чувството за хумор почти, което е показателно и за общата ми виталност... ама трябва скоро да се нормализират нещата.
24.11.11
19:31
Ах, ще споделиш ли стратегии за възвръщане на виталността?
Аз от всичко, каквото съм пробвала, слагам на първо място хубавата работа, подкрепа от мъж, но тъй като тези неща не винаги
са постижими, от другите, които си зависят от мене- салсата най-много ме кара да се чувствам жива, а и като се срещам с някакви хора, които са по-различни, направо леко луди и понякога получавам от техните истории мускулна треска от много смях...
Дневниче мило попълвам си те аз прилежно
но всъщност живея си аз тъй небрежно...
Храна:
7:30- 200гр свинско, 50гр орехи
15:30- 200гр свинско, 100гр бобена салата, 150гр ябълка, корни с кокос
20:30- 4 яйца, 50гр сирене, 20гр масло, едни нишесте- чашка
-витамин С 1гр
-Mg+Ca 1 таблетка
-родиола
~ cal 2161, fat ~142, carbs ~55, prot ~164
-без корнито и нишестето- ако намеря за корнито ще ъпдейтна
ден огледален на предните 3- трябваше да ходя на тренировка, ама излезе, че имам да предавам курсова утре, та я почнах и по някое време дано я свърша а да си призная много ми се спеше... утре съм отпуска и ще ида да се убия- наспан, нахранен и мотивиран.
Джойче, споделям веднага- моята настояща и неуниверсална стратегия за повишаване на жизнеността- а именно- е, че на 1ви пускам предизвестие за напускане на работа. Инак се радвам, че си си намерила начина : ) За хубавата работа съм на 100%- особено, ако си като мен работохолик, а другите само пречат и създават напрежение ненужно и излишно са молоумщините си е още повече от необходимо да е читава работата- като читава си остава разтегливо понятие подходящо за собствена интерпретация според личните виждания. Подкрепа от половинка ми е тера инкогнита, тъй че не е фактор за мен. Иначе именно тренировките са това, което ме върна на крака и извади от черната дупка, в която Дейл Купър попадна... как да е- пак се разписах много, а все пак имам да пиша курсова :D
24.11.11
23:14
Мога ли да започна работа на твоето място, защото аз всъщност си търся работа?:)
Храна:
11:00- 200гр свинско, 50гр бадеми, 150гр сметана 20%, чашка нишесте
13:30***
15:00- 40гр протеин, 30гр орехи, чашка нишесте
20:00- 4 яйца, 50гр сирене, 3 филии печен хляб,
-витамин С 1гр
-Mg+Ca 1 таблетка
-родиола
-PW
-нес кафе- чаена лъжица
~ cal , fat ~, carbs ~, prot ~
***Тренировка:
набирания подхват- 3х6 +5кг
мечка- 6х70кг 1х75кг 6х75кг 6х80кг
придърпване на хоризонтален скрипец с широка ръкохватка- 6х70кг
мъртва тяга- 6х140кг 5х140кг
много висока тяга със задържане- 190кг +8сек 200кг +10сек
сгъване с EZ лост- 6х45кг 6х50кг 5х50кг
скотово с дъмбел- 6х20кг 6х22,5кг
Храната довечера ще я едитна. Не трябваше да взимам кафето- от една лъжичка се разтреперих и ми захлопа сърцето... набиранията ги правя експлозивни до колкото ми позволяват възможностите де... на мечката втората серия лоста се измъкна от контрата отзад- само се уморих. Тягата- 140 не ги усещам буквално, ама няма да качвам и другия път килата- бавно но славно ще я карам. друго за отбелязване няма- една серия по-малко бицепс, ама не е болка за умиране и без тва е супер мощен :D ядро утре.
Мнението беше редактирано от Бойко на 26.11.11 20:57.
