Релеф без загуба на маса.

18.03.10
10:04

Здравейте на всички , 176 висок , 72 кг. исками се да вдигна още 4 кг. та тогава да се захвана с релефа , но ще започна и така.
Та на въпроса има ли някаква програма с която да си очертая мускулите и съответно да ги орелефя.
Ето тока изглеждам в момента:
http://img3.imageshack.us/img3/9123/vas1.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/9025/vas2s.jpg

Вярно не съм дебел , имайте в предвид ,че на снимките съм СТЕГНАТ :D хаха дори на мен ми е смешно , че няма никой дори в такова положение :)  та предлагайте ми вариянти.
Само да подчертая ,че стажа ми в залата е разпокъсан и като го събера става 1 год.
не бях тренирал мн време и сега ходя сериозно от кажи речи 1 месец и 10 дни.
Също така не съм и не пия и няма да пия никакви протеини , химия и темподобни.
Относно храната не подбирам , ям всичко в големи количества , въпреки това не личи :) ...

Темата беше редактирана от washky на 18.03.10 10:10.

18.03.10
10:17

Добре форма,Браво!
Само като гледам за сега няма какво да чистиш,просто ти трябва още маса за да има релеф.Не са ти проблема мазнините.
Качвай смело поне до 80-85кг,тогава ако има нужда се замисли за чистене.

Имаш почти същата визия като мен разликата при мен е +11 кг и 3 см.А и май имам същото долнище.:)

Мнението беше редактирано от Biad__ на 18.03.10 10:21.

18.03.10
10:20

казано от Biad__ на 18.03.10, 10:17:

Добре форма,Браво!
Само като гледам за сега няма какво да чистиш,просто ти трябва още маса за да има релеф.Не са ти проблема мазнините.
Качвай смело поне до 80-85кг,тогава ако има нужда се замисли за чистене.

Ами точно , че не искам да стигам до непосилните за мен 85кг. и ако има начин без да чистя да се оформя.Още 4-5 кг. мога да си позволя но повече не.

18.03.10
10:23

Не са непосилни просто ти трябва постояннство в залата и на масата.ТИ тренираш от 1 месец,имай търпение.Иначе на кокали какво ще показваш без маса.По добра визия както ти казах на тези кг,няма накъде.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 18.03.10 10:23.

18.03.10
18:42

Гледай сега ... щом казваш, че не си предразположен към омазняване, си тренирай за маса, а очертаването, за което говориш, ще стане след като качиш 4-5 кг - от самосебе си ;)

Ако те е шубе все пак да не омазниш,прави следното : началото на тренировката - до 10 мин . кардио (вдигаш пулса, гориш излишните мазнини като ги ползваш за енергия и същевременно засилваш естественото отделяне на хормон на растежа в тялото); още 3-5-6 мин. в средата на тренировката (да поддържаш засиления вече пулс); и 15- тина мин. в края на тренировката вече конкретно за изгаряне.  Прави всичко което ти казах като последното го правиш 3 пъти в седмицата , а другите - всеки път.

Номерът с кардиото ми го каза един лекоатлет от НСА , с който се съгласих, тай като и аз имам 2 години опит с този спорт ;)

Надявам се да съм ти бил полезен ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1