18.02.05
15:59
Здравеите на 29 години съм и тежа 84 килограма.Желанието ми е в домашна обстановка да стегна тялото си.След дълго четене на темите във форума не можах да открия точно нещата които ме интересуват. Пробвах да изпълня примерната тренировка и с доста мъки стигнах едва до средата та вапроса ми е може ли да се намалят пвторенията (поне в началото) или да се разделят опражнениата в два дена да речем,също искам два три пъти седмично да тичам как да ги кммбинирам нещата.Благодаря ви предварително
18.02.05
21:00
я верно помогнете с една примерна домашна програма,и аз имам нужда.значи разполагам с дъмбели,лежанка и прав лост
Разполагам с лост тежести и лежанка.Значи наи големиа ми проблем е в лекото коремче което взех да пускам и искам наи вече там да акцентирам
Щом имаш уреди, не е проблем да тренираш в къщи. Тренирай два или три пъти седмично, с няколко основни упражнения, като може да ги редуваш всеки път различни. Повечето публикувани на сайта програми са доста тежки и обемни за начинаещите, така че не е проблем, че не си успял да я изпълниш до края. Избери си 5 упражнения за тренировка, така че да натоварваш всички основни мускулни групи. Накрая прави корема. Тренирай 2 - 3 пъти седмично, като или редуваш две различни програми за цялото тяло, или разделяш тялото на две, и редуваш двете тренировки. Избери си тежестите така, че да правиш по 8 повторения във серия без много усилие. Като усвоиш техниката на упражненията, започни да прибавяш по малко тежести, така че последните повторения да ти станат трудни.