Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

14.11.11
21:41

травма някаква ли имаш в рамената?

14.11.11
21:41

Травма няккава ли имаш в рамента?
п.с деба шитавия интернет ....

Мнението беше редактирано от Абазаба на 14.11.11 21:42.

14.11.11
23:49

С тия лопатки дето чета тука за тях от 1 месец ме психирахте... явно нещо по механиката ми не е у ред... за травми имам на всичко почти раменцата не са изключение и може би само лактите, като ме наболят е причинено директно от тренировките- другите неща от работа най-вече... крив съм много мен ме болят рамената дори, като спя на някоя от страните ми за това преди години се научих да спя по корем.

15.11.11
19:59

Храна:
  7:30- 75гр овес, 4 яйца, 20гр борово сладко
13:00- 250гр свинско, 150гр ябълка, 100гр картофи. 2 мандарини
16:00- 40гр протеин
20:00- 100гр картофи, 200гр свинско, 100гр сметана,50гр сирене, мъфин
-витамин С 1гр
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола

~2615 cal, fat ~134, carbs ~134, prot ~214
-без мандарините и мъфина

Тия калории с лекота ги докарвам, ама съм си гладен... на обед се заситих добре, но то сигурно от баласта на ябълката и мандарините. Трябваше да почна мийтс енд нътс, ама някой ми изял ядките е имам само овес де не знам дали става, но при всички случаи тия дни почвам. Друго за отбелязване не се сещам.

17.11.11
00:22

~2455 cal, fat ~124, carbs ~177, prot ~151

Храната е чиста, няма джънк и тн, просто не ми се описва и липсва протеина следобед. Вечерта малко алкаж, предимно спирт и 1 бира. Пак мисля за някакви неща... не съм добре аз, ако имах тумор поне оправдание щях да имам...

казано от Скота на 17.11.11, 00:22:

~2455 cal, fat ~124, carbs ~177, prot ~151
Пак мисля за някакви неща... не съм добре аз, ако имах тумор поне оправдание щях да имам...

Стегни се малко :) Нямаш си и идея какви идиотщини са ми в главата през повечето време.

17.11.11
00:30

Стягам се от 2 години, а предните 2 не са за писане... извода е, че какъвто и изрод да си сам не може... за сметка на това почнах да ставам як, та избивам част от комплексите :D

Абе, ей, грозен, я да се стягаш(повтарям хората нагоре), че като те лупна с щангата през тиквата 2 пъти и ще ти избия не само мислите(глупавите) ми и няколко зъба!!!! Дразниш ме с тия депресии, трябва малко да те дисциплинирам! :) :*

17.11.11
00:46

казано от Скота на 14.11.11, 23:49:

С тия лопатки дето чета тука за тях от 1 месец ме психирахте... явно нещо по механиката ми не е у ред... за травми имам на всичко почти раменцата не са изключение и може би само лактите, като ме наболят е причинено директно от тренировките- другите неща от работа най-вече... крив съм много мен ме болят рамената дори, като спя на някоя от страните ми за това преди години се научих да спя по корем.

Абе и аз се психирах, научих се да спя по гръб, поизправих се МАЛКО, постоянно се опипвам дали рамото ми е пропаднало отново.....Ама се усеща разликата съкратих си доста движението на лежанката - 4-5 санта. Ако имаш възможност да отидеш при такъв “чекръкчия”, отиди, поне ще знаеш кво става...

17.11.11
01:11

Аз пък се изказвам негативно за чекръкчията... освен ако не е някой наистина добър!!!(тук визирам, например, този азиатец, от който няколко уважавани потребители са останали доволни). Ходил съм на няколко места след тежки волейболни травми (сериозно изкълчен глезен)... еми щеше да ме осакати... говореше ми няколко безсмислици от сорта на:“Еми то е “оболено”, ще се оправи, да то така наболява сега (като ме върти на всякакви посоки)” и нищо не стана..., а беше уважаван.... Личната ми лекарка щеше да ме убие...

