StreetWorkout / Bodyweight Conditioning [Дневникът на Велев]

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.09.11
20:58

27.9.2011г.

Тренировка 1

Тренировка 2
Прогресии за предна везна

————————————————————-

Доста и доста добре прогресирам с предната везна :) Очакванията ми са до зимата да задържам за 1-2 секунди пълна предна везна :)

28.09.11
21:45

Вчера пробвах едно интересно нещо - 43кг. прав лост - clean and press с една ръка :Д Доста чисто изпълнение се получи :)

SP

28.09.11
21:52

Баси, с една ръка е яко трудно да обръщаш, още по-малко пък лост. Нещо нереално ми се вижда.

28.09.11
22:16

Мхм , трудничко си беше. Няколко успешни опита на 35 килограма , след което добавих още 2х2,5кг и 2х1,5кг = общо 43. Обръщането беше добре , ама пресата после беше адска :D Петък когато имам пак физическо ако не забравя ще направя клип да видите за какво иде реч :P Нищо , че от една година не съм се занимавал с тежести , все още ги владея :P

29.09.11
20:39

29.9.2011г.

Тренировка 1

Тренировка 2
20 набирания (10 подхват и 10 надхват) @СТ , загрявка
Набирания подхват с допълнителна тежест - 2х7@9кг , 2х7@6кг , 2х7@3кг , 2х8@СТ
Набирания широк надхват със собствено тегло - 2х8
Набирания раменен надхват със собствено тегло - 4х8,7,6,5
Общо 120 набирания

————————————————————-

Отново стабилна тренировка :)

30.09.11
10:08

Смятам пак да започна да танцувам shuffle :) Готинко си беше , ама поспрях за 3 месеца :D Сега “се връщам на сцената” !

30.09.11
12:07

Айде едно видео/песен от мен :) Високо качество и на звука и на видеото :P Enjoy and feel the music :P

02.10.11
13:10

Clean and 5xРresses със 35кг прав лост с ЕДНА ръка :) Nice , a ? Трябва скоро време да пробвам да вдигна собствените си килограми на раменна преса с прав лост (84кг) :P правя 5 HSPU (преси от стойка на ръце) , мисля , че горната задача няма да е неизпълнима (щом успях с 42-3кг да направя clean&press;) :P

Вчера направих 27 кофички , доближавам се до целта ми от 35 :P
20 набирания раменен подхват , трябва да направя 30
Предна везна с един свит крак задържам 10 до 12 секунди

Днес яката почивка , от утре минавам първа смяна на училище и в дните , които нямам силова тренировка ще бягам по 25-30 минути и ще правя прогресии за предна везна :)

Мнението беше редактирано от George на 02.10.11 13:11.

03.10.11
22:37

3.10.2011г.

Тренировка 1

Тренировка 2
Бягане 300 метра HIIT , последвано от набирания , клекове (и пистолети !) , кофички и няколко опита за handstand на успоредка , 2 от които успешни :)
Иии това в продължение на 26 минути - бягане + упражнения и се повтаря и т.н.

Пистолети - за пръв път ми се получават перфектни :)
10 на левия и 10 на десния крак. в началото по 2 повторения , на края по 1 :)

————————————————————-

Добра тренировка стана :) Направих handstand на успоредка , задържах се на хендстенда за 2-3 секунди. Сефте го правя ии добре стана :)
Пробвах асистирано набиране на една ръка със помощ от котрето на другата ръка :) иии успешни 2 повторения :P 10-12 секунди хубава предна везна с един крак. Предната везна много добре ми върви за сега ^_^ Иии аз се кефя разбира се :)

Мммндаа , дебел ставам пак - 84 килца :) Важното е , че правя везни , силови , планчове , кофи , набирания и други шмекерии :) Това ми е условието - да качвам килограми неограничено , стига да мога да не ми пречат на упражненията :)

Мноу съм луд ,  нали ? :D

Мнението беше редактирано от George на 03.10.11 22:50.

03.10.11
22:58

казано от Georgi Velev на 03.10.11, 22:37:

Мноу съм луд ,  нали ? :D

Подкрепям! Рядко съм виждал “подобни” килограми да правят “подобни” неща. Само успехи желая.

