Ръцете заедно ли се правят?

16.05.10
17:13

Здравейте,
  Ходя на фитнес вече 7ми месец и текущата ми програма вече я правя 4 месеца:
1 ден:Гърди бицепс корем
2 ден:Гръб трицепс корем
3 ден:Рамо крака корем(за рамо правя само 2 упражнения - с лост и дъмбели)
4 ден:Почивка
  7 клас съм 191 см висок и тежа 91 кг .В новата ми програма бицепс трицепс и рамо са ми в един ден.Това много ме учуди защото знам че ръцете се правят отделно или специални програми за всяка част отделно. Питах 2мата инструктори и те ми казаха и двамата разчично :D.Единия че ръцете се правят по-добре едновременно а другия - обратното.

Темата беше редактирана от Yankov1996 на 16.05.10 17:15.

16.05.10
17:18

Различни билдъри - различни неща са сработили за тях. Moжеш да извадиш ръцете в отделен ден и да тренираш в отделни дни гърдите, гърба, краката (с рамото) и ръцете. А можеш и да продължиш по тази програма. Ако си напредваш с нея, не я сменяй. Ако вече не напредваш, започвай да разделяш мускулните групи в отделни дни.

И твърде често правиш корем. Два пъти в седмицата е добре.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.05.10 17:20.

ПИ

16.05.10
17:55

7 клас, 191 см... много си нисък бре :))

16.05.10
18:03

казано от Thrashmetal на 16.05.10, 17:18:

Различни билдъри - различни неща са сработили за тях. Moжеш да извадиш ръцете в отделен ден и да тренираш в отделни дни гърдите, гърба, краката (с рамото) и ръцете. А можеш и да продължиш по тази програма. Ако си напредваш с нея, не я сменяй. Ако вече не напредваш, започвай да разделяш мускулните групи в отделни дни.

И твърде често правиш корем. Два пъти в седмицата е добре.

правя корем по често но по 90-100 коремни на римско столче и тук.таме едно за талия с дъмбел

16.05.10
18:44

Пак е доста. Все пак го правиш шест пъти седмично. С коремни преси се изграждат коремни мускули (плочки), но за да ги покажеш на бял свят, трябва да изчистиш мазнините по корема с диета, защото само с упражнения няма сами да се покажат. Изобщо каква е целта ти?

16.05.10
19:55

За корема е нужно не само тренировки,а и правилна храна,диета :)

17.05.10
07:26

казано от psihos на 16.05.10, 19:55:

наистина не се храня здравословно без безалкохолно и чипс аз просто не съм човек :(

Мнението беше редактирано от Yankov1996 на 17.05.10 07:27.

17.05.10
07:32

казано от Thrashmetal на 16.05.10, 18:44:

Пак е доста. Все пак го правиш шест пъти седмично. С коремни преси се изграждат коремни мускули (плочки), но за да ги покажеш на бял свят, трябва да изчистиш мазнините по корема с диета, защото само с упражнения няма сами да се покажат. Изобщо каква е целта ти?

Целта ми е да отслабна всеки ден тичам в кайлака ходя на фитнес и играя баскетбол обаче се храня много нездравословно-чипсове безалкохолни пици дюнери сега съм на една мъчителна диета 2ри ден но няма да я издържа . Също така болен съм по рождение от болестта таласамия-червените кръвни клетки имат повече желязо в тях Заради тази болест се наранявам по-лесно но от нея много рядко имам мускулна треска пък ако имам тя почти не се усеща

Мнението беше редактирано от Yankov1996 на 17.05.10 07:36.

казано от Yankov1996 на 17.05.10, 07:26:

казано от psihos на 16.05.10, 19:55:

наистина не се храня здравословно без безалкохолно и чипс аз просто не съм човек :(

Здравословното хранене не е еднозначно на хранене за плочки. Може да си пиеш безалкохолно и ядеш чипс и да имаш плочки, а може да се храниш само с чиста добра храна и да имаш сланини. Всичко зависи от целите, индивида и количеството храна.
Здравословно хранене е с чиста храна от животни, пасли на воля сред природата, възможно по-малко обработка на храната и т.н. Храненето за плочки с подходящата храна в подходящото количество в подходящия момент. Един чипс сутрин вреди много по-малко от глад до обяд.
Преди години ми даваха 200лв месечно за храна и трябваше да ги харча, иначе ги губех. Понеже нямаше подходящи неща за хубаво  хранене (само салами, кашкавал, захарни изделия...) си купувах Пепси Лайт. Пиех по 2-3 бутилки от 2литра дневно. И имах фуги между плочките.

17.05.10
07:39

Ами с лоши тренировки и добра храна можеш да отслабнеш, но да отслабнеш с лоша храна няма да стане, каквито и тренировки да правиш. Направи така, че засега целта ти да бъде по-лесна, като да спреш лошата храна. Чак когато имаш някакви изградени хранителни навици мисли за такива дългосрочни цели.

17.05.10
07:43

казано от Thrashmetal на 17.05.10, 07:39:

Ами с лоши тренировки и добра храна можеш да отслабнеш, но да отслабнеш с лоша храна няма да стане, каквито и тренировки да правиш. Направи така, че засега целта ти да бъде по-лесна, като да спреш лошата храна. Чак когато имаш някакви изградени хранителни навици мисли за такива дългосрочни цели.

Ще опитам:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1