Татуировка

АН

16.06.10
15:24

Смятам да си направя татос на трапеца. Съвети и предложения?

16.06.10
15:42

Русалка !

16.06.10
15:43

don’t ...

АН

16.06.10
15:51

Що :)

16.06.10
16:17

Щот в по късен етап ще съжеляваш, ама късно ще го разбереш.Като ти е толкова дерт си направи временна , виж дали ще ти хареса , ако изгубиш интерес към нея , ти сам ще си решиш.Нито те прави повече мъж , нито ти придава някаква красота.Един приятел на 18 си направи на врата, сега не мога да ти опиша колко съжелява .. та да не би и с теб да стане така ..

16.06.10
16:31

Да, недей си прави по-добре. Аз съм решил да си правя на рамото след време, защото имам СТРИИ там!

16.06.10
16:33

Аз преди месец видях най-оригиналната татуировка. За да добиете ясна представа, трябва да си представите мазен, грозен, дебел циганин на когото с зелени, криви букви на шкембето пишеше ” МАМУТ ХАСИБЕ Е АЗ

16.06.10
16:48

И аз ще се татуирам скоро.Една приятелка ще ме боде,която не е профи.Има ли някой тук,който е запознат с технологията и как се центрират рисунки и т.н. :)

АН

16.06.10
16:53

Aми на предмишницата? :Д

16.06.10
17:05

Аз отдавна съм с нагласата, че искам татуировка и че някой ден ще си направя такава. Нещо силно, с излъчване, чар, оригиналност и послание на нещо, на което ще остана верен за винаги.. Причината да не съм си направил такава татуировка е, че не съм сигурен дали знам изобщо има ли нещо в живота ми, в което ще се кълна до края на дните си.

Имам 6 изгаряния от цигара от горе на лявата ръка, както и жигосана с форма на сърце дясна предмишница. Имам ги от близо година. Не съжалявам и не ми пречат, просто не съм сигурен, че и с татуировката ще бъде така.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.06.10 17:06.

ПИ

16.06.10
17:11

Аз искам на врата. Още не съм решил каква обаче.

16.06.10
17:40

Моите трички си ги харесвам още. Ще има още със сигурност.
Идеи и предложения не можем да ти дадем, защото това си е твое тяло. На мен ми харесва едно, на теб друго. Разгледай каталози, или си измисли собствена ако имаш някой приятел, който рисува добре. Избора не е от днес за утре :)

16.06.10
18:00

Аз ви казвам че един ден ще съжелявате.Първото което е - не е християнско.Второто което е  .. добре ще ви хареса ще и се кефите , “имам татусче а-у”.Питали ли сте се докога обаче .. нали се сещате че в един момент омръзва и си казвате “Пфф .. за кво си я направих , къв съм прост” обаче връщане няма (е има такива лазери с които може се заличини , но БЕЛЕГА остава ЗАВИНАГИ !).Наскоро четох в един сайт , точно за хора които са си направили татуси и след това са съжелявали, и продължават да го правят , като по голямата част от аудиторията е била с цели “ръкави”.

16.06.10
18:18

казано от p17bull на 16.06.10, 17:11:

Аз искам на врата. Още не съм решил каква обаче.

Направи си крива, прекъсната линия и напиши до нея ” режи под пунктира”  :vampire:

16.06.10
18:24

Аз ви казвам че един ден ще съжелявате.Първото което е - не е християнско.Второто което е  .. добре ще ви хареса ще и се кефите , “имам татусче а-у”.Питали ли сте се докога обаче .. нали се сещате че в един момент омръзва и си казвате “Пфф .. за кво си я направих , къв съм прост” обаче връщане няма (е има такива лазери с които може се заличини , но БЕЛЕГА остава ЗАВИНАГИ !).Наскоро четох в един сайт , точно за хора които са си направили татуси и след това са съжелявали, и продължават да го правят , като по голямата част от аудиторията е била с цели “ръкави”.

Това го казва един татуиран човек с опит в татуировките ли ?
Стига с тия клишета и глупости.
Като го обмислиш и направиш това, което на теб ти харесва не виждам защо да съжаляваш.
Стига с тия остарели схващания.

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 16.06.10 18:24.

