Днес е ден за почивка.
Храната -
8.30 - две филийки препечени Вита, с извара /само овкусена :))))/ и две варени яйца
10.00 - грейпфрут
12.30 - ще видим - имам две опции - или спаначена супа, или пиле печено
16.00 - половин кофичка Верея 2%
вечерята ще я видим
Мнението беше редактирано от maxxi на 06.10.10 11:57.
Днес е ден за почивка.
Храната - моля ви, се, коментирайте. няма да се разсърдя!
8.30 - две филийки препечени Вита, с извара /само овкусена :))))/ и две варени яйца
12.00 - ябълка
14.30 - спаначена супа с фиде и 4 супени лъжици кисело мляко Верея 0.1% и пиле печено /100гр/
17.00 - две лъжици изварен бъркоч - с онзи с яйцата
20.30 - не знам още, но вероятно някокво месо или риба с домати и краставици
закуска - 8.30 - две препечени Вита с извара и две яйца
тренировка - 9.15 - трицепс и средно рамо
значи - моя грешка - още не съм я научила на изуст новата програма - трицепс и бицеп било днес.
та тренировката -
9.15
6мин. кростренажор
3х15х10кг. - бенг преси с тесен хват
3х15х8кг. - френско на хоризонтална лежанка с крив лост
3х15х10кг. - привеждане на скрипец с въжета
3х15х - айде, де какво беше? - а, бицепсово сгъване встрани на 4кг. гирички от повдигната лежанка
3х15х10кг. - сгъване на прав лост
3х15х5кгл - привеждане на долен скрипец
3х20 - повдигане на краката от хоризонтална лежанка
3х15 - сгъване на машина
3х30 - къси коремни преси
3х30х2 - наклони в страни на уреда за хиперексензии
3х20 - хипереекстензии - това упражнение започна много да ми харесва
30мин. пътечка - 11 наклон, скорост 5
12.00 - 300гр. супа от спанак с фиде и масло
16.00 - ябълка
16.30 - 45гр. изварен бъркоч със сирене и яйце, 20гр. гауда
вечерята ще е 100гр. пиле на скара с печени чушки и домати и краставици.
Вода - 3литра.
Днес
8.00 - две Вита с извара, разбъркана със зехтин и червен пипер, едно яйце
12.00 - пилешко бутче на фурна, печени чушки с копър, магданоз и чесън
9.00 - тренировка
8мин. вело
3х15х5кг. - моля, да не ми се смеете на килограмчетата :)) - клек с щанга - тука имам едно питане - намери се в залата един специалист, който взе вде дискчета от по два кг и каза да стъпя върху тяхи така да клякам, с изправен гръб. А моят инструктор ми го показа по друг начин, с лека разтворени стъпала, без дискчета и заникът изнесен назад и гърбът - също. И още нещо - вярно ли е, че ако се кляка до долу, задникът расте? Щото моят е пораснал достатъчно...
3х18х5кг - бедрено разгъване
3х15х10кг. - бедрено сгъване
3х20х15кг. - аддуктор за вътрешна част
3х20х10кг. аддуктор за външна част
3х15х15кгл- калфа машина
3х15 - сгъване на машина
3х30 - къси коремни
3х30х2 - странично накланяне на уреда з ахиперекстензии
3х20х5кг. - хипер екстензии
30 мин. бягаще пътечка, 11 наклон, 5.6 скорост
3х15х5кг. - моля, да не ми се смеете на килограмчетата :)) - клек с щанга - тука имам едно питане - намери се в залата един специалист, който взе вде дискчета от по два кг и каза да стъпя върху тяхи така да клякам, с изправен гръб. А моят инструктор ми го показа по друг начин, с лека разтворени стъпала, без дискчета и заникът изнесен назад и гърбът - също. И още нещо - вярно ли е, че ако се кляка до долу, задникът расте? Щото моят е пораснал достатъчно...
Махни го специалиста, слушай инструктора. Само не зная как си изнасяш гърба назад?!
С подложки няма смисъл да се кляка, ако си достатъчно мобилна.
Да не говорим, че напрежението се прехвърля към квадрицепсите повече, отнасят го и коленете.
Д-то ще порасте, ако клякаш до долу, но ако знаеш колко трябва да клякаш до тогава......е, моят още не е пораснал, пък аз не е като да не клякам. :D
И - пълният клек пък е щадящ за коленете, за разлика от полуклека.
