ЧЕТВЪРТЪК тренираме в 13 горе на стадиона...тренировката е подготовка за неделя...
Тогава Стели има рожден ден и ще го отпразнуваме горе подобаващо-с тренировка, която аз ще измисля и ще обявя като се съберем горе:)
Тренировката ще е в неделя...след 12, защото събота вечер най-добрия ми приятел прави 30 години и може маааааалко да съгреша...
Ще си изберем зала в която да тренираме...а и Стели ще черпи с бонбони:)))
10.12.10
21:13
Ама,вие бонбони пиете ли? :)
сега мислим варианта в събота да се съберем в салона за езиковата...
който ще присъства, да потвърди тук, да направим някаква организация...
някъде по обед предлагам да се запретнем...
16.12.10
10:28
Да и аз може да дойда :)
в събота съм на свинска коледа и няма да мога да дойда.днес също няма да тренирам,акукулатора ми се скапа;)
теди и той...е сега ако не донесете пържоли и не се съберем в нас на едно кросфит-ядене...няма кога...помислете и другата седмица, може да организираме една предколедна КФ сбирка в нас...
ехааа....е тука ме зарадвахте...сбираме се здрав група...:)))...утре вечер ще кажа окончателно какво се разбираме...но ще е нещо като 10:30 пред езиковата...
16.12.10
21:28
Много плевенчани в този форум, пък и организирани на всичкото отгоре :)
Трябва някой път и аз да дойда да видя какво е това нещо Кросфит.
Промяна в плановете..рязка...езиковата тренирали волейбол събота сутринта...к’во да правим...
Тренировката остава за неделя...тук ще напиша за колко часа...
Това значи...УМНАТА събнота вечер по дискотеките:)
17.12.10
20:54
Е..ако не умната,ще е русата...
17.12.10
21:01
Предпочитаме ги ниски и червенокоси :)
ще има...в събота...ако е хубаво времето сме на стадиона...ако е студ- в салона на езиковата...
в петък ще се уточним...
добре дошъл в клуба the_ace:)
по празниците малко разреждаме нещата, за да може всеки да обърне внимание на семейството си и да поразпусне...
НО...искам да Ви споделя една идея, която съм сигурен, че с помоща на всеки ще се развие и даде резултат за всички ни...
ТА...днес разговарях с моя много добър приятел Ефтим Илиев...единия от двамата лицензирани кросфит инструктори по кросфит-Level 1 в България...предложих му да направи едни работен семинар(workshop) на тема “Кросфит”-най общо...!!!... като всеки ще се запознае от пшърва ръка с идеята на кросфита, вида упражнения, техниката, разлучните видове комбинации и всичко, каквото Ви интересува, а аз не знам или не мога да обясня...Ефо е уникален човек и специалист и е един от най-изветсните и търсени персонбални треньори в София и страната...безценни неща ще чуете от него...и всъщност тук е момента да кажа, че мноооого от нещата, които аз мога и знам, съм научил от него и практикувал в негово присъствие...
Затова организирам работна среща...на 28-ми или 29-ти(както се разберем), която ще се проведе в нас и ще почнем да изчистваме детайлите и начина по който ще се афишира събитието(фейсбук, флайъри, покани до различни клубове-ММА, кик-бокс) и каквито още Вие предложите и сметнем, че ще им бъде полезно и занимателно...всеки ще получи задача...и...т’ва е...много разчитам на лапетата от Плевен...ние с Ники ще си поемем съответните неща и съм сигурен, че такова спортно събитие в Плевен няма да има кой да организира доста дълго време, а ичестно да Ви кажа, не се сещам да е имало подобен семинар...и да добавя само, че идеята му няма да бъде само изнасяне на суха теория, а ще има и практика...я някоя табата, я някои комплекс...зависи Ефтим как ще определи нещата...
Чакам мненията Ви и да се уточним за кой ден да се срещнем вкъщи...
Весела Коледа...да сте ми живи и здрави всичките:)
Страхотно. Ако семинара е за всички, ще се радвам да присъствам. А тренировка кога ще има. Няма да е утре така ли :( ?
не се притеснявай млади приятелю, кросфит тренировки в Плевен ще има и то все по-редовни...
дай сега да се отпуснем...ако наистина имате време и желание, утре по обед може да се качим до стадиона да се разкършим...
the_ace - тренировката е на сгуреното игрище над стадиона, точно до спортното училище :)
Знаете, че всяка кросфит зала си има лого и определени правила...ние докато си направим зала, засега ще започнем с правилата :
Правило 1 : Сашо и Стели не тренират по едно и също време, в една и съща зала!
Правило 2 : Когато някой от нас изпълнява тежки серии, другите не го разсейват!
Правило 3 : ММА и Кросфит не се практикуват по едно и също време!