20.05.10
15:45
Привет на всички спортуващи! 16 год , 1.80 , 74 кг , стаж 15-16 месеца
Първата година тренирах по една програма , после 3 месеца правих по друга , и след това се върнах на старата.Сега мисля , че е време да е сменя с друга програма , че се намирам в лек застой!Знам че храната играе основна роля.
Първата ми програма:
Ръце-бицепс , трицепс
Гърди и корем
Гръб и рамо - - Крака не правих , бях начинаещ и мислих че няма смисъл
Втората ми програма :
Гърди и бицепс
Гръб и рамо
Трицепс+предмишница + трапец
Крака + набиранки + корем
Моля , препоръчайте ми някаква програма.
Темата беше редактирана от HELP_ME на 20.05.10 15:46.
казано от HELP_ME на 20.05.10, 15:45:
Първата година тренирах по една програма , после 3 месеца правих по друга , и след това се върнах на старата.Сега мисля , че е време да е сменя с друга програма , че се намирам в лек застой!Знам че храната играе основна роля.Първата ми програма:
Ръце-бицепс , трицепс
Гърди и корем
Гръб и рамо - - Крака не правих , бях начинаещ и мислих че няма смисълВтората ми програма :
Гърди и бицепс
Гръб и рамо
Моля , препоръчайте ми някаква програма.
Привет! Как да ти се препоръча програма след като не си казал какви са ти целите. Една от грешките ти е, че не си тренирал крака, ако искаш да развиеш хармонично и атлетично тяло трябва да отделяш нужното внимание на всяка мускулна група.
Добре е да напишеш и как се храниш. Ето някои от най-важните неща за успеха на целите които гониш, ако въобще ги има, защото не си споменал нищо за тях - хранителен режим, тренировки, психична нагласа, постоянство и др.
Напиши каква ти е идеята за бъдещите тренировки и тогава може и да получиш отговор.
20.05.10
19:50
казано от karpi на 20.05.10, 18:08:
казано от HELP_ME на 20.05.10, 15:45:
Първата година тренирах по една програма , после 3 месеца правих по друга , и след това се върнах на старата.Сега мисля , че е време да е сменя с друга програма , че се намирам в лек застой!Знам че храната играе основна роля.Първата ми програма:
Ръце-бицепс , трицепс
Гърди и корем
Гръб и рамо - - Крака не правих , бях начинаещ и мислих че няма смисълВтората ми програма :
Гърди и бицепс
Гръб и рамо
Моля , препоръчайте ми някаква програма.Привет! Как да ти се препоръча програма след като не си казал какви са ти целите. Една от грешките ти е, че не си тренирал крака, ако искаш да развиеш хармонично и атлетично тяло трябва да отделяш нужното внимание на всяка мускулна група.
Добре е да напишеш и как се храниш. Ето някои от най-важните неща за успеха на целите които гониш, ако въобще ги има, защото не си споменал нищо за тях - хранителен режим, тренировки, психична нагласа, постоянство и др.
Напиши каква ти е идеята за бъдещите тренировки и тогава може и да получиш отговор.
Добре , приемам критиките ти!В момента ходя на лостове , понеже 9 месеца не съм правил почивка от залата и реших за 1 месец да я спра.Иначе в залата тренирам тежко от 6 до 8 повторения , като след тренировка карам 20 мин колело ХИИТ.Целта ми е мусколна маса.Общо взето сериозен съм.
Хранене:
За закуска - овес , мюсли , пълнозърнест хляб
към 10:00 гледам винаги някакви ядки да похапвам. Иначе главно наблягам на месото и яйцата.Напълно спрял съм газираното и пърженото , сладко хапвам на 2 седмици по 1 вафла по обед.
По-здрави!
Мнението беше редактирано от HELP_ME на 20.05.10 19:51.