04.10.11
18:03

Даа , и за това продължавам с яките тренировки :)

Ето обещания клип на clean & press (мисля , че това е упражнението)

И една предна везна с една ръка 4 секунди задържана :D :D :P :D Докато сънувах направих снапшот и вижте какво излезна :D

браво ама никаква техника при clean-a ... яки бицепси и предмишница имаш :D

04.10.11
21:54

Хехе , мерси :D Бицарите и предмишничките са добре :P
А за техниката на клийн-а ... без коментар :D

А междудругото - случайно някой да знае дали в Асеновград има хора , които се занимават с кросфит ? Че съм се мераклия за това нещо , а пък не искам сам да уча техниките на упражненията (само с помощ от интернет , не че не мога де ...). Допада ми начина на трениране при кросфита. Та ако има някой от Асеновград който го практикува , нека да пише :) Следващата година (или по-следващата) може да се захвана кросфит , след като постигна ето това : galimores - предна везна  -  бавно силово набирание и фулл планч

4.10.2011г - тренировка

Кофички на успоредка с допълнителна тежест - 6,8,8,8,5,6,5@15кг ; 8,8@12кг ; 10,8@9кг ; 10,10@3кг ; 10,10,10,10@собствено тегло

Това ми беше тренировката днес , доволен съм :) Утре прогресии за предна везна

05.10.11
14:40

Ей хора , вижте какво се научих да правя - elbow lever :D Нещо като планча , само че се подпираш с лактите под корема :) иии така се изправяш и седиш хоризонтално. Странното при мен е , че го научих САМО с една ръка (подпирам се на едната ръка) , а с другата се подпирам на земята/бюрото леко за да пазя баланс , а даже пробвах и без нея , само на една ръка (и задържах 3 секунди) :) Ииии още по-странното е , че това нещо НЕ ГО МОГА с двете ръце - тоест да се подпирам на двете си ръце/лакти :) ... а на една ръка/лакът мога да се задържа доста :P

Днес ще си купя ластик за да го прибавя към прогресиите с предна везна - ластика минава под кръста и така ме “подпира” и държа повечко време везната :) Когато се изтощя и не мога без помощ , включвам ластика; и с ластика после изцеждам на максимум силите :)

5.10.2011г.

Тренировка 1
one arm elbow lever-и :)
Опит за хеднстенд от tuck planche между два чина xD
Няколко “пистолета”

Тренировка 2
Прогресии за предна везна
Бягане по нагорнище
Тренировка на халки
малко успоредка и лост
(на кратко - тренировка на чист въздух из планината + халки + бягане + лостове)

————————————————————-

Вчера по физическо ни изпитваха на скок  от място. Аз се наредих на 1во място от класа със цели 235см :P Ноо ... при третия и най-успешен опит , при приземяването ми изпукаха капачките на колената , и сега лявото коляно ме боли (при свиване). Какво да направя за това ?
1ви опит : 220см
2ри опит : 230см
3ти опит : 235см

Чудя се , ако започна 1 месец специализация на скок от място , дали няма да вдигна на 260см ? :D Готиното е , че съм тежък (84кг) , пък имам доста възможности :P

Мнението беше редактирано от George на 05.10.11 14:41.

06.10.11
21:51

6.10.2011г.

Тренировка 1

Тренировка 2
свободна тренировка , включваща :
коремни възлизания на лост
силови
предна везна прогресии
задна везна (3х3секунди)
пистолети
кофички
набирания
elbow lever-и

————————————————————-

Свободна тренировка :)

Забележки:
Предната везна се представя доста добре :) Направих straddle front lever (предна везна с разтворени на страни крака) със лека помощ от ластик под кръста и задържах 3 секунди. Натоварването беше страшно.
Направих също така 3 успешни задни везни със задържане по за 3 секунди.
на края на тренировката 22 кофички - страхотно изпълнение , пълна амплитуда , без никаква помощ (ритане , изтласкване и т.н.)
... Таа , така :) До зимата най-вероятно ще държа пълна предна везна :) А до другата година живот и здраве ще се похваля с galimores - предна везна > бавно силово > full planche (пълен планч) :) 8 месеца прогресии за планч мисля , че ще са достатъчни :) Като гледам приятелите ми как за 2 месеца научиха да държат предна везна за 4-5 секунди и за 4-5 месеца почти пълен планч , аз ще си дам пък 8 месеца за фулл планч :)

Мнението беше редактирано от George на 07.10.11 06:51.

07.10.11
21:26

болен ..........................................................................

09.10.11
22:01

9.10.2011г.

Тренировка 1

Тренировка 2
Кофички със собствено тегло - 6х12 ; 6х10 ; 6х8 ; 4х5 + десетина разгряващи = 210 кофи

————————————————————-

От един час мъча фул планч , най-накрая го направих :D :D HAHAHAHAHAHAHA

Мнението беше редактирано от George на 10.10.11 21:46.

