22.10.10
08:37
казано от Петко К на 21.10.10, 22:31:
А по-лошото е, че даже не е нужно да плаща подобна цена, защото може да си има плочки и без да гладува и да тренира по цял ден.
Да ама това е характерно за всички надъхани тийнове! И после ама аз съм ектоморф, ама бърз ми е метаболизма, ама трудно качвам . . . пълни глупости
Мнението беше редактирано от Miro Gi4ev на 22.10.10 08:39.
23.10.10
05:20
казано от Rikoo на 22.10.10, 08:46:
Хаха, то т’ва момче беше на НВД при 60кг на 1.90 за кво си говорим лол :D
Значи всичко ми е ясно - поредния ‘плочкаджия’!
23.10.10
05:59
Щом с толкова малко храна издържаш по 4 тренировки на ден значи си жилав. Ако си оправиш храненето и намалиш тренировките ще имаш успехи. Ако не го направиш скоро няма да можеш да тренираш.
Искам да се извиня за върпоса си, може би и друг път съм го задавал. Искам да попитам колко да намаля тренировките и дали този 1 час във фитнеса на ден ще ми е достатъчен? Трябва ли да преустановя всички урпажнения вкъщи и какъв ще е ефекта от това?
Знам, че всички ми казвате да намаля тренировките, но до колко? Трябва ли да запазя двуразови натоварвания или да отделя останалото време в почивка ? Тежко ми е вече,. усещам колко съм уморен и как килограмите на лег-а постепенно вместо да се увеличават спадат, не усещам удовлетворението от тренировката и отивам с нежелание да тренирам. Искам да променя всичко това, но някак се страхувам от това да прекарам повече време в почивка, прочетох толкова много статии, но въпреки това мисля, че почивката ще се отрази отрицателно на мускулите вместо положително. Ще се радвам ако някой все пак сподели мнение по основните въпроси в началото. Искам да знам, дали само тренировката в залата ще ми е достатъчна да не загубя и малкото постигнато досега и да мога да прогресирам с времето. Благодаря :)
24.10.10
06:45
3 дни в седмицата тренировки ти стигат по 1 час :)
24.10.10
06:51
Ама ти продалажаваш да не ядеш ли бе момче...охоо аз си мислех че ти дошъл акъла вече ... защо не ядеш пари ли нямаш камани в жлъчката ли имаш проблеми ли имаш да не си се стреснал нещо,лей си един куршум при някоя баба,та ти си АНОРЕКСИЧЕН,тебе който те види в залата ще си помсли че си болен имаш плочки така ли,ми те всички гладни цигани имат плочки ти гладен циганин ли си?Имаш проблеми с общуването със социални връзки ли...хората месеци наред ти казват че ядеш като концлагерист....минава врееме и пак питаш “какво да променя” като развалена грамофонна плоча си.....нищо няма да постигнеш така нищо няма да стане от тебе,казах ти преди ЯЖ,ИЗЯЖ СВЕТА, ще имаш проблеми ако продължаваш така...
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 24.10.10 06:54.
казано от Любослав на 24.10.10, 06:36:
Искам да се извиня за върпоса си, може би и друг път съм го задавал. Искам да попитам колко да намаля тренировките и дали този 1 час във фитнеса на ден ще ми е достатъчен? Трябва ли да преустановя всички урпажнения вкъщи и какъв ще е ефекта от това?
