Съвет относно тренировката

IV

09.04.10
19:43

Значи тренирам в домашни условия и искам да попитам как ще е най-добре да си направя тренировките, защото съм почти всеки ден на работа по 10 часа на ден. Единят вариант е рано сутрин след ставане( това ще рече към 8 часа) а другият след работа 20:30-21:00.
Досега повечето пъти тренирам вечер след работа, защото сутрин не ми е комфортно след сън да правя тренировка. Но все пак искам да видя и вашето мнение ако може, кой ще е по удачният вариант?

09.04.10
20:20

Ти си прецени. Аз тренирам след работа, към 21 часа, като преди това ям и гледам да си почина поне един час.

09.04.10
20:49

Имаш свободно време в началото и края на деня. Сам си прецени кога тялото ти е най-будно и в готовност. Аз вечер бих ти препоръчал, тъй като си се нахранил добре през деня. От друга страна пък си скапан от работа. Сам си преценяваш, както ти каза Петко. Просто опитай и така и така, пък кое ще се окаже най-добре за теб сам ще разбереш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1