Споделете мнение за тази програма

16.04.10
09:38

Здравейте ! В момента тренирам по следната програма и бих искал по опитните да изкажат мнение за нея.Изпълнявам я в 3 дни като правя по 2-3 упражнения за съответна група мускули.Съсредоточил съм се към гърба,раменете и гърдите и искам да попитам удачно ли е да ги съчетавам в една тренировка или ще е по добре да си ги разпределя в 3-те дни ?

Tренировка:
1. 5-10 минути бързо ходене по пътека.
2. Придърпване на вертикален скрипец с умерено широк надхват и редуване пред гърди

<->

зад врат: 3 серии х 10-12 повторения
3. Придърпване на долен скрипец по възможност с фиксирани гърди или на гребна машина: с раменен надхват 2 серии х 10-12 повторения в редуване с  2 серии х 10-12 с успореден хват
4. Широко гребане с дъмбели от наклон с опора (на дъска/пейка) - 3 серии х 10-12 повторения
5. Железен кръст на портален скрипец - 3 серии х 12-15 повторения
6. Повдигане на щанга от тилен лег (класически вариант) - 3 серии х 10 повторения
7. Избутване на дъмбели от наклонен лег - 3 серии х 10 повторения
8. Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред - 3 серии х 10 повторения
9. Трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии х 10 повторения
10. Бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 10 повторения
11. Бицепсово сгъване с надхват - 3 серии 10-12 повторения
12. Бедрено разгъване 3 серии - 10-12 повторения
13. Бедрено сгъване 3 серии - 10-12 повторения

16.04.10
11:03

Оф не се научихте.... ГОДИНИ? СТАЖ? ЦЕЛ? РЪСТ? КИЛА?

това определено е програма за сваляне на мазнини незнам как наблягаш на нещо.... и не е удачно да тренираш гръб и гърди в ден ако работиш за нещо овен СВАЛЯНЕ НА МАЗНИНИ!

16.04.10
19:05

Кажи какво искаш да постигнеш и тези упражнения които си ги изредил кажи как ги комбинираш в момента за да може някой опитен да ти каже спрямо това което искаш как да ги разместиш. Ако имаш цел някаква е хубаво хранителните навици да си опишеш.

16.04.10
20:07

Значи тренирам от около 1 година но с доста дълго прекъсшане и преди 2 месеца започнах редовно, на 22години съм 180см; 82кг не съм пълен нито слаб,целя чисто качване на маса,не знам дали тази програма е подходяща за това ви моля за конкретни критики и препоръки по нея,колкото до храненето се придържам към ВВД, по тази програма съм тренирал 1-2 пъти и съм я взел от познат който е доволен от нея но все пак реших да се консултирам и с по опитните :)

Мнението беше редактирано от scre на 16.04.10 20:08.

16.04.10
20:36

Ами ако ги разпределиш в 3 дни (3-дневен сплит),ще имаш повече сила за всяка мускулна група.Ще я натоварваш много по-добре.

17.04.10
08:39

Да и аз мисля че ако е разпределена в 3 дни ще е по добре,и като цяло намерих още една програма която също би помогнала за това което целя http://www.bb-team.org/workout/1358/ ,дали тази ще ми свърши по добра работа :)

17.04.10
08:48

глипости каква сила с 3х15? тази програма е за сваляне намери си друга... http://www.bb-team.org/workout/1358/ атзи по става....

17.04.10
11:25

казано от scre на 17.04.10, 08:39:

http://www.bb-team.org/workout/1358/ ,дали тази ще ми свърши по добра работа :)

да,използвай я поне 5-6 месеца.След това ще решиш на нея ли оставаш или ще продължиш с нещо по-тежко и сложно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1