Плочки (за два месецa ?)

Прескочи до:

28.05.10
10:22

казано от Thrashmetal на 26.05.10, 21:11:

Не. Не това исках да кажа. Каквото имах да казвам, го казах. Не конкретизирах, просто обадих колко ще му е достатъчно.
И ти хвани си избистри главата от тия глупости. Тровят само.

Сега няма какво да се обиждаме...по-принцип ти спамиш целия форум с твойте “мъдри разкази и съвети”. Затова го казах по-просто на момчето вместо да се правиш на много умен за да се разбере от човек не-толкова умен като тебе.

28.05.10
10:23

казано от Thrashmetal на 26.05.10, 21:11:

Не. Не това исках да кажа. Каквото имах да казвам, го казах. Не конкретизирах, просто обадих колко ще му е достатъчно.
И ти хвани си избистри главата от тия глупости. Тровят само.

Сега няма какво да се обиждаме...по-принцип ти спамиш целия форум с твойте “мъдри разкази и съвети”. Затова го казах по-просто на момчето вместо да се правиш на много умен за да се разбере от хора не-толкова умни като тебе.

28.05.10
15:21

Хайде аз пък да не се обаждам за теб, че ми е голяма устата и имам какво да кажа, но главата ми е по-голяма, затова ще трая. И не те обиждам. Просто казах, че се филмираш в цифрите прекалено много. Прекарай малко време тук, но не просто да пребиваваш, ами да четеш мненията на другите - допусни различно от твоето, следи добрите вдигачи, дори се запознай с тях и ще видиш, че теорията всеки я знае (в което ти очевидно си много добър понякога), но практиката им изключва сериозен процент от цифрите и сметките, които ти правиш.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.05.10 15:22.

28.05.10
17:42

казано от fam0us на 25.05.10, 15:26:

Като тренираш гърба 8 минути резултат ще има ли? Така ще е и при корема.

http://store.picbg.net/pubpic/3D/A6/2062382f53df3da6.gif

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1