Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

19.06.13
16:12

Не е фитнес ориентирано, ама не може да не се поФаля ;D

За довечера съм замислил въже и спринтове.

19.06.13
23:17

***Тренировка:
30 минути скачане на въже

Нещо ме домързя за бягане... направих и няколко набирания надхват тъмбелс на фат бар- супер лесно ми е- олекнал съм явно- ще видим в петък :) Днеска храната е- яйца, масло, пилешко, пуешко, протеин, бадеми, череши и много салата. Карбс 35гр. Чувствам се отлично- гледам всеки ден да хапна по някакъв плод без да прекалявам 100-200гр. Утре част “Б” a.k.a. “смърт с кисело зеле”

ЕДИТ Днеска направих 5-6 серии по 65 скока- поЙче не ще (dull)

Мнението беше редактирано от Бойко на 19.06.13 23:17.

20.06.13
10:39

***Тренировка:
5 кръга от:

преден клек- 5х5х70кг
клек- 5х90кг 2х5х100кг 2х5х90кг
широка тяга- 5х5х80кг
тяга- 5х5х100кг

прасец

кардио- колело

Предния клек вдигнах на 70 тоя път- добре са ми. На гръб 90 са леки, на 100 става много криво и грозно. Няма да слагам повече от 90 и ще гледам предния клек да се доближи до тая тежест също, така или иначе не е момент за трупане на максимална сила, макар че може да направя скоро една контрола максимална 3ка. Широката тяга също качих 10кг отгоре- добре са ми- даже леко, но тягата след това конвенционалната е мъчение- последните 2 серии зле- просто кръста ми отказва напомпан до краен предел. Сигурно имам няква херния и аз ба ли го- като гьон става. Много задух в залата, ама изкласих :D Тръгнах да побича малко за прасец, ама бързо се отказах, че от скоците е фалит малко :D Епа толко за тази част от деня. Сега ще ям. Днеска свършва сидата и Erase. Две приказки- първото ми действа доста добре, а като комбинирам с кафе си ме освежава стабилно- едва ли бих си взел пак- ама знам ли- по-скоро повече кафе и чай. Erase- 100 таблетки изпити/имах останали от първата опаковка/- странични ефекти нямаше, не успях да стигна до момента, в който ме болят ставите- сиреч явно нося да изпия и още известно количество, но няма да поръчвам сега. Доволен съм- според мен и като се познавам- краката нямаше да дръпнат толкова и намаляне на ханша специално- като ида при Лазар да измери гънка задно бедро ще се види, но мисля че значително трябва да е намаляла- за справка беше 36мм. Това някой ден бих го взел пак, макар че се надявам да успея да регулирам естрогена и да не ми се налага. До 2-3 седмици ще ми свършат почти всички добавки и с това бремето от пиенето на хиляда хапа ще изчезне- 2-3 месеца няма да пия нищо под формата на хап или прах. Стига толко писане, че ми загаря пуешкото... :D

20.06.13
10:42

Това, че ти се е стегнал и одървил кръстът, не значи, че имаш херния или друг проблем, а че си го натоварил здраво. Все пак там освен гръбнак,  би трябвало да се навърта и някое и друго мускулче все пак. :)

20.06.13
10:54

Знам- самоирония в някаква извратена форма...

Нещо почваш да ми вземаш ролята на мрънкялник и не ме кефиш :D Я се стегни! :D

20.06.13
13:42

Аз съм се стегнал пропусната тренировка нямам ;) Ти се стягай!

20.06.13
14:57

От 5ти май включително до днес 35 тренировки... така де 36 с тая дето предстои. Изпитите ме спънаха малко, ама доволно.

20.06.13
23:05

***Тренировка:
бягане 10 обиколки на училището

2 спринта

Доста задух е, но потърчах малко. Еми цял ден си седях на задника пред компютъра така че става. Сега хапване и в скоро време се мятам да спя.

21.06.13
11:04

***Тренировка:
набирания- 3 +10кг, 3 +15кг, 2х3 +20 кг, 3 +15кг
лег- 3х70кг 3х80кг 2х3х85кг 3х80кг
гребане с щанга- 3х70кг 3х80кг 3х3х90кг
лег тесен хват- 3х50кг 3х60кг 2+Fх70кг 2х3х65кг

На набиранията този път не си губих силите толкова- даже от 15 направо ще почвам от другия път- добре са ми- на 20 е ок. На лега супер доволен 70 и 80 по-скоро вработване- 2 3ки на 85 доста добри- първите две повторения лесни а и двете трети бяха борба, но сам. За последната серия реших, че ще фейлна на 85 и върнах. Гребането може и още просто не искам да изсилвам, че не съм правил от много време. 70 на тесния хват явно са ми много- ще правя на 65 докато ми поолекнат. Тръгнах да правя кардио- уж по интензивно, но закъснявах и оставих- довечера повече. Иначе за последната седмица съм свалил малко над половин кило и само 1см на талията, с което не постигнах поставената си цел да падне под 90- 90,5см е... бе супер бавно, но става нещо. Няма на къде да намалям повече калориите, така че за сега оставям нещата така- обяснението ми е, че има много стрес в момента, но това ще е до понеделник. Тази седмица няма да има зареждане- не чувствам и нужда- храната ми е напълно достатъчно и съм енергичен- не ми пада кръвното, като предни години. На прав път би трябвало да съм...

21.06.13
22:03

***Тренировка:
скачане на въже 10 минути
3 обиколки на училището
скачане на на въже 10 минути
3 обиколки на училището

~30 минути

Хич нямах сили, обаче отидох да се раздам, колкото мога. Снощи спах зле просто. Иначе вече няколко серии над 100 скока- най-доброто 116 :) Толкова за днеска.

21.06.13
22:08

Как зареждаш?На колко дни веднъж?Джънк кога си позволяваш?По какво количество?Колко въглехидрат приемаш в зареждащ ден? :)

21.06.13
22:18

Джънк нямам сигурно то 3 седмици- може и повече. Зареждане правех веднъж на 7 дена с повече въглехидрати- овес/ориз/картоф/черен хляб/макарони- последно миналия петък. Тази седмица няма да зареждам- не изпитвам нужда. Като количество- 200+ не знам- не броя в тия дни- гледам просто да събера 200 протеин другото колкото дойде. Утре вероятно ще ям просто малко повече, но това което си ям- пилешко, салата, яйца- може да хапна кашкавал за разнообразие примерно. разнообразно се храня и не ми омръзва.

21.06.13
22:19

200+ (да приемем че + = малко над 200) зареждат ли те? Нали беше сменил горивото? Щом зареждането ти е с 200+,в нормалните дни на колко си д/г?

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 22:20.

21.06.13
22:37

Сменил сменил- работите спряха да се движат- едната седмица имах регрес и се върнах на другото. Иначе въглехидратите ми са до 40гр, като те идват от ядки, салата и тук там някой плод последните дни. Не знам дали ме зареждат- просто си притъпявам глада за нещо дето ми се яде- аз до момента не се чувствам смачкан, както ми се е случвало предни години- кръвното не ми пада/ниско е по принцип и веднага се усеща, като намаля храната- сега е бетон/. Именно за това и не пипам нищо последните 3 седмици- прогресирам просто е много бавно. Част от оправданието ми е “стреса” последния месец- остават още 2 дни. По принцип съм над тия неща сесии и прочие, но когато си завършил семестриално преди година, бачкаш, караш разни курсове, които ти помагат в професионално-кариерното развитие, но нямаш диплома, заради няколко изпита и знаеш, че винаги няколко от тях са в един ден и час и часовника тиктака почваш да гледаш на нещата другояче... Нещата се нареждат просто на моменти е зор. Ама пък иначе няма да е интересно ;)

21.06.13
22:38

Аре спри се с тая глупост зареждане

21.06.13
22:41

Аве, вие сте с бахти умрелите метаболизми бе,регрес имал от комплексни въглехидрати,без мазнини.Още малко и от зеленчуци и плодове ще се омазвате :D пък и без зареждащи дни,значи не умираш от глад,аз ако не съм гладен и аз няма да зареждам.Ама пък ако не съм гладен трябва или да имам мега умрелия метаболизъм или да съм почти до ОКБ-то си, дори 500 калории под него гладувам...а гладът се натрупва с дните и мине ли време зареждането е неизбежно.Все по-гладен ставаш,все по-уморен,все по-бързо огладняваш и то при еднаква храна.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 22:42.