Мнението беше редактирано от Инис на 08.10.10 10:03.
Махни го специалиста, слушай инструктора. Само не зная как си изнасяш гърба назад?!
Абе, не гърба бе, (nfun) голяма съм шматка, дупето назад, гърба - под лек наклон напред. За съжаление инструкторът ми още го няма :(((
Благодаря ти!
дописвам си храната -
16.00 - три супени лъжици извара с яйце и малко сирене, нещо много взе да ми харесва тая извара, само ме е страх да не би да прекалявам с нея. По колко мога да ям на ден?
19.30 - 30гр. печено пиле, салата от моркови, печени чушки и 80гр. русенско варено
вода - много
да ви кажа, нещо много ми се бъбри днес. Искам да си споделя, преди ме боляха лакътните стави от френското на машина, сега обаче пак ме болят от френското с лост. Чудя се, дали ще отмине? Друго, хайде и аз като бабите да се оплача, като ходя на пътечката, доста често ми се стяга супер силно мускулът отпред на крака - под коляното и над глезена, до такава степен, че да не мога да продължа. Това много ме дразни! Наточила съм се да започна да тичам на пътечката след една- две седмици. И друго - имам мускулна треска на бицепсите и ми е много приятно. Тоест - не знам защо свързвам мускулната треска с някакъв вид растеж.
Дояла ми се е мазна софийска баничка. Добре, че не знам къде се продават в Студ. град :))))
И другото, което много искам да споделя, ама ще изчакам още няколко дни, та да видя трайна тенденция ли е, ама нещо доста положително ми се случва с мерките... Но - още малко - да вляза в средата на шестия месец. Хехе! Вълнувам се, както като бях бременна. Хммм - ми то пак си е вид творене - на собственото ми тяло :)))
Сори за бъбривостта, ама ми се бърборкаше! пък и аз ако не си наспамя дневника, то кой?!
Лека!
Мнението беше редактирано от maxxi на 08.10.10 18:15.
да ви кажа, нещо много ми се бъбри днес. Искам да си споделя, преди ме боляха лакътните стави от френското на машина, сега обаче пак ме болят от френското с лост. Чудя се, дали ще отмине?
Ще отмине, като спреш тези упражнения.
П.П. Аз искам да ми растат ръцете и понякога ги мъча с тренировки, ама на теб за какво ти е да тренираш бицепс и трицепс с изолиращи?
:( ами как да тренирам тези мускули? това ми е сложил в програмата инструкторът. Между другото, сега като си гледам програмите от началото на април - тогава започнах да тренирам в залата, забелязвам, че програмата върви от много машини в началото, почти без машини сега. Може би като позаякна още малко, ще ми включи и от другите упражнения, не знам...
Добро утро!
днес няма тренировка.
8.15- хладка вода с мед
8.30 - три Вита, извара с извара, овкусена с червен пипер, зехтин и сол, три яйца - цели?
11.00 - ябълка
13.00 - не знам още, на гости сме. Чух, че щяло да има морски раци ... нямам търпение да ги опитам
Между другото, вчера гледах филм за пещерните хора в Арабия. Всъщност, оказва се, че менюто им е било основно миди.
Мнението беше редактирано от maxxi на 09.10.10 07:41.
Спама ти истински ме позабавлява :))))
:( ами как да тренирам тези мускули? това ми е сложил в програмата инструкторът.
Ако си доволна от инстр. си , прави това което ти е казал , ако някое упр. не ти действа добре - му кажи да го смени, а не да чакаш да мине болката.
Между другото, сега като си гледам програмите от началото на април - тогава започнах да тренирам в залата, забелязвам, че програмата върви от много машини в началото, почти без машини сега. Може би като позаякна още малко, ще ми включи и от другите упражнения, не знам...
За тежестите - Аз опр. предпочитам свободните тежести за вс. мускули , с тях съм почнала и рядко ползвам машини .
(just мнение)
За муск. спазми - прасецът ли ? Загрявай добре и постепенно увеличавай ...не веднага да почнеш да ходиш на 6 ...(примерно).
Спама ти истински ме позабавлява :))))
:( ами как да тренирам тези мускули? това ми е сложил в програмата инструкторът.
Ако си доволна от инстр. си , прави това което ти е казал , ако някое упр. не ти действа добре - му кажи да го смени, а не да чакаш да мине болката.