Храна:
8:30- 200гр свинско, 70гр бадеми
16:30- свинско със зеле и ориз- 200гр месо, 50гр сметана 20%, 2 филии печен хляб, 50гр сирене, 5 бисквитки
21:30- 4 яйца, 50гр сирене, 2 филии печен хляб
-витамин С 1гр
-Mg+Ca 1 таблетка
-трибулус 2гр
-horny goat weеd + maca- 2 таблетки
-мултивитамини
Калориите за днес и за вчера ме мързи да ги смятам- утре... а днес трябваше да е спокоен ден- излезнах в 9 и се прибрах в 4 и малко умрял от студ и гладен като куче и жаден... мина и днес де- всичко несвършено днес остава за утре и ми се отмива илюзията за ден прекаран в лежане- за пореден път. Трябваше и да тренирам, но и утре е ден. 77кг съм или за 26 дни с просто изключване на зверските преяждания и джънка- да на места имам и сега, а разбира се и в комбинация със спирането на монохидрата съм свалил 1кг точно, като дори може и да не съм свалил защото тия дни почти не пия вода в добавка -2 на талията- това само отбелязване.
Храна:
10:30- 200гр свинско, 100гр кашу
14:00- супа със зеленчуци и свинско, 200гр свинско, 150гр сметана
18:30***
20:30- 4 яйца, 50гр сирене, 2печени филии хляб, 2 кивита
-витамин С 1гр
-Mg+Ca 1 таблетка
-родиола
-PW
-трибулус 2гр
-horny goat weеd + maca- 2 таблетки
-мултивитамини
***Тренировка:
лег- 4х82,5кг 4х80кг 3х80кг
полулег с дъмбели- 2х6х30кг
кофички- 3х5
разгъване дъмбел зад врат- 6х35кг 2х6х40кг
френско- 3х6х35кг
планк- 30 сек +40кг, 30сек +45кг
повдигане на краката от вис
Всичко несвършени от вчера се падна за днес та пак се размина лежането... даже имам още задачки, но нощта е млада още. Тренировката доволно, въпреки че не ми се тренираше- никакъв хъс и мотивация. първата серия на лега ме изцеди и последвалите бяха по-слаби. Кофичките лека полека се надявам да ми олекнат- трицепса не ме боли за сега, но рамената ме скъсват. Казаха ми, че планка е безсмислен и 10 диска да съм бил наредял на гърба си.
казано от Скота на 27.11.11, 20:14:
Казаха ми, че планка е безсмислен и 10 диска да съм бил наредял на гърба си.
Тогава не го прави :D
27.11.11
21:11
Мен ме мързи да правя такива упражнения, а и няма кой да ми слага тежести, но с планка корема може да стане много здрав, което е голям плюс за много упражнения.
Кини веднага на момента го спирам! :D
J.I- знам за туй го правя- аз в мойта зала съм един от онез дето ги сочат с пръст, че тренират странно и правят глупости и тн... та как може да имам тренировки по 40 минути и толкова малко серии! Да не говоря, като реша да правя нещо по-странно, като зерчер клек, планк, разтяганията и тн...
28.11.11
09:31
horny goat weеd
WTF !?!?!?! :D :D :D
казано от Скота на 27.11.11, 23:46:
Кини веднага на момента го спирам! :D
J.I- знам за туй го правя- аз в мойта зала съм един от онез дето ги сочат с пръст, че тренират странно и правят глупости и тн... та как може да имам тренировки по 40 минути и толкова малко серии! Да не говоря, като реша да правя нещо по-странно, като зерчер клек, планк, разтяганията и тн...
Споко, не си само ти така. :) Аз събирам погледи и коментари, като правя български клек, но най-шашнато ме гледат, когато се захвана с тяга на един крак. :) То тая тяга не е нормално упражнение, де, но реакцията е много интересна. :)
Кой ти каза това за планка...
Мога да ти кажа аз какво мисля за него, но ще е много дълго:)
Като цяло като можеш да държиш планк със собствено тегло на кръста за над 40-50 сек., няма смисъл наистина да продължаваш...пробвай на 40-50 и т.н. и после ще обсъждаме.
Скоро гледам рекорда за планк(без тежест де) на някакво бабе...хахаха...държа 32мин.!!! Е хубаво де, ама за каква файда...
