Дневник на Rozovka

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.04.10
20:22

А може да й сложиш малко кисело мляко и става доста добра.

19.04.10
20:22

Аз си я готвя изварата.Става доста вкусна каша.

19.04.10
20:31

Fantaa ами на Маджаров е
inis9 ами да аз я ям с обезмаслено кисело мляко
Samito немога да си позволя да я готвя заради НВД

19.04.10
20:53

Аз я смесвам с лютеница и се овкусява много добре. Даже става вкусна. Ако я ям натурална ме хваща хълцавица.
Можеш да я замениш с доза протеин, по принцип или с друг източник на белтъчини.

20.04.10
02:03

Момичето пита с какво да замени изварата, а вие давате акъл с какво да си я приготви  :) .
Хич не е задължително да ядеш извара. Аз набивам извара, ама щото ми е вкусна. Изварата е белтък, на нейто място може да ядеш всичко, което дава протеин. Примерно риба, месо, шунки, сирене, гауди разни (к’во като имат мазнини), Промакс (ех, сега се сетих за него и ми се дояде) и т.н. Аз си изброих някой от любимите ми неща. По възможност яж непреработени и близки до природата храни. Хвърляй по едно око на етикета, когато купуваш нещо за ядене, само за ориентир.

Мнението беше редактирано от maria на 20.04.10 02:15.

20.04.10
11:44

казано от Мария Никифорова на 20.04.10, 02:03:

Момичето пита с какво да замени изварата, а вие давате акъл с какво да си я приготви  :) .
Хич не е задължително да ядеш извара. Аз набивам извара, ама щото ми е вкусна. Изварата е белтък, на нейто място може да ядеш всичко, което дава протеин. Примерно риба, месо, шунки, сирене, гауди разни (к’во като имат мазнини), Промакс (ех, сега се сетих за него и ми се дояде) и т.н. Аз си изброих някой от любимите ми неща. По възможност яж непреработени и близки до природата храни. Хвърляй по едно око на етикета, когато купуваш нещо за ядене, само за ориентир.

Да, но тогава интервала от храненето до тренировката ще стане много голям, а тя няма такова време.. затова мисля, че ако не иска извара може направо да я махне, и без това не е умряла за протеин.

20.04.10
12:52

Е имам време... Абе моля ви се днеска ми е 3 ден а умирам за една страхотна пица,която правят до нас .. какво да правя умирам за нея хаха :D

20.04.10
13:07

Ми купи си я...

20.04.10
13:15

Избираш или или!
Или постигане на хармония със себе си и постигане на тялото към което се стремиш или това парче пица.
Явно не искаш чак толкова много това тялото, за което толкова много говориш, щом едно парче пица е в състояние да те изкуши.
Всичко е въпрос на приуритети!

20.04.10
13:32

Ами доскоро съм се хранила само с такава храна,немога изведнъж да спра да я ям...

21.04.10
17:12

Еми ако толкова не “издържаш” хапни малко,ама не ти препоръчвам.Тренирай като дявол,за да видиш рая :P

21.04.10
17:34

Погледни тази рецепта от блога на Лимка, мисля че се е справила перфектно и то не само с тази рецепта, макар аз да не съм я опитвала изглежда много вкусна и полезна! :) http://mimka-limka.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html

04.05.10
13:58

От 7 до 7.30 вървях бързо(до училище хаха)
В 8 часа ядох активия
В 12 часа ядох 100 грама ядки
От 1 до 1.30 вървях пак бързо(връщах се от училище хаха)
Към 2.30 правих интервални тренировки:
15 секунди спринт,1минута и 30 секунди вървене (6 спринта)
И към 4 ядох 90 грама паста с шоколад хахах и 3-4 глатки фанта портокал
Очаква ме 40 минути кростренажор и риба за хапване

Трябвааа да си сваля паласките,там кадето са ми паласките и корема(най-голямата част) на метъра показва 83,трябва да стане 75 за 1 месец дали ше стане :?
Понеделник-1 час поне бързо вървене,зала(15 минути бягаща пътека,друго кардио не правя там),в къщи кростренажор на 6 степен-40 минути+4x50 коремни
Вторник-1 час поне бързо вървене,интервални тренировки(15 секунди спринт,1мин и 30сек вървене 6 спринта),кростренажор 6 степен 40 минути+4x50 коремни
Сряда-1 час поне бързо вървене,зала(15минути бягаща пътека),кростренажор 6 степен 40 минути + 4x50 коремни
Четвъртък-1 час поне бързо вървене,интервални тренировки(15 секунди спринт,1мин и 30 сек вървене 6 спринта),кростренажор 6 степен 40 мин+4x50 коремни
Петък-почивка(2x50 коремни,1 час поне вървене)
Събота-поне 1 час вървене,фитнес(15 минути пътека),кростренажор 6 степен 40 минути,4x50 коремни
Неделя-поне 40мин вървене,интервални тренировки(15 секунди спринт,1мин и 30 сек вървене 6 спринта),кростренажор 6 степен 40 минути,4x50 коремни
Храна:риба(бяло месо),фъстъци,нискомаслено кисело мляко,активия,зеленчуци,яйца и така...За 1 месец дали ще се справя