10.10.11
06:58

Видяхте ли ми фул планча на горния коментар ? :D :D Какво ви е мнението ? :D

10.10.11
07:00

Аз всъщност не можах да разбера дали се еба*ш или говориш сериозно.

10.10.11
14:25

Ами просто под корема ми има един невидим стол (табуретка) :D Който с помощта на healing brush tool го скрих :D Иначе много яко изглежда как съм го направил - перфектния планч , за който мечтая :)
Февруари месец живот и здраве започвам прогресиите за него :)

Да ви попитам : за колко време се “учи” full (или поне straddle , с крака в страни) планч ? 5-6-8 месеца ? Година ? Защото аз смятам да си дам 8 месеца специализация върху това нещо и да го науча ако не пълен , то поне straddle planche :)

10.10.11
17:36

Браво бе, фейкър :)) Тва все едно да си нарисуваш плочки с бронзант и да идеш на плажа.

Нали се сещаш, че на горния въпрос отговора му почва със “зависи” на н-та степен. :)

10.10.11
19:08

Fake-a е повече от ясен на повечето, защото знаят на какво ниво съм със уменията и че планча не е по силите ми :)

А относно моя въпрос - да , така е :) Oтговора ще го разбера с времето , когато науча планч (живот и здраве !)

А преди него са : предна везна , задна везна , 35 кофи и 30 набирания подхват :)

10.10.11
21:52

10.10.2011г.

Тренировка 1

Тренировка 2
30 клека ass-to-grass със собствено тегло (загрявка)
25 пистолета на левия крак и 25 пистолета на десния
Diamond push-ups - 10х10

————————————————————-

Ехх , това лошо времеее ... :( Не мога да отида за половин час на лостовете .... Утре пък ще си нося халките и ще ги сложа в салона по физическо да тренирам.

А сега (22:00) смятам да направя една тренировчица - 50 пистолета, 100 лицеви (диамантени).

Трябва спешно да измисля кои дни от седмицата да бягам по половин час , че килограмите започнаха да се трупат пак и бързо и се усеща :(

Мнението беше редактирано от George на 10.10.11 22:23.

11.10.11
21:30

11.10.2011г.

Тренировка 1

Тренировка 2
Прогресии за предна везна :
Предна везна задържане с един изпънат крак
Предна везна holding с един изпънат крак + помощ от ластик под кръста
Негативни спускания за предна везна + помощ от ластик
Tuck front lever (предна везна със свити крака) набирания
Суингове за предна везна с един изпънат крак
4-5 драконови флага
Асистиращо упражнение с дъмбели за предна везна - http://youtu.be/ysqkaCxv2bI , започва от 2:18 (lat pulls with weights) - 3х10@8кг дъмбели , 2х20@3кг дъмбели

————————————————————-

Ехеееее , какви здрави прогресии направих за предната везна :) Много добре ми дойдоха :)

Оооообааааче ! - 84-84,5кг съм вече , тези килца натежават и единственото което ме притеснява е , че ще ми попречат леко за прогресиите за предната везна :( Малко сигурно ще забавят прогреса , ноо , пролетта като сваля пак 3-4кг ще е направя везнииичката :) За везната мисля да удължа времето за постигане на целта до края на Януари месец , вместо до края на Декември.
Защото декември имам операция , ще ми махат пиларна киста на опашната кост , която скоро ми откриха (и честно казано не подозирах , че имам такова нещо , без оплаквания и т.н.) , била “вродена” , още от раждането съм е носил с мен кистата :)
Иии с тази операция сигурно 2-3 дни няма да тренирам нищо , та след това ще започвам лека по лека с гири и пак ще започна с лостовете като позарасне раната.

Смятам също така скоро да включа и упражнения на лежанката. Така и така ми седи на тавана , а не е ползвам , викам да е включа в експлоатация  -  ще развивам главно горна част на гърдите (защото при стрийт фитнеса изостават), ии асистиращи упражнения за везна :)

18.10.11
22:37

От 1 седмица точно не съм тренирал :–) Добре ми дойде тази почивка - ядене + World of Warcraft : Wrath of the Lich King ... = мега лошата комбинация , ама такова е , зарибих се и аз по тази игра :D :D

Днес направих една тренировчица

3х3 силови
3х5 широк надхват набирания
5х5 раменен подхват
8х10 кофички

...

