Храна:
14:00- 4 яйца, 20гр сланина, 50гр сирене, 30гр кашу
17:00- 10гр бадеми, 30гр сладки
18:00- 200гр картофи, 200гр пилешко
- 5гр рибено
- ензими
- 2гр трибулус
- 35k витамин D
Cal- 1637 fat- 107 carb- 62 prot- 110
Заспах в 8 и 30- нищо не помогна преди това... та целия ден ми е каша, то и главата ми е каша. Пропуснах тренировка, но утре ще я наваксам. Може би няма да ям друго... поставям си цел- 88см талия и тогава почвам йохимбина.
22.01.12
19:55
При такива дози витамин Д е добре да се приема и магнезий.Тъкмо и на херцог трън му писах.
При такива дози витамин Д е добре да се приема и магнезий.Тъкмо и на херцог трън му писах.
Благодаря за включването. Аз витамин Д-то всеки 4ти ден ще го пия и ще качвам до 50k, а после ще смъквам до 25k. Как предлагаш да приемам магнезия и също какво количество? Иначе идеята за киселото мляко от теб я видя и витамин Д.
22.01.12
20:17
Да ти кажа не бих се ангажирал с точни препоръки,тъй като е твърде индивидуално според приема на различните неща и наличните нива.
Моя опит е с дози до 5к (обикновено 3000-4000ИУ) дневно за около месец и половина два и по две три кисели млека и 200 магнезиев цитрат.Сега правя почивка,но бих качил магнезия поне на 400 или 600 цитрат когато ям повече от едно кисело мляко.
Храна:
10:30- 4 яйца, 25гр масло, 50гр сирене
***12:30
13:45- 300гр картофи, 200гр пилешко, 5гр черен шоколад
17:00- протеинов бар
20:30- 80гр пилешко, 20гр кашкавал, 30гр бадеми, 20гр сланина
-2гр трибулус
-8гр рибено масло
-ензими
Cal- fat- carb- prot-
***Тренировка:
тяга- 3х110кг 3х125кг 3х142,5кг
набирания- 2х10 3х7
гребане с дъмбел- 4х10х30кг
сгъване за бицепс- 8х40кг 6х40кг
Пълна трагедия тая тренировка- през цялото време се прозявах, виеше ми се свят и ми се разтуптя сърцето... повече ще гледам да нямам такива дни с толко малко храна, като вчера... сила имам, ама пауъра пада за секунди. Друг- аз съм като тия в експеримента с адреналина и бонбона, само че аз трябва да бутна 5гр шоколад след ядене иначе ми се яде сладко дори, като са натъпча- малко черен шоколад смуча и вече не ми се яде сладко... ениуей после ще допиша.
Мнението беше редактирано от Бойко на 23.01.12 20:27.
Храна:
10:30- 4 яйца, 80гр овес, 80гр сладко
15:30- 300гр ориз, 100гр пилешко, 50гр сирене
***Тренировка 21:00
22:00- 200гр ориз, 150гр пилешко, 50гр сирене, 100гр банан
-2гр трибулус
-8гр рибено масло
-ензими
Cal- 2605 fat- 98 carb- 282 prot- 140
***Тренировка:
военна преса- 3х40кг 3х47,5кг 5х52,5кг
разтваряне на дъмбели встрани- 3х10х7,5кг 2х8х7,5кг
3 кръга от
навиване на 35кг
повдигане краката от вис
повдигане за трапец на уред- 12х100кг
сгъване с лост за предмишница- 50кг
Много силица днеска- то трябваше утре да тренирам, ама реших да си избия енергията тая вечер. Друго за писане свързано с тренировки няма.
24.01.12
23:21
Може и да стане човек от теб :) :*
Много силица днеска
тфа за пръв път го виждам в твоя дневник. Честито (party)
Тръне- аз съм далеч от човек- за хубаво :D
Валка, и преди съм го казвал, ама рядко :D Ама ето захлебих яко с въглехидрати днеска и близо 6 часа след последното ядене направо пръщях от енергия... пусто що ми пречат да сваля корема :D И гледах потресающа гледка на гребане- тип изнасилване на машина имитираща мятане на бик и тяга... и раменна преса- чудех се дали да не им кажа нещо, ама па теимат по 40+см ръце кво да каже мършичка кат мен лол
А да днеска си сътворих 4 мазола и ги скъсах същите :D
25.01.12
02:02
Ше стане, лично ше те очовечя, после ще ми станеш личен прислужник - Мазнислав :D
Оо, да и на мен Мазньо ми беше слабост от “Гумените мечета” :)
И в wikipedia са го уважили :)
Мазньо, галено от Мазнислав (на английски: Toadie) е отрицателен персонаж от анимационния сериал “Приключенията на Гумените мечета”.