Знам, че всички ми казвате да намаля тренировките, но до колко? Трябва ли да запазя двуразови натоварвания или да отделя останалото време в почивка ? Тежко ми е вече,. усещам колко съм уморен и как килограмите на лег-а постепенно вместо да се увеличават спадат, не усещам удовлетворението от тренировката и отивам с нежелание да тренирам. Искам да променя всичко това, но някак се страхувам от това да прекарам повече време в почивка, прочетох толкова много статии, но въпреки това мисля, че почивката ще се отрази отрицателно на мускулите вместо положително. Ще се радвам ако някой все пак сподели мнение по основните въпроси в началото. Искам да знам, дали само тренировката в залата ще ми е достатъчна да не загубя и малкото постигнато досега и да мога да прогресирам с времето. Благодаря :)
Не повече от 4 пъти седмично във фитнес залата + 6 ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ХРАНЕНИЯ НА ДЕН не по-малко в нормални количества ти трябват от какво се страхуваш не знам,забрави за двуразови за отделно тренировки в къщи още по-малко за кардио .А за кратка справка по-малко от пет пъти на ден не ям и имам май по-добри плочки от твоите на концлагерист .Прави си изводи ,преди да коментирам сто пъти ти казаха сега поне ме послушай за храненето минимум 6 пъти ,започни по 5 пъти нормално ,после мини на 6,иначе няма да имаш оправия според мен.
Мнението беше редактирано от Камен на 24.10.10 11:42.
То може да си тренираш дву- и три разово, но само ако храненето ти компенсира. А твоята храна, както казах по-горе, е недостатъчна дори и за болна пенсионерка. Храненето ти е проблема в момента. Трябва да го увеличиш в ПЪТИ.
На мен, а и на едно 99% от хората по света, един час в залата ни е достатъчен за отлични резултати. Ти едва ли си изключение.
Не знам какво правиш в къщи, но ако си тренирал както трябва в залата, нямаш нужда от друго. Ефекта от спирането на тренировките в къщи, в твоят случай ще е изцяло положителен. Това, че си уморен и силата ти пада, какво ти говори?
И какво толкова се страхуваш да не загубиш? Мускулната маса? Първо, нямаш много и второ, със сегашното хранене и тренировки никога няма да имаш. Релефа? Трудно е да си голям и релефен, да си кльощав и релефен - това го има всеки втори тинейджър в залата. Силата? И без това в момента отслабваш, вместо да ставаш по-силен ;)
Няма как да стане по-зле.
Мнението беше редактирано от Петко К на 24.10.10 12:13.
24.10.10
12:10
Яж бе, мой, ЯЖ !!!!!!!! Спукай се от ядене!!!!! Аз дори и да не тренирам с тази храна ще съм 30 кг. с мокри дрехи.
казано от Vonok4ec на 24.10.10, 12:10:
Яж бе, мой, ЯЖ !!!!!!!! Спукай се от ядене!!!!! Аз дори и да не тренирам с тази храна ще съм 30 кг. с мокри дрехи.
Той е висок и костите достигат до заветните килограми на които е .Да му имам ръста на момчето 7x7 ще правя с храната .:)
Благодаря на всички за меннията ви до момента. Благодаря за критиката, защото в повечето случай по-полезно е да бъдеш критикуван отколкото посъветван. Благодаря и на всички дето ме подкрепяха в грешките ми и в нежеланието ми да променя начина си на живот. Но от днес се слегам чертата, не искам повече да се гледам в огледалото и да не харесвам това, което виждам. Слагам черта на онова мрачно момче, което беше забравило да се усмихва и загърбваше всичко останало в живота му освен тренировките. Разделих един лист на две и написах плюсовете и минусите на начина си на живот и аргументите защо трябва да се променя. Крайният резултат е малката промяна, която постигнах за 2-3 дни и се надявам да запазя прогреса си занапред.
От седмица посещавам психиатър. Реших, че е време сериозно да обърна внимание на случващото се. След няколко разговора с него успях да си преначертая преоритетите наново, да преосмисля начина си на живот.
Искам всеки ден в този дневник да пиша какво ново съм постигнал. Дано всеки ден да има с какво да ви се похваля.
Вчера не отидох на фитнес, защото имах нужда да си почина. Знаете ли от кога не бях почивал... откога не си бях казвал, че просто ще се излегна за минута? Беше ми трудно, чудех се как да избия енергията си, постоянно мислех за упражненията, но не отидох на тренировка. На следващия ден, т.е. днес, като отидох в залата си бях възвърнал загубената сила, успях да правя повечето упражнения с килограмите които използвах отпреди седмици, та дори месеци. За пръв път изпитвах удоволствие от това да тренирам.