Между другото, сега като си гледам програмите от началото на април - тогава започнах да тренирам в залата, забелязвам, че програмата върви от много машини в началото, почти без машини сега. Може би като позаякна още малко, ще ми включи и от другите упражнения, не знам...За тежестите - Аз опр. предпочитам свободните тежести за вс. мускули , с тях съм почнала и рядко ползвам машини .
(just мнение)
За муск. спазми - прасецът ли ? Загрявай добре и постепенно увеличавай ...не веднага да почнеш да ходиш на 6 ...(примерно).
Благодаря ти за коментара! Не, не че боли прасецът, а отпред - tibialis anterior. Той си ме боли и понякога, когато се забързам да ходя нанякъде.
А добре, много тъп въпрос, ама какво точно означава това “свободни тежести”. Това не е ли, когато не се тренира на машина. Аз почти нямам вече машини, само бедреното сгъване и разгъване и аддуктора. И пек - дека, ама той ми е по желание, пък аз не всеки път го желая...
Боли те пищяла , много хора усещат болка там докато скачат на въже . Зимата ходих на ледена пързалка и ме болеше след това ...но отмина.
Знам че това което пиша няма как да ти помогне , но само това знам.
Свободни тежести , да това искам да кажа - не с машина . За машините - тези и аз ги ползвам понякога :) без пек-ден .
Боли те пищяла , много хора усещат болка там докато скачат на въже . Зимата ходих на ледена пързалка и ме болеше след това ...но отмина.
Знам че това което пиша няма как да ти помогне , но само това знам.
ами мен ме боли ДКОКАТО ходя, не след това. Вдървява се и трябва да спра, за да мога да продължа и пак понякога не мога и да продължа.
Мммм, вчерашното ядене нямо да го описвам, щото беше мазало.
Днес нещото са по- добре.
Закуска - две филийки препечени с изварен бъркоч със сирене и яйце
обад - 150гр. свинска пържола, задушена на фурна, три резенчета кашкавал, филийка хляб, салата домати и краставици
следобедна закуска - 100гр. изварен бъркоч
вечеря - от 150гр. от същата пържола, със салата - морковена и печени чушки
Днес отново гледах статията за НДВ- режима. Много неща са ми убягнали предния път, като съм я чела. Доста се изплаших от тия пресмятания, докато днес ми стана страшно смешно - пише от 0.8гр. до 1.1 гр. на кг. телесно кило- прием на въглехидрати. Ами това за моите килца е горе. долу 70гр. въглехидрати. Елементарно. Също бях пропуснала, че плодовете са кисели и се ядат сутрин на гладно. Сега ще седна да смятам грамове мазнини и протеини, но от сега ви казвам -няма да мога да ги спазвам. С въглехидратите е лесно, ама с мазнините, все пак аз съм художник, не бива да се иска повече от мен :)))
Макси, мисля че тази статия ще ти е много полезна. Прочети я внимателно - http://www.yulisgym.com/blog/wordpress/?p=1541.
Мнението беше редактирано от T-X на 11.10.10 05:05.
Благодаря ти, Карпи. Прочетох я, хареса ми. Сега я обмислям. Не знам - нещо не ми е както трябва в храненето. Просто не знам какво.
Днес -
8.00 - едно варено яйце
тренировката
9.00
7мин. кростренажор
3х15х11кг. - бенг преси от наклонена лежанка
3х15х5кг. - преси с гирички от хоризонтална лежанка
3х15х4кг. - флайс от наклонена лежанка
3х15 - вертолет
3х15х3кг. - повдигане на гирички встрани от седеж
3х15х8кг. - раменни преси с лост зад врат
3х15 - сгъване на машин аза средна част на корема
3х30х2- наклони встрани на уреда за хиперекстензии
3х20х5кг. - хиперекстензии
кардиото го започнах, но се задъхах жестоко, сърцето ми се качи в гърлото. Спрях за малко, опитах отново, ама пак ми стана малко лошо и реших да не правя кардио.
12.00 - една синя слива, корнишони, салата от печени чушки, свинска пържола на фурна, едо малко кескче с кафяво брашно и кафява захар
16.00 - четири малки сини сливи - не сладки
ЕДИТ - вечеря - ципура на фурна, не знам колко грама е била, щото бяха две риби с главите - 890гр. с малкия си делнахме едната, без главата, салата от моркови, печени чушки, две малки лъжички маслинена паста
Мнението беше редактирано от maxxi на 11.10.10 18:20.
