Inis да те попитам...
http://vbox7.com/play:f96cee33
ето този изрод например ако се харесва аз бих ти гарантирал,че почти никой мъж няма да го хареса.Само някой извратен....
Уважението е съвсем различно нещо.Всеки би я уважавал за постоянството и лишенията които търпи,но ако тръгне да си търси мъж първо трябва да спре стероидите :d
26.07.10
17:43
Малко нереалистично гледате жените на този фитнес ако целите с него повече мъжко внимание. ....
everytime, ти си сигурно на 17-18 години, но средната възраст на момичетата в този форум е малко по - висока. Повечето сме стигнали етапа да искаме да се харесваме на себе си, а не на мъжете и някои от нас са истински любители на фитнеса / бодибилдинга / кросфита...абе на тренировките.
Мъжкото внимание, викаш...човек харесва ли сам себе си и уважава ли се, и другите го правят.
За реализма ще поговорим, като пораснеш....
Ми то и мацките с паласки до коляното като си сложат малко грим и екстенжъни си мислят, че са идеала на всеки мъж, но май се лъжат, а ? Това да се занимаваш с един спорт защото ти харесва самият спорт е прекрасно, но има момичета които си мислят, че топче на бицепса, капка на бедрото и шуроко гръбче е секси и си мислят, че по този начин ще спечелят повече мъжко внимание и би било глупаво да си губят времето ако се трепат в залата с тази цел. Критерийте на повечето мъже не се простират отвъд липсата на шкембе и паласки и увиснали ръце. Няма мъж който да види приятно изглеждаща жена и да каже “еее да ама горницата и изостава спрямо краката”. Може пък и да съм още млад и да нямам око за тези детайли, но лично за мен това не би било фактор за привлекателността на една жена. С две думи искам да кажа, че ако си тренирате за одоволствие от самият спорт екстра, но ако тренирате и правите мускули с цел привлекателност за другия пол си губите времето. Това междодругото важи и за мъжката аудитория.
Извинявам се за спама повече няма да пиша по тази тема.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 26.07.10 17:43.
Казвала ли съм ви колко обичам когато сте активни ;)
Христо, ако успея някога да се класирам за боди фитнес състезание бих била много happy наистина...кой знае, живот и здраве някой ден, ако направя нужната фигура.. :)
Samito, еее ти даде един доста грубоват пример. Тази жена, или както ти я наричаш “изрод” на мен също не ми допада, изобщо даже. Виж Jamie Eason я харесвам много...оо да ;)
everytime we touch, ще говоря от мое и от на karpi име, защото знам желанието й за тренировки от какво се поражда, а то е само едно и единствено - заради нас самите. На нито една от нас мотивацията й не е водена от това да привлечем внимането на мъжкия пол. Фитнесът просто ни доставя едно вътрешно удоволствие и спокойствие. ;)
Мнението беше редактирано от libra на 26.07.10 19:10.
Вижте, момчета,
аз, честно казано, не съм чула някой да харесва твърде мускулестите, тестостеронови жени. Сигурно и те не се харесват, но това им е работата и кариерата и...за всеки влак си има пътници, и те се оправят някак, не са останали без мъже. Но това измества темата, мисля.
Спортът като начин за привличане на противополжния пол е добър мотиватор, но не е особено траен, защото изисква твърде много усилия поне 3 пъти седмично....и тези момичета / момчета в крайна сметка тренират покрай морето и преди лятото за кратко и дотам.
Но да правиш мускули, ако си жена, излиза от рамките на общоприетото и дори отчасти те прави аутсайдер - ако един мъж те хареса, то няма да е заради широкото гръбче, а заради излъчаването и чара, който цялостната ти визия излъчва - това, разбира се, включва и връхчето на бицепса..:D
Да не говорим, че се оспорва активната роля на мъжа по този начин и повечето мъже се чувстват и застрашени, когато жените имат / имат намерение да правят мускули - това означава, грубо казано, “детрониране” на мъжкото его.
Наличието на мускули у жените им помага и да селектират мъжкото си обкръжение, т.е. само мъже без коплекси и широко скроени биха се чувствали спокойни и самоуверени в присъствието на силно, мускулесто, трениращо момиче... Много може да се каже, но наистина не е мястото тук....
А за спама си има начини - прави се отделна тема или се изтриват нашите мнения....или не се счита за спам :D
Хайде, по - здрави!
Мнението беше редактирано от Инис на 26.07.10 18:18.
