Fantaa ами на Маджаров е
inis9 ами да аз я ям с обезмаслено кисело мляко
Samito немога да си позволя да я готвя заради НВД
Аз я смесвам с лютеница и се овкусява много добре. Даже става вкусна. Ако я ям натурална ме хваща хълцавица.
Можеш да я замениш с доза протеин, по принцип или с друг източник на белтъчини.
Момичето пита с какво да замени изварата, а вие давате акъл с какво да си я приготви :) .
Хич не е задължително да ядеш извара. Аз набивам извара, ама щото ми е вкусна. Изварата е белтък, на нейто място може да ядеш всичко, което дава протеин. Примерно риба, месо, шунки, сирене, гауди разни (к’во като имат мазнини), Промакс (ех, сега се сетих за него и ми се дояде) и т.н. Аз си изброих някой от любимите ми неща. По възможност яж непреработени и близки до природата храни. Хвърляй по едно око на етикета, когато купуваш нещо за ядене, само за ориентир.
Мнението беше редактирано от maria на 20.04.10 02:15.
казано от Мария Никифорова на 20.04.10, 02:03:
Момичето пита с какво да замени изварата, а вие давате акъл с какво да си я приготви :) .
Хич не е задължително да ядеш извара. Аз набивам извара, ама щото ми е вкусна. Изварата е белтък, на нейто място може да ядеш всичко, което дава протеин. Примерно риба, месо, шунки, сирене, гауди разни (к’во като имат мазнини), Промакс (ех, сега се сетих за него и ми се дояде) и т.н. Аз си изброих някой от любимите ми неща. По възможност яж непреработени и близки до природата храни. Хвърляй по едно око на етикета, когато купуваш нещо за ядене, само за ориентир.
Да, но тогава интервала от храненето до тренировката ще стане много голям, а тя няма такова време.. затова мисля, че ако не иска извара може направо да я махне, и без това не е умряла за протеин.
Е имам време... Абе моля ви се днеска ми е 3 ден а умирам за една страхотна пица,която правят до нас .. какво да правя умирам за нея хаха :D
Избираш или или!
Или постигане на хармония със себе си и постигане на тялото към което се стремиш или това парче пица.
Явно не искаш чак толкова много това тялото, за което толкова много говориш, щом едно парче пица е в състояние да те изкуши.
Всичко е въпрос на приуритети!
Ами доскоро съм се хранила само с такава храна,немога изведнъж да спра да я ям...
Еми ако толкова не “издържаш” хапни малко,ама не ти препоръчвам.Тренирай като дявол,за да видиш рая :P
Погледни тази рецепта от блога на Лимка, мисля че се е справила перфектно и то не само с тази рецепта, макар аз да не съм я опитвала изглежда много вкусна и полезна! :) http://mimka-limka.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html
От 7 до 7.30 вървях бързо(до училище хаха)
В 8 часа ядох активия
В 12 часа ядох 100 грама ядки
От 1 до 1.30 вървях пак бързо(връщах се от училище хаха)
Към 2.30 правих интервални тренировки:
15 секунди спринт,1минута и 30 секунди вървене (6 спринта)
И към 4 ядох 90 грама паста с шоколад хахах и 3-4 глатки фанта портокал
Очаква ме 40 минути кростренажор и риба за хапване
Трябвааа да си сваля паласките,там кадето са ми паласките и корема(най-голямата част) на метъра показва 83,трябва да стане 75 за 1 месец дали ше стане :?
Понеделник-1 час поне бързо вървене,зала(15 минути бягаща пътека,друго кардио не правя там),в къщи кростренажор на 6 степен-40 минути+4x50 коремни
Вторник-1 час поне бързо вървене,интервални тренировки(15 секунди спринт,1мин и 30сек вървене 6 спринта),кростренажор 6 степен 40 минути+4x50 коремни
Сряда-1 час поне бързо вървене,зала(15минути бягаща пътека),кростренажор 6 степен 40 минути + 4x50 коремни
Четвъртък-1 час поне бързо вървене,интервални тренировки(15 секунди спринт,1мин и 30 сек вървене 6 спринта),кростренажор 6 степен 40 мин+4x50 коремни
Петък-почивка(2x50 коремни,1 час поне вървене)
Събота-поне 1 час вървене,фитнес(15 минути пътека),кростренажор 6 степен 40 минути,4x50 коремни
Неделя-поне 40мин вървене,интервални тренировки(15 секунди спринт,1мин и 30 сек вървене 6 спринта),кростренажор 6 степен 40 минути,4x50 коремни
Храна:риба(бяло месо),фъстъци,нискомаслено кисело мляко,активия,зеленчуци,яйца и така...За 1 месец дали ще се справя
Мнението беше редактирано от rozovka на 04.05.10 14:00.