16.06.10
18:33

Наистина, стига. Защо задължително трябва татуировката да бъде нещо толкова негативно?
Ще пукнете от тесногръдие, значи. Толкова ли е трудно да приемете това, да допуснете онова, да се примирите с някои неща. Заканваш се като консервативен пенсионер.

16.06.10
20:09

Нямам мераци.... малко обаче ме блазни мисълта за временна на лицето, но е много крайно....

А това с християнството.... хахахахахахаха аре стига вече с тези попски извращения......

16.06.10
20:22

Това с татуировката на врата е малко крайно.Наскоро се запознах с едно много хубаво момиче,което имаше огромна татуировка на врата,и тя ми каза,че иска да я маха-най-малко работодателите не я приемали насериозно,представяте ли си човек на отговорен пост с татуиран врат :)
Аз ще се татуирам от лактите нагоре,само още се колебая дали да се доверя на един колега на жена му :)

16.06.10
21:34

казано от alleN на 16.06.10, 18:24:

Като го обмислиш и направиш това, което на теб ти харесва не виждам защо да съжаляваш.

А това го казва един 17 годишен младеж чийто живот точно започва ,и вижда по големите нацепени маняци си слагат татоси и да не остане по назад ? Като сложиш татоса какво ще промениш , ще станеш по голям мъж ли , повече респект ли ще ти отдават , по красив ли ще си ? Ставаш машиниран и си казваш “Кой съм аз” .. придава ли ти някво чувство за гордост ? - ама разбира се , то ако не предаваше немаш да си го направиш right ? .. Или всичко е до модата .. “ааа тос има басия якия татос , и аз ше си напрая” Няма нищо по красиво от масивното добре орелефено чисто тяло ! Цапате се за няма нищо ..

Мнението беше редактирано от ThugLife на 16.06.10 21:35.

16.06.10
21:42

Смешник. По-добре просто млъкни, защото неуместния ти сарказам учудващо добре ти приляга на поведението на отчаяно нуждаещ се от високата чужда оценка на другите - искаш вместо да почешеш, направо да съдереш кожата по гърба на егото си толкова много, че се правиш на много зрял и отговорен ли? Какви младежи бе, ****? Junkhead е на твоите години, ако не и по-възрастен. Акъл нямате, ей. Носа си ако не заврете навсякъде, ще се задушите в себе си. Изкарвате ме извън контрол такива като теб, които още не са получили одобрението на консервативните си родители, затова се държат като тях - чичко на 21 години.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.06.10 21:48.

16.06.10
22:27

Абе Тъг лайф, може ли да спориш с децата? 

Аз имам въпрос, към всички, които смеят да твърдят, че татуировките им носят някакво възвишено значение (ЛОЛ)
Каква е тая толкова стойностна/духовна идея, която се изразява по един толкова смешен и примитивен начин, датиращ от бронзовата ера? :)

16.06.10
23:18

Не нямам намерение да споря , рано им е да го осъзнаят но ще дойде и него време.Trashmetal като си правиш татус, сложи си нещо нежно и елегантно - барем ти прилегне на фигурата.Нито ме познаваш , нито можеш да съдиш някой по форума.Недооценен младеж съм бил - хаха , пич завърши и тогава ела ми лафи.Аре че оспамихме темата на момчето.

Според мен татуировката трябва да бъде на някаква тематика,която те вълнува и ти харесва цял живот и ще продължи да ти харесва цял живот,за да не ти омръзне и да съжаляваш после,поне при мен е така,аз от много години искам да си направя определени татуси,но поради една или друга причина все още не съм отишъл,надявам се в блъзко бъдеще да стане,при хората които им омръзват и съжеляват,според мен са хората,които си правят татуировка просто щото така им е скимнало на момента и щот са си харесали някаква картинка някъде,нормално е при тази ситуация след 1-2-3-5 години тя да им омръзне :)

17.06.10
09:33

казано от ThugLife на 16.06.10, 21:34:

казано от alleN на 16.06.10, 18:24:

А това го казва един 17 годишен младеж чийто живот точно започва ,и вижда по големите нацепени маняци си слагат татоси и да не остане по назад ? Като сложиш татоса какво ще промениш , ще станеш по голям мъж ли , повече респект ли ще ти отдават , по красив ли ще си ? Ставаш машиниран и си казваш “Кой съм аз” .. придава ли ти някво чувство за гордост ? - ама разбира се , то ако не предаваше немаш да си го направиш right ? .. Или всичко е до модата .. “ааа тос има басия якия татос , и аз ше си напрая” Няма нищо по красиво от масивното добре орелефено чисто тяло ! Цапате се за няма нищо ..

