Дневник на Любослав - записките на щастливия човек

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.10.10
04:58

Не съм писал от много време. Накратко мисля да разкажа това, което става с мен през последната седмица( ако все още някой се интересува да следи дневника :) ). Нещата се влушиха с храненето още повече,а липсата на сън и умората започнаха да ми пречат и на ученето, което в последно време е доста. Наложи се да посещавам лекари, а вчера ходих да ми правят пълни изследвания. Резултатите излязоха снощи и повечето показатели на уреята и кръвта са в норма, проблем има само в АСАТ. При норма 44 мисля че беше, аз имам около 60 +. Поразрових се в нета и това говори за чернодробни проблеми или силна мускулна изтощеност... При претрениране на мускулите започва тяхното разграждане и в следствие на това се отделя този ензим АСАТ. 
Липсата на почивка, малкото храна и зверските тренировки са започнали бавно да рушат организма ми. Засега не знам какво ще предприемем, но знам аз какво трябва да направя.
От вчера започнах отново да хапвам по 1 филия хляб на обяд и вечер, това е голяма крачка за мен. ТАзи сутрин вместо да стана в 5 часа и да правя упражнения, не станах, а реших да си почивам и да се опитам да се наспя. Трудно ми е да направя такава крачка, не е като да не съм опитвал преди, но при всеки опит става по-лошо. Не искам обвинителни коментари или подигравки, за вас може да изглежда голяма глупост това, че не се храня нормално или тренирам толкова много, но не е толкова лесно всичко това да се спре. Все пак благодаря ако някой все още чете дневника. За мен остава да намаля упражненията и да увелича храненето, нещо, което опитвам от толкова много време.
Ще започна да вписвам тренировките и храненето си може би от тази вечер, защото не искам дневника да потъва в прах. Също така ще споделям и ако има нещо ново покрай мен и всички тези изследвания. Поздрави :)

Има решение на проблема ти. Ориентирай се към спортната гимнастика. И направи тренировките си като техните. Т.е. ще може 6 дена в седмицата да тренираш по 3-4-5-6 часа дори.
Какво ще спечелиш? Тяло като на гимнастиците (мисля, че ти горе-долу към това се стремиш) и ще може да правиш чудеса на лостовете.
Лошото е, че дори и това да избереш, ще трябва да започнеш да ядеш.

14.10.10
07:45

Увеличавай храната мен.

14.10.10
09:28

Като си толкова злояд пий мляко- поне 1 литър дневно- ето ти 500 калории и 32гр протеин.

казано от CKOTA на 14.10.10, 09:28:

Като си толкова злояд пий мляко- поне 1 литър дневно- ето ти 500 калории и 32гр протеин.

Toй не е злояд, а го е страх да не загуби пресата. Затова се опитва да качи чисто. Проблемът му идва от това, че се натоварва допълнително с учене и е в тийн възрастта, когато тялото му има други планове относно растежа на кое е основен приоритет. При условие, че не яде достатъчно за основните жизнени функции, то е изключено да трупа чиста мускулна маса.

14.10.10
09:37

Tака е :) Той се е хванал за тая преса като удавник за сламка...

14.10.10
18:54

14.10.2010

Хранене

6.00 - 1 кисело мляко с 3 обик. бисквити, щипка канела и ленено семе
7.00 - ябълка + кафе
10.00 - пропуснах(бях по лекари)
12.00 - 150 гр дробчета, 100 гр салата снежанка, 50 гр картофено пюре, 1 фпх
15.00 - 16.15-  тренировка
16.25 - 1 мюсли бар, 1 ябълка, морков
19.00 - 100гр дробчета, дом.лютеница, 1фпх, ябълка
21.30 - 120 гр извара + краставица

Джънк за деня: около 30 гр солети, 1 шоколадов бонбон сутринта

Течности за дена: 3+ л вода, 2 кафета

Тренировка: РАмо и Бицепс
Рамо:
1. Раменни преси с лост зад врат - 4х12,10,10,10
2. Раменни преси с дъмбели - 3х10,10,10
3. Разтваряне на дъмбели встрани (прав) - 4х12,10,10,10
4. Разтваряне на дъмбели встрани( седнал) - 4х10,10,10,10

Бицепс:
1. Скотово - 4х12,10,10,10 - дроп серия накрая
2. Концентрично с дъмбели 14кг - 4х10,10,10,10 - доста бях уморен и нямах сила за 16кг, с които попринцип правя
3. Прав лост  - 4х12,10,10,10 - пак дроп накрая

Бележки : Чувствам се много уморен от многото ходения по задачи и тежката тренировка в залата. Имам и лека сънливост, тези 2 кафета не са ми достатъчни явно, ще трябва да търся нещо друго за възстановяване и връщане на тонуса.

14.10.10
19:16

Ми ако се нахраниш като хората, може и да се възстановяваш доста по-добре.Ти как мислиш?Особено закуската е много зле...Действай по въпроса!

VO

14.10.10
20:21

Баси мамата, ти го караш на ден на няколко бисквитки, 2 филий пълнозърнест хляб и няколко ябълки ? И това са ти въглехидратите за деня ? И после се чудиш защо си отпаднал и си на прага на претренирането (ако това вече не се е появило и претрнираш яко ). ЯЖ ! С бърз метаболизъм си, виж Korpusito от форума, едва ли не се тъпче, но качва маса и прогресира, а ти седиш на едно място и разваляш здравето си ! С чиста храна мнооооого трудно се омазнява, така че - решението ти е - яж чисто и ПО МНОГО ! Това значи - много овес, много пълнозърнест хляб, картофи, доста пилешко/свинско, яйца, мляко нагъвай, някой път дори и джънк си позволявай ! Абе ЯЖ !

п.с. - аз и дори да не тренирах, с моя метаболизъм при твоето меню ще се чувствам разбит ... камо ли ако тренирам тежко. ПРАВИ СИ ИЗВОДИ И СПРИ ДА СИ РАЗВАЛЯШ ЗДРАВЕТО, РАСТЕЖА И Т.Н.

Мнението беше редактирано от Vonok4ec на 14.10.10 20:26.

14.10.10
20:52

не ги слушай завиждат ти за пресата !

П.С: не те знам кво толкова я пазиш тая преса заради момичета ли какво ... с нея или без нея все ще си си ти.Почни да ядеш

14.10.10
21:07

Като гледам едва ли имаш и 1000 калории за деня и всичко на всичко 250 грама дробчета и 100 грама извара или около 60 грама белтъчини. Айде, нека са 70 с млякото. Стигат, ако си пенсионер и не правиш нищо по цял ден, но ти растеш и тренираш, и то много.

15.10.10
06:03

казано от Vonok4ec на 14.10.10, 20:21:

Баси мамата, ти го караш на ден на няколко бисквитки, 2 филий пълнозърнест хляб и няколко ябълки ? И това са ти въглехидратите за деня ? И после се чудиш защо си отпаднал и си на прага на претренирането (ако това вече не се е появило и претрнираш яко ). ЯЖ ! С бърз метаболизъм си, виж Korpusito от форума, едва ли не се тъпче, но качва маса и прогресира, а ти седиш на едно място и разваляш здравето си ! С чиста храна мнооооого трудно се омазнява, така че - решението ти е - яж чисто и ПО МНОГО ! Това значи - много овес, много пълнозърнест хляб, картофи, доста пилешко/свинско, яйца, мляко нагъвай, някой път дори и джънк си позволявай ! Абе ЯЖ !

п.с. - аз и дори да не тренирах, с моя метаболизъм при твоето меню ще се чувствам разбит ... камо ли ако тренирам тежко. ПРАВИ СИ ИЗВОДИ И СПРИ ДА СИ РАЗВАЛЯШ ЗДРАВЕТО, РАСТЕЖА И Т.Н.

x2

15.10.10
09:47

Мисля, че претренирането се е появило вече от доста време при мен. Имаше един момент на покачване на работните тежести, докато сега наблюдавам регрес или ако не регрес то поне застой. Променям почти във всяка тренировка реда или вида на упражненията, за да може винаги да има разнообразие за мускулите.
Днес ще опитам да вкарам малко повече въглехидрати с картофена салата и може би ще си позволя малко шоколад след тренировка. Довечера ще впиша храненето и тренировката.

15.10.10
09:51

“ще си позволя”- не си позволявай ами направо яж...