1 седмица ще тренирам всеки ден (само със собствено тегло) , та да върна формата :D ии после продължавам тежката :)

23.10.11
17:08

Няколко дена на почивка във Велинград (отново) и там потренирах с халките , на успоредка и правих кардио - бягане.

Включвам кардиото отново , за да чистя мазнини :) Много ми е “гадно” като започна да омазнявам и нямам кардио активност.

1 седмица ще имам всекидневни тренировки (леки) , за да си върна формата :)

26.10.11
20:15

Хохоооо , нов рекорд на вдигане от лег (лежанка) - 110кг. Ultimatum xD
“Ако рекордите на лега си искаш да подобриш , не се мъчи , а успоредката впрегни” :D :D

Посирам се от кеф ^^ Тази година 2 пъти вдигам от лег - май месец 100 или 103 килограма , а сега - 110кг :) Лежанка НЕ ПРАВЯ попринцип(не вдигам от лег) ... просто реших да пробвам способностите си и бях изумен :) До Януари месец 2012 очаквам 115кг :)

Иии започвам с 5х5 кофи и набирания , така че целта явно ще е постигна :)

! Техниката на драгон флага е подобрена - правя едно “повторение” - от горно положение когато тялото ми е вертикално , спускам до долу (без да лягам) и отново се връщам в вертикално положение. Натоварването в кръста е зверско :)

Мнението беше редактирано от George на 26.10.11 20:19.

07.11.11
11:47

Дневника известно време (няколко месеца може би) няма да го попълвам , просто нямам време а и ме домързява:D Това не значи , че спирам тренировъчния процес :) Продължавам с кръгови интензивни тренировки , тренировки на лост , успоредка и тук-таме прогресии за предна везна.
Предната везна леко позакъса. Разредих малко тренировките , качих 2-3 килца и доста ме зори сега везната :) Ще е правя колкото мога , пък на пролет като започна пак чистене и до Юни - Юли месец , най-късно Август ще ги владея перфектно - и предна и задна везна :)

05.02.12
22:47

Такааа , набързо ще опиша една тренировка която направих днес. Повечето ми тренировки ще са подобни , докато времето се стопли (5градуса+)

300лицеви
300клека
200напада
10серии бицепсови сгъвания
6серии разтваряния в страни с дъмбели
200стълби (бягане)
10минути велоаргометър

Като първите няколко упражнения (лицевите, клековете и бицепса) ги правих едно след друго с почивка 30сек. между сериите
После комбинирах напади със 2 серии бицепс и 6 серии рамена
Накрая направих стълбите и велоаргометъра

Тренировката ми отне час и 10минути. Доста стабилна тренировка се получи - изпотих се доста :D
Само да се оправи времето и вадя халките навън :)

До скоро :)

05.02.12
22:59

Браво за прогреса :D
тези всички повторения в серии нали?

09.02.12
12:57

Хехе :Д Мерси :Д Разбира се , че на серии :D лицевите х20-25 на серия , клековете х50 , напади х20 и т.н. :D

Скорошни нововъведения в тренировките ми и тренировъчните умения :
Стойка на ръце и преси от стойка на ръце (handstand & handstand push-ups)

Най-накрая се престраших да науча това велико упражнение :)

9.2.2012г.

1. Преси от стойка на ръце (HSPUs) - 2,3,2,1,1,1 (общо 10)
2. Лицеви опори с акцент за горна част на гърди - 15,15,15,50
3. Кардио - 10тина минути танци - shuffle :) - много добро кардио !!!
4. Кардио - 15минути HIIT на велоаргометър

Много готина тренировка :)
Рамената нещо започват да ми правят проблеми - предната глава ме заболява. Сигурно е от хендстендовете - просто съм доста тежичък и малко в повече идва на рамената

Кардиото с танцуването много ми допада. Танцувам на trance/electro музика и е страхотно , разпускащо и действа като стабилно кардио :D

——
Та това е , ще включвам пак в десйтвие дневника :)

Мнението беше редактирано от George на 09.02.12 13:14.

09.02.12
14:38

Много се вълнувам дали до края на тази година ще бутна 130 от лег :D Великите кофички ми дават свръх-сила и всеки път когато пробвам максове на лежанка има нови рекорди :D
През 2011г. съм бутал от лег 3 пъти : 1вия път ударих 100 , втория път 110 , третия път 115 с малко помощ (да речем че се равнява на 112кг) , та всичко това само кофи , набирания , лицеви , халки :D Демек за 1 година 10килограма отгоре ми идват на лег-а.
Експерименти с клековете няма да си правя , защото не искам да осъкатея на младени :) Клекове само със собствено тегло макс-повтореня да опитам най-много , или пък пистолетите са добър вариант също!

