Пазарджик приема републикански турнир по културизъм

AZ

29.04.10
17:30

Българска федерация по културизъм и фитнес и спортен клуб АТЛЕТИК организират в Пазарджик юбилеен турнир по културизъм за купа АТЛЕТИК, под патронажа на кмета г-н Тодор Попов. Турнирът ще се състои на 2 май 2010 г. в зала „Васил Левски” от 17.30 ч., като се очакват над 50 състезатели от страната, а участие е потвърдил и световният шампион Христомир Христов.

Наградният фонд в размер на 6 500 лв. като 5500лв. са предоставени от Българска федерация по културизъм и фитнес и нейния генерален спонсор Super-Max, който за втора поредна година подкрепя федерацията. Хиляда лева от наградния фонд са под формата на възстановителни продукти.

В дисциплината бодибилдинг-победителят ще получи 1 700 лева, вторият – 1 200 лв., третият – 600 лв. Класиралите се до шесто място съответно взимат 400, 300 и 200 лева. При дамите в дисциплината бодифитнес, шампионката ще получи 300 лева, за второ място – 200 лв. и за трето 100 лв.

Състезанието ще е в една категория – „опън” и ще е в един кръг – финали. Най-добрият състезател на турнира ще получи и наградата на Кмета на град Пазарджик в размер на 500 лв.

За трети пореден път ще се организира за публиката любителски турнир по вдигане от лег. Тежеста е 100 кг., а наградата за победителя, направил най-много повторения, е 150 лева. Предвидена и една голяма изненада за шампиона.

Източник:http://gong.bg

Позтнах темата за всеки случай,ако някой от Пазарджик не знае,че ще има турнир.Цената е 3 лв за ученици,иначе 5.
По-здрави!

GO

29.04.10
17:45

Турнира ще се предава ли онлайн?
Някой от форума ще ходи ли,че ако може да сподели след това видео и снимков материал?

AZ

29.04.10
17:48

Аз съм там,но няма да е нещо особено(лично мнение).Иначе,ако снимам ще кача видеа или снимки.

29.04.10
19:02

Айде Геoрги Николаев да се пуска :-P

ГН

01.05.10
10:12

казано от korpusito на 29.04.10, 19:02:

Айде Геoрги Николаев да се пуска :-P

Хахаха, в първия момент помислих, да се пусна с коментарите, после се усетих :)
Ми шегата на страна, ако бях решил да свалям много и ако бях почнал по-рано, и ако бях 90 кг, а не 97, на значително по-добро качество, щях да се пусна. Наистина. С амбиция, ако може, да мина 1 в края на класирането. Сега обаче, няма да правя сеир.

Хайде, които сме от Пазарджик или въобще които ще ходим да се чакаме на входа на залата в 17.00, а? Аз вече имам среща там. Ще ме познаете, 1 към 1 с аватара и милионите ми снимки съм. Не знам как ще съм облечен, но едва ли има значение. Да чакам ли някого?

ГН

01.05.10
15:40

Ако има желаещи, утре в 17.00 ще съм пред входа на залата облечен най-вероятно абсолютно точнто така. Белите маратонки са отличителни:

(Най-вероятно ще съм си вързал някакла по-дебела фанела за вътре около кръста, още по-лесно за разпознаване)

Обадете се, ако има хора от форума и желаете да се запознаем.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 01.05.10 15:40.

01.05.10
19:09

Жоро, издокарал си се като за среща с някоя мацка  :) .

ГН

02.05.10
08:28

казано от Мария Никифорова на 01.05.10, 19:09:

Жоро, издокарал си се като за среща с някоя мацка  :) .

Мдам.

Очила: 4 лв
Дънки: 15 лв
Маратонки: 10 лв

Айде бе, заебахте темата! Топло е, потвърждавам вчерашните си думи!

AZ

02.05.10
12:16

И аз смятам към 5 часа да съм там.Ако те видя,ще ти се обадя :)
Иначе в четвъртък като си взимах билет,говорих с организатора(поне за такъв се представи)и го питах дали Христомир ще дава автографи,снимки и т.н.Каза,че досега не бил мислил,но можело да го изкарат отпред и да дава(а дано,иначе за каква организация говорим).Пита според мен дали трябвало да са безплатни,защото нали Рони като идвал били 30-40 лв.Естествено казах,че безплатно трябва да е :Д .Та това научих и ви споделям.На билетите места няма-сядаш си,където искаш.Затова по-рано е по-добре да отидем,за да седнем по-отпред.
А още едно нещо-не знам колко хора ще идват,но може би няма да са много(може пък и да греша).Но организаторът поне  3 пъти ме попита колко души мога да докарам,затова казвам.
По-здрави!