За един месец 8 см, май ще ти е малко трудно да ги свалиш, освен ако не гладуваш.
Хората са го казали “Бързата работа, срам за майстора” - добре е да имаш цел, но тя да е реална, както и срок в който да я изпълниш, но и той да е реален.
Дори и да успееш да се оттървеш от тези 8 см, после ще си ги върнеш двойно.
Не знам дали знаеш, но талията се мери през пъпа.
Знам къде се мери талията,аз ви казвам колко са ми паласките за да знаете,талията не ми трябва в случея.А колко см горе долу ще мога да смъкна за 1 месец можеш ли да ми кажеш?
казано от rozovka на 04.05.10, 15:34:
Знам къде се мери талията,аз ви казвам колко са ми паласките за да знаете,талията не ми трябва в случея.А колко см горе долу ще мога да смъкна за 1 месец можеш ли да ми кажеш?
ЩЕ УМРА :lol:
Розовка, ти можеш ли да ми кажеш колко двойки ще мога да напиша за 1 месец месец на хора, които пишат “случей”?
Звучиш ми като някое разглезено хлапе, на което му казват сега не мога да ти купя колело ще трябва да почакаш малко, а ти не го разбираш и продължаваш да настояваш за него.
Доста хора ти го казаха бързите резултати не водят до нищо трайно. Намалянето на определени см зависи от много фактори - храна, хормони, особености на тялото, тренировки и т.н. Ако се храниш правилно и тренираш както трябва резултатите ще дойдат, но не след месец. Може да се мериш на 2-3 седмици ведъж и в зависимост от резултатите да си нанасяш корекции в хранителния режим или тренировките. Води си записки в дневника, ама всеки ден, записвай какво ядеш, как се чувстваш, как протичат тренировките ти и т.н. Така по лесно може да си следиш прогреса или регреса.
Ти само искаш, но не правиш нищо, за да го постигнеш.
С тези глАтки фанта портокал,шоколади,активии и т.н. и без грам нормална храна,забрави да се Управиш за един месец.Ако ще и 4х5000 коремни преси на ден да правиш,няма как да стане.Достатъчно хора са ти дали насоки и са опитали да ти помогнат.Започни да ги слушаш,а не да се държиш,все едно си на 10г.
казано от rozovka на 18.04.10, 17:25:
...
18.00-20-30грама извара
...
:D (една хапка)
20.05.10
11:08
сладурче няма защо да отслабваш многооо си сладка , виждал сам те няма даже и ми направи добро впечатление
казано от EDGE на 19.05.10, 10:07:
...
18.00-20-30грама извара
...:D (една хапка)
И цял ден ми се повръщаше...
Някой може ли да ми каже нещо подобно на Fyre International само че да е до към 50 лева?Трябва ми нещо което да убива глада,да дава енергия и да гори мазнините хаха много работи за малко пари но все пак ...
казано от rozovka на 27.05.10, 21:10:
казано от EDGE на 19.05.10, 10:07:
...
18.00-20-30грама извара
...:D (една хапка)
И цял ден ми се повръщаше...
Някой може ли да ми каже нещо подобно на Fyre International само че да е до към 50 лева?Трябва ми нещо което да убива глада,да дава енергия и да гори мазнините хаха много работи за малко пари но все пак ...
Fyre International е без Yohimbine. В момента пия такъв и въобще не ми се е намалил апетита,напротив даже се увеличи. По-добре си дай парите за ориганалният вариант.
Да де,имах в предивд като Fyre Original извинявам се,въпроса е че разполагам с 50 лева за добавки и бих искала нещо подобно нали има ?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече