казано от slavko на 08.07.10, 16:35:
Тъкмо пишех....аз мисля да си почина...и защото в Плевен, това е НЕВЪЗМОЖНО...отивам на Априлци..:)))
Така че, този уикенд-волна програма...лично аз ще пия няколко сливови, с мръвки и ще се пека на басейн...е така, кат пич:))
Другата седмица ще наваксваме...Стегайте се двамцата, че сте ми разсеяни нещо с тия любовни трепети около вас:)))p.s. ама пудовката е в багажника винаги де, а и какви хубави баирчета има там...hill run…хмммм..:))))
Суингове наполовина под вода може и да е интересно :D
GEEK..:)))))))....ще пробвам и ще се снимам...май никой няма да го е правил преди мен...ама 24кила под водата...суинг на забавен каданс:)))
казано от slavko на 08.07.10, 17:51:
май никой няма да го е правил преди мен...
За това съмнения нямай :D
edit:
Грешка.
http://www.powerathletesmag.com/pages/water.htm
Мнението беше редактирано от G33K на 09.07.10 06:01.
10 rounds of:
10 pull-ups
10 dips
10 sit-ups
10 squats
22:46
Много яка тренировка!!! Супер комплекс!!! Разбих се! После 30 swings и go home.
edit: Chris Spealler 8:14 O_o… имам само 1 дума... робот!!
Мнението беше редактирано от Стенли на 10.07.10 16:36.
казано от Стели на 10.07.10, 16:20:
10 rounds of:
10 pull-ups
10 dips
10 sit-ups
10 squats22:46
Много яка тренировка!!! Супер комплекс!!! Разбих се! После 30 swings и go home.
edit: Chris Spealler 8:14 O_o… имам само 1 дума... робот!!
Стели,
Можеш да си пишеш резултатите от комплексите във съответните теми :)
(за горния комплекс - тук)
браво Стели...почваш по-настървено да навлизаш в дебрите на кросфита...Спилър не го гледай засега, а и той е 12-13 години по-голям от теб...смятай колко време имаш да го стигнеш, че и да задминеш...
Тази седмица действаме...:)
Днес
• Ivan the terrible
• 90 seconds of jumping rope
• 50 lunges
• 50 pushups
• 50 situps
• 40 lunges
• 40 pushups
• 40 situps
• 30 lunges
• 30 pushups
• 30 situps
• 20 lunges
• 20 pushups
• 20 situps
• 10 lunges
• 10 pushups
• 10 situps
добре се получи преди това 4х5 handstand pushups и после раменете ми гръмнаха :D
Днес със Стели повторихме комплекса...рамо до рамо...ама голям зор с едното въже, бахти и панаира....кой го е правил това въже, да му изсъхнат ръцете...:)...
В 11:30 почнахме...изобщо не беше най-големия пек...ама едно хладно, хубаво време...:))))...не не..сахарски кросфит, без милиметърче сенчица...25мин. in the fucking hell…зор с тва скачане, другото ОК...нападите са гадна работа, смятам знаете...
Преди това малко раменни стойки, HSPU-та, опити за стойка на ръце, без да се подпираме на стена...май скоро ще се получи и при двамата, ама засега е тегава работата:)))
Стели напредва...и радва...Сашко скатава, ама другия път ще го прави това два пъти:))))
4 рунда
10х клек 60кг
15х набирания
време 10:01
Много му се изкефих :)
Мнението беше редактирано от Стенли на 18.07.10 13:23.
Вчера и аз направих нещо подобно,клековете бяха тройки а набиранията шестици с тежест в осем рунда.Днес съм като нае,,,,,,,,!Страшно много съм се запалил по тоя кросфит идеален за силова подготовка.
довечера...ще ходя във Виктория(обещах на Сашко)-към 18:30…който иска да заповяда...ще се кляка...Front, back, OH…всякакви видове...тежичко...до колкото можем:)...ще бъдат заснети приемливите опити, другите спестени..:)
Първо : тренировката,
For time:
Run 1200 meters
63 Kettlebell swings, 1.5 pood
36 Pull-ups
Run 800 meters
42 Kettlebell swings, 1.5 pood
24 Pull-ups
Run 400 meters
21 Kettlebell swings, 1.5 pood
12 Pull-ups
Второ : мястото...което ще е същото, сгуреното игрище зад градския стадион...
