Коремно набиране - неуспех

04.04.10
12:08

Добър ден ! Като за начало да ви се предстявя : аз се казвам Любо приятелите незнайно защо ме наричат Лобо  :D и съм на 13 години ... Имам проблем с коремното набиране - немога да го направя . Тренирам от 3 години Бокс имам нужната сила всички мои приятели които могат да го направят ми обясняват как но не става и не става търсих в интернет но не намерих нищо подходящо ; правя по 5 набирания на серии а иначе мога и по 10 да правя , но се уморявам по бързо . Лицеви опори правя и въобще повечето упражнения за ръце , гърди , гръб и корем ... та сега съм на вълна коремно набиране и задържане на ръце  (всеизвестното ‘ходене’ на ръце) но почти съм го усъваршенствал . Та ви моля за съвет като смятам че сте по - опитни и с повече знания ; точно затова ми е регистрацията тук ... Благодаря предварително :)

AZ

04.04.10
14:30

Коремното възлизане е въпрос на техника-тренирай и го пробвай по-често и в един момент ще го научиш.Иначе за съвет-пробвай на по-ниски лостове,защото е по-лесно.Също накарай някой от приятелите ти да те врътне за краката,за да се превъртиш на лоста-демек да ти помогне,като ти избута малко караката назад.Аз така го научих.Иначе за мен това си е едно губене на време-освен,ако не тренираш изцяло на лостове или пък го правиш за удоволствие.

04.04.10
14:37

аз да се превъртам нямам проблем заставам на лоста отгоре , все едно съм правил силовото и се превъртам въпроса е как от набирането да се кача на лоста :X Опа чак сега осъзнах какво си написал ... :D :lol: еми пробвах и така някой да ми помогне но пак не става аз дори и да си вдигна краката пенпердикулярно на лоста немога :X

Мнението беше редактирано от Лобо на 04.04.10 14:45.

04.04.10
17:50

еми пробвай аз така и така неуспях да се науча да го правя набирам се дигам краката но като ги вдигна нагоре немога да ги изпъна изцяло и от там ми се проваля сичко.

AZ

04.04.10
18:41

Едновременно трябва да повдигнете краката и да се наберете,да натрупате инерция-така ще се изтласкате лесно.Трябва да се получи нещо като ефекта на махалото.Също си помогнете с краката в начално положение-засилете се леко и се изтласкайте.

05.04.10
07:31

по добре ли ще е да направя клипче какво всъщност се опитвам да направя

09.05.12
10:47

хора,нали офицерското коремно се води същото като нормалното коремно възлизане ,но без да си допираш тялото ?

казано от Алберт Господинов на 09.05.12, 10:47:

хора,нали офицерското коремно се води същото като нормалното коремно възлизане ,но без да си допираш тялото ?

Да това е офицерското коремно..а колкото до въпроса на Лобо значи коремното набиране не е трудно просто докъто се набираш,вдигаш краката към лоста изнасяш главата назад и по този начин краката ти минават над лоста, като за начало пробвай на по-нисък лост, а после на по-висок и по повече повторения и така..

П.П:
Забравих да добавя,че ако искаш другата седмица мога да помоля някой приятел да ме снима докъто го правя и да ти дам клипчето :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1