25.04.10
10:34
Здравейте.Имам нужда от нова програма за тренировка, след 6 месечна пауза.На 18 години съм , 72 кг , 179 см , и целта ми е релефно тяло , с не много големи мускули.Преди да спра тренировките бях на 4 дневен сплит със ежедневно кардио сутрин на гладно и нещо от сорта на РБД , което имаше доста добър резултат.Но по време на паузата доста се поотпуснах , качих малко мазнинки около корема , кръста , по бедрата и задните части , както и загубих малко мускулна маса.Бих започнал по старата си програма с няколко седмици кръгови тренировки докато тялото ми свикне , но много се чудя дали да сваля мазнините първо и тогава да се насоча към залата ,или да практикувам и двете едновременно.Просто незнам храненето ми как ще се отрази хем на свалянето на мазнини , хем на покачването на малко мускулна маса.Да подчертая че мазнинките не са хич много , но седят кофти и като цяло загрозяват.Старая се да се храня що-годе правилно , избягвам тестени изделия , както и всякакви видове вафли и тем подобни junk-ове,наблягам на пилешкото , ориз , картофи ,риба също така имам възможността да си набавям 100 % чисти откъм растителни мазнини сирене и кашкавал , които също включвам към менюто си. Та ще се радвам ако някой е имал подобен проблем и може да ме насочи в правилния път.Мерси предварително :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:05.