Съботно-неделна тренировка в Плевен

Прескочи до:

20.10.10
17:57

Много добра тренировка.
Днеска яко мускулна треска :Р
Иначе фитнесчето в Займов си е яко де.

24.10.10
17:54

Бързам да напиша...страшна тренировка днес се заформи малко инцидентно в Кронос-а...
Участници-Славко, Сашко и Стели...
Моя милост прави комплекса от сайта днес- 21-15-9повт. от тяга и OHS…слабо време, тежък комплекс...ама пък обърнах 122кг., ей така, да се реванширам:)
Сашко-е той разцепи мрака!!!...ЧЕСТНО...ама зачетете темата “Lynne” в раздела...
Стели-пак се върна е режим “машина”...комплекса беше 10-9-8-7…1 повторения от преден клек, и бърпи с набиране...без да спира, за няма и 11мин....
Ба почвам да се притеснявам сред тези лимонки...аз ли заслабвам, те ли много бързо дърпат...
После със Стели ходихме до стадиона, да разпуснем...той пусна 2-3 отсечки по 100-ина метра, аз се препичах на слънце...Сашко сигурно е ходил да изяде света:)))
Хубав ден, хубави хора!!!

24.10.10
19:34

Супер тренировка много съм доволен!!! и благодаря на Поля ;)

25.10.10
18:04

Утре сигурно ще е хубаво времето.
Ще ходим ли на стадиона?

25.10.10
18:31

аз утре на 100% почивам, но ще се кача, ако кажете да замисля някое мъчение:)

26.10.10
11:03

Аз днеска отидох в Займов след училище малко да потренирам, че вечерта може да нямам време, пък свърших рано училище.
Deadlift 1-1-1-1-1-1-1 80-85-90-90-95-100-105 ! Много се презорих и необлислено се пробвах с тея тяги, ама аз на такова нещо му викам мъжка глупотия.
Малко Push-press правих и после Bench Press 1-1-1-1-1-1-1 40-45-50-55-60-65-60

Мнението беше редактирано от Firag на 26.10.10 11:04.

26.10.10
11:57

Май времето се оправя за довечера...но аз съм на банкет...нали днес е Димитровден-Ден на строителя и Директора ни сбра, няма как да не присъствам:)
За тези, които ще посетят стадиона...
Правят :
5 рунда от :
20лицеви
30коремни
40клека
350м. бягане

...за време!!!...

после пускате времената тука...

26.10.10
12:21

аз към 6 ще съм горе ;)

едит: утре ще го правя тази вечер нямах възможност...

Мнението беше редактирано от Стенли на 26.10.10 20:08.

29.10.10
08:34

В неделя времето се очертва да е доста приятно за неприятни тренировки:)
Предлагам да се съберем някъде в ранния следобяд горе на стадиона...
Ще присъстват и едни пудовки:)

29.10.10
09:39

Идвам :)

30.10.10
07:17

Разбрахме се със Славко,днес 14 часа на стадиона.Ще има халки и може би пудовки.

30.10.10
07:58

намерих време да напиша набързо...

Днес ще правим триплет...по двойки...демек, ще се състезаваме
Комплекса ще е:
3 рунда от:
10 суинга, 20 бърпита, 20 набирания...
да видим кой от какво е направен и кой докъде е стигнал с издръжливостта и борбата със себе си:)

Преди това...всеки ще направи максимална бройка лицеви опори в една серия, като ще се държи на техниката, без половинчати движения и други чийтинги...

За спринтови отсечки...ако остане време...и по-скоро за техника...

Айде тигри...до два:)

30.10.10
09:49

Ех деебаа, аз няма да мога неска да дойда...
Тва за техниката на лицевите май за мен е написано :D

31.10.10
11:30

16:00 горе на стадиона.

31.10.10
18:20

Уплашихте ме...доста видим прогрес и от тримата участници...утре ще опиша всичко...
Май трябва да се замисля за моите тренировки...не са достатъчно интензивни май...:)

31.10.10
22:25

Много ви завиждам :(
Хич нямам време да тренирам последната седмица, много учене много нещо дейба :(

01.11.10
07:15

образованието FIRST…както съм казвал...за трениране винаги ще има време...за него водещо е желанието!
От съботния комплекс, който беше 3 рунда от 20 бърпита и 20 набирания :
Теди-много добро темпо на трите кръга...малко почна да замазва техниката на набиранията, но предния ден беше играл доста канадска и премишниците му здадоха багажа:)
Цеци-отново ни показа какво значи да имаш сърце и да си инат...мъка голяма, болка, но си завърши всичко...после ми каза, че бил болен:))...значи като оздравее пак ще се включи:))
Аз и Стели...също доста хубаво темпо...но и двамата се изложихме на набиранията...особено третя рунд беше пародия...но някъде към 7мин. за мен и 8 за Стели...