Малко нереалистично гледате жените на този фитнес ако целите с него повече мъжко внимание. ....
everytime, ти си сигурно на 17-18 години, но средната възраст на момичетата в този форум е малко по - висока. Повечето сме стигнали етапа да искаме да се харесваме на себе си, а не на мъжете и някои от нас са истински любители на фитнеса / бодибилдинга / кросфита...абе на тренировките.
Мъжкото внимание, викаш...човек харесва ли сам себе си и уважава ли се, и другите го правят.
За реализма ще поговорим, като пораснеш....Ми то и мацките с паласки до коляното като си сложат малко грим и екстенжъни си мислят, че са идеала на всеки мъж, но май се лъжат, а ? Това да се занимаваш с един спорт защото ти харесва самият спорт е прекрасно, но има момичета които си мислят, че топче на бицепса, капка на бедрото и шуроко гръбче е секси и си мислят, че по този начин ще спечелят повече мъжко внимание и би било глупаво да си губят времето ако се трепат в залата с тази цел. Критерийте на повечето мъже не се простират отвъд липсата на шкембе и паласки и увиснали ръце. Няма мъж който да види приятно изглеждаща жена и да каже “еее да ама горницата и изостава спрямо краката”. Може пък и да съм още млад и да нямам око за тези детайли, но лично за мен това не би било фактор за привлекателността на една жена. С две думи искам да кажа, че ако си тренирате за одоволствие от самият спорт екстра, но ако тренирате и правите мускули с цел привлекателност за другия пол си губите времето. Това междодругото важи и за мъжката аудитория.
Извинявам се за спама повече няма да пиша по тази тема.
Аз съм абсолютно несъгласен с това което каза (лично мнение) !
Ти дори не знаеш колко от тук трениращите жени са семейни някой дори с деца, за кого да тренират, че да му се харесат, на комшията ли ? Когато говориш за точета, капки и гърбове нещо, което не може да се опише прсто с думи, дай една снимка и кажи е това е непривлекателно, както аз съм показал модел. Кажи, че тази жена която аз съм сложил е непривлекателна според теб и вече ще знам какво визираш. Може би и не знаеш какво означава стремеж към усъваршенстване, което е валидно за всичко с което се занимаваме не само със фитнес. Все едно днес да някоя жена да ми каже - “хей ти изглеждат страхотно” и това означава ли, че няма смислъл да продължавам да се усъваршенствам. Няма как да означава защото аз имам собствено виждане как искам да изглеждам и не ме инересува дали на някой му харесва това, което съм в моента или не. Аз ако не постигна тази форма, която да ме кара да се чуствам добре, няма как да се почувсвам наистина добре дори и да ми кажат, че изглеждам отлично. Аз също съм опитвал да кажа на някой жени как, аз лично бих ги харесал повече, но разбирам и това, че човек ще се чувства най добре, когато изглежда така както той иска, което е най важното! Човек ако изглежда така като той иска, той ще се чувства и харесван.
26.07.10
18:35
Повечето хора приятел не целят тялото което би им харесвало, а тялото което мислят, че би харесвало на другите и от там идват всичките комплекси и вманиачавания. Мисълта ми беше , че човек рябва да тренира заради самия спорт, а не за да се харесва на някой и тн.
ХРАНА (27.07.10)
-ставане 6:45
7:00 2 яйца, 3 с.л овес.ядки, 2 с.л ленено семе
9:30 1 ябълка, 1 белтък, кафе
13:00 пил.филе 130гр; извара 70гр; няколко бадема; салата домати, краставици
16:00 извара 80гр; бадеми 20гр
19:30 1 яйце, 3 белтъка; зелена салата, домати, краставици, 1 с.л зехтин, 1 с.л ленено семе
ТРЕНИРОВКА
22:00 извара 50гр
H20: 3л
Добавки: ЕМК, Хром, Вит.А, Д, С (2000мг), Калций, Магнезий, Agnes, МR
ТРЕНИРОВКА
-15мин вело
burpee - 1 x 15, 12, 9, 6, 3
О.С:
1.Мислех и днес да почивам, защото се чувствам супер слаба и изтощена. Сутринта се наддигнах, закусих...и пак легнах да поспя за още около 40мин. Много необичайно за мен, принципно събудя ли се веднъж, не мога да заспя пак. Дори и за работа закъснях...
Както и да е, все пак се поразмърдах малко в нас. Утре сутрин съм отново на линия в залата.
