16.08.10
16:22
btw аз ползвам продуктите на хербалайф от 1 година и съм нов човек, като изключим наркотиците, протитутките, кражбите и изнасилванията.
Отивам да чертая...
Мнението беше редактирано от Анонимен на 16.08.10 16:23.
16.08.10
16:57
казано от anonymous на 16.08.10, 16:22:
Отивам да чертая...
Егоист гаден и не викаш :D
16.08.10
17:32
Само за мене имаше. :Д пък и не обичам да деля.
Мнението беше редактирано от Анонимен на 16.08.10 17:33.
16.08.10
18:34
казано от Мария Никифорова на 16.08.10, 16:14:
А с тока в Бургас к’во стана, че следях темата с интерес... :D
По мнение на експертите си е перфектен. Ама за Бургас ли питаш или за около Бургас :D
Днес бях на лекар и ми изписаха някакви хранителни добавки ..напомнящи ми на подобен вид фирми...Даже не си направих труда да прочета за какво става въпрос, но както се казва:
“Само балъците са повече от Китайците”
П.П. Някои мои познати полудяха по никак не евтините прахусмукачки Рейнбоу ...нищо чудно и там да е подобна ситуацията
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.08.10 18:37.
16.08.10
19:11
това горе бях аз, за пореден път забравих да погледна с кой аканут сме.. :) брат ми ще ме убие хахаха
Ужасен ден и лошо начало на седмицата, ако цялата е такава няма да издържа честно.
Сменят щранговете в блока и цяла седмица ще има режим на водата. И сега даже нямаме, защото някои съседи се правят на майстори и не можаха да направят някаква връзка между тръбите и хайде, ами няма да има вода, тази вечер. Потна съм, лепна и ще трябва да си легна така. Честно плаче ми се ;( , а уж съм силна, но без вода не издържам. Ще вземем да хванем някоя болест. Не понасям мръсотията. Иска ми се да изчезна............
16.08.10
19:41
казано от Ivan на 16.08.10, 19:10:
Безумно скъпи са, но съм чувала, че вършат работа :)
Ами всички са много доволни, но аз самия така и не разбирам защо са толкова скъпи ...каква технология толкова притежават за тия пари и как през годините не взе да им падне цената както се случва с нормалните техники.
karpi няма как да направиш омлет без да се счупят яйца :). Отивай в някой приятелка за да си удариш едно душче :)
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.08.10 19:44.
16.08.10
19:45
казано от veronique на 16.08.10, 19:11:
това горе бях аз, за пореден път забравих да погледна с кой аканут сме.. :) брат ми ще ме убие хахаха
Е това не трябваше да го казваш - сега ме сърбят пръстите да го бъзикам, че говори за себе си в женски род :D
Сдържам се още щото така може и да те убие бързо, а иначе ще е бавно и мъчително ;)
казано от karpi на 16.08.10, 19:35:
Ужасен ден и лошо начало на седмицата, ако цялата е такава няма да издържа честно.
Сменят щранговете в блока и цяла седмица ще има режим на водата. И сега даже нямаме, защото някои съседи се правят на майстори и не можаха да направят някаква връзка между тръбите и хайде, ами няма да има вода, тази вечер. Потна съм, лепна и ще трябва да си легна така. Честно плаче ми се ;( , а уж съм силна, но без вода не издържам. Ще вземем да хванем някоя болест. Не понасям мръсотията. Иска ми се да изчезна............
Обичам да си лягам мръсен.
16.08.10
19:57
Па вЪрни му го от твоя акаунт. Земи пИши:
И аз така съм чувал.
Малко ше се объркат потребителите, ма с времето ше посвикнат. Па ако има ексцесии, ше има модератори!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 16.08.10 19:58.
16.08.10
20:05
казано от karpi на 16.08.10, 19:35:
Ше взема една 10ка Девин и ще те изкъпя.
16.08.10
20:17
Като съм в София няма проблем, но сега съм отпуск, той - ваканция и съответно и двамата си разцъкваме:) Уж се стараем да излизаме от акаунтите, но често и забравяме...