Мнението беше редактирано от az100yan на 02.05.10 12:23.

AZ

02.05.10
17:49

Пиша мнение за състезанието:
На мен ми хареса,беше голямо шоу.Всички културисти изглеждаха добре,а волните съчетания ме изпълниха.Имаше турнир по лег,като почти всички бяха от Ветрен :Д.Рекордът беше 34 чисти повторения с 100кг щанга.
Иначе си мисля,че съм на кяр много :) Изпих един протеин,гейнър и чай безплатно,а ми дадоха и бръсначка накрая.Гледах голямо шоу,запознах се и с Георги Николаев.Единствено ме е яд,че не можах да се снимам с някой известен културист.Но както и да е,доволен съм.
По-здрави

ГН

02.05.10
17:57

Много добър турнир.
Бях приятно изненадан да разбера, че всъщност се състезаваха всички състезатели победили в турнира с Рони-то преди седмица!
Направих тонове снимки и клипове, като клиповете ще кача по-късно, много са, и за съжеление са с лошо качество. Но има много яки моменти уловени!

При жените имаше 1 състезателка, категория бодифитнес. Беше но много високо ниво. Но пък 1… мноо тъпо така :)

Христомир беше звяр, това е ясно. Не знам как някой дори може да си помисли, че онази нееститична маса Георги Димитров може да се доближи до него. Отвратител е, стои добре май само в странично гърди. Христомир на лат-спред отзад просто го отвява. Заслужено сложиха Георги трети.

Горкичкия ветеран беше доста под нивото на другите и привидно все едно нямаше боя. Зае последно място. Имаше рунд на предизвикателството, където също беше много забавно. Всичко това, за 3 лв за учащ и 5 лв редовен билет! Посещаемостта беше колкото и очаквах около 350 човека, изкара ли са 1500 лв от вход. Пийнах едно л-карнитинче на входа, некви мостри раздаваха.

В началото имаше 10 минути комунитстически речи, след това Николета, соственичката на Атлетик почна да разнася едни кофи, да ги бута на Христомир, ала-бала... същата, с кото жената от склада на Пико в говореше по телефона пред мене. Познайте дали протеините на Атлетик са на цената на Пико? Около 4 пъти по-скъпи са. И 5 пъти, като сложим разреждането с брашно и нишесте. Помия.

Наско Хараланов не му намериха мезукита и му пуснаха някаква арабска чалгия! Той се погнуси, почна да прави шоу без музика и след това изкърти на Du Hast изцяло импровизирано!

На лежанката ми предложиха да участвам. Не аз да се запиша, на мен ми предложиха на входа! Отказах. Щях да съм 7-ми от 10 човека. Това е еднолично НАЙ-СЛАБОТО ми упражнение изобщо. Смешен съм в очите на силачите с моите бицепси, но искам само да направят за сгъване с 40 кг, както много пъти са правели. Синът на Георги Диментиев ми даде 15 повторения. Хаха, 50 от раз. Там ще отида за наградата! Най-слабото постижение иначе беше 6 повторения, а победителят направи 34!!!!!!!! Дадоха му 150 лв и лежанката (!) Щеше и повоче, но се гипсира накрая като му казаха, че е на път да подобри рекорда от онзи ден в Зимния. Затова само го изравни. Имаше един участник 1.45 някъде, една глава под Христомир - направи 19 и стана  4-ти!

И т.н. и т.н.

Албум със снимки:
http://www.facebook.com/album.php?aid=57362&id=1013877143&l=b5aae490cf

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 02.05.10 19:29.

ГН

02.05.10
18:19

казано от az100yan на 02.05.10, 17:49:

запознах се и с Георги Николаев.Единствено ме е яд,че не можах да се снимам с някой известен културист.Но както и да е,доволен съм.

