08.04.10
17:33
Тежа 98кг 181см висок Бедро 68см Бицепс 43см Прасец43см Гръдна 130см
Почти нямам мазно.Не съм на плочки,но за фаза трупане съм с минимум подкожна мазнина.
Тренирам по следната схема
1 ден Рамо Трицепс Трапец Корем
2 ден Гръб задно рамо Прасец
3 ден почивка
4 ден Гърди Бицепс Корем
5 ден Прасец Бедра
6 и 7 почивка
Приемам 80-100грама суроватка на АПИ или Американ Нутришън-чисто вещество
Приемам и 130-180грама протеин от храната
Общо по 2.4-2.8 грама протеин на кг
Смятам да променя схемата по следния начин:
1ден Гърди 4 упражнения Бицепс 3 упражнения Трицепс 2 упражнения
2ден Гръб 5 упражнения Задно Рамо 1 упражнение Прасец 3 упражнения
3ден Почивка
4ден Предно и средно рамо 3 упражнения Бицепс 3 упражнения Трицепс 2 упражнения Трапец 1 упражнение
5ден Прасец 3 упражнения Бедра 4 упражнения
6 и 7 ден почивка Корем два пъти седмично в дни 1 и 4
Бицепс,Трицепс,Прасец ще се тренират 2 пъти-Всичко друго по 1 път.
Дали няма да претренирам и имате ли други идеи?
08.04.10
17:41
Що не тренираш бицепс + трицепс на един ден
аз правя
4 упражнения за трицепс като правиш суперсерия френско + тесен лег (броят се за 2 упражнения)
3 упражнения за бицепс като гледам всеки път да има поне едно което да се различава от предишния, и при трицепса е така
резултатите са страшни :coolgrin:
Програмате не ти е лоша ама не си пиасал от колко време тренираш и това прави нещата малко да си говорим на посоки :ohh:
10.04.10
14:49
казано от vatman на 09.04.10, 07:18:
Програмате не ти е лоша ама не си пиасал от колко време тренираш и това прави нещата малко да си говорим на посоки :ohh:
Тренирам от 10 години-ектоморф.Бях 62кг при 181см височина.Сега съм 98кг.От 6 месеца обаче тренирам правилно и спазвам добър хранителен режим.
Проблемът е че като тренирам бицепс ми влиза предимно предмишницата.Не правя чийтинг.Тренирам чисто,но бицепса не се пръска както като напомпя трицепса.
Напоследък скотовото с Щ и концентрираното с Д започнаха да вкарват кръв в бицепса.
Смятам да запазя схемата,но след Бицепса ще правя 2-3 серии напомпващи за Трицепс на скрипец
а при трицепса ще правя 2-3 напомпващи серии за Бицепс.
Дали да включа като напомващо -сгъване за бицепс на скрипец.
Имам чувството ,че бицепса и трицепса имат просто нужда добре да ги напомпиш,а не като големиге групи да ги смазваш здраво
10.04.10
15:28
за бицепса чупи китката не я изправяй така ще дърпаш само с бицепса а не с предмишницата. за прасеца не съм чел мнения просто повечко ходене.