Мазньо е дребен огър, лакей на херцог Трън. Всъщност той е нещо средно между човек и огър - доста по-дребен е от другите огри, може да чете, пише и е много по-умен от тях, но не и от човек. Трън го третира като нищожество - използва го за табуретка, маса или го праща “доброволец” да свърши някоя мръсна работа.
Колкото и да е странно Мазнислав има сърце. В някои случаи от лоялност дори помага на гумените мечета.
хахаха Brownian Motion?? Защо не го направиш експоненциално растящо движението ти, а не брауново? От къде ти хрумна такова име, приятел :Д
С тия гумени мечета- вече за желе... така де мезе ме взехте (giggle)
Джоване, мисля, че гласовете ми го предложиха (wait)
:D
И при мен е така с въглените. Преям ли с въглехидрати, на следващия ден пращя от сила. Ама никак не ми влияят добре иначе.... на външния вид
Аз още същия ден ги усещам след няколко часа- ама на залепят се баш къде не трябва. Аз съм достигнал до гениалния извод, че просто е много шибано разпределението на мазнините при мен.
Какъв Вит. Д си взимаш, съквартиранте?
А за дозите, си купи един Вигантол, там много хубаво са обяснили хората в листовката, при дози над 5kUI, какво се взима...
И Лазар, и Данчо от ЛТЛ са се нахвърлили на тоя витамин Д в големи дози, че даже и аз качих на 5kUI(от дражетата на Нау) и по 10-ина капки Вигантол. Взимам го с мляко и допълнително калций.
На Нау е моя 240х5000- като твоя. Аз с мляко го взимам, ама ще гледам да добавя и магнезий. За Лазар и Данчо знам, и за Десо, и за Херцог Трън- пусти Поликуин какви неща публикува : )
Нед, тука е добре обяснено http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/571/Lets_talk_about_vitamin_D.aspx не е дълга статията.
Славко, в България май над 3000 единици е забранено- тоест аз поръчах от вънка : )
Брех много суперлативи.. особено в тази статия
http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/230/Vitamin_D3_BestSupplementEver.aspx
И аз напоследък зачитам няколко пъти за вит Д,и си мисля,че е добре да се вкара като суплементация!
25.01.12
16:17
Някой може ли с две изречения да сумира за какво точно помага, че не ми се четат страници текст..?
Ами хвалят го много- допитах се и до един приятел- медицина учи- потвърди. Освен това аз много време прекарвам пред компютър- тоест не стоя много навън и реших да пробвам.
25.01.12
16:47
..И Лазар, и Данчо от ЛТЛ са се нахвърлили на тоя витамин Д в големи дози...
И те ли го пият по Поликинската схема?
... която всъщност не е Поликинска,но както и да е.. :)
25.01.12
16:49
Аз за разлика не мога да потвърдя откакто го пия. Сякаш по 5000IU на ден ми се отразяваше по-добре. Ама не мисля, че може да се направи сравнение, защото сега стреса ме убива.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 25.01.12 16:50.
Някой може ли с две изречения да сумира за какво точно помага, че не ми се четат страници текст..?
1. Рахит, плътност на костите, остеопороза
2. Мозъчното развитие на плода и здравословното състояние на майките
3. Псориазис
4. Рак
5. Регулация на кръвната захар и инсулиновата резистентност
6. Депресия и други неврологични проблеми
7. Двустранна склероза
8. Имунната система
9. Настинка, грип и дихателни пътища
10. Добър при симптомите, свързани с автоимунни заболявания
11. Хипертония и застойна сърдечна недостатъчност
12. Мускулна маса и сила
13. Загуба на тегло
14. Дълголетие, епилепсия, болестта на Алцхаймер, проблеми с щитовидната жлеза
Холестерола произвежда Витамин Д. Тези 2-те неща са супер важни за живота, защото холестерола изгражда всяка една клетка. Ако холестерола ти е 6-8 милимола на литър, значи се предполага, че и количествата витамин Д ще са нормални. Обаче според мен както се препоръчва по 400 единици на ден, това е супер малко, чел съм че трябва поне 3000-4000 единици на ден, апък и Милко каза, че на организъм му трябват 5000-15000 IU.
Мнението беше редактирано от Нежния на 25.01.12 18:40.
Крейн, не казвам, че е негова, а че от там съм видял : )
Марто, не са унции, а единици UI=units
Крейн, не казвам, че е негова, а че от там съм видял : )
Марто, не са унции, а единици UI=units
Извинявай, моя грешка, поправих го.
Но проблемо- аз ти казвам, за да знаеш не щот се заяждам : )
ПП Тоя аватар нещо май не е моя...