21.06.13
22:43

Пък ти си бахти филмара . Айде покажи я божествената си физиката , че да имам стимул да зареждам като тебе

21.06.13
22:50

Филмар за кое визираш?

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 22:51.

21.06.13
23:01

Да бе Ваньо супер ти е метаболизма- аз съм строшен, гинекомастясал и мазен. На всичкото отгоре съм слаб /даже 100 лег нямам/ и издръжливост нямам ни силова, ни кардиоваскуларна. Ама на една гърбава мравка сама строи мравуняк- е тва съм аз имам си една единствена упоритост и си кретам- колкото толкова. Каквото ми е по силите гледам да променя.

21.06.13
23:04

Защо трябва да креташ? (кретам за мен означава я има напредък,я няма, ако го има е минимален...) Дай му напън и бързо. Пък и ти сам се наричаш с тези нарицателни горе,аз не съм ги казвал.И преди си го правил ако се определяш като такъв,твоя си работа.

21.06.13
23:09

Много буквално ме четеш, което пък си е твоя работа ;) Напъвам уверявам те. Много пъти чета тука, че скатавам- признавам има такива тренировки, но който е тренирал/работил с мен знае как скатавам, а пък който ме е видял днеска знае и как ходя в момента :D От повече обяснения нужда няма. Прогресирам ли- прогресирам. Неповторим ли съм- неповторим съм. I rest my case :D

21.06.13
23:11

В писането и аз съм силен като Клоков

21.06.13
23:11

Не бе чоек,не си мисли че се ебавам с теб или че ти принизявам личността.Просто не мога да разбера как толкова време не си изчистил до релеф,смисъл кое му е трудното?Защо не се получава?Сега не ми казвай аз булквах яко маса зимата и затова омазних здраво и сега ми е трудно да изчистя,щото имам доста мазнини...Пък и замисли се,ако не се получава да се изчистиш,що не вдигнех яко храната , поне на сила по-бързо да наддаваш?Имаш ли склонност да надебеляваш,шото аз и по 10к калории да ям стигна ли 20% телесна мазнина,това е повече не мога да омазня.Смисъл не мога да съм изсулен и разплуто мазен.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 23:12.

21.06.13
23:12

Иване бе - написа ли ти днес в твоя дневник, че нещо, което работи, не го променяш? Написа! Кво искаш от Скота повече? Намери си някакво забавление - петък вечер е...

21.06.13
23:14

Разбира се че няма да се оправдавам с нелепици- качил съм колкото съм качил- да имаше бая мазно- сега почнах да приличам на човек. Защо не се получава- ако знаех щеше да се получава :D Де да нам кое е трудното- перфектна храна, сън и тренировки и тук там някоя добавка- аре кажи къде е грешката?

21.06.13
23:14

казано от Петър на 21.06.13, 23:12:

Иване бе - написа ли ти днес в твоя дневник, че нещо, което работи, не го променяш? Написа! Кво искаш от Скота повече? Намери си някакво забавление - петък вечер е...

Намери си ти.Аз не си губя времето със забавление,а се опитвам да помагам на хората.Искам Скота да е яко изцепен.

21.06.13
23:15

казано от Скота на 21.06.13, 23:14:

Разбира се че няма да се оправдавам с нелепици- качил съм колкото съм качил- да имаше бая мазно- сега почнах да приличам на човек. Защо не се получава- ако знаех щеше да се получава :D Де да нам кое е трудното- перфектна храна, сън и тренировки и тук там някоя добавка- аре кажи къде е грешката?

Ми не знам човек,говорил ли си с по-опитни хора така,какво са ти казвали?Треньори и т.н.

21.06.13
23:21

Ваньо, търпение :) Спокойно няма да се откажа. Както Петър ти напомни- нещо работи ли не пипай :)

Аре малко музика за лека нощ

21.06.13
23:38

Да бяхме пили по 1 бира вместо да си губиш времето да пишеш ...