Е че как, запознал си се с Георги Николаев! Хахах :coolcheese:

Чак протеин ли бе? Аз не исках да съм нахален, нито при снимките, нито отпред. Протеин и бръсначка щях да си взема, протеина винаги трябва а бръсначката ми е изтъпена. Ето виж, аз в това съм се прецакал. Само 1 л-карпнитин ударих. Сигурно 200 мг л-карнитин. При това, за да съм още по-не-нахален, исках да е от отваряно вече шише, да не похабяваме ново! Ангелче! Донесох си студенската книжка, където вече съм завършил, но кой ме пита - и влязох с ученически билет. То па стига само добрини!

Този 2-рия много се притесни, че ми нацапал предмишницата. Викам майната му бе, тъкво да ми се открои релефа - онзи много се смя. Христо мир по навик го потупах поне два пъти, след това се намазах с боята му. Вижда се само към лакътя:

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 02.05.10 18:24.

ГН

02.05.10
19:25

МАСА СЕ ПРАВИ НА МАСА:

ГН

03.05.10
08:31

ГН

03.05.10
11:06

Сложих още 2 клипа в днивника ми. Сега се налага да излизам.

12.05.10
13:21

казано от Георги Николаев на 02.05.10, 17:57:

Много добър турнир.
Бях приятно изненадан да разбера, че всъщност се състезаваха всички състезатели победили в турнира с Рони-то преди седмица!
Направих тонове снимки и клипове, като клиповете ще кача по-късно, много са, и за съжеление са с лошо качество. Но има много яки моменти уловени!

При жените имаше 1 състезателка, категория бодифитнес. Беше но много високо ниво. Но пък 1… мноо тъпо така :)

Христомир беше звяр, това е ясно. Не знам как някой дори може да си помисли, че онази нееститична маса Георги Димитров може да се доближи до него. Отвратител е, стои добре май само в странично гърди. Христомир на лат-спред отзад просто го отвява. Заслужено сложиха Георги трети.

Горкичкия ветеран беше доста под нивото на другите и привидно все едно нямаше боя. Зае последно място. Имаше рунд на предизвикателството, където също беше много забавно. Всичко това, за 3 лв за учащ и 5 лв редовен билет! Посещаемостта беше колкото и очаквах около 350 човека, изкара ли са 1500 лв от вход. Пийнах едно л-карнитинче на входа, некви мостри раздаваха.

В началото имаше 10 минути комунитстически речи, след това Николета, соственичката на Атлетик почна да разнася едни кофи, да ги бута на Христомир, ала-бала... същата, с кото жената от склада на Пико в говореше по телефона пред мене. Познайте дали протеините на Атлетик са на цената на Пико? Около 4 пъти по-скъпи са. И 5 пъти, като сложим разреждането с брашно и нишесте. Помия.

Наско Хараланов не му намериха мезукита и му пуснаха някаква арабска чалгия! Той се погнуси, почна да прави шоу без музика и след това изкърти на Du Hast изцяло импровизирано!

На лежанката ми предложиха да участвам. Не аз да се запиша, на мен ми предложиха на входа! Отказах. Щях да съм 7-ми от 10 човека. Това е еднолично НАЙ-СЛАБОТО ми упражнение изобщо. Смешен съм в очите на силачите с моите бицепси, но искам само да направят за сгъване с 40 кг, както много пъти са правели. Синът на Георги Диментиев ми даде 15 повторения. Хаха, 50 от раз. Там ще отида за наградата! Най-слабото постижение иначе беше 6 повторения, а победителят направи 34!!!!!!!! Дадоха му 150 лв и лежанката (!) Щеше и повоче, но се гипсира накрая като му казаха, че е на път да подобри рекорда от онзи ден в Зимния. Затова само го изравни. Имаше един участник 1.45 някъде, една глава под Христомир - направи 19 и стана  4-ти!

И т.н. и т.н.

Албум със снимки:
http://www.facebook.com/album.php?aid=57362&id=1013877143&l=b5aae490cf

Научи първо бълг.език и правописа, защото е пълно с грешки, а отностно Георги Димитров не е с неестетична маса, а си е много добре. Отвратителния си ти. Когато стигнеш неговото ниво, тогава говори. Виж си снимките на какво приличаш, сигурно ръцете са ти надебелели от мотиката.

Мнението беше редактирано от anisab на 12.05.10 13:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1