Мнението беше редактирано от libra на 29.07.10 04:39.
27.07.10
17:27
Точно над коляното оформеният мускул . При жените , които тренират по-тежко е доста развит .
Теди , и аз да се изкажа :) СУпер си , имаш много стегнато тяло ;) А в горната част не виждам да си прекалено “едра” . Екстра си . Естествено ,ако ТИ наистина не се харесваш , винаги можеш да го промениш ... но не мисля , че е необходимо . :P
Доброо утрооо :)
Още 3 дни и излизам в отпуска! Раййййййй :)
ХРАНА (28.07.10)
-ставане 6:45, кафе
7:00 1 яйце, 3 белтъка, 2 с.л ленено семе, 2-3 бадема, 3 с.л овес.ядки
ТРЕНИРОВКА 1 (08:00-08:45)
9:00 100гр извара с 10гр натрошени бадеми
11:00 кис.мляко 2% 200гр
13:30 пил.филе 170гр; рукола, домати, 1 с.л зехтин
16:30 1 яйце, 3 белтъка, 2 с.л ленено семе
19:30 огроооооооомна салата от айсберг, домати, краставици, 1 с.л ленено семе, 60гр извара, 2 с.л зехтин, няколко маслини
ТРЕНИРОВКА 2 (21:00-21:30)
22:00 3 белтъка
H20: 3л
ТРЕНИРОВКА (08:00-08:45)
-5 мин вело за загрявка
-ротации в ставите
1.Клякания за загрявка
1 х 15, 12, 9, 6, 3
2.Лег преса в СС ходещи напъди
4 х (*20 @ 20кг + *15)
3.Римска тяга - прави крака
1 х 19, 15, 12, 9 @ 20кг, 30кг, 35кг, 35кг
4.Набирания-подхват (набиране, стъпване, пак набиране) в СС обратни коремни преси
4 х (*5 + *15)
ТРЕНИРОВКА 2 (21:00-21:30)
-карах колело из квартала и околоностите около 30мин (кееееееф, кеф, кеееееееф)
Мнението беше редактирано от libra на 29.07.10 04:38.
28.07.10
06:06
Хаха - блазе ти :) Аз имам още седмица и половина :D
Точно щях да те питам дали ще ходиш през отпуската на море и видях, че си от Варна... Тук аз ти блазя ;)
28.07.10
08:00
Точно щях да те питам дали ще ходиш през отпуската на море и видях, че си от Варна... Тук аз ти блазя ;)
Ще се изненадаш, ако ти кажа, че не ходя на плаж във Варна :D Тъкмо затова чакам отпуската да отида или на север или на юг. Не че са им по-хубави плажовете, ама някак си не мога да си усетя почивката в града, в който работя.
ХРАНА (29.07.10)
-ставане 7:00 (сън 6,5ч), кафе
7:30 4 белтъка, 3 с.л смляно ленено, 3 с.л овес ядки
10:00 извара 150гр, 1 с.л смляно ленено семе
13:00 3 яйца, 1 белтък; салата домати, краставици, 1 с.л зехтин
16:00 кис.мляко 200гр 2% + 1 с.л овес.ядки + 2 с.л смляно ленено семе
ТРЕНИРОВКА 19:00-19:25
20:00 телешки гулаш 120гр; зелена салата, домати, краставици, 1 с.л зехтин
H20: 3,5л
ТРЕНИРОВКА 19:00-19:25
-7 мин вело за загрявка
-ротации в стави
1) Tabata interval - 5 rounds 20sec work/10sec rest
*лицеви (13,12,10,10,8=53бр)
*къси коремнни (29,28,30,32,32=151бр)
*клекове (22,23,23,23,23=114бр)
2) 3 серии една след друга от:
3 х (*5 странична раменна @ 5кг (на ръйа) в СС странично извиване от стоеж *15 @ 8кг)
-5 мин вело
Утре сутрин пак съм в залата :)
Лека вечер на всички!
Мнението беше редактирано от libra на 29.07.10 18:29.
Добро утро :)
Днес ми е последен работен ден и след това една седмица отпуска и моренцееееееее!
ХРАНА (30.07.10)
-ставане 6:15, кафе
6:30 4 с.л овес.ядки, 3 с.л ленено семе, 4 белтъка
9:00 извара 150гр, 1 с.л ленено семе
11:00 1 яйце, 1 белтък
14:00 зелена салата с риба тон 140гр, домати, краставици, 1 1/2 с.л зехтин
17:00 бразилски орех 30гр
20:30 извара 100гр, 2 белтъка, зелена салата, домати, краставици 1 с.л зехтин, 1 с.л ленено семе
По обясними причини пропуснах да тренирам днес..