В неделя бяхме аз, Стели, Цецко и Валката(варненски гастрол).....
Много яка тренировка!!!
Комплекса беше
4 рунда от
12 суинга(24кг. пудовка)...опционално се редуваха Стели и Валката и с 32-ката понеже още нямаме комплект...демек един рунд единия суингва 12 пъти с 24-ката, следващия 9 пъти с 32-ката...и така
50клека
350м. бягане
Цеци правеше само клека и бягането...тегнат му още пудовките, а бяхме забравили 16-ката...пфу...
Валката-отново много темпово, без да спита в умерено темпо и суинговете, и клека, и бягането...много умело и мъдро разчитане на силите...стори ми се че си е пооправил и гъвкавостта, посвалил е някое килце
Стели-бърз на суинговете, няма разлика с коя пудовка прави:)...но не си разччете силите на клека и правеше доста почивки, които му разбиха темпото...но разбира се завърши със 100-метрв спринт:))
Това, обаче което ми направи много приятно впечатление беше техниката и скоростта на Валката и стели на суинговете-ОГРОМНА разлика, откакто почнахме!!!...силно, по-рязко, по-изчистено...абе МНОГОООООО добре!!!
Аз пък си почивах...сначвах малко с 32-ката...е такива работи и подвиквах яко, разбира се:)
Цеци...хубаво бягане...бързи клекове...завърши първи:)
После се включих и аз де...на една табата с коремни преси, само че за 6 подхода...13бр. най-малко за 20сек. и 19 най-много(за мен)...
За накрая...малко техника на снач за Стели и Валката...малко римска тяга за Цецко с 32-ката...е такива работи...
Хубава неделя...

02.11.10
14:31

един от участниците беше обещал да носи мръвки и да правим кросфит вечеря...как се развиват нещата?...:)))

04.11.10
07:18

Славиии,Славиии,изядох всичко.Другата седмица евентуално ,като домъкна още мръве!!! :D

Мнението беше редактирано от FlashTerran на 04.11.10 07:19.

04.11.10
07:35

въобще не се приема обяснението...ще заколите друго прасе, ако ще да е на съседа:)

04.11.10
09:43

Ахахаах,за Коледа ще е по-голямо!!!Ееее,ти знаеш ли,че аз като имам 2 села и за Коледа ще има 2 прасета! :D Е тогава вече ще ПРЕядем.

Мнението беше редактирано от FlashTerran на 04.11.10 09:43.

04.11.10
10:38

Да знаеш, че нещата свързани с ядене ги помня мноогоооо дългоооо, особено обещания за мрЪве!

12.11.10
09:15

Правите ли още тези събирания, че имам мерак да се пробвам.

12.11.10
09:18

правим ги, разбира се...този уикенд няма да пропуснем, въпреки че съм зампланувал едно ходене до Ловеч...
но най-верочтно в неделя по обед ще се съберем горе на стадиона...
ще пусна подробности тук още утре...

12.11.10
09:32

С удоволствие ще дойда да опитам.

12.11.10
19:18

утре в 10:30 се сбираме горе!!!
чакаме до 10:45:)))
Претрепвам Ви набързо, че ще зачезвам към Ловеч най-вероятно...
Ако дойдат нови хора, ще се учим да клякаме, ще се понабираме и някое леко комплексче...
За редовните участници съм замислил гадост нова...:))

12.11.10
19:50

Ще има нови, само че в неделя,че събота сутринта съм зает. Нали и тогава ще има тренировка?

13.11.10
08:19

е ще направим, какво да ви правя:)

13.11.10
12:40

Благодаря на всички, които дойдоха тази сутрин...натоварването си беше сериозно, но никой не му се даде:)))...Поздрави за Венци, който пак би брат си на бягане:)))

Тази нощ пътувам за София, но до 10.30 съм се върнал...!!!

Затова утре най-късно 11 горе на стадиона!!!