Разнообразието и стресирането на мускулите е нещо, което работи при хора близко до генетичния си потенциал. Това за теб значи да си 90кг сравнително чист. Дотогата не слушай нацепените батки, че ‘Мусколо иска стрес, за да расте’, а му дай градивния материал.
Не мога да те разбера защо не тренираш според тялото си, а според какво пише в книгите за напреднали.
Тийн на твоята структура и неявяващ се в близките няколко месеца на културистично състезание трябва да яде, да яде, да яде..., да яде, и три-четири пъти седмично да прави силова тренировка. Ти имаш поне още 50-60кг да качиш на лежанката, и една стотарка на тяга и клек, преди да тръгнеш да търсиш стресиране на мускула, употреба на ластици и вериги, предизтощение и квото там се сетиш.
Опитите да научат първолаци на интегралното смятане са се провалили тотално. В много страни е забранено и подсъдимо сключването на граждански брак и сексуалният контакт при малолетните. Не за да може КАТаджиите да сложат 20лв в джобчето, а защото физиологически е още рано. На теб физиологически ти е още рано за професионалните тренировки, които правиш. Крайният победител от войната между теб и тялото ти няма да си ти, а вече видя резултатите от изследванията, които потвърждават това.
Пак ти повтарям - ако искаш да тренираш повече от час на ден - спортна гимнастика. Там само разтяжките са ти повече от час и т.н.
Тренирането по бодибилдинг системи е много по-краткотрайно като времетраене и следва определени етапи, прескачането на които не води до по-бърз растеж на мускОлО.

Любослав един съвет за тренировката да ти дам , а не за храната ;) Когато правиш раменни преси по добре ги прави пред врат отколкото зад врат защото са доста опасни и можеш да се контузиш.

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 15.10.10 12:17.

15.10.10
17:05

15.10.2010г

Хранене
6.00 - кисело мляко с 4 бисквити + щипка канела и ленено семе, ябълка, кафе
11.30 - 130 гр пилешка пържола, 30 гр картофена салата, 1 яйце, 1фпх, кафе
13.00 - ябълка, малко солети
15.00 - 16.10 -тренировка
16.30 - мюсли бар, ябълка, 30 гр шоколад
19.00 - 20гр кашкавал, 100гр грах, 100гр пилешко месо
20.00- ябълка
22.00- 150гр извара + краставица

Напитки за деня - 2 кафета, 4+л вода

Тренировка: Гърди + корем
1. Лег - 4х12,10,10,10 - 40,50,50,55кг
2. Горен лег с дъмбелки 19кг - 4х10,10,10,10
3. Флайс на машина - 4х10,10,10,10
4. Пуловър с 24кг - 4х10,10,10,10

Корем: 3 серии коремни преси с тежест
3 серии повдигания на краката от вис
3 серии на машина

Бележка: Килограмите на лега са паднали. Това е само доказателство за състоянието ми. Днес след тренировката имах тотален краш, болки в цялото тяло и силен главобол. По време на тренировката раменете не издържаха на напрежението и трябваше да се съобразявам с тях при избора на работни тежести.
1. Сутринта имах голяма дупка в храненето, но стана, защото отново бях по лекарите. Диагнозата не искам да я казвам :)
2. Човек си мисли, че има контрол върху живота си, но в един момент осъзнаваш, че си го изгубил... Сега дори да опитвам да вкарам повече храна... не става. Започват болки в стомаха, гадене. Решението не знам какво е. Преди цаката беше: ” Яж като лъв и всичко ще е наред” .. сега вече не мога да ям като лъв и май нищо не е наред.

15.10.10
17:08

Какво ти има бе?Какви са тези диагнози и лекари?Относно храненето няма кво да питам, както винаги.

15.10.10
17:09

Стига ми да вярвам, че единствено тялото може да излекува собствените си рани, че всичко е само и единствено в мой ръце. Убеден съм, че една отворена, чувствителна физика може да произвежда мисли, свързани с истината, че си заслужава да живееш.. защото от доста време аз не виждам смисъла на всичко. Едно тяло не може да се състои единствено от кожа, кости и някой друг вътрешен орган,който едва поддържа живота на тялото. То се състои и от воля, сила, вяра в това, че може да промениш живота си, че може отново да си щастлив :)

15.10.10
17:31

Я стига си се лигавил.Яж, яж, яж,яж.Рибеното масло помага за апетита, може да го пробваш.Не си внушавай че не можеш да изядеш дадена порция.Слагай по 300-400гр. ориз, картофи и си ги праскай.