Очаквам в най-скоро време снега да се стопи , температурите да се качат над нулата и да вадя халките вече :D
Пък като науча вече Free-handstanding , демек стойка на ръце да е владея перфектно , без да се подпирам на стени , ще започна и прогресиите за планч. Та за това лято очакванията ми са : предна и задна везна перфектни , hold на straddle planche , защото full надали ще стане толкова рано xD И вече да владея перфектни силови възлизания на лост (че на халки ми са повече от добре :D)

21.02.12
21:42

Здравейте здравеняци :) Днес се завръщам с една добра тренировка за крака :)

Преди краката обаче потренирах стойка на ръце и успях да направя общо 10тина повторения HSPUs (на сериики по 2)

21.1.2012г. - Акцент върху квадрицепси и прасци !

1) 3 серии х 5 повторения  на всеки крак - Пистолети

2! Суперсерии за крака , 5 кръга от :
1) 15 клека със собствено тегло с акцент върху преден дял квадрицепси
2) 5 напада на крак  +15кг дъмбел
3) 10 предни клека с 15кг дъмбел
4) Повдигания на пръсти за прасец - 20 повторения на всеки крак + 15кг

2) 2х20 клякания със собствено тегло
3) 3х30 повдигания на пръсти (с двата крака едновременно) за прасци (със собствено тегло!)

——————-
Харесва ми да тренирам крака :) Ако успея сега да дръпна с прасците ще е супер :)

——————-
Нововъведения в храненето :
+ Спрях всякакво сладко (освен плодовете)
+ Карам нисковъглехидратно (чистим сланина :D )

23.02.12
18:32

На бързо за днес

23.2.2012г.

1) Кардио
2) Халки - 2 силови на халки , 10 кофички , прогресиики за предна везна
3) 10кофи на успоредка

Бърза проста лесна тренировка :)

24.02.12
22:39

24.2.2012г.

Страхотно време , слънчево , топличко ... много приятно :)
Направих една разходка до Асеновата крепост , по пътя снега се е разтопил почти , само на един участък е останала малко киша , но до утре и това няма да има. От това следва , че в най-скоро време възобновявам бягането по асеновата и просто не мога да опиша удоволствието което изпитвам :D

[1.] 5х5 Кофички със собствено тегло
[2.] Кофички със собствено тегло - 10,23,10,5
[3.] 2 серии негативни спускания front lever с един свит крак и с 2 свити крака [tuck front lever hold!]
[4.] 5х5 набирания /2 серии подхват , 3 серии надхват/
[5.] ~1,5км бягане по надолнище. На два пъти яко ми идваше адреналина от музика и правих 10секундни отсечки с макс интензивност :D Нищо , че бях се изморил много , дойде ми безкрайна енергия и реших да е изразходя хахаха :D

——————
Бележки :
Това беше днешната ми тренировка , утрешната ще е подобна :) Утре смятам да направя 10х10 кофички , 5х5 набирания :)
В неделя ще прогресирам стойката на ръце , ще се мъча без стената вече :)

Друго : Докато си правих сериите на успоредката , случайно в плейлиста на телефона дойде някакво мега надъхващо rock парче и както обикновено ми действа - GAIN-вам много сила :D Та успях да направя 23 кофички , пълна амплитуда , бързи , без чийтинг. Приятно се изненадах от това!

Трето : Вечер времето ми харесва - меко , приятно ... без лед и сняг по улиците , така че ще включвам и вечерното бягане (любимото ми) . Тръгвам от нас с музичка , обикалям по улиците из града с бягане , навъртам 5-6 километра и се прибирам ...

Последно : Това лято твърдо решен да изчистя хубаво мазнините (да стана 80килограма релефен) , да науча най-накрая предна везна и free handstanding :)

много обичам да пиша дълги постове :D

26.02.12
00:03

25.2.2012г.

Днес беше мега якия уникален страхотен гига тера супер ден :D Слънце , 15 градуса , къс ръкав , халки , лостове , разходки из околностите.