17.11.11
06:50

Как се учи човек да спи по корем/гръб. Цял живот съм спял на страна. Дори съм си поставял за цел да легна по гръб и да не мърдам, но няма заспиване братче...

17.11.11
08:50

Пробвал съм много пъти- унасям се и все не идва момента на заспиване и си се обръщам на някоя страна или по корем... за чакръкчия- нямам им вяра много, а и не е много зле- тоест тия болки си ги имах и преди да почна да тренирам сериозно и тн, както не веднъж съм казвал всичките ми болежки освен лактите не са породени от тренировки, може би се изострят на моменти от тях, но толкоз.

17.11.11
20:37

Храна:
  7:30- 75гр овес, 4 яйца, 20гр борово сладко
13:00- 200гр грах, 200гр кайма, 2 мандарини
16:00- 40гр протеин, 10гр черен шоколад
20:30- 250гр дробчета с доматен сос, 20гр масло, 3 печени филии хляб, 5гр черен шоколад
-витамин С 1гр
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола

~2742 cal, fat ~144, carbs ~155, prot ~201
-без мандарините

Днеска цял ден държа прилично, но като се прибрах много ми се доспа и се отдадох на порива- съответно изтървах момента за трениране... утре няма да може да се тренира, та чак в събота. Последно време почнах да не се психирам и за пропусната тренировка- преди гледах точните дни и ако пропусна гледах да наваксам та в рамките на седмицата да си направя броя тренировки... за сега ще пробвам да тренирам, както дойде- с повече почивка, един след друг- според както се чувствам и имам време. Друго- който има идея къде има ядки на добри цени да каже, защото планирам да се заредя стабилно и да почна вече тоя експеримент, тия дни нямах възможност сутрин да се меря, та малко експеримента ми пропадна, но от утре продължавам.

19.11.11
03:29

Пълна неспособност да се впиша в социума... за мен надежда вече няма... храната стандартна- малко алкаж.

19.11.11
08:48

казано от Скота на 19.11.11, 03:29:

Пълна неспособност да се впиша в социума... за мен надежда вече няма... храната стандартна- малко алкаж.

Рано или късно и това ще стане. Явно при теб нещата стават по-трудно отколкото при другите. Търпение се иска ;), а и си още много малък, за да твърдиш че няма. Вяра, надежда и............ винаги трябва да има.

Мнението беше редактирано от T-X на 19.11.11 08:48.

19.11.11
08:54

казано от Скота на 19.11.11, 03:29:

В превод?

Кажи какви ядки ти трябват? Ще разпитам за цена

Мнението беше редактирано от Fallen на 19.11.11 08:55.

Ядките са на Женския пазар. Ако няма да полудееш чувайки тамошната мантра повтаряна непрекъснато на всяка крачка - иди и се зареди подобаващо ;)

19.11.11
17:02

Наде, позитивното мислене е силна страна, но въпроса е... все едно точно това не ми се разисква във форума : ) дано си права

Гипс, бадеми/лешници/орехи/фъстъци-не са ядки знам- друго май не се сещам, но утре ще ида до женския да видя, а пък тука в Младост имало на 10лв/кг орехи без черупки.

Юли, благодаря насочи ме един колега натам, че е от квартала- утре отивам с дисагите :D

19.11.11
19:26

Резюме за деня- лягане около 4- ставане 6 и 30 и на работа... всичко, което можеше да се обърка се обърка, че дори неочаквани усложнения и вместо до 10 да приключа в 1 се случи това... хапнах стабилно и легнах да почивам- ориз и пилешко и сиренце, а после ябълка. След ставане орехи, банани и протеин, сега за вечеря пак като обяда- малко масълце ще добавя. Като цяло калориите са малко, но не ми се смятат- отбелязвам една малка кола, като джънк. Креатина ми свърши- за около 50 дни 250гр съм изпил на око мерих- добър съм :D Тренировката се размина, но утре по някое време, че пак съм на работа и ще снова из София... но ще се тренира 101% утре.