Не знаех, че ще се радвате на моята смърт:))) а така да ви обичам. ужас :)
Карпи, лошо положение. варианти - да си пълниш туби от някъде и да ги топлиш с бързовар:))))) или да ползваш разни фитнеси, когато посещаваш. поне ще се върнеш в миналото:)наскоро ние имахме 2 седмици САМО студена вода, топлехме си в кофа с бързовар и беше жестоко. Имахме си цял ритуал :)
16.08.10
20:24
казано от veronique на 16.08.10, 20:17:
Като съм в София няма проблем, но сега съм отпуск, той - ваканция и съответно и двамата си разцъкваме:) Уж се стараем да излизаме от акаунтите, но често и забравяме...
Не знаех, че ще се радвате на моята смърт:))) а така да ви обичам. ужас :)
Ако те убие, лошо за него. Остава тогава верно сам да се е писал в женски род.
16.08.10
20:49
Кажете някакво филмче за гледане. Ма да не е спешъл филм.
Може и да е стар.
Ето един... ЦЪК. Предупреждавам, че е много странен и ако не те кефят разни заплетени филми пропусни... На моменти се замислях дали е толкова гениален, че не мога да го разбера или просто са прекалили с ексцентричното представяне на важността на всеки един избор в живота... Не знам дали ми хареса честно казано - разбирам му идеята, но беше прекалено странен дори за моя вкус. : )
Едит: Кво ще рече “спешъл филм” ? :D
Мнението беше редактирано от Madman_ на 16.08.10 21:42.
16.08.10
21:50
http://zamunda.net/catalogue.php?catalog=xxx
Някакво екшънче, кви са тез загадки, ексцентрично представяне на важността?!
16.08.10
22:31
http://vbox7.com/play:d05ae43e
16.08.10
23:35
казано от Georgi Vladimirov Andreev на 16.08.10, 22:31:
http://vbox7.com/play:d05ae43e
:D
17.08.10
04:34
казано от D3BEP на 16.08.10, 20:24:
казано от veronique на 16.08.10, 20:17:
Не знаех, че ще се радвате на моята смърт:))) а така да ви обичам. ужас :)Ако те убие, лошо за него. Остава тогава верно сам да се е писал в женски род.
Мммм дам и срама е вечен :D
17.08.10
09:45
Масово чета “Върнах се от морето. Бях там N-дни, спуках се от джънк и алкохол, дискотеки и липса на сън”. Аз ли съм прекалено вдъртена, или света се е променил тотално? За мен отиването на море значи едно: да се наспиваш добре, да се излежаваш на плажа и да се разхлаждаш(ако е възможно с тази температура) във водата, сутрин да поспортуваш на малко по-добър въздух. Не се кефя на ходенето на дискотеки. Цяла нощ ще пием, а през деня ще спим и като се върнем няма да имаме никакъв тен.
Че аз това мога и тук да си го правя...
Тази година ще пропусна морето, но миналта процедирахме така: лягахме си рано (22-23), ставахме рано (7), правехме кросове, а после на плаж като всеки ден сменяхме местата и посетихме доста плажове. Починах си и се насладих на гледки, време и природа: )
А едно време,когато не си била прекалено вдъртена, всички са ходели да се любуват на морския бриз ли, че ти се струва за странно млади момчета и момичета да разпускат по дискотеките. Света и интересите, които вълнуват и водят хората, са едни и същи винаги. Просто през различните етапи на живота сменяме призмата през която гледаме на света.
Мнението беше редактирано от NRG на 17.08.10 10:18.
17.08.10
10:32
http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI
Labadab dab dab life (nanananana)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 17.08.10 10:33.
казано от veronique на 17.08.10, 09:45:
Масово чета “Върнах се от морето. Бях там N-дни, спуках се от джънк и алкохол, дискотеки и липса на сън”. Аз ли съм прекалено вдъртена, или света се е променил тотално? За мен отиването на море значи едно: да се наспиваш добре, да се излежаваш на плажа и да се разхлаждаш(ако е възможно с тази температура) във водата, сутрин да поспортуваш на малко по-добър въздух. Не се кефя на ходенето на дискотеки. Цяла нощ ще пием, а през деня ще спим и като се върнем няма да имаме никакъв тен.
Че аз това мога и тук да си го правя...
