Програма за физическа издръжливост и експлозивност

12.06.10
15:26

Здравейте!
Целта ми в момента е да стана по издръжлив както се разбира от заглавието.Тъй като съм се занимавал само с покачване на ММ
и чистене не ми е ясно по колко дни да почивам и как да тренирам.Искам да си правя нещо като боксови тренировки.
В момента скачам на въже,бия чувал(наблягам на техниката все още),тичам, правя лицеви опори и коремни преси, но всичко това ми се струва, че го правя някак си хаотично и искам да го съчетая в програма.За сега съм се насочил към тези таблици, но за другото не знам.Тежа 80кг,180 висок.
Ще съм благодарен ако някой напише някой ред с цел да ми помогне :)

Темата беше редактирана от блабалбалбалб на 22.06.10 10:23.

12.06.10
16:53

Аз мога да ти предложа да продължиш с фитнеса,но да намалиш постепенно и значително почивките между сериите,като освен това редуваш серии за различни упражнения,за да може да преминаваш от една на следваща серия впоследствие почти или без почивка.Този начин на трениране ще ти поддържа пулса и дишането много високи за продължителен период от време,което ще доведе и до желаната издръжливост.

12.06.10
23:04

веднага ти помагам...разгледай кросфит раздела...!!!

Сравнително по-малко железа вдигам.Наблягам на упражненията със собствено тегло и кардиото.Тренирам 4-5 дни в седмицата.
Първия вариант отпада, `щото лятото няма да съм в града и няма къде да тренирам, а за кросфита ще помисля,но ми е някак странен като цяло.Искам някак си да не загубя масата и в същото време да стана по-издръжлив, което мисля ,че ще стане с храненето.

Мнението беше редактирано от блабалбалбалб на 19.06.10 15:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1