Разбрах, че тренирам, за да се чувствам добре и да изглеждам добре, правя го за дисциплина и здраве.
А сега отностно тренировките - още не съм измислил точно режима( той ще бъде коренно променен), но като начало ще спра всички упражнения в нас, за да мога да си почивам. Тренировката във фитнеса ще си остане 5 дневна, но ще се ограничавам с този 1 час във фитнеса. Като за начало в почивните дни мога да реша да потичам, но в никакъв случай да правя онези нереални 2500 коремни или голямата бройка лицеви. С почивката ми се покачва и силата, а с това и постиженията в залата.
Храненето - ще бъде увеличено, тук знаете, че ми е един от най-големите проблеми. Изнамерих си пасатор и вместо гадните степове ще мога да си правя фрешове от пресни плодове.
И пак благодаря на всички до момента, чертата е теглена и от днес постепенно трябва да започне промяната. Далеч ми е ясно, че нищо не е лесно, това също няма да е. Но постепенно, правейки нещата както трябва, усмихвайки се по-често, радвайки се на живота и изпитвайки удоволствие от тренировките, нещата ще си дойдат на мястото, а аз отново ще се чувствам добре в тялото си. :)
Аз пък с моя доста малък опит бих ти препоръчал някакъв 3дневен сплит и яко ядене.
Добре,кажи поне една причина - защо не се храниш?Фрешовете са хубаво нещо и е добре да ги има в менюто,но не са основна и градивна храна,няма да ти решат проблема с храненето.
Мнението беше редактирано от vortex на 25.10.10 14:12.
казано от Любослав на 25.10.10, 13:57:
А сега отностно тренировките - още не съм измислил точно режима( той ще бъде коренно променен), но като начало ще спра всички упражнения в нас, за да мога да си почивам. Тренировката във фитнеса ще си остане 5 дневна, но ще се ограничавам с този 1 час във фитнеса. Като за начало в почивните дни мога да реша да потичам, но в никакъв случай да правя онези нереални 2500 коремни или голямата бройка лицеви. С почивката ми се покачва и силата, а с това и постиженията в залата.
Храненето - ще бъде увеличено, тук знаете, че ми е един от най-големите проблеми. Изнамерих си пасатор и вместо гадните степове ще мога да си правя фрешове от пресни плодове.
И пак благодаря на всички до момента, чертата е теглена и от днес постепенно трябва да започне промяната. Далеч ми е ясно, че нищо не е лесно, това също няма да е. Но постепенно, правейки нещата както трябва, усмихвайки се по-често, радвайки се на живота и изпитвайки удоволствие от тренировките, нещата ще си дойдат на мястото, а аз отново ще се чувствам добре в тялото си. :)
2 Пъти съм ти писал едно и също нещо в дневника .ТИ СИ НАЧИНАЕЩ ,ако ще и 100 000 коремни преси да си правил ,в залата си бил малко ,така че моят съвет към теб е тренирай точно 4 пъти седмично ,за какво са ти 5 .И какво е това в събота да потичам ,дори не си помисляй за кардио скоро докато не станеш поне 75-80кг.Сигурен съм ,че ако спазваш стриктен хранителен режим и с четири дневния сплит + добра почивка ще можеш да си имаш добре изразената коремна мускулатура за която се бориш и на едни прилични 80-85кг,които за твоя ръст не са много.
Мнението беше редактирано от Камен на 25.10.10 14:23.
Айде пак да се включа, 5х5 в тридневен вариант е програмата за теб ! Базови упражнения + постепенно увеличаване на храната + пълноценна почивка= здраве, настроение, добра кондиция и видима промяна във външния вид.
казано от korpusito на 25.10.10, 19:56:
Айде пак да се включа, 5х5 в тридневен вариант е програмата за теб ! Базови упражнения + постепенно увеличаване на храната + пълноценна почивка= здраве, настроение, добра кондиция и видима промяна във външния вид.
Подкрепям на макс!!!Аз сега приключвам програмата и съм доста доволен.