Ще замъкнем всичките пудовки, паралети, лост с тежести(идеални за тръстери), халки, абе всичко дето имам:)

13.11.10
15:13

На Белите орли нали

13.11.10
17:12

ааа НЕ НЕ...на това малкото сгуреното игрище зад големия градски стадион(бившия Слави Алексиев)!!!
Под тези новите игрища, които направиха за футбол, до покритата атлетическа писта...
Няма как да бъда по-описателен:)

15.11.10
10:10

Много здрави 2 тренировки се получиха през уикенда...в събота мет-кон здрав, в неделя в комбинация с тежести...
Събота се събрахме : аз, Стели, Венци и Ицката...правихме следното :
5мин. максимална бройка бърпита, веднага след това 700м. бягане...1 минута почивка...
5мин. макс. бройка клек(BW), пак 700м. бягане.......после лицеви и коремни на същия принцип...
Голямо търчане, голямо нещо:)))...inverted rows правихме на халките...и е такива работи:)

Неделя дойдоха две нови попълнения...Влади(naxx) от форума и едно момче-Ники Илиев, който работи в системата на МВР...
И двамата имат подготовка физическа, говорихме малко за техника, поскачахме препятствия...поразтегнахме и...
Интервална работа за 5 движения-1.раменна преса с 30кг., 2. Burpee pull up, 3. напади с 16кг. пудовка пред гърди, 4. клек(с ограничител авт, гума) с 24кг. пудовка пред гърди, 5. Sumo dead lift high pull с 32кг. пудовка:
40сек. работа, 30сек. почивка...по 3 такива интервала на движение...и сменяме движението...общо 15 работни подхода...
един кръг така..:))))....2 минути почивка.и...обратно на ринга:)))
Втори рунд:)))...е там вече обърнахме на 30сек. работа, 40 сек. почивка(които аз намалих на 30, защото 40 ми се строиха много да си почиваме)...разбихме се истински...но новите момчета издържаха всичко до край!!!...сега не знам как са, ще кажат на следващата тренировка:)))

Хубаво слънчево време, перфектно за трениране на открито...много мъжки момчета...поздравявам всички!!!

15.11.10
18:22

Кога ще е следващата тренировка, че нямам търпение.

15.11.10
18:58

хахаха...еми в сряда вечерта викам аз...требе и другите да кажат...но за тогава предлагам аз, дасе организираме...

16.11.10
18:33

Нямам търпение утре да се съберем и да тренираме. Тренировката в неделя много ми вдигна адреналина, бях много изморен, а не съм спал!
До утре!

16.11.10
19:24

мараба Ники, радвам се, че ти е харесало!!!
Утре се събираме към 17.30-17.45 на стадиона...първо там ще се раздвижим...а после ще отидем да правим спринтови отсечки срещу наклон, като единия вариант е баира за строителния и езиковата, а другия е под паметника “Майка България”, но като се съберем, ще се уточним, а на тези които ще дойдат направо за отсечките(за учащите), ще се обадим...!!!
Влади, остави си номера тук, да го имаме
Ники и ти моля:)

16.11.10
19:58

Ехххххх, в графика на тая тренировка май няма да мога да се впиша  :(  училището го свършвам чак в 7:20 и май няма да стане, а как ми се тренираше,но явно ще е през съботата или неделята. Иначе телефонът ми е 0882805407.

18.11.10
10:20

Владииии..изпусна яката работа вчера...както и канадските борци, койото много разреждат и ще им дърпам ушите, че и Цецко завличат с тях:)
Вера се събрахме стабилен отбор : Аз, Стели, Венци, Ники и Поля...правихме това :
Complete as many rounds as possible in 20 minutes of:
30 second Handstand hold
30 second Squat hold
30 second L-sit hold
30 second Chin over bar hold

напъслно ново като натоварване за мен и за другите...
Поля малко модифицирано го прави, а ние само на L-sit up-ите, кой на тухли, кой на паралети...малко ги позамазахме тях...всъщност те бяха най-трудното нещо за 30 секундните интервали...много добро представяне на лоста...въпррекки, че бях изцяло концентриран в изтръпналите ми бицепси и предмишници...не видях някой да се пуска от лоста...може да имаше леко отпускане под нивото на гредата, но...приема се от мен...губихме време в притичване до лоста, но такива са условията...

След това, благодарение на Ники намерихме перфектното място като дължина и наклон, за спринтово бягане срещу наклон...значи това е една идеална отсечка под Панорамата...няма коли, широко и равно е...абе просто без забележки...там ще ходим да произвеждаме спринтьори:)

Хубава вечер, приятно врене, но много мъгливо...

Поздравления за всички участници и благодарности на Ники за превоза:)))

18.11.10
12:17

Доста интересна и странна тренировка е била. За жалост през делниците май единствено в петък, ако има тренировка ще мога да присъствам.

18.11.10
18:18

Телефонът ми е 088 41 789 00. Снощната тренировка беше хубава, но малко разпиляна. Надявам се да тренираме в събота и да се размажем!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1