15.10.10
18:02

30 гр картофена салата :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

много са ще омазниш пресата

15.10.10
18:23

По добре си почини 10 дена.Недей да ходиш на фитнес , а ПОЧИВАЙ ! Храни се повече няма да я изгубиш пресата като тренираш .... Днеска ако си изял 30гр картофена салата утре изяш 50 други ден 70 и така докато стигнеш до 200(това се отнася и за другите храни) .През тея 10 дена можеш да правиш лицеви опори и всякакви други упражнения с собствено тегло.Да знаеш че мускулите растът докато си почиваш.Няма нищо по добро от това да си починеш няколко дни от тренировките.Лично при мен се отразява доста добре.

казано от Стели на 15.10.10, 18:23:

По добре си почини 10 дена.Недей да ходиш на фитнес , а ПОЧИВАЙ ! Храни се повече няма да я изгубиш пресата като тренираш .... Днеска ако си изял 30гр картофена салата утре изяш 50 други ден 70 и така докато стигнеш до 200(това се отнася и за другите храни) .През тея 10 дена можеш да правиш лицеви опори и всякакви други упражнения с собствено тегло.Да знаеш че мускулите растът докато си почиваш.Няма нищо по добро от това да си починеш няколко дни от тренировките.Лично при мен се отразява доста добре.

Това съм аз обърках профилите.Съжелявам.

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 15.10.10 18:25.

15.10.10
18:43

Това винаги ми е било най-трудното - да почивам. Утре и другиден би трябвало да са ми нетренировъчни, но не мисля, че ще мога да си почина. Попринцип тези два дни ми излизат още по-тежки от тези в залата.

19.10.10
17:19

19.10.2010г

Хранене
5.30 - комплекс от упражнения
6.00 - к.мляко с 40 гр мюсли, лъжица мед, ленено семе, ябълка
10.00 - ябълка
12.00 - 100 гр пилешка пържола, 100 гр грах, 1 фпх
15.00 - 16.20 - тренировка
16.30 - мюсли бар + ябълка
19.00 - 120 гр дробчета + 1фпх + 150 гр салата снежанка
19.30 - комплекс от упражнения
22.00 - 150 гр извара

Тренировка: Крака и трицепс
Крака:
1. Лег преса - 4х10,10,10,10
2. Клек - 4х10,10,10,10 - 60,80,90,90кг - рекорд до момента(имах сила и за 100, но реших да не бързам)
3. Калф машина - 3х15
4. Бедрено разгъване - 4х10,10,10,10
5. Задно бедро - 4х10,10,10,10

Треицепс:
1.Лег(тесен хват) - 4х,10,10,8,8 - с 45,45,50,50кг
2.Френско - 4х10,10,10,10 - не знам точно кг, но са доста повече от миналия път, отбелязвам прогрес поне тук
3. Скрипец - 4х10,10,8,10
4. Кофички - 3х14

Бележка: Чувствах се доста зареден, не знам от къде дойде това. Повечето ми тренировки нямат този заряд като днешната. Вчерашната тренировка не съм я описвал, но при нея също се наблюдаваше много сила, концентрация и желание. Храненето не е много по-добро от преди, но опитвам да включвам нови и различни храни, за които ще стане дума занапред в дневника.
Отностно клека - направих 10 повторения на 90кг, можех да пробвам 100, но като че ли ми изглежда прекалено голяма тежест за мойте кг. Обещал съм си обаче, че ще пробвам другата седмица. Не мога да си обясня това защо имам прогрес в клековете( и то доста бърз) както и в някой други упражнения, но на лежанката не мърдам. Там си поддържам едно и също ниво...

19.10.10
17:43

представям си какъв клек правиш с тази храна ...

20.10.10
17:33

20.10.2010г

Хранене
5.30- комплекс от упражнения
6.30 - 1фпх + 4 резънчета шпек и малко кашкавал, 1 ябълка
10.00 - 1 банан
12.00 - пропуснах поради футболен мач
13.30 - около 30 гр солети и малко салата( само това можех да си позволя преди трен)
15.00 - 16.20- тренировка
16.30 - 1 лъжица мед, ябълка
19.00 -150гр гъбена супа + 100 гр пица( без тесто - само извара, яйца и салам.. имаше някъде рецепта за такава диетична пица във форума и се възползвах от нея. Супер източник на качествен протеин е)
22.00 - 150 гр извара

Тренировка: Гръб,трапец и корем
1. Набирания широк хват - 4хдо отказ
2. Мечка - 4х10,10,10,10 - с 50,55,60,60кг
3. Вертикален скрипец - 4х10,10,10,10
4. Гребане с дъмбел - 4х10,10,10,10 с 26кг
5. Машина за гръб - 4х10,10,10,10

Трапец - 4х12,10,10,10

Бележка: Тренировката беше добра, хвърлих доста сила за гърба. Физическото натоварване за деня е отново доста голям, а храната не успява да покрие енергоразхода. Вкарах някой нови неща в менюто си, а пицата наистина е страхотна. Друго предимство е, че се прави  доста бързо и мисля да присъства по-често в менюто ми. Като цяло поради липсата на достатъчно въглехидрати сутринта, цял ден имах глад за нещо сладко и трябваше да го притъпявам с кафета или ябълки.