19.11.11
21:39

Абсолютно ли си сигурен за онова със социализирането? На мене лично си ми интересен...

20.11.11
00:02

Отговорът на този въпрос на пръв оглед е лесен, но истината е друга, а и нещата са относителни... казаното от мен е на база на самонаблюденията ми и извадка от Н брой случаи. Наясно съм обаче, че преценката ми е пречупена през отрицателно настроената ми(според някои хора) психика и аз несъзнателни си затварям очите за нещата, които твърдя, че ми липсват, а същевременно може би тропат на вратата ми или просто се иска да мина една крачка... това всичкото в унисон с факта, че по навик смятам, че няма как А и Б да са истина и всъщност дори да не е вярно твърдението ми генерално излиза, че аз сам го правя такова... кръгът е омагьосан- разсъждения и изводи много- излизане от коловоза никакво... с една дума- каша :)

Имайки в предвид как отговаряш на зададен въпрос, се налага да ти попитам - мислиш ли за кариера в политиката :D

20.11.11
00:12

Забавен си :D не ми е тръпка, а и ми липсват много качества за такова нещо :D По принцип съм малко по-кратък в отговорите, но тука въпроса е философски... въпреки, че може още да се напише гледам да е кратко.

20.11.11
00:17

казано от Кристиян  Иванов на 20.11.11, 00:06:

Имайки в предвид как отговаряш на зададен въпрос, се налага да ти попитам - мислиш ли за кариера в политиката :D

Подкрепям. Два пъти прочетох поста и нищо не разбрах :D

20.11.11
00:21

Сега ще ме карате и аз да си го чета пак- как не ви е срам :D

казано от Скота на 20.11.11, 00:21:

Сега ще ме карате и аз да си го чета пак- как не ви е срам :D

Спокойно, разбира се.... повечето де :D

20.11.11
10:20

Човек,прочети налко Ницше,нихилизмът може да ти хареса :D

казано от Скота на 20.11.11, 00:02:

Отговорът на този въпрос на пръв оглед е лесен, но истината е друга, а и нещата са относителни... казаното от мен е на база на самонаблюденията ми и извадка от Н брой случаи. Наясно съм обаче, че преценката ми е пречупена през отрицателно настроената ми(според някои хора) психика и аз несъзнателни си затварям очите за нещата, които твърдя, че ми липсват, а същевременно може би тропат на вратата ми или просто се иска да мина една крачка... това всичкото в унисон с факта, че по навик смятам, че няма как А и Б да са истина и всъщност дори да не е вярно твърдението ми генерално излиза, че аз сам го правя такова... кръгът е омагьосан- разсъждения и изводи много- излизане от коловоза никакво... с една дума- каша :)

Не е така, бате. Просто си грозен! :*

20.11.11
21:58

Храна:
  9:00- 75гр овес, 4 яйца, 20гр сладко от сини сливи, 4 бисквити
15:00- 200гр пилешко, 50гр сирене, 150гр ориз, 150гр ябълка
***20:30
22:15- 3 филии печен хляб, 150гр свинско, 50гр кашкавал, 50гр сирене, 20гр масло, малко ядки микс- кашу, бадеми, шам фъстък, орехи
-витамин С 1гр
-Mg+Ca 1 таблетка
-PW
-родиола
~ cal 2522, fat ~148, carbs ~121, prot ~169  
-без 4те бисквити
-без ядките

***Тренировка:
клек- 6х115кг 4х115кг 4х110кг
зерчер клек- 2х6х75кг

раменна преса с дъмбели- 8х20кг 2х8х22,5кг
разтваряне на дъмбели в страни- 3х8х10кг

