казано от D3BEP на 16.08.10, 11:38:
Ше ти се спре тока ако много знайш!
Мен ток ми не трябва :D .
Има ли някой недъгав като мен в този форум, който не знае левичар или десничар е?
- пиша с дясна;
- хвърлям предмети с лява;
- играя футбол с десния крак;
- играя баскетбол с лявата ръка;
- играя тенис с дясна ръка;
- обратен гард съм;
...И още куп разминавания! Онзи ден като гледах новините, даваха точно за левичарите и че най-лесния начин да разбереш какъв си е като събереш пръстите на ръцете си. Ако левият палец застане най-отгоре, значи си левичар, и отбратно.
(think)
Ха, не съм единствен значи! Забравих да кажа, че левия палец ми застава отгоре и в крайна сметка би трянвало да съм левичар, според БТВ. :D
Който не е проследил случая Хербалайф:
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/692168626-Prodajbata_na_chudodeyni_medikamenti__piramida_sekta_ili_biznes_vazmojnost.html
16.08.10
13:53
казано от Стоянчо на 16.08.10, 13:16:
Който не е проследил случая Хербалайф:
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/692168626-Prodajbata_na_chudodeyni_medikamenti__piramida_sekta_ili_biznes_vazmojnost.html
Наскоро имаше една дискусия по повод “добавките сеещи смърт” - препоръчвам на тези водили спор-а да изгледат интервюто с главния асистент от националния център за опазване на общественото здраве!!!
Много обичам като почнат някои потребители да си говорят ей така на изуст.
Стоянчо - благодаря за линковете! Определено ми бяха интересни за гледане, а предполагам ще се интересни и на по-малко грамотни в тази област потребители или поне вече няма да водят спор за нещо дето хич не са наясно как е.
п.п. Тук се водеше дискусия и за Хербалайф - ако намеря темата ще пусна линк към нея по-късно. ;)
п.п.2 http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40255/P0/ Ето я и темата ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.08.10 13:59.
16.08.10
14:39
казано от head_hunter на 16.08.10, 13:53:
Много обичам като почнат някои потребители да си говорят ей така на изуст.
И аз така, особенно, ако го правят по повод неща и теми които НЕ познават.
16.08.10
15:59
За съжаление хербалайф беше само началото...
А с тока в Бургас к’во стана, че следях темата с интерес... :D
Мнението беше редактирано от maria на 16.08.10 16:14.
16.08.10
16:21
казано от Мария Никифорова на 16.08.10, 16:14:
ГАси лампите , булка, че доде ураганя!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 16.08.10 16:21.
16.08.10
16:22
btw аз ползвам продуктите на хербалайф от 1 година и съм нов човек, като изключим наркотиците, протитутките, кражбите и изнасилванията.
Отивам да чертая...
Мнението беше редактирано от Анонимен на 16.08.10 16:23.
16.08.10
16:57
казано от anonymous на 16.08.10, 16:22:
Отивам да чертая...
Егоист гаден и не викаш :D
16.08.10
17:32
Само за мене имаше. :Д пък и не обичам да деля.
Мнението беше редактирано от Анонимен на 16.08.10 17:33.
16.08.10
18:34
казано от Мария Никифорова на 16.08.10, 16:14:
По мнение на експертите си е перфектен. Ама за Бургас ли питаш или за около Бургас :D
Днес бях на лекар и ми изписаха някакви хранителни добавки ..напомнящи ми на подобен вид фирми...Даже не си направих труда да прочета за какво става въпрос, но както се казва:
“Само балъците са повече от Китайците”
П.П. Някои мои познати полудяха по никак не евтините прахусмукачки Рейнбоу ...нищо чудно и там да е подобна ситуацията
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.08.10 18:37.
16.08.10
19:11
това горе бях аз, за пореден път забравих да погледна с кой аканут сме.. :) брат ми ще ме убие хахаха
Ужасен ден и лошо начало на седмицата, ако цялата е такава няма да издържа честно.
Сменят щранговете в блока и цяла седмица ще има режим на водата. И сега даже нямаме, защото някои съседи се правят на майстори и не можаха да направят някаква връзка между тръбите и хайде, ами няма да има вода, тази вечер. Потна съм, лепна и ще трябва да си легна така. Честно плаче ми се ;( , а уж съм силна, но без вода не издържам. Ще вземем да хванем някоя болест. Не понасям мръсотията. Иска ми се да изчезна............
16.08.10
19:41
казано от Ivan на 16.08.10, 19:10:
Безумно скъпи са, но съм чувала, че вършат работа :)
Ами всички са много доволни, но аз самия така и не разбирам защо са толкова скъпи ...каква технология толкова притежават за тия пари и как през годините не взе да им падне цената както се случва с нормалните техники.
karpi няма как да направиш омлет без да се счупят яйца :). Отивай в някой приятелка за да си удариш едно душче :)
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.08.10 19:44.
16.08.10
19:45
казано от veronique на 16.08.10, 19:11:
това горе бях аз, за пореден път забравих да погледна с кой аканут сме.. :) брат ми ще ме убие хахаха
Е това не трябваше да го казваш - сега ме сърбят пръстите да го бъзикам, че говори за себе си в женски род :D
Сдържам се още щото така може и да те убие бързо, а иначе ще е бавно и мъчително ;)
казано от karpi на 16.08.10, 19:35:
Ужасен ден и лошо начало на седмицата, ако цялата е такава няма да издържа честно.