20.10.10
17:36

Правилно ли чета, ЧЕТИРИРАЗОВА тренировка ?  (dull)  (tmi)

П.П Отдавна съм казал, че няма да пиша в тоя дневник, но не издържах  (fubar)

20.10.10
17:38

Прочетох няколко страници от дневника ти, не се обиждай, но не мисля, че здравето се крие зад добре изразените коремни мускули. Почвай да ядеш.

20.10.10
18:37

Батко ти искаш да симулираш някакви условия на оцеляване в дивото май като гледам на какво се подлагаш :D Я почвай да набиваш от всичко по много. Мазнините ЛЕСНО се махат, мускулите ТРУДНО се правят приятел имай го в предвид и не пропускай момента да ги правиш. Сега си в пубертета и най - лесно се трупат мускули та се възползвай.

21.10.10
04:19

казано от korpusito на 20.10.10, 17:36:

Правилно ли чета, ЧЕТИРИРАЗОВА тренировка ?  (dull)  (tmi)

П.П Отдавна съм казал, че няма да пиша в тоя дневник, но не издържах  (fubar)

Да май за жалост ще изляза прав, че няма да мине без лекар тая работа!

21.10.10
08:05

казано от Любослав на 20.10.10, 17:33:

20.10.2010г

Хранене
5.30- комплекс от упражнения
6.30 - 1фпх + 4 резънчета шпек и малко кашкавал, 1 ябълка
10.00 - 1 банан
12.00 - пропуснах поради футболен мач
13.30 - около 30 гр солети и малко салата( само това можех да си позволя преди трен)
15.00 - 16.20- тренировка
16.30 - 1 лъжица мед, ябълка
19.00 -150гр гъбена супа + 100 гр пица( без тесто - само извара, яйца и салам.. имаше някъде рецепта за такава диетична пица във форума и се възползвах от нея. Супер източник на качествен протеин е)
22.00 - 150 гр извара

Тренировка: Гръб,трапец и корем
1. Набирания широк хват - 4хдо отказ
2. Мечка - 4х10,10,10,10 - с 50,55,60,60кг
3. Вертикален скрипец - 4х10,10,10,10
4. Гребане с дъмбел - 4х10,10,10,10 с 26кг
5. Машина за гръб - 4х10,10,10,10

Трапец - 4х12,10,10,10

Бележка: Тренировката беше добра, хвърлих доста сила за гърба. Физическото натоварване за деня е отново доста голям, а храната не успява да покрие енергоразхода. Вкарах някой нови неща в менюто си, а пицата наистина е страхотна. Друго предимство е, че се прави  доста бързо и мисля да присъства по-често в менюто ми. Като цяло поради липсата на достатъчно въглехидрати сутринта, цял ден имах глад за нещо сладко и трябваше да го притъпявам с кафета или ябълки.

Да бе, точно липсата навъглехидрати сутринта ти е проблема! Защо вместо да си “залъгваш” глада с ябълки и кафета (което е пълна глупост - от това се огладнява повече), не вземеш да си ядеш стабилно?
Имаш 4 тренировки дневно. Една от тях е 24 серии за гръб, което е малко повече, от колкото прави Джей Кътлър преди състезание. Футбола си е сериозна активност, освен ако само не присъстваш на полето. Другите 2 не ги знам какви са, но едва ли са просто загрявка.
Храната - сутринта филийка с някакъв салам и ябълка. Имаш някакъв мижав източник на протеин. Калориите са под всякаква критика.
След това правиш 3 (три!) тренировки, като през това време нямаш никаква храна (не, плодовете и солетите не са храна)!
След това имаш малко протеин от “пицата”.
После пак тренираш! И накрая ядеш някакво нищожно количество извара със съмнително количество протеин и нищожно количество калории. За такова нещо като източник на качествени мазнини или въглехидрати или какъвто и да е качествен източник на калории в менюто ти не може да става и дума!
Дори ако беше 45 кг, 75 годишна пенсионерка, която по цял ден е на легло, това количество протеин пак нямаше да покрие елементарните ти нужди за деня. Калориите ти стигат точно за половин ядене.
Ти си здрав (все още) тинейджър, който тепърва има да расте и да се развива и тренираш повече от професионалните атлети! Сам си направи сметката какво правиш идали правиш изобщо нещо.
Ако не можеш сам да се справиш, отиди на лекар! Не че някой може да ти помогне насила, но поне ще разбереш какви са ти проблемите и защо се опитваш да се самоубиеш.