Днес от сутринта по задачи- закъснях за всички възможни уговорки, но поне свърших всичко, което бях поел ангажимент, че ще направя... в промеждутъка минах и през женския пазар, където напазарувах повече от изгодно, а след вечеря ще тествам :D разбрах, че София е малка : ) Към 8 и малко се прибрах и отидох към залата протоколно, щото бях обещал- парцал бях, обаче бях там за 6ца на 115 и ми се получи- дълбочината добра, после 4ка и решиха да смъкна, обаче се чукнах леко в пиновете на клетката и загубих баланса... зерчера тегав... като цяло скатах пак тренировката, ама съм много уморен имам нужда от почивка, но не от тренировки, а от работа...  доволен съм де. раменцата са понаякнали- другия път ще пробвам 25ците. Отивам да ям, че съм озверял вече... пърпъла и той вече към края си 3-4 тренировки максимум.

Винтадже, чел съм :)

Тедо, знам и за това нямам огледала у дома : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 21.11.11 17:51.

20.11.11
22:18

Е? какво мислиш?
Аз като прочетох ‘’воля за власт’’ и ..нз нихилизма ми се струва необорим и някакси естествен в живота...
Ся съм на ‘’Тъй рече Заратустра’‘

20.11.11
22:20

При това чувство за хумор, мисля, красотата е излишна...:)

О, повярвай ми, Скота е редко грозен... Демек не е убав, а толкова грозен, че дори и Франкенщайн е Брад Пит...

21.11.11
08:41

Тедо, част от коментарите ти са умопомрачително скапани (makeup)

А, не с лошо... Ние със Скота така изразяваме любовта си един към друг :*

казано от Тедо на 21.11.11, 09:02:

А, не с лошо... Ние със Скота така изразяваме любовта си един към друг :*

Хубаво, е че си го обичаш и “грозен” :D

Така е, за нищо на света не си го давам! (хъг)

21.11.11
23:24

Храна:
  7:30- 200гр свинско, 75гр кашу, 150гр банан
13:00- 2 “лодки”- тестено извращение съставляващо се от по едно яйце, малко сирене и кашкавал и тесто- приблизителен размер на филия и половина хляб...
17:30- 40гр протеин, 15гр черен шоколад
19:30- спагети по Скотски- ~400гр
-витамин С 1гр
-Mg+Ca 1 таблетка
-родиола
~ cal 2685, fat ~145, carbs ~164, prot ~185

Днес едвам отлепих от леглото и много работа от сутринта, като се очертава тия дни да е все така- обяда е на крак нещо си... утре ще огледам за нещо по-читаво или поне по-обемно... нарочно по-малко калории поне малко да компенсирам обяда, че не го биваше... оказа се, че утре ще бъда на двоен рожден ден... та кога ще се тренира не е ясно, че пък утре съм в ТУ след работа... когато тогава : )

Vintagе, какво да мисля- то преди години съм чел, но ми допадат някои неща... то аз съм шантав и ми пасват разсъжденията една част

Joy, благодаря- и аз трябва да мога да се похваля с нещо положително :D

Тедо, добре че си ти, че ще умра сам иначе :D

Силве, не се впечатлявай толкова- сигурно Х-бокса му е изгорял и се чуди на къде да избие :D

Кристияне, да не завиждаш :D

Криско направо умира от завист, ама и за него може да има любов от време на време! :D
Относно Х-кашона - джойстика е изправен, скъпа! :*
Сега сериозно...
Кво работиш ти? Защо се нервиш толкова? Що не ходиш на йога?

22.11.11
08:39

Това не е важно толкова, защото скоро напускам фул тайм работата ми- от понеделник до петък, другите 2 неща, с които се занимавам остават и имам нещо предвид. В момента работата ми е неквалифицирана- шофирам, дупча по стените, нося... та може би известно време ще остана без основна работа, за да си заваксам университета и ще търся нещо свързано с това дето уча време си е... да не кажа много съм се мотах...

“дупча по стените” Дупчи, дупчи, сине, докато си млад! :D :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1