юнак, не с такива крайни изказвания, ако обичаш! моята си я направих на 33г. и до ден днешен не съжалявам - радва ме, а дали съм станал по-голям мъж - станал съм. не от татуса, но съм по-голям, отколкото бях тогава. това, че ти имаш някакво твое, негативно мнение по въпроса, не означава, че трябва да го налагаш като единствено вярно. всеки си има глава на раменете и сам си решава какво, как и кога да направи с тялото си ... понякога после съжалява ... понякога - не

17.06.10
11:05

И аз по едно време имах мераци за татуировка, но не се реших.
Правила съм си временни, но те са много нетрайни, дори 2 седмици не могат да изкарат.

Иначе досега красива татуировка не съм виждала, направена на някой.
А и с времето всичките стават едни такива - с гаден син (не толкова наситен) цвят.

ПИ

17.06.10
11:22

казано от junkhead на 16.06.10, 20:22:

Това с татуировката на врата е малко крайно.Наскоро се запознах с едно много хубаво момиче,което имаше огромна татуировка на врата,и тя ми каза,че иска да я маха-най-малко работодателите не я приемали насериозно,представяте ли си човек на отговорен пост с татуиран врат :)
Аз ще се татуирам от лактите нагоре,само още се колебая дали да се доверя на един колега на жена му :)

Що да е крайно? Мен ме кефи. Точно отзад. Трапеца и изведнъж някъв татус. ;д

АН

17.06.10
13:12

Toчно :Д

17.06.10
15:29

На трапеца може :) Важното е да не ти се гледа от тениската,че определено създава дискомфорт в някои ситуации.Имам двама колеги,братя,те са целите в татуси-гръб,ръце,врат...Наскоро бяха живели за малко в едно общежитие в студентски,нелегално,и съседите подали оплакване до домакинката,че “някакви брадясали типове с татуси само обикалят по блока” :)
На мацката и беше при сънната артерия.Ходеше с поло,горката :)
Аз засега съм се спрял на раменете.

ПИ

17.06.10
16:20

На тази част на врата изглежда супер диво. Зависи какво си направиш. Един приятел си е направил там кръст и седи много яко.
http://www.worldofstock.com/slides/PAB2681.jpg

АН

17.06.10
16:32

Снимката не излиза

17.06.10
16:43

казано от junkhead на 17.06.10, 15:29:

Аз засега съм се спрял на раменете.

И аз обмислям нещо от сорта на едното рамо - вълк, за лоялност. На другото - лъв, за смелост. А след време - орел на гърба, за свобода. Но пък става твърде отрупано.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 17.06.10 16:47.

17.06.10
17:10

В началото на някаква книга четох,че татуирането е желание за надмощие и подчиняване на плътта.Книгата не съм я дочел,щом не си я спомням,но съм много съгласен с това твърдение,като говорим за татуировки в модерната култура.Аз съм господар на тялото си и мога да го накарам да изглежда както искам,стига това да ме кара да се чувствам добре-с железа,с татуси и с каквото си искам :)
Има логика.

17.06.10
17:50

Мен много ми харесва татуировката на Цеци Красимирова. Не защото е жена или защото добре и стои...  Даже ако си правя ще е нещо  подобно

ПИ

17.06.10
20:02

казано от cecowe на 17.06.10, 16:32:

Снимката не излиза

http://storage1.album.bg/637/david-beckham-tattoos-5_9408e_23733897.gif

АН

18.06.10
13:51

Такава бих си направил на гърба.

ПИ

18.06.10
14:09

казано от cecowe на 18.06.10, 13:51:

Такава бих си направил на гърба.

Нямам предвид такава, а на това място.

MA

18.06.10
14:36

Само около гърдите недей ..цял ръкав е най добре ,няма да съжаляваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1