17.02.05
15:10
Значи започнах да тренирам от началото на лятната ваканция, когато бях 65 килограма. Мускулната ми сила се е покачила от тогава към 3 пъти, но маста си стои същата(67-69кг). Та въпроса ми е какво да направя по въпроса за да кача някое килце мускулна маса.
В момнета диета ми не е точно направена, но гледам на ден да ям поне
3 яйца.
1л прясно мляко.
Купа пълна до горе с овесени ядки и мляко.
1-2 пъти на седмицата по 1/2 килограм риба(филе от Хек)
1-2 кремвиршки.
100-тина грама кашкавал или сирене.
Много хляб.
Някаква супа с месо.
Кажете какво да променя, защото вече ми писна.
П.С.Извара пробвах да ям, защото е евтина, ама направо ми се драйфа от нея.
17.02.05
18:58
По скоро трябва да промениш тренировачният се режим и после хранителния!!!
Напиши как тренираш
17.02.05
19:03
Ахахахаха, приятелю, утепа ме! От изброените горе от какво точно се надяваш да качиш
някое килце мускулна маса.
От хляба ли? Или от жалките 50гр протеин на ден?
3 яйца= 100 гр= 12гр протеин
1 л пр. мляко= 30гр протеин
и чат пат хек- 1/2 кг- 85гр...
ОБЩО= 127гр, сложи ги 140 плюс другите неща...И тва в дни дето ядеш хек... В другите- виж сам...
МУСКУЛИТЕ РАСТАТ ОТ ПРОТЕИНИ! Въглехидратите и мазнините са ни нужни, за да ги усвояваме, но дотам... Мисля, че е излишно да ти казвам какво да промениш по конкретно... Трябват ти по 2,2гр протеин на кг телесно тегло, тва говори ли ти нещо..? :? Разгледай тая таблица и си сметни няква хранителна програма... Горната не струва...
17.02.05
20:55
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 22:00.
сега ще задам малко глупав въпрос(не се смеите много) ама под кое разбирате протеини в таблицата- Вид храна Вода Белтъчини Мазнини Въглехидрати Калории ???
17.02.05
22:46
белтъчини = протеини
17.02.05
23:44
Ами програмата ми се нарича MaxOT
На този адрес
http://www.ast-ss.com/max-ot/intro.asp
Смятам че не нея трябва да променя, тъй като тя вече се е доказала и съм виждал резултатите на хора тренирали по нея.
Ако някой даде диета с над 2,2г протеини на кг маса, която да е възможно най- евтина, защото като ученик не разполагам с много пари, ще съм му много задължен! Аз просто си нямам на идея какво повече да ям. Бяха ме посъветвали да ям по 1/2 кило извара на ден, но изобщо не можех да я ям. Сега ме светнаха че някаква извара на Маджаров или нещо такова всъщност била хуба та незнам.
Също и на сайта на който ми е програмата пише, че не трябва да приемам по- малко от 4г протеин на кг маса :shock:
18.02.05
08:30
4 грама всеки ден ще ти докара подагра 200%. Колкото и аз съм ученик.. ами виж аз какво правя имам същия кофти проблем с парите на 15 сам и джобните ми са меко казани мизерни та с два лева какво правя купувам си за даскало 200 г филе което е 1 6 4 лв ( не е от най- качественото ама .... ) и един пълнозърнест хляб бонус който го разделям на две за единия и другия ден. ( в къщи наще ако са са сетили да купят идеално ) ям извара незнам защо не я харесвате, ям ям яйца пак като тебе 3 на ден ,някакво месце ако има и след трен 45 сурватка или 60 про голд в барчето .На ден ям и по 1 пакетче и 2 кофички кисело мялко ама наскоро и това вкъщи е дефицит ... фъстъци 100г .сутрин хапвам нещо високо въглехидратно ..
П.С асбе хора аз тоя пълнозърннест хляб май ще о спирам адски мнооо мазнини ми качва ...
Вие ядете едно и също всеки ден по едно също време ли или ядете това само в ден на тренировка,защото аз ям каквото ми се ядете когато ми се яде само след тренировка ям пове4е въглехидрати???
[quote author=“acrimonious”]Ахахахаха, приятелю, утепа ме! От изброените горе от какво точно се надяваш да качиш
някое килце мускулна маса.
От хляба ли? Или от жалките 50гр протеин на ден?
3 яйца= 100 гр= 12гр протеин
1 л пр. мляко= 30гр протеин
и чат пат хек- 1/2 кг- 85гр...
ОБЩО= 127гр, сложи ги 140 плюс другите неща...И тва в дни дето ядеш хек... В другите- виж сам...
МУСКУЛИТЕ РАСТАТ ОТ ПРОТЕИНИ! Въглехидратите и мазнините са ни нужни, за да ги усвояваме, но дотам... Мисля, че е излишно да ти казвам какво да промениш по конкретно... Трябват ти по 2,2гр протеин на кг телесно тегло, тва говори ли ти нещо..? :? Разгледай тая таблица и си сметни няква хранителна програма... Горната не струва...
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php
Аз маи досега сам ял напално погре6но за6тото гледах да ям пове4е въглехидрати а ти сега казва6 4е трябва протеини я кажете за мен колко въглехидрати и протеини да ям?????Аз сам 178 67 кила!!!