Мнението беше редактирано от libra на 31.07.10 06:00.
Добро утро :)
Днес ми е последен работен ден и след това една седмица отпуска и моренцееееееее!
Честно Теди, завиждам благородно за почивката. Хубаво е да се махнеш малко от София и да си починеш от всичко и всички. После си нов човек.
Виждам, че пиеш кафето сутрин веднага след ставане, не ти ли дразни стомаха, ако е преди закуска?
Напоследък тренираш сутрин, каква е причината?
Хубав и успешен ден :)!
Честно Теди, завиждам благородно за почивката. Хубаво е да се махнеш малко от София и да си починеш от всичко и всички. После си нов човек.
Виждам, че пиеш кафето сутрин веднага след ставане, не ти ли дразни стомаха, ако е преди закуска?
Напоследък тренираш сутрин, каква е причината?
Хубав и успешен ден :)!
Да, права си..нямам търпение да изляза от София. За 6 дни ще се отдам на едно залужено море :)
6 дни ще си дам почивка и от тренировки...нетипично ми е и съм сигурна, че ще изпитам дискомфорт. От както започнах сериозно да се занимавам с фитнес не съм почивала повече от 2 дни...странно чувство изпитвам, все едно ще си изневеря за тези 6 дни :D
За кафето - учудващо не ми дразни, по принцип съм с чувствителен стомах. Научих се да пия кафе, за което много съжалявам..преди изобщо не пиех, но сега сутрин, след като се събудя ако не пия не мога да си отворя очите :(
А за тренировките сутрин причината е една - шефът ми е отпуска и мога да си позволявам да закъснявам за работа хахахах :D
За жалост това приключва с настъпването на следващата седмица...ще трябва да тренирам пак вечер (освен събота и неделя), а ми беше толкова хубаво сутрин...
Хубав ден и на теб! :)
Мнението беше редактирано от libra на 30.07.10 06:46.
И аз искам, и аз искам на моренце... вземи ме, няма да ти преча, обещавам...
Взимам те maxxi, никакъв проблем ;) Можем да си спретнем направо едно отборно бб-тийм море - хем почивка, хем тренировки, хем кеееееееф :D
30.07.10
06:54
Взимам те maxxi, никакъв проблем ;) Можем да си спретнем направо едно отборно бб-тийм море - хем почивка, хем тренировки, хем кеееееееф :D
Да, да - идвайте :D
ХРАНА (31.07.10)
-ставане 8:15, кафе
8:45 4 с.л овес.ядки, 2 с.л ленено семе, 5 белтъка
ТРЕНИРОВКА 10:00-11:30
12:00 пъстърва 200гр; зелена салата, домати, краставици, 1 с.л зехтин
15:30 2 яйца, 1 белтък, 2 с.л ленено семе
20:30 3 яйца, 1 белтък; зелена салата, домати, краставици, 1 с.л зехтин, 1 с.л ленено семе
-7мин вело за загрявка
-ротации
1) Клек собствено тегло за загрявка
1 х 15, 12, 9, 6, 3
2) Римска тяга
1 х 15, 12, 9, 6, 3 @ 20кг, 25кг, 30кг, 40кг, 50кг
3) Набирания-подхват (набиране,стъпване, пак набиране) в СС обратни коремни преси
5 х (*5 + *15)
4) Ренегатско - крака на пейка
5 х 5 (на ръка) @ 10кг
5) Странична раменна в СС Извивки с дъмбел встрани
5 х (*5 (на ръка) @ 10кг + *10 @ 10кг)
6) Бърпети
4 х 10
7) Вело - 10мин
О.С
1.Малко упражнения, повече серии - доволноооо :)
2.Тягата започва мн да ми харесва. 50кг ги чувствам леки, но имам проблем със захвата...изплъзва ми се!
Мнението беше редактирано от libra на 31.07.10 20:08.
ХРАНА (31.07.10)
20:30 3 яйца, 1 белтък; зелена салата, домати, краставици, 1 с.л зехтин, 1 с.л ленено семе2.Тягата започва мн да ми харесва. 50кг ги чувствам леки, но имам проблем със захвата...изплъзва ми се!