Гипс, за нас тука не са странни, но за повечето са- за пудовката да не говорим, то тя е 32ка и само суинг, тръстери и гоблет ми се получават с нея- на мен не ми пука де- тренирам си както си знам и това е : )
Тедо- http://shop.bb-team.org/now-foods-horny-goat-weed-extract аванта е и го добавих към трибулуса : )
Боби ти с таз тяга верно си атракция на един крак, ама важното е, че не ни пука особено и си тренираме : )
Славко, един борец или де да го знам тренира някакъв боен спорт- здрав е един такъв, ама явно не го кефя щото и друг път е коментирал, че еди какво си дето го правя няма смисъл- все тая не ми дреме. инак до тука от няколко седмици качвам с по 5кг, като почнах от 15- сега на 45 нямах проблем- другия път натам и тн- до собствено тегло, пак после наистина ще го мислим :) То тва бабе от артрита сигурно нещо и се заключва некой прешлен и за тва толко дълго :D
Ами...аз няма да се сдържа и ще ти кажа какво забелязах аз пък като съм сред едни други борци(ниво-републикански шампиони)...
Био-механичен АД...истински!!!...ROM< достатъчен, колкото да можеш да си избършеш г..зо и да си измиеш зъбите...да, имаха силни кореми, ама от толкова усуквания и изтегляния, те ли да са със слаби кореми, и един или двама се позаинтересуваха, как могат да стана с още по-стабилни и силни кореми...въртяха си торбите, стоят на някакви измоетрии...абе...
Така, че...като е борец(боец), космонават не значе, че “чува” нещата...а това кой, колко е здрав, нали знаеш че е относително...
Аз не разбирам особено, затова ще споделя само, че по вътрешен усет планк с 5 кг диск за повечко време ми се струва много по-добра идея от планк с 50 кг за по-кратко време... Не знам защо, не мога да се обоснова :)
Обаче пък е тоооолкова забавно да се натовариш с много дискове! Във форума стана масова практика и се създава едно такова усещане за уют и сплотеност :D
28.11.11
18:50
казано от Скота на 28.11.11, 15:00:
Тедо- http://shop.bb-team.org/now-foods-horny-goat-weed-extract аванта е и го добавих към трибулуса : )
...притежава силни свойства на афродизиак... заради това ли го взимаш :D
казано от Кристиян Иванов на 28.11.11, 18:50:
казано от Скота на 28.11.11, 15:00:
...притежава силни свойства на афродизиак... заради това ли го взимаш :D
Е заради това “Действието на икаарина в него се изразява в подтискане на ензима фосфодиестраза-5, който е отговорен за правилната циркулацията на кръв към пениса”
Славко съгласен съм- основата тука се крие в думата- ОГРАНИЧЕНОСТ.
Атомче, тука във форума просто сме луди всички- очевидно :D да строим жалки подобия на кулата в пиза по нас :D
Кристияне- Мартин го е казал :D а и разбра за хормоните, нали ти казах :D
28.11.11
19:23
Не гледайте толкова ограничено на Епимедиума, билката крие изненади ;)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 28.11.11 19:23.
Честит Рожден Ден! :)
С пожелания за много здраве, късмет, успехи и хубави емоции.
Мнението беше редактирано от T-X на 29.11.11 07:41.
29.11.11
07:48
Честит рожден ден! :) Много здраве и щанги :)
29.11.11
09:30
ЧРД, мой любим форумен гъзчо (blush) Жив, здрав, прав, корав, дърпащ повече тяга, клЕкащ с повече и вадещ ракиджоса тия дни :*
Хайде ЧРД и от мен! :)
Пожелавам ти по-пълноценен социален живот и по-малко висене по форуми. :D
29.11.11
10:31
BB-Team казва че помъдряваш с 1 година, а дано! Много здраве, щастие, “абсорбаторчета” и каквото ти душа иска.
29.11.11
10:37
ЧРД и от мен :) Много здраве и успехи! :)
29.11.11
12:50
Честит Рожден Ден! Здраве, сила, успехи и много любов! :)
Ей Бойко, одъртя! Пожелавам ти вирната опашка, влажна муцуна и ведър ум. Дано силата бъде с теб и щангите сами да се вдигат! (cake) (party) (party) (party) Наздраве!
ЧРД Д-р Скотски! Жив и здрав, много успехи, щастие и все да си такова упорито магаре :D
29.11.11
15:40
Вървя си днес и кого виждам - наш Бойко!
Струва ми се някак си променен, по-мъдър и по-хубав. А каква била причината? Нашето Скотче имал рожден ден!
Да си ни жив и здрав и все напред и нагоре!