Проблем с гърба

03.05.10
10:06

Привет :) . Имам следния проблем с гърба- лявата ми страна е много по силна и по добре изразена,докато дясната изостава.Можете ли ми да ми кажете как да акцентирам на дясната ? Дали с бонус упражнения на фитнеса ,или при набиранки да правя от онези кадето едната ми ръка гледа към мен а другата нормално. Мерси :)

03.05.10
11:20

Унилатералните изпълненияпомагат. Принципно привсеки едната част е по-силна от другата или релефът е по-изразен. С времето разликата ще се заличи.

03.05.10
16:42

мерси за отговора ;) ,но тези които ти спомена в началото-кои точно са (малко не сам в час с имената :D)

TA

05.05.10
16:41

Според мен прави упражнения които дърпаш с двете ръце поотделно(в момента ми излезна името им от главата), т.е. като гребане с дъмбел. В зависимост от фитнеса има уреди, на които можеш да правиш първо с едната после с другата ръка. Предполагам, че няма смисъл да казвам, че трябва да правиш с еднакви кг и на 2те ръце..Пък и ако си начинаещ след време както каза колегата няма да се забелязва разликата.

ПС: Аз на всички мускулни групи 1во правя упражнения в които участват 2те ръце(лостове), а после с по 1 ръка (дъмбели).

Мнението беше редактирано от Taen23 на 05.05.10 16:41.

05.05.10
21:06

казано от qsennnn на 03.05.10, 16:42:

мерси за отговора ;) ,но тези които ти спомена в началото-кои точно са (малко не сам в час с имената :D)

Ами унилатерално = с 1 ръка. Т.е. гребания с дъмбел както за широкия гръбен, така и за плътност.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1