Здравей,
Виждам че мислиш за ВМ хранене, но на практика мазнините не са достатъчни - масло и сметана ?
Това ленено семе, течно ли е или са семена, и в двата случая може да го ограничиш до минимум.
Относно тягата - какъв тип хват ползваш ? При разнородния се стабилизира малко по-добре лоста, ползваш ли ръкавици - от тях също отслабва хвата, но пък си спестяваш неприятни мазоли.
Поздрави :)
ХРАНА (31.07.10)
20:30 3 яйца, 1 белтък; зелена салата, домати, краставици, 1 с.л зехтин, 1 с.л ленено семе2.Тягата започва мн да ми харесва. 50кг ги чувствам леки, но имам проблем със захвата...изплъзва ми се!
Здравей,
Виждам че мислиш за ВМ хранене, но на практика мазнините не са достатъчни - масло и сметана ?
Това ленено семе, течно ли е или са семена, и в двата случая може да го ограничиш до минимум.
Относно тягата - какъв тип хват ползваш ? При разнородния се стабилизира малко по-добре лоста, ползваш ли ръкавици - от тях също отслабва хвата, но пък си спестяваш неприятни мазоли.
Поздрави :)
Здравей, ами да ти кажа не гоня ВМ хранене, по скоро e РББ. При всички случаи гледам приемът на въглехидрати да е сравнително нисък, поради ред причини изброени по-назад в дневника. Лененото семе е смляно, ям го защото ми харесва. Предполагам, ти си привърженик на ВМ НВД хранене, но аз гледам да се съобразявам със здравословното си състояние и спрямо него да нагаждам храната си. За момента с този начин на хранене се чувствам добре, времето ще покаже дали е рационален.
За тягата - хвата ми е прониран, но днес ще пробвам със смесен хват. Предполагам няма да ми се изплъзва толкова лоста. Ползвам ръкавици, да...ръцете се оказа, че са ми доооста нежни и моментално ми се образуват мазоли, а някакси не е хубаво...все пак жена съм ;)
Хайде да ни е честит новият месец.Винаги след края на август имам усещането, че лятото е свършило и започвам да гледам календара с носталгия. Напоследък много бързо ми се изплъзва това време...
ХРАНА (01.08.10)
-ставане 8:45, кафе
9:00 2 яйца, 2 белтъка, 2 с.л смляно ленено
13:00 пъстърва 250гр; домати, краставици
15:00 1 ябълка
17:00 извара 150гр
Днес уж щях да тренирамммммм, ноооооооо ме изкараха на пожар от нас и пропадна тренировката :)
Сериозни приготовления за морето... :D
Мнението беше редактирано от libra на 01.08.10 13:53.
01.08.10
06:47
Абе... ти още ли не си отишла на моренцето, бре?! (sun)
Таз’ песничка като че ли за теб е правена:
Лора & Goodslav - Нека бъде лято! (sun)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.08.10 06:56.
Лененото семе е смляно, ям го защото ми харесва. Предполагам, ти си привърженик на ВМ НВД хранене, но аз гледам да се съобразявам със здравословното си състояние и спрямо него да нагаждам храната си. За момента с този начин на хранене се чувствам добре, времето ще покаже дали е рационален.
За тягата - хвата ми е прониран, но днес ще пробвам със смесен хват. Предполагам няма да ми се изплъзва толкова лоста. Ползвам ръкавици, да...ръцете се оказа, че са ми доооста нежни и моментално ми се образуват мазоли, а някакси не е хубаво...все пак жена съм ;)
Да разбрах те, просто да имаш като едно на ум, за лененото семе - от личен опит изхождам.
При смесен хват разменяй двете ръце, за да не се получава дисбаланс.
По-здрави.
Абе... ти още ли не си отишла на моренцето, бре?! (sun)
Таз’ песничка като че ли за теб е правена:
Лора & Goodslav - Нека бъде лято! (sun)
През ноща тръгвамммммммммммм :P Вече приритвам, нямам търпение....
Мерси за поздрава! ;)
01.08.10
07:24
През ноща тръгвамммммммммммм :P Вече приритвам, нямам търпение...
Да донесеш мидички!... И да си направиш огърлица от пера на гларуси! :P
Хайде да ни е честит новият месец.Винаги след края на август имам усещането, че лятото е свършило и започвам да гледам календара с носталгия. Напоследък много бързо ми се изплъзва това време...
Дааааа времето така лети, че не усещаш как минават дните, че даже и годините. Днес сме на 20, утре на 30, а след това..........