21.06.13
23:44

Аз и полезна работа свърших бре ;)

22.06.13
20:26

Днеска бях решил да тренирам, но не би... зверски болки в бедрата, особено дясното. Мачкане и сълзи- писах го почивен, въпреки че имам час и трийсе разходка, та не съм седял цял ден на стола, което е нещо. Утре повече.

22.06.13
20:42

В трети дневник влизам и трети човек се е отказал да тренира днес заради болки.Това не е добре.Като включа,че и аз не тренирах по ред причини положението е трагично.

22.06.13
20:45

Те са мускулни- нищо сериозно ;) Снощи ме домързя/признавам/ да се ролна и да се намажа с магнезиево. Днеска го свърших и съм по-добре : )

Утре ще се навакса, така че се стягай  и ти :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 22.06.13 20:45.

24.06.13
16:36

6 кръга от:
набирания- 6х5 +12,5кг
военна преса- 5х5х47,5кг 5х45кг
гребане с щанга- 5х5х77,5кг 5х75кг
лег- 3х6х65кг 3х5х65кг
обръщане прав- 5х5х47,5кг 5х45кг
кофи- 6х5

сгъване за бицепс- 8х35кг 2х8х30кг
сгъване с дъмбели- 7х20кг 8х16кг

корем

кардио- пътека

Крив ден. Както се казва живoта е гаден и накрая умираш :) Нещо нямаше сила, даже в началото мислех само 5 рунда, ама си бих един шамар и направих 6. Първите серии не знам що правих 6ци на лега- как да е тоя път добутах до края с тия кила, тъй че съм доволен. сложих малко кила на раменната- добре бяха- последния кръг смъкнах. Набиранията ок и така. Разглобих се. Сега ме чака теленце, а за вечеря дроб. Направих малко за корем, че нещо го пропускам много последно време.

Мнението беше редактирано от Бойко на 24.06.13 22:57.

Ако обичаш - заслугите - всекиму своето ;) Шамара ти го бих аз :D И си виж сметките - на повечето упражнения излизаш на 5 кръга ;)

24.06.13
22:57

Тъй тъй, ама ти до последно смяташе, че са 5 кръга ;) Имаше надъхвация де : )

25.06.13
15:16

***Тренировка:
8 спринта- ~20-25 секунди почивка
20 минути скачане на въже
набирания на дебел лост по 2-3 без броене
кофички на лост по 2-3 без броене

Отбеляза се, като немързелив ден. От сутринта чистя у дома, леки поправки на ел. уреди, малко работа по колата, а след малко и колелото почвам. Екстра е деня : ) Малко слънце ме хвана, което е добре- последните 2 спринта... бе само името им спринт :D и да отбележа 162 скока в една серия!!!

Мнението беше редактирано от Бойко на 25.06.13 16:04.

26.06.13
10:36

Тренировка:
преден клек- 3х60кг 3х80кг 1х90кг 0х100кг 1х95кг
клек- 3х100кг 1х110кг* 1х120кг* 1х130кг*
широка тяга- 3х70кг 3х100кг 1х120кг 1х130кг
тяга- 1х150кг 1х170кг*

кардио- пътека

*колан

Не ми се правеха кръгове нещо днеска и реших силово да видя къде стоя и без това ми беше любопитно да видя как съм със силата. На предния клек 90 са ми леки- относително разбира се, но съм ок, 100 обаче нямам толко яко ядро- просто ме сгъват- с колан ще станат, но не искам. 95 също бяха добре според мен. Малко на гръб- 120 лесно изправяне, а на 130 по-трудно но не пределно- има резерв. Широката тяга- 120 супер леки, 130 почти същото, но реших да не напъвам за повече. Една единица конвенционална на 150 надхват- излетяха и после на 170 с колан вече по-тегаво. 180-185 на свежо са мои- силата си е тука :) Следобед ако не вали още нещо ще скалъпя навън. Почвам да ям.

ЕДИТ и вече съм под 78кг

Мнението беше редактирано от Бойко на 26.06.13 10:51.

26.06.13
12:51

казано от Скота на 26.06.13, 10:36:

...силата си е тука :) ...

Нормално. С тези кръгови тренировки, силата не само, че ще ти остане, но след време ще те изненада колко се е покачила.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1