Силови тренировки днес :

Кофички - общо 80 броя (всякакви разновидности - на успоредка , на лост , на халки)
Набирания - приблизително 30 повторения
Успях да направя 15-тина силови на лост , започвам да си връщам силата , техниката ...
Освен това 2 силови на халки и едно силово на успоредка :D

————————-
От 12:30 до 17:30 не съм се прибирал :D Накефих се едно хубаво на слънцето , на прекрасния ден :)
Утре имам ходене до Пловдив , там ще видя от къде ще се сдобия с някакви здрави машинки , с които да затягам коланите на халките , че сегашните станаха на ла**а ...

Утре смятам да цъкна баскетболче , да потренирам на халкиците отново , да побягам 3-4 километра и вече понеделник да си дам яката почивка , а защо не и вторник ? :D Че просто тези дни много се изхвърлям ; искам постепенно да си възвърна формата , за да няма контузии и лоши последствия :)

26.02.12
20:26

26.2.2012г.

Много handstand прогресии :) Съвсем скоро вече ще мога стойката на ръце без помощ от стена :)

———————-

Чудил съм се винаги ... имам си 2 дъмбела , имам достатъчно тежести , имам достатъчно време ... защо не тренирам толкова много с тях ?
Смятам да включа веднъж седмично сериозна тренировка за ръце с дъмбелите , и 2 тренировки седмично за прасци и бедра.
—Скоро , след седмица-две може би , ще включа в действие горната лежанка , да кача малко маса в горните гърди , че да не изостават.

Утре - Тренировка за крака в домашни условия (клекове,напади,шпагати,разтягания,прасци...)
Вторник - при благоприятни условия , ако е хубаво времето - бягане , халки , лост , успоредка
Сряда - кардио , прогресии за стойка на ръце и предна везна
Четвъртък - почивка

Това ми са плановете за сега ... ще видим как ще се развият нещата :)

Все още мога да правя такива хубави силови възлизания на халки , та и на гимнастическа успоредка (от дървените :D)

И поздрав с едно hard trance парче :)

26.02.12
23:18

Извънреден пост :

в 23:15 26.2.2012г. поради мега яка мотивация от едно хард тренс парче ... адреналина ми скочи много , паднах на земята и поставих нов личен рекорд от 72 лицеви .... :D FUCK YEAH .... а само допреди 10 минути едвам седях на стола и заспивах хахахах :Д те това му казвам аз кеф

28.02.12
17:28

Вчера нямаше тренировка. Днес обаче ще има.
След малко смятам да тренирам бицепс и трицепс с тежести + кардио /за кардиото все още не съм решил да бягам ли , велоаргометър ли да въртя... по-скоро бягането/

Рамената нещо пак се влошиха - много ме болят :( Трябва да загрявам 10 минути внимателно преди тренировка за да няма травми.
Ще си направя довечера самомасаж и същевременно ще втрия едно мазило (екстракт от дяволски нокът) , надявам се че ще ми помогне защото така лекувам травмите - масажчета :)

—Утре—: Смятам да взимам халките в училище и на двора да направя една тренировка + баскетболче разцъкване (и все пак всичко зависи от времето , дано не вали!)
Другата седмица минавам втора смяна на училище , демек ще започвам от 13:30 ; та ако е хубаво времето сутрините ще правя редовно бягане до Асеновата крепост.
———————
На кратко какво хапвах днес :
1) Сандвич : филе елена (homemade) ,сирене,топено сирене,лютеница,варено яйце /+ мултивитамин и цинк/
2) 2 пакета солети с кашкавал в училище + 80тина грама лешници
3) Консерва риба тон (~120гр.) + филия хляб (Вита , 6 семена :D) + кюфте + сирене /+омега3 (масло от сьомга), екстракт от чесън [Biolic Strong]/
4) Порция плодова салата - 1 грейпфрут , 2 кивита + 3 обикновени бисквити
5) 1 кофичка кисело мляко 1,5% + пълнена чушка с ориз и кайма (малка , ~100g)

После ще пиша каква е днешната тренировка :)

Мнението беше редактирано от George на 28.02.12 21:56.

28.02.12
22:16

Тренировката днес 28.2.2012г.

3км бягане
5 хендстенд-а , и по-точно опити без помощ от стената
30 диамантени лицеви
стречинг
Суперсет : 60 коремни преси къса амплитуда + 1мин. глутеус мост + 30 секунди “супермен”

—————————————-
... Какво приятно чувство на умора :) Много добре ми дойде бягането. А суперсета - просто дългите гръбначни мускули ми са много приятно натоварени и напрежението което усещам там е много приятно hahahaha :D

Това е за днес , утре халки :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1