Днес направих супер смазваща и разбиваща тренировка. Умрях от кеф!
8.30 - две препечени Вита - едната с маслинена паста, другата с извара.
9.10 - тренировка
7мин. кростренажор
2х15х15кг. - придърпване н аветрикален скрипец с широк хват
1х15х20кг. - придърпване на ветрикален скрипец с широк хват
3х15х15кг. - придърпване на вертиклен скрипец с тесен хват
3х15 - гребане с щанга
3х15х20!кг. - привеждане на скрипец с тесен хват
3х15х15кг. - обратен пек дек - хич не го обичам тоя пек дек и всичките му разновидности
3х20! - сгъване на гадна машина
3х30 - къси коремни
3х30х2 - наклони встрани на уреда на хиперекстензии
3х20 - хиперекстензии
30 мин кростренажор
разбих се, бях цялата във вода и ако се вярва на датчика от уреда - - 370 ккал.
И както бях потна и тежко дишаща, ми се обадиха за нитервю от БНТ след час. И хааййййде - беж краченца....
11.30 - ябълка
14.00 - варено пресно зеле, корнишони, една свинска вратна
Днес направих супер смазваща и разбиваща тренировка. Умрях от кеф!
8.30 - две препечени Вита - едната с маслинена паста, другата с извара.
9.10 - тренировка
7мин. кростренажор
2х15х15кг. - придърпване н аветрикален скрипец с широк хват
1х15х20кг. - придърпване на ветрикален скрипец с широк хват
3х15х15кг. - придърпване на вертиклен скрипец с тесен хват
3х15 - гребане с щанга
3х15х20!кг. - привеждане на скрипец с тесен хват
3х15х15кг. - обратен пек дек - хич не го обичам тоя пек дек и всичките му разновидности
3х20! - сгъване на гадна машина
3х30 - къси коремни
3х30х2 - наклони встрани на уреда на хиперекстензии
3х20 - хиперекстензии
30 мин кростренажор
разбих се, бях цялата във вода и ако се вярва на датчика от уреда - - 370 ккал.
И както бях потна и тежко дишаща, ми се обадиха за нитервю от БНТ след час. И хааййййде - беж краченца....
11.30 - ябълка
14.00 - варено пресно зеле, корнишони, една свинска вратна
Здравей! Искам да те попитам вареното зеле с някаква цел ли го ядеш(пиеш) или просто защото ти харесва?Наскоро ме бяха накарали няколко дни да пия водата от варено зеле с лимонов сок,нагладно уж за пречистване.... мн добре ми подейства като че ли а и ми хареса като вкус,та се питах ти с каква цел го ядеш? :)
ами да ти кажа честно с цел да се наям :))) Тоест - понеже не можах да си приготвя салата, го използвах да вкарам зеленчук. Иначе го готвих за мъжо, аз пресно не обичам, но чакам с нетърпение киселото!
Днес съм номер едно!
Тичах 35мин.!!!! И накрая се чувствах върховно!
Сутринта - не закусвах, тъй като днес е сряда и по принцип в този ден почивам от тренировка, но изпитах неистово желание да правя кардио днес. И така, 6мин. на кростренажора, 35 - бягане на пътечката! Мисля, че този уред ще ми стане любим. Обичам кардио и другия път ще правя интервално тичане. Само не знам в каква схема - 3мин.: 1мин., или? И ако тичам на 7.5 скорост, ходенето на коя да е?
После - коремче и хиперекстензии.
Сега ям спаначена супа с фиде, масло и три супени лъжици кисело мляко.
Друго, което искам да направя, знам, че вие няма да сте съгласни, но понеже задникът ми все още е с размерите на Уимбълдън, мисля да увелича бедреното сгъване на 4 серии по 20, а не както до сега - 3 х15.
Вчера пак слушах лекции за това как с фитнес не се отслабва и как един приятел на един съсед, дето е фитнес инструктор, като не ходи две седмици да вдига и знаеш ли какъв става? От мистър Мускуло става Пиги прасето. Глад му е майката. Пък ако знаеш каква ще станеш като спреш с фитнеса... И за какво ходиш на този фитнес, като нямаш никакъв ефект?????!!!!??? А една друга девой ка се обади компетентно - Аууу, ама какви мускули си направила!!! /това беше казано в негативен смисъл - тоест, че съм станала бабанка/.
Просто вече ми писна и казах - до април месец следващата година не желая да чувам коментари за тялото ми. Но не спира да ме учудва човешката простотия - хора, дето никаго не са се занимавали с фитнес, са по- компетентни от моя инструктор, напр. И какво е това тотално незачитане и вмешателство в хорското лично пространство????
Здрасти Макси
Явно имаш доста компетентни порзнати в областа на фитнеса и тренировките като цяло. Според мен няма нyжда да обръщаш внимание на такива коментари. Още повече да се ядосваш, след като ти самата си yверена, че знаеш какво правиш и защо го правиш. И ако спреш фитнеса, какво толкова? Ако храната ти е ОК едва ли ще се слyчи нещо фатално.
Повечето серии и повторения на бедреното сгъване, не знам, може и да не се полyчи ефекта който искаш.
Но по добре някой по-знаещ да каже.
Браво за бягането, на мен това ми е най омразното нещо. А и като цяло при кардио тренировките ми доскyчава.
Поздрави
Но не спира да ме учудва човешката простотия - хора, дето никаго не са се занимавали с фитнес, са по- компетентни от ...
И аз всекидневно се сблъсквам с нея...и аз всекидневно не спирам да й се учудвам. Те все най-много знаят. Като кажеш, че се занимаваш с фитнес, а не дай Боже да кажеш, че вдигаш щанги...”Аууу, ама така ще станеш огромна!’, “Аууу, какви сати ръцете!”, “Аууу, какви са ти краката!”, “Ама ще станеш като....”. Чули, не долчули...с фитнес не се отслабва...бла, бла. Много се дразня, най-вече на това, че такива отворковци няма начин да ги убедиш, че говорят пълни тъпотии. Я ти си тренирай и хич не се занимавай с компетентни девойки, живеещи на салатка от марули (не, че марулите са лоши :D), трениращи с розови гири (и в тях няма лошо :D, да не бъда разбрана погрешно).
Днес съм номер едно!
Друго, което искам да направя, знам, че вие няма да сте съгласни, но понеже задникът ми все още е с размерите на Уимбълдън, мисля да увелича бедреното сгъване на 4 серии по 20, а не както до сега - 3 х15.
Макси, мисля че трябва повечко да прочетеш, за да знаеш, кое упражнение кой мускул натоварва и какъв е ефектът му при трениране. Ето малко повече информация за бедреното сгъване - http://www.bb-team.org/exercise/1154/#axzz128XDP1sw.
А и какво значение има какво казват другите, важно е какво искаме ние!
Днес съм номер едно!
Друго, което искам да направя, знам, че вие няма да сте съгласни, но понеже задникът ми все още е с размерите на Уимбълдън, мисля да увелича бедреното сгъване на 4 серии по 20, а не както до сега - 3 х15.Макси, мисля че трябва повечко да прочетеш, за да знаеш, кое упражнение кой мускул натоварва и какъв е ефектът му при трениране. Ето малко повече информация за бедреното сгъване - http://www.bb-team.org/exercise/1154/#axzz128XDP1sw.
х2
Съвет и от мен - образовай се, не разчитай единствено на треньора си да знае всичко - по този начин ще улесниш и неговата работа, и твоя прогрес.
Относно коментарите на твоите познати - дръж се, изглеждай и приказвай по начин, който не предизвиква подобни реплики. По свой адрес не съм чула и едно подобно изказване.
Не го приемай като негативен и заядлив коментар от моя страна, но по това, което съм прочела от дневника ти ми се струва, че не си даваш много зор да научиш нещо нито за храненето, нито за тренировките - вярваш на съвети и коментари на хора, които не познаваш или които не те познават толкова добре. Още един съвет от мен: ЧЕТИ, ИНТЕРЕСУВАЙ СЕ, ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙ! :)
Днес съм номер едно!
Друго, което искам да направя, знам, че вие няма да сте съгласни, но понеже задникът ми все още е с размерите на Уимбълдън, мисля да увелича бедреното сгъване на 4 серии по 20, а не както до сега - 3 х15.Макси, мисля че трябва повечко да прочетеш, за да знаеш, кое упражнение кой мускул натоварва и какъв е ефектът му при трениране. Ето малко повече информация за бедреното сгъване - http://www.bb-team.org/exercise/1154/#axzz128XDP1sw.
х2
Съвет и от мен - образовай се, не разчитай единствено на треньора си да знае всичко - по този начин ще улесниш и неговата работа, и твоя прогрес.
Относно коментарите на твоите познати - дръж се, изглеждай и приказвай по начин, който не предизвиква подобни реплики. По свой адрес не съм чула и едно подобно изказване.
Не го приемай като негативен и заядлив коментар от моя страна, но по това, което съм прочела от дневника ти ми се струва, че не си даваш много зор да научиш нещо нито за храненето, нито за тренировките - вярваш на съвети и коментари на хора, които не познаваш или които не те познават толкова добре. Още един съвет от мен: ЧЕТИ, ИНТЕРЕСУВАЙ СЕ, ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙ! :)
Вероятно си права. Не го приемам като негативен и заядлив коментар, разбира се. Щом пиша тук, значи съм готова за критика. Всъщност причината да не се задълбавам чак толкова в статиите за хранене е, че съм убедена, че не мога да достигна това ниво на познание, което имат специалистите. Все пак и фитнесът, и храненето са си науки, имащи много повече с медицината, отколкото с текстила. А и аз никога не съм била особено силна по химия и биология.
Не знам дали ще ме разбереш правилно, но си нямам достатъчно доверие сама на себе си за тези неща.
Да, предпочитам да имам готова схема или режим за фитнес и за хранене, по които да се движа и в това няма нищо лошо :)) Не можем всички да разбираме от всичко :))))
Естествено, че няма нищо лошо в това да имаш готов план за движение и хранене, но проблема в готовите програми е, че не ти дават особено разнообразие в това, с което се храниш или начина ти на движение и рано или късно се превръщат в едно досадно “задължение”, от което търсиш начин да се освободиш. Като ти казвам да се интересуваш от нещата, нямам предвид професионално ниво, а ниво, което ти дава възможност да излезеш от готовата си програма, по начин, който не би ти коствал всички положени усилия. Треньорът ти би трябвало да е човека, който надгражда знанията ти, мотивира те и подкрепя, а не човека, на когото разчиташ за всяко твое движение в залата.
Естествено, че няма нищо лошо в това да имаш готов план за движение и хранене, но проблема в готовите програми е, че не ти дават особено разнообразие в това, с което се храниш или начина ти на движение и рано или късно се превръщат в едно досадно “задължение”, от което търсиш начин да се освободиш. Като ти казвам да се интересуваш от нещата, нямам предвид професионално ниво, а ниво, което ти дава възможност да излезеш от готовата си програма, по начин, който не би ти коствал всички положени усилия. Треньорът ти би трябвало да е човека, който надгражда знанията ти, мотивира те и подкрепя, а не човека, на когото разчиташ за всяко твое движение в залата.
E така, де. Нали и аз това казвам :)) Пък аз, както виждаш, в крайна сметка не се движа по никаква готова схема за яденето. Много се подтискам, ако трябва нещо да спазвам точно. А програмата за тренировките ми е нова, кардиото сама си го реших в сряда да го правя само кардио.
В общи линии, аз непрекъснато си говоря с инструктора за третировките и храната, но той от доста време не е идвал на работа - има си някакви проблеми, човекът. Чакам го да се появи в понеделник, за да започна отново да му досаждам.
И честно казано, от новата програма има само едно упражнение, което ми е супер досадно и това е гадният пек- дек и производните му. С флайса свикнах, де.
Днес
без закуска.
тренировка -
9.10
6мин. кростренажор
3х15х8кг. - клекове с лост
3х18х5кг. - бедрено разгъване
3х15х10кг. - бедрено сгъване
3х20х15кг. - абдуктор за вътрешна част на бедрото
3х20х10кг. - абдуктор за външна част на бедрата
3х30 - повдигане на петите от стоеж
3х20 - повдигане на краката от лежанка
3х30х2 - странични наклони на уреда за хиперекстензии
стречинг
И за днес - толкова, щото бях с малкия. Не можах да си направя финалното кардио.
Вчера, обаче тичах 30мин. на 7-ма скорост. Тоест, освен тренировката
11.00 - свинска пържола на скара, 5корнишончета, 7 варени кестена
16.00 - две сини сливи, половин банан
17.00 - 100гр. шунка
20.00 - едно кисело мляко Верея 0.1%
Мнението беше редактирано от maxxi на 16.10.10 07:07.