Тази година ще пропусна морето, но миналта процедирахме така: лягахме си рано (22-23), ставахме рано (7), правехме кросове, а после на плаж като всеки ден сменяхме местата и посетихме доста плажове. Починах си и се насладих на гледки, време и природа: )
Припознах се в написаното :) Не виждам нищо лошо след цяла година работа/учене/тренировки/диети човек да му отпусне края. Дори според мен е задължително с оглед душевното здраве. Крайности под всякаква форма не водят до НИЩО хубаво. Пил съм до 5 и съм ходил на плаж в 8, не ми е проблем. Всеки има различна представа за почивка и забавление, уважавай избора на хората :)
За пръв път от 5 години насам не тренирах на морето, цели 2 седмици :) Има и нещо друго - за деня ми се събират ок.3 часа (2 х 1.30) постоянно плуване (много обичам да плувам), което ме приспива още към 22-23h.
17.08.10
11:05
korpusito, не съм те визирала теб:) и не говорех конкретно за хора от форума, а като цяло:)
Разбира се, че няма нищо лошо в това да поотпуснеш малко. Идеята ми беше друга - защо да биеш път до морето (от моя гледна точка, защото съм на другия край на страната), за да ходиш по дискотеки, като можеш да си го правиш и тук. Морето за мен е друго:)
Уважавам го, никой не съдя, просто се чудя, че е масово.
На море да съм пропуснала 3-4 години, не си спомням да съм го прекарвала по друг начин, освен препичане, плуване и разходки. И пълно спокойствие. Много сън :))))))))
И на дискотеки съм била, и от алкохол не съм се лишавала (даже за съжаление и много съм прекалявала), но... тук.
Надявам се, че ме разбрахте.
17.08.10
11:26
@veronique е и аз да се включа в групата на старците! За мен почивката почивката на море е свързана със сън, излежаване на плажа и т.н., но тази година и тренировки :D Първото нещо дето направих като си избирах хотел е да е спокойно и да има фитнес зала ;)
Поради това, че в България трудно се намира подобно местенце - и тази година ще съм навън. Тука ако не гърмип чалгия от някъде ще са пияни руски или английски турсти. Цяла година съм се скъсвал от работа, та сега ще искам просто спокойствие, сън и почивка.
17.08.10
11:36
Екстра, да не съм сама поне :)
И тук има по-спокойни курорти, но надали ще е за дълго.
Хубава почивка и тренировки тогава ;) Къде точно ще ходиш?
Аз и мой приятел:
- Киро, защо толкова отчаяно искаш да отидеш на море? Сам казваш, че не ти е до къпането в солена вода и до излежаването на плажа, а то друго не остана - другото и тук вече целогодишно го правиш?
- Защото ще сме ”на морето”. Има разлика.
17.08.10
12:07
казано от veronique на 17.08.10, 11:36:
Хубава почивка и тренировки тогава ;) Къде точно ще ходиш?
Мармарис :)
Тука преди имаше спокойни местенца, но тази година ходих за мъничко и изтеглих късата клечка :D Ти къде ги намираш тея спокойни местенца :)
Сега чакам септември да станат по-поносими температурите там. Ходеше ми се в Гърция, но заради стачките и ставащото там се отказах.
17.08.10
13:11
казано от head_hunter на 17.08.10, 12:07:
казано от veronique на 17.08.10, 11:36:
Хубава почивка и тренировки тогава ;) Къде точно ще ходиш?Мармарис :)
Тука преди имаше спокойни местенца, но тази година ходих за мъничко и изтеглих късата клечка :D Ти къде ги намираш тея спокойни местенца :)
Сега чакам септември да станат по-поносими температурите там. Ходеше ми се в Гърция, но заради стачките и ставащото там се отказах.
Ейййй.
Имам там един познат.
Ама трябва да му издиря телефона.
Само че в градчето ли си, или в курорта - Ичмелер?
Той има агенция за екскурзии.
Туроператор. На улицата ,дето води към входа на хотел аква, в Ичмелер!
Нито име се сещам, нито телефон, но ако ги намеря ще ти кажа.
Агенцията му обаче е на руски и български!
Той е български турчин. Говори чудесно български и е от бая години там.
Изключително готин човек.
Всичките екскурзии взимах при него. Супер готин обяснява, черпи те, локуми, кафета, води...
Ужасяващо коректен.
Записа ме на екскурзия за родос, и на миницата ме хванаха под мишниците и ме изфърлиха.