Храна:
9:00- 4 яйца, 50гр сирене, 25гр масло, 30гр орехи
14:00- 300гр ориз, 150гр пилешко, 50гр кашкавал
20:30- 150гр пилешко, 25гр сланина, 10гр черен шоколад
-2гр трибулус
-8гр рибено масло
-ензими
Cal- 2377 fat- 155 carb- 96 prot- 142
ВМ-НВД...?
Как е с този режим...?
едит: Сега прегледах нагоре,видях че си на ротация,а и ние говорихме май за нея.
Мнението беше редактирано от Jikata на 25.01.12 20:22.
Мислех да е ротация- с ВВД РБД И ВМ-НВД дни- проетина константа, обаче нещо се тормозя и просто гледам да не са много въглехидратите и на няколко дни хапвам повече от тях. Нещо обаче не мога да си уцеля калории ли разпределение и ми се яде постоянно- силица имам, ама бързо ми минава :D нещо не е в ред, ама ще карам още малко така точно, за да си извадя точни изводи и ще променям после, ако се наложи.
25.01.12
20:37
@Diddlina - а херцог Трън (blush) Остави го Мазньо (blush)
@slavko - точно Вигантол мислех да препоръчам на питащите, но виждам, че си го споменал. Аз на 4 дни взимам 75 капки - което е 50к IU.
Иначе тази ударна доза е до вдигане на нивата на Д-3 в кръвта в определени граници. След това Поликин препоръчва намаляване на дозата. Аз покрай Данчо се зарибих и позачетох, след това чак си взех Вигантола :)
Скоте, ща бия! Да знаИш! :) С любов естествено :D
Храна:
10:00- 4 яйца, 50гр сирене, 25гр масло, 30гр кашу
14:30- 200гр сметана, 250гр дробчета
19:30- 150гр дробчета, 100гр сметана
-2гр трибулус
-8гр рибено масло
-ензими
Cal- 2514 fat- 179 carb- 57 prot- 163
Почнах да се разтягам сериозно- пренатегнати са ми хамстринговете, а това е проблем. Утре клекче по някое ми ти време.
Може да пробваш малко йога за хамстрингсите. Сещаш се аз коя бих ти препоръчала :) Може да направиш само първите 40 мин. Ако пък ти стигне ентусиазма, може и цялата :)
Добра идея даваш- може да се пробвам, нищо че съм голямо дърво. Аз разцъках из mobilitywod и правих малко неща днес- знаех, че съм натегнат, ама останах изумен колко много... доста работа ме чака- сигурен съм, че ще ми подобри както постиженията, така и изпълненията на движенията.
Единият пич, там, прави варианти за дървета :) Само бих те посъветвала, преди да започнеш да я правиш, да я прехвърлиш набързо, за да имаш горе-долу идея за движенията и да не си кълчиш постоянно врата да гледаш монитора :) Първия път, като я правиш може да ти се стори малко странно и нетипично, но с всеки следващ път става все по-хубаво :)
Храна:
10:00- 4 яйца, 90гр овес, канела, 80гр сладко
14:00- 200гр ориз, 200гр дробчета, 50гр сирене, 100гр банан
***19:30
21:00- 100гр ориз, 100гр грах, 100гр дробчета пилешки, 70гр пилешко, 50гр сирене, 200гр кисело мляко //дояждане на остатъци
-2гр трибулус
-8гр рибено масло
-ензими
-40k витамин D
Cal-2884 fat-114 carb- 270 prot- 184
**Тренировка
Клек- 5х87,5кг 3х100кг 6х110кг
напади- 10х17.5кг 4х8х17.5кг
бедрено сгъване- 3х10х25кг
Тренировката- доста тегава ми дойде- 6 на 110 може би трябваше още малко да натисна. Нападите уж по 5 кила отгоре тотал а разликата е колосална въобе запалиха ми се краката- гледах да не почивам много. Храната ще допиша, ама имам чувството, че ще избухна с брутално освинване... писна ми от тия въртележки- постоянно съм гладен, като куче- стриктен съм мисля и накрая пак нищо- не мърдам и на йота, намаля ли още малко почвам да ми се вие свят да нямам енергия. Октомври месец се разпорих от ядене и от джънк- тук там по 1см и 1кило отгоре спрямо сега на каква цена... ще карам докато дойде дата за мерки 1 месец стриктно хранене и ще видя какво ще правя. Явно лятото всичко е било от бърнъра...
Мнението беше редактирано от Бойко на 27.01.12 22:27.
27.01.12
21:05
Така е, като не зобиш качествено...ща науча, нЕма са притесняваш ;) :D