Времето : 10 да сме там...до 10.30 загряване и малко упражнения, HSPU-та, активации, скокове малко...и 10.30 се почва мъчението...
Други : починете, наспете се...утре като лимонки Ви искам...Сашко-без максове довечера, Стели-да не се напряга също...утре ще се умира..вервайте ми...
Това е покана и за други желаещи от града, които искат да си изкарат една приятна съботна утрин:)))...да пролеят малко sweat and tears…и да полафим...
До утре...
рязка промяна...!!!
Утре в 9 на стдиона, че от 11:30 ще участвам в откриване на някакъв паметник в гр.Левски...пфу
та в 9!!!!
23.07.10
19:56
Джизъст Крайст, ама ти верно ше ги напънеш момчетата на 854254на Хелън.......
Чудя се докога ли ще ти се връзват за изкелиферчения акъл :) :D
то моя акъл с твоя не са много различни...:)))...а думата, дето си я написала, друг път шъ ми обясняваш какво значи...
Стели...с теб оставаме моя...страх няма...умиране няма...и тоя ще мине:))))
казано от Стели на 23.07.10, 20:47:
Сашо се изплаши !!!
Настръхна ми зърното на дясната цица чак (tmi)
казано от slavko на 23.07.10, 20:51:
то моя акъл с твоя не са много различни...:)))...а думата, дето си я написала, друг път шъ ми обясняваш какво значи...
а така ! ;)
казано от slavko на 23.07.10, 20:51:
Стели, каква дума си написала ма ?! Стиляно ма ? :D
изобщо не знаеш кво четеш...
Мнението беше редактирано от Стенли на 24.07.10 05:44.
След ненормалната тренировка със Славко( на която той ще направи обзор). Последва едно стабилно хапване ( е оставих си и за вечеря) :D
[IMG]http://i32.tinypic.com/2d1v34n.jpg[/IMG]
аз бях разбит...много...след малко ще опиша, че сега чистя за варненските кросфитъри:)
Бръкнах в един джоб и открих последните си пари :Д имено 3 лева и си викам айде до магазина за моркови и краставици :Д и ето какво излезе от цялата работа :Д
[IMG]http://i25.tinypic.com/256flus.jpg[/IMG]
+ 6 суперни лъжици супер девствен зехти + малко останал оцет балсамико :Д
back in business…дет се вика...
Днес със Стели, спретнахме следното :
15 rounds for distance of:
Sprint 20 seconds
Rest 40 seconds
Start each round at previous round’s end point.
Разстоянието :
Славко-1850м.
Стели-1800м.
(може да са и малко повече)
Хубава тренировка...аз не бях много готов, ама как и да бъда след 2 седмици нетрениране(само малко спринтови отсечки на плажа, раменни преси...абе отбиване на номера, ама на море съм мамка му:)))))
Стели на 11-тия спринт ме настигна и беше буквално на 3-4 метра, но въздухчето му попривърши:)
Мъжка битка!!!
p.s.поздравления и за секундантката
После малко челни стойки, раменни преси от тях...разпускане...след малко на басейн:)
за утре имаме следният план :) 10 часа начало на тренировката 15 минути загрявка след което... 300 бърпети за време после 15-20 мин почивка 5км бягане... след това ще има разпускане ;)
казано от Стели на 20.08.10, 15:32:
за утре имаме следният план :) 10 часа начало на тренировката 15 минути загрявка след което... 300 бърпети за време после 15-20 мин почивка 5км бягане... след това ще има разпускане ;)
Ето моето предложение - загрявате хубаво и се пускате на 1600 м (4 обиколки на стадиона) с бърпети, разбира се за време. Няма да има нужда да правите нищо след това... (grin)
ха...и това сме го замислили с малката машина(която заплашително напредва и й идват идеи, от които и аз почвам да се плаша)...:))))))))))
утре ще е доста яка гавра...но и ТЯ ще мине
Днес се разбихме...BIG TIME!!!