Мнението беше редактирано от rozovka на 04.05.10 14:00.

04.05.10
14:45

За един месец 8 см, май ще ти е малко трудно да ги свалиш, освен ако не гладуваш.
Хората са го казали “Бързата работа, срам за майстора” - добре е да имаш цел, но тя да е реална, както и срок в който да я изпълниш, но и той да е реален.
Дори и да успееш да се оттървеш от тези 8 см, после ще си ги върнеш двойно.
Не знам дали знаеш, но талията се мери през пъпа.

04.05.10
15:34

Знам къде се мери талията,аз ви казвам колко са ми паласките за да знаете,талията не ми трябва в случея.А колко см горе долу ще мога да смъкна за 1 месец можеш ли да ми кажеш?

04.05.10
18:04

казано от rozovka на 04.05.10, 15:34:

Знам къде се мери талията,аз ви казвам колко са ми паласките за да знаете,талията не ми трябва в случея.А колко см горе долу ще мога да смъкна за 1 месец можеш ли да ми кажеш?

ЩЕ УМРА  :lol: 
Розовка, ти можеш ли да ми кажеш колко двойки ще мога да напиша за 1 месец месец на хора, които пишат “случей”?

04.05.10
18:08

Звучиш ми като някое разглезено хлапе, на което му казват сега не мога да ти купя колело ще трябва да почакаш малко, а ти не го разбираш и продължаваш да настояваш за него.
Доста хора ти го казаха бързите резултати не водят до нищо трайно. Намалянето на определени см  зависи от много фактори - храна, хормони, особености на тялото, тренировки и т.н. Ако се храниш правилно и тренираш както трябва резултатите ще дойдат, но не след месец. Може да се мериш на 2-3 седмици ведъж и в зависимост от резултатите да си нанасяш корекции в хранителния режим или тренировките. Води си записки в дневника, ама всеки ден, записвай какво ядеш, как се чувстваш, как протичат тренировките ти и т.н. Така по лесно може да си следиш прогреса или регреса.
Ти само искаш, но не правиш нищо, за да го постигнеш.

04.05.10
18:50

karpi въпросът е че ми се налага за 1 месец да се управя ...

04.05.10
21:38

С тези глАтки фанта портокал,шоколади,активии и т.н. и без грам нормална храна,забрави да се Управиш за един месец.Ако ще и 4х5000 коремни преси на ден да правиш,няма как да стане.Достатъчно хора са ти дали насоки и са опитали да ти помогнат.Започни да ги слушаш,а не да се държиш,все едно си на 10г.

19.05.10
10:07

казано от rozovka на 18.04.10, 17:25:

...
18.00-20-30грама извара
...

:D (една хапка)

HO

20.05.10
11:08

сладурче няма защо да отслабваш многооо си сладка , виждал сам те няма даже и ми направи добро впечатление

27.05.10
21:10

казано от EDGE на 19.05.10, 10:07:

...
18.00-20-30грама извара
...

И цял ден ми се повръщаше...

Някой може ли да ми каже нещо подобно на Fyre International само че да е до към 50 лева?Трябва ми нещо което да убива глада,да дава енергия и да гори мазнините хаха много работи за малко пари но все пак ...

28.05.10
10:50

казано от rozovka на 27.05.10, 21:10:

казано от EDGE на 19.05.10, 10:07:

...
18.00-20-30грама извара
...

И цял ден ми се повръщаше...

Някой може ли да ми каже нещо подобно на Fyre International само че да е до към 50 лева?Трябва ми нещо което да убива глада,да дава енергия и да гори мазнините хаха много работи за малко пари но все пак ...

Fyre International е без Yohimbine. В момента пия такъв и въобще не ми се е намалил апетита,напротив даже се увеличи. По-добре си дай парите за ориганалният вариант.

28.05.10
16:04

Да де,имах в предивд като Fyre Original извинявам се,въпроса е че разполагам с 50 лева за добавки  и бих искала нещо подобно нали има ?

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1