10.05.14
23:17
Не е до мръвките ,а до спирането на всякакъв протеин животински,сега дали яйца риба мляко кашкавал и тн няма значение . . Крайните неща почти никога не водят до нещо добро.Но това е дълга тема и най-вероятно не е и много подходяща за дневник,ще се разводни прекалено много.
Да споделя малко радост от днес : противно на всякакви очаквания, успях да задържа 4сек. straddle front lever :О
Не е никак лошо да си вегетарианец лостаджия обаче :D Скоро може да публикувам резултати от постигнатото до тук като визия и умения :)
Привет, след 3 месечно отсъствие във форума :) !
Както последно стана въпрос в дневника ми - вегетарианец съм, вече повече от половин година. И противно на всички мои очаквания, тази година имам най-добрите постижения до сега !
– Изчистих повече мазнини от колкото миналото лято. Тежа 85кг/181см и се чувствам меко казано - перфектно !
– Напреднах със скачането на въже - нов рекорд от 275 оборота в минута с double unders.
– По-близо от всякога съм до предната везна !!! Вчера тренирах за предна везна и направих общо 40секунди (разделени в 5-6 серии) hold-ове на straddle FL.
– Имам напредък и с tuck planche - мога да го задържа между 10-15 секунди.
– Нов рекорд на Табата клякане със собствено тегло - 185 клякания за 4мин.
- Нов рекорд набирания с раменен надхват - 25 чисти повторения, пък и това беше преди месец, сега може да са с 2-3 повече :)
Общо взето - да си вегетарианец лостаджия е перфектно ! :D
tuck , advanced tuck planche за сега. Но не правя толкова интензивни и обемни прогресии, тъй като натоварва много раменете, а те са ми малко проблемни и се страхувам да не ги контузя :)
10.08.14
21:17
Вегитарианец лостаджия.. Дори малко ми приличаш на Frank Medrano в лицето и телосложението доколкото виждам.. :D
ма си е друго да си 90 + кила и пак да си лостаджия като Adam Raw или LittleBeast