Новата програма

^K

19.02.05
09:10

Искам да ви попитам какво мислите за тази програма:
Понеделник:гърди
Вторник:почивка
Сряда:гръб и рамо
Четвъртак:почивка
Петък:раце(бицепс и трицепс)
Основните ми варпроси са дали е подходя6то да се комбинират гръб и рамо в един ден и другия ми въпос е когато правя раце кое от двете бицепс или трицепс да правя първо.Имам малак стаж опколо 3-4 месеца.176см.  72кг.

VA

19.02.05
10:36

Основния вапрос е каде са краката

^K

19.02.05
10:43

Краката са ми достатачно развити защото ходя да бягам и тренирам кикбокс а съм тренирал и други боини искуства в които влизат краката и от там са ми доста големички и яко релефни

19.02.05
12:25

Програмата ти ми харесва.На 1-я въпрос-да добре е да се комбинират рамо и гръб,а на втория може да има различни мнения-ако искаш да наблегнеш на бицепса,прави го първи и обратно.Също може да ги редуваш-единия път бицепса,втория-трицепса.Мое мнение е,че за начинаещ е по-добре е първо да е бицепса :D

21.02.05
16:41

Какво щте кажите за моята програма?:
М/у всяка серия правя по не повече от 30 сек. почивка за всеки мускул 5 упражнения по 5 серии в повечето случаи до отказ:
1ден гърди
2ден гръб
3ден рамо
4ден бицепс
5ден крака трицепс
Два пъти седмично кардио с колело по 15 мин.
Приема аминокиселини и фат бърнер
Предварително благодаря

21.02.05
18:05

Mihail мога да кажа само едно нещо (освен това, че щеше да е по-добре да беше пуснал нова тема): Според мен твърде много тренировъчни дни и твърде малко почивка. Ако искаш ад тренираш така (сплита поне ми се струва, че е удачен, не виждам грешки в него) ти трябва много добра почивка и изобщо трябва да обърнеш огромно внимание на възстановяването. Освен това не виждам смисъл бицепса да е в отделен ден, защото е много малък мускул - аз за него правя 2 упражнения по 3 серии и ми стигат, кеото са си 20 минути. Например го сложи заедно с трицепса, а краката при рамото (или нещо такова)
А 5 упражнения с по 5 серии и то до отказ за мен е 2 неща - опит за самоубийство и здраво претрениране.

22.02.05
08:49

Благодаря за съвета!Първо не исках да откривам нова тема тъй като във форума бъка от подобни теми и реших да използвам някоя създадена вече!
Второ наистина като си мислих за тази програма знаех че рискувам да се претренирам но се получава следното :D :
Час може би два след тренеровка направо съм разглобен(веднага след трен. взимам Амино) и след това време имам чувството че мога да се върна в залата и отново да повторя тренеровката.Възтановявам се мн бързо.Не пия никаква сериозна химия.И другото което забелязвам е че силата ми расте ако беше обратно щях да съм сигурен че съм претренирал 8) .Сутрин се чувствам страхотно и мисля цял ден за трен.Намалил съм и въглехидратите :D Ако някои има обяснение за това нормално ли е или не, моля пишете!
Благодаря

22.02.05
18:50

Щом работи за теб и си сигурен, че не претренираш не мисля че има проблеми да продължаваш. Пък защо е така - вече не знам, не съм врачка :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1