Мнението беше редактирано от Петко К на 21.10.10 08:06.

21.10.10
09:39

казано от Петко К на 21.10.10, 08:05:

Ако не можеш сам да се справиш, отиди на лекар! Не че някой може да ти помогне насила, но поне ще разбереш какви са ти проблемите и защо се опитваш да се самоубиеш.

Факт, но то е повече от очевидно какво му има.
Принципно следя форума от много отдавна, но никак не обичам да пиша, обаче в случая ще си позволя 2 реда от професионална и потребителска гледна точка.
Значи Любославе, от юни месец, както си тръгнал стабилно вървиш към симптоматична кахексия. Ако продължаваш така, ще се случат следните неща - първо, ще започнеш да ядеш още по-малко, понеже ще минеш в постоянен режим на оцеляване, второ, по моя преценка, до април, май следващата година, не само няма да качиш мускул, или маса като цяло, ами ще станеш свидетел на това как, онова което е останало от мускулите ти, ще изчезне, безвъзвратно. Сега до PEM, може и да не стигнеш но това е без значение общо взето.
Сега чисто професионално ти казвам, какво трябва да направиш, оттам нататък си е твой проблем. В най-скоро време, няма да е никак лошо, да намалиш, а след това да преустановиш, физическа активност за поне 1 месец. В това време, ти трябва меню, което да е поне 5:2:3 или 4:3:3, за да компенсира всички невроендокринни изменения, които си си донесъл за тези месеци.
От потребителска гледна точка ти го казвам така, като дойде ноември, намаляваш физ. дейност до не повече от 4 пъти в седмицата, и не повече от 1 път на ден. Декември, спираш и се възползваш максимално от дадената ти почивка - за почивка и за ядене, все пак предстоят празници, което в твоя случай е изключително удобен вариант. Предполагам ти предстои да се подготвяш и за университет, така че използвай това да те разсейва.
Често казано, много слабо, се вълнувам, дали нещо от това, ще достигне до теб, нито си първия такъв случай, нито си последния - ефектът накрая, обаче, е все един и същ.

Мнението беше редактирано от hyperkiller на 21.10.10 09:44.

21.10.10
18:47

Тренировката днес беше за рамо и малко бицепс. КАто цяло опитах да намаля физическото натоварване. Храната няма да я описвам днес.

Имам въпрос. Вече трети ден майка ми ми мери пулса, но е страшно нисък - 48 удара. Не се чувствам зле и не се уморявам лесно. Кръвното ми също е много ниско - 80 на 60. Не съм имал сърдечни проблеми досега, да се надяваме, че не е нищо сериозно.

21.10.10
18:57

Ми така ше кажеш...И аз така уж имах една пъпка отзад на опашката, нищо нямаше щеше да се махне с времето, но уви оказа се че е киста и ми направиха операция(макар че малка, за близо 10 минути).Давам ти малък битов пример.Отиди на лекар...

GO

21.10.10
18:58

Може би ти се забавя метаболизма. ;)

21.10.10
19:05

С тва ядене може и кръвно да нямаш скоро.. стягай се, майна!

21.10.10
19:52

Ще прозвучи грубо, но си преименувай дневника на Селфдеструктослав...

казано от CKOTA на 21.10.10, 19:52:

Ще прозвучи грубо, но си преименувай дневника на Селфдеструктослав...

Trent Reznor каза, че в новия микс на Mr. Selfdestruct след ‘I am the needle in your vein And I controll you” ще добави “I am the 6-packs on your belly And I controll you” :)
Към Любослав: цената, която ще платиш заради тези плочки, е жестока. Потърси компетентна помощ овреме, засега те спасяват младите ти години. Аз с половината от твоите тренировки и два пъти повече храна да съм се споминал вече...

21.10.10
22:31

А по-лошото е, че даже не е нужно да плаща подобна цена, защото може да си има плочки и без да гладува и да тренира по цял ден.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1