Бил съм влязъл в турция с кола и само с кола можело да напусна(родос се води гърция). На кораб само ако и колата е на кораба... ПОзнай - пътнически катамаран със спорртен мотор...
Той задейства всичко и ми върна парите до стотинка за часове, макар че вината не беше хич негова и беше платил и за таксите, и на собсвеника на катамарана...
Кажи му много поздрави от момчето и момичето с колата от българия, от хотел Аква миналата година...
Ако имаш време и малко пари, ти препоръчвам:
- круиза с корабче по островите;
- гмуркането в т.нар. аквариум - естествена конусовидна лагуна с пещери и фул с риби, гмурка се с водолазно оборудване и екип специалисти. Пак е като круиза с корабче, сам оче зацепвате над мястото , инструктирате се и почвате гмуркането, има и обяд. Аз ползвах гмуркачите на баракуда брадърс и съм много доволен, но и за другите два екипа съм чувал нелоши неща. Може и екипите да са повече вече.
- родос и е супер близо, ако ти се ходи там.
- Ако имаш пари , не пропускай да поплуваш с делфинчетата на “dolfin park” в ичмелер.
Но като се записавате в никакъв случай да не става яснно че сте гаджета, приятели или нещо подобно, веднага ви вкарват заедно за същите пари, ама половината време. И е добре да си имаш втори човек с теб, за да се снимате. Иначе ти пробутват “профи” за 100 лв да те снима с делфина.
Ако ти се хои във вътрешността:
- Ефес и кушадаси - не пропускай
- памуккале - не е лошо
- Анталия и околностите й ти е вариант
- в близост до Мармарис има една историческа местност, ама й забравих името... И там ходят бая народ...
За корабите имай предвид една подробност. Цените са ниски, но напитки няма и не дават да си качваш, уж, а т.нар. обяд е крайно недостатъчен. Останалото се пазарува , режейки от кръста, от барчето на кораба. АКо можеш си укрий нещо.
Дано съм ти полезен .Ти не ме пита де, ама се зарадвах като видях де ше ходиш...
Ако можеш, непременно мини да поздравиш моя човек...
Приятно прекарване!
ПП. Температурите - аз бях юли/август... към 8 и половина вечерта съм засичал 45 градуса според компа на колата, но като цял осе усещат тегаво предимно в полупустинната Мала Азия. На курорта се трае, даже снимките ми в профила са от там ,едната с дълги панталон ии дебела фанелка.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.08.10 13:19.
17.08.10
14:13
Благодаря много Дзвер беше ми ужасно полезен - не подозираш даже колко!
Ще съм в Аква и непременно ще мина да видя човека ;)
17.08.10
14:45
http://vbox7.com/play:bd9e4754&start=29&r=emb
Ше се изнася..
17.08.10
14:45
Аква е най - добрият хотел там, собственикът му е една мутра дет опритежава и катамараните за родос. Обиколил съм повечето хотели. Има два, максимум три, дето могат да му спорят, но и двата са по - кофти разположени, тоя е мега централен и на плажа и на центъра.
Хотелът е в центъра на Ичмелер - курортното селище, централно на лагуната и с изгледи към целия залив. Даже на картичките се вижда каот основна постройка.
Храната е супер, много разнообразна, и диетична, и не. Риби, меса, местни специалитети, внимавай с баклавите и кадаифите че имат много добър готвач, плодове, абе всичко и то по много и обслужващия персонал е супер и гледа да те запомни и да се приакчи към теб определен човек от него.
Басейнът е средна работа, но бива. Супер е фактът, че е почти до морския бряг - дели го само ресторантът - градина на хотела и тесен път. Има собствен плаж, ограден, с шезлонги и хавлии.
Морето е супер солено и йодирано, носете си поне маски за очите... На затворени очи щипе...
Имайте предвид, че в т.нар. безплатна турска баня се влиза само ако имаш теляк, а телякът е от хотела и не е много евтин.
Единствената недосмислица. Иначе има всичко, кабелна, интернет, климатик, тераски, фитнес, детск икът, аниматори.... Бе всичко.
Супер е аквата, брадъре, нема да съжаляваш.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.08.10 14:47.
17.08.10
14:47
Хората знаят как се прави туризъм и си го правят. А ние както обикновенно сме си на светлинни години.
Да видим Емзо дали е останал доволен от Поморие (giggle)