3 кръга от :
5 рунда-10 суинга(24кг.), 10 лицеви, 10 toes to bar
350m. run
това чудо се зароди в моята глава...първо беше без тоус ту бар...ама нали дани е гадно...получи се истинско мъчение, което трябваше да направим за под 25мин., а го правихме 40…наистина ГАДНА работа...
Аз трябваше да се вработвам уж, ала-бала, а за два дена се смазах...а утре какво ни чакаааа...
Стели почва да наяква много сериозно, издръжливостта, силата..всичко хвърчи нагоре...и ме застига много осезателно...ТАКА ТАКА...ГУД:)))
Имахме един интересен участник-брата на Стели...едно дете, което докато ние правихме триплета...той правеше следното : 2 набирания, 5 лицеви, 10 клека(направи по 8 кръга) на всеки наши 5 рунда...бяга наравно с нас...Стели ще каже утре какво е положението, има ли оцелели:)))
Обаче след цялото това изтезание...и двата дена следваше посещение на басейн...хладка вода, мента със спрайт и яко мръвки:)))
p.s. утре REPEAT:))
Групата се разраства...5 участника тази сутрин-обед:)))
Славко, Стели, братчето на Стели, Дени и женско присъствие в лицето не Поли...
Та...това вече наистина си беше..абе не знам..Вие го определете...
300 бърпита
20мин. почивка
5км. бягане
Коментарът ми:
Бърпита:
-Славко...умрях..няколко пъти!!!...не трябваше да се боря вчера с два супер тежки комплекси...отрази ми се бая...слаби лицеви...слаби бедра...НО-толкова...когато Стели завърши..аз имах още 70броя...НЕ бях доволен!!!
-Стели...смачка ги...машина...борба голяма!!!
-братчето...за пръв път на такова предизвикателство прасна едни 220бр. е така с лекота...а е на 13 години!!!...НОУ КОМЕНТ!!!
-Дени...много добре...раздишвания...почивки...но като за пръв път ми хареса.
-Поля...някъде към 200 направи...бавничко малко като цяло, но ще се коригира...хъс и злоба и трябва на това момиче и ще хвръкне, но са малко плахи жените към тия натоварвания(е с малки софийски и варненски изключения-поне само тях познавам, може и други лимонки да има:))))...)
5км.:
Славко...тук си взех своето...28мин., но не се кефя-исках под 25…предния път бягах под 24…но след 300burpees:)
братчето...втори-на обиколка и половина от мен...32мин.
Стели...35мин....МНОГО...ама много тегаво...бърпитата му взеха душата...
Дени...бягаше заедно със Стели, който завърши със спринт и го би с 30сек....та 35.30…
Поли...избяга 12обиколки...с малко ходене...но като цяло хубаво темпо...бягането й се подобрява като техника.
Хубава сутрин...доста mental thing…защото 300 бърпита не са толкова мускули, колкото вяра и пречупване...
Следва 1600м. на бърпита...очаквайте:)))
Другия път на отбори, и с Валери сме се разбрали, че ше ви бием кат маче у дирек ! :D :D :D И после ше ви носим кат пръскачки из лозе :D :D
Слави разбиваме се качествено както е писано в книгите :D Тичането верно направо ме сцепи на моменти щях да се бухна на земята...
Утре ще се тренира...събираме се от 17:30..чакаме до 18…горе на сгурта...зад градския стадион...
Стели, Вальо, Сашко, Поля са задължителните участници...другите по желание:)))
Комплекса ще е...4 рунда от:
80м. спринт
80м. напади
10суинга
5 раменни преси(на тухлите, които Стели довлече, лицеви опори за Поля)...
Стегайте се...
на Сашето ще му объркаме максовете, ама няма лошо, малко да се поочупи, че нещо е почнал да става едно много силно дръвце:)
Мнението беше редактирано от slavko на 23.08.10 17:24.
Слави аз ще съм там в 17:00 да загрявам защото като дойдете да го почна ведна комплексчето че после в 7 имам работа.