8.30 - чаша хладка вода с мед, две Вита препечени, едната с извара и яйце, другата с Екскузия 0.2% и резен шунка
Вчера системата се прецака - бяхме на рожден ден. Храната ми беше ок, но като се прибрахме - едни болки в корема, подуване и към 11 часа майко мила!
Хвана ме вирусът на малкия - повръщане и разстройство. Днес съм на препечени филийки - сутринта една без нищо, на обяд - две - едната със ирене. Още ми е много тежко на стомаха... Гаден вирус!
Днес - все още под знака на болестта :(((
Въпреки, че основните ми симптоми отменаха, се чувствах доста кофти. Коремът ми все о ще е подут и болезнен и ми е много тежко...
Но все пак направих усилие и отидох на тренировка, която вървеше малко тегаво, като се има пред вид, че днес ми е любимият ден от програмата.
8.30 - един банан
9.20 - тренировка
7мин. бързо ходене по пътечка
3х15х11кг. - бенг преси от наклонена лежанка
3х15х5кг. - преси с гирички от хоризонтална лежанка
3х15х4кг. - флайс от наклонена лежанка
3х15 - вертолет
3х15х3кг. - повдигане на гирички встрани от седеж
3х15х8кг. - раменни преси с лост зад врат
3х30х2- наклони встрани на уреда за хиперекстензии
3х20х5кг. - хиперекстензии
15мин. кростренажор
20мин. тичане на пътечка на 7.5 скорост
Почевствах се добре от тичането, въпреки, че доста ми се зави свят, но все пак - два дни не ядох като хората
11.30 - препечена филия с кашкавал
15.00 - 100гр. варено пилешко
17.00 - 200гр. грах с месо
19.30 - половин порция зелена салата с риба тон - нещо ми стана тежко
Дано утре вече ми е в ред стомахът. Много гаден вирус.
Благодаря Теди! Да ти кажа - вече нямам симптомите, обаче още ме боли коремът. Гадна история и вирусите се изродиха в тва време :)))
Тези дни пак съм на черешата - много ангажименти и тичам напред - назад.
Не съм спряла да ходя на фитнес, както и да пазя хранителен режим, който ще обявя в края на другата седмица.
Резултатите вече се виждат, обаче. Халката на колана ми се отхлаби с три дупки, при все, че съм пред цикъл.
Мисля, че това се дължи най- вече на тичането. В сряда отново си направих кардио- коремен ден - 25 мин. пътечка и после коремче на гладно.
В четвъртък - трицепс и бицепс, като пропуснах коремчето и финалното кардио, щото трябваше да бягам, но за това пък цял де ходех пеша по центъра.
Днес - крака, клек с щанга, бедрените скъване и разгъване, абдуктор за вътрешна и външна част, както и глутеус машина за дупето. Пак пропуснах коремчето и кардиото, но няма как - и другата седмица ще е така, докато не открием новата изложба.
Това е от мен - за сега!
П.П. А, да, забравих да кажа, че спрях цигарите.
Мнението беше редактирано от maxxi на 22.10.10 13:23.
Кардиото на гладно за мен е най-добрият начин за топенето на мазнини, казвах го няколко пъти вече. Продължавай с него. Аз всъщност исках да те поздравя за цигарите. Иска се доста воля и инат. От 1 месец вече не съм пушила, но май нищо не се получава. Сънувам как пуша цигара и се събуждам в шок, че съм се предала и съм ги почнала отново. Ядосам ли се и веднага си мисля за тях. Ужасна, ужасна краста са.
22.10.10
15:37
Ааа, не така. Няма да се предаваш толкова лесно. Аз да ти кажа пушех в продължение на 10 години. 10 години продължително саморазрушаване и сега мога да кажа с гордост, че не пуша и дори и не помислям за цигари. Не се иска нито воля, нито инат. А просто желание :) Ако те интересуват подробности, пиши ми на лична - да не спамим дневника на момичето... ;)
Дааааа - честито и от мен за цигарите :)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 22.10.10 20:15.
Макси поздравявам те за оставянето на този гаден и вреден навик! Аз доста често се изкушавам(на 2 месеца веднъж) и паля по 1,2 цигари ;( но пак е по-добре от всекидневно пафкане.