31.03.10
18:15
Пичове, как се маха? Дали с правене на странична преса ще стане нещО?
31.03.10
18:49
И мен ме интересува как ли мога да си смаля талията
Хранителен режим за понижаване на мазнините+кардио(тичане, колело и други подобни) и чак тогава упражненията се нареждат по важност :) 1во са ти важни хранителния режим и кардиото след това упражненията
Офф ама сте злее :D Талията ми е много малка и искам да я уголемя, щото изглежда като на жена, а не че е голяма.Нещо се подведохте...
31.03.10
19:18
За какво ти е да я уголемяваш всички се борим да я намалим а при тебе е генетично заложено...
как се маха?
Не знам кой е зле ... Иначе да със извиване с дъмбел в страни би трябвало да се увеличи
Имам предвид да я уголемя.Щото ми е изключително малка нещо такова се получ: \/ ,а искам да е \/ , където крайната точка на
/\
втория знак е гъза,
а не ТАЛИЯТА.Щото при мене крайната точка на 1вия знак е гъза, а не на втория..
Надявам се да сме се разбрали :)
Мнението беше редактирано от alabalaa на 31.03.10 19:31.
31.03.10
21:12
Мании,маниии, ти как искаш да си \ /? По-принцип ако ти е прекалено малка талията, нямаш мускулна маса, трябва да качиш кг и тя ще порасне. :) ( )
/ \
За какво ти е да я уголемяваш всички се борим да я намалим а при тебе е генетично заложено...
Като започнеш да клякаш с тежест 2.5 пъти собственото ти тегло, ще ти се иска да имаш поне 85-90 талия. Поне.
Иначе, авторе, просто маса ти трябва в еректорите и коремната мускулатура. Подобаващо хранене, тяга и клекове вършат работата. Не, че изключвам коремните преси, но при мен лично мускулната треска на корема е налице след тежки клекове. Понякога и след набирания. Туй работи, тъй правя.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 01.04.10 08:46.
01.04.10
08:54
Като започнеш да клякаш с тежест 2.5 пъти собственото ти тегло, ще ти се иска да имаш поне 85-90 талия. Поне.
Иначе, авторе, просто маса ти трябва в еректорите и коремната мускулатура. Подобаващо хранене, тяга и клекове вършат работата. Не, че изключвам коремните преси, но при мен лично мускулната треска на корема е налице след тежки клекове. Понякога и след набирания. Туй работи, тъй правя.
и аз мисля така, само че каква е връзката на кляканията с талията точно
Мнението беше редактирано от Mladen ludia на 01.04.10 08:56.
Поддържаща. Невидим пояс = половин колан. По-безопасно е. Това го научих от момчетата в олимпийската зала, в която ходя.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 01.04.10 09:07.
Еми освен да почвам с коремните, че до ся не съм правил. И повечко клек и тяга.Клека, между другото, и него не съм го правил, а тягата от 2-3 седмици насам.Но сега включвам и крака и корем.
моята талия е 82 см и е мазна ако мога да я сваля до 74 и 5 предполагам това мн голяма талия ли е или нормална сега съм 86 кг
13.06.10
16:24
От извиване на портален скрипец ще се увеличи или ще намали !?
моята талия е 82 см и е мазна ако мога да я сваля до 74 и 5 предполагам това мн голяма талия ли е или нормална сега съм 86 кг
Стой си така ако питаш мен, моята е 76 и не ми харесва една 80ка по ще ми отива :>
Пий по 4 литра боза на ден на два пъти и за 1-2 месеца си готов. Ще се издуваш като гайда и в следствие на стомашно разшерение :D ефекта ще е потресаващ.Казвам ти го от собствен опит.От 70 я направих 80 за няма и едно лято (все пак беше лято).
Ставаш машинЪ
13.11.10
20:14
Много ме кефят рисунките :D