П.П. Хувабо изкарване на морето и събирай слънчеви лъчи още от сега, че тя есента чука вече на вратите ни :).
Мнението беше редактирано от T-X на 01.08.10 09:06.
П.П. Хувабо изкарване на морето и събирай слънчеви лъчи още от сега, че тя есента чука вече на вратите ни :).
Мерси, Наде. След седмица отново ще бъда на линия!
Ще ми липсвате! :)
Мнението беше редактирано от libra на 30.08.10 12:10.
I am BACK ;)
Моренце, моренце, моренцееееееееееееееее.........еххх, беше много хубаво...и кратко за жалост :(
Малко, ама от сърце...сега отново в гадната София.
Освен хубавите емоции си донесох и хубав грип...ама така е, като посрещам изгрева леко облечена и мокра.
От към храна бях изрядна там, единственото ми прегрешение беше виното, което пиех всяяяяяяяяяка вечееееееееерррр :P
Днес и утре мисля да почивам (евентуално) и от понеделник да вляза отново в релси, дано съм оздравяла до тогава.
P.S: Липсвахте ми, липсвахте...определено ;)
Здравей, Теди, добре дошла. Скорошно оздравяване. Пусни някоя снимка от морето да видиме как е формата ;).
Еми няма как да ти повярваме, че ходи на море ако не покажещ снимки за доказателство :P
Докажи го :D
хахах ще покажа, веднага щом ми ги пратят ще кача някоя друга снимка :)
Отчитам се за днес..
ХРАНА (07.08.10)
12:00 3 яйца, 2 с.л смляно ленено
15:00 1 ябълка, 20гр орехи
17:30 кис.мляко 2% 400гр с канела
21:00 салата - 2 яйца, 1 белтък, 100гр извара, домати, краставици 1 с.л зехтин
H20: 2л
Добавки: ЕМК, Хром, Вит.А, Д, Калций, Магнезий, Agnes, МR
ТРЕНИРОВКА - почивка
ХРАНА (08.08.10)
wake up: 10:00ч
10:00 2 яйца
12:30 извара 150гр с магданоз и 2 с.л ленено семе
ТРЕНИРОВКА (13:40-14:00)
15:00 кис.мляко 2% 400гр с канела
18:00 пил.бутче без кожа
20:30 пил.бутче без кожа, 1 яйце, 2 белтъка, домати, краставици
Добавки: ЕМК, Хром, Вит.А, Д, Калций, Магнезий, Agnes, МR
ТРЕНИРОВКА (13:40-14:00)
-ротации в ставите за загрявка
1) Burpee chest to ground
3 x 10
2) Бедрено сгъване в СС ходещи напъди
4 х (*20 @ 10кг + *15 на крак)
3) Суинг
4 х 15 @ 10кг
4) Повдигане ръце напред в СС Повдигане ръце встрани
4 х (*10 @ кг + *10 @ 3кг)
5) Странична раменна в СС Извивки с дъмбел встрани
4 х (*5 @ 7,5кг + *15 на страна)
6) Екстензии в СС обратни коремни
4 х (*12 @ 5кг + *15)
7) Къси коремни
1 х 50, 40, 30, 20, 10
Лека тренировка за раздвижване...за повече сила нямах.
О.С.
1.Вместо да се оправям става по-зле. Поне температура нямам, а само хрема и отпадналост ме мъчи.
2.Тренираше ми се...сигурно по-добре беше да пропусна, но не ме свърташе в нас. Нямах никаква сила, но се раздвижих малко. Бях почти през цялото време като на автопилот, чак към края на тренировката се почувствах по-живичка.
3.Хубаво е, че на морето не съм качила грам, даже май съм посмъкнала малко за 6 дни. Хранех се ВМ НВД, като единственото иключение правеше виното вечер. Имах енергия въпреки многоооо оскъдното време за сън (около 4 часа на денонощие ;) ).
Мнението беше редактирано от libra на 08.08.10 16:30.
08.08.10
16:56
Абре... момиШе! Пратих те за мидички, ти ми се връщаш с грип! Чисто безобразие!
P.S. :D
P.P.S. Радвам се, че си намерила сили и мотив за спорт. Болестта ще си замине без да усетиш...
Какво имаш в предвид в СС ?
5) Странична преса ли си правила или ? някакво друго ?
08.08.10
17:14
Предполагам, че става въпрос за супер-серия...