Сменят щранговете в блока и цяла седмица ще има режим на водата. И сега даже нямаме, защото някои съседи се правят на майстори и не можаха да направят някаква връзка между тръбите и хайде, ами няма да има вода, тази вечер. Потна съм, лепна и ще трябва да си легна така. Честно плаче ми се ;( , а уж съм силна, но без вода не издържам. Ще вземем да хванем някоя болест. Не понасям мръсотията. Иска ми се да изчезна............
Обичам да си лягам мръсен.
16.08.10
19:57
Па вЪрни му го от твоя акаунт. Земи пИши:
И аз така съм чувал.
Малко ше се объркат потребителите, ма с времето ше посвикнат. Па ако има ексцесии, ше има модератори!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 16.08.10 19:58.
16.08.10
20:05
казано от karpi на 16.08.10, 19:35:
Ше взема една 10ка Девин и ще те изкъпя.
16.08.10
20:17
Като съм в София няма проблем, но сега съм отпуск, той - ваканция и съответно и двамата си разцъкваме:) Уж се стараем да излизаме от акаунтите, но често и забравяме...
Не знаех, че ще се радвате на моята смърт:))) а така да ви обичам. ужас :)
Карпи, лошо положение. варианти - да си пълниш туби от някъде и да ги топлиш с бързовар:))))) или да ползваш разни фитнеси, когато посещаваш. поне ще се върнеш в миналото:)наскоро ние имахме 2 седмици САМО студена вода, топлехме си в кофа с бързовар и беше жестоко. Имахме си цял ритуал :)
16.08.10
20:24
казано от veronique на 16.08.10, 20:17:
Като съм в София няма проблем, но сега съм отпуск, той - ваканция и съответно и двамата си разцъкваме:) Уж се стараем да излизаме от акаунтите, но често и забравяме...
Не знаех, че ще се радвате на моята смърт:))) а така да ви обичам. ужас :)
Ако те убие, лошо за него. Остава тогава верно сам да се е писал в женски род.
16.08.10
20:49
Кажете някакво филмче за гледане. Ма да не е спешъл филм.
Може и да е стар.
Ето един... ЦЪК. Предупреждавам, че е много странен и ако не те кефят разни заплетени филми пропусни... На моменти се замислях дали е толкова гениален, че не мога да го разбера или просто са прекалили с ексцентричното представяне на важността на всеки един избор в живота... Не знам дали ми хареса честно казано - разбирам му идеята, но беше прекалено странен дори за моя вкус. : )
Едит: Кво ще рече “спешъл филм” ? :D
Мнението беше редактирано от Madman_ на 16.08.10 21:42.
16.08.10
21:50
http://zamunda.net/catalogue.php?catalog=xxx
Някакво екшънче, кви са тез загадки, ексцентрично представяне на важността?!
16.08.10
22:31
http://vbox7.com/play:d05ae43e
16.08.10
23:35
казано от Georgi Vladimirov Andreev на 16.08.10, 22:31:
http://vbox7.com/play:d05ae43e
:D
17.08.10
04:34
казано от D3BEP на 16.08.10, 20:24:
казано от veronique на 16.08.10, 20:17:
Не знаех, че ще се радвате на моята смърт:))) а така да ви обичам. ужас :)Ако те убие, лошо за него. Остава тогава верно сам да се е писал в женски род.
Мммм дам и срама е вечен :D
17.08.10
09:45
Масово чета “Върнах се от морето. Бях там N-дни, спуках се от джънк и алкохол, дискотеки и липса на сън”. Аз ли съм прекалено вдъртена, или света се е променил тотално? За мен отиването на море значи едно: да се наспиваш добре, да се излежаваш на плажа и да се разхлаждаш(ако е възможно с тази температура) във водата, сутрин да поспортуваш на малко по-добър въздух. Не се кефя на ходенето на дискотеки. Цяла нощ ще пием, а през деня ще спим и като се върнем няма да имаме никакъв тен.
Че аз това мога и тук да си го правя...
Тази година ще пропусна морето, но миналта процедирахме така: лягахме си рано (22-23), ставахме рано (7), правехме кросове, а после на плаж като всеки ден сменяхме местата и посетихме доста плажове. Починах си и се насладих на гледки, време и природа: )
А едно време,когато не си била прекалено вдъртена, всички са ходели да се любуват на морския бриз ли, че ти се струва за странно млади момчета и момичета да разпускат по дискотеките. Света и интересите, които вълнуват и водят хората, са едни и същи винаги. Просто през различните етапи на живота сменяме призмата през която гледаме на света.
Мнението беше редактирано от NRG на 17.08.10 10:18.
17.08.10
10:32
http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI
Labadab dab dab life (nanananana)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 17.08.10 10:33.
казано от veronique на 17.08.10, 09:45:
Масово чета “Върнах се от морето. Бях там N-дни, спуках се от джънк и алкохол, дискотеки и липса на сън”. Аз ли съм прекалено вдъртена, или света се е променил тотално? За мен отиването на море значи едно: да се наспиваш добре, да се излежаваш на плажа и да се разхлаждаш(ако е възможно с тази температура) във водата, сутрин да поспортуваш на малко по-добър въздух. Не се кефя на ходенето на дискотеки. Цяла нощ ще пием, а през деня ще спим и като се върнем няма да имаме никакъв тен.
Че аз това мога и тук да си го правя...
Тази година ще пропусна морето, но миналта процедирахме така: лягахме си рано (22-23), ставахме рано (7), правехме кросове, а после на плаж като всеки ден сменяхме местата и посетихме доста плажове. Починах си и се насладих на гледки, време и природа: )
Припознах се в написаното :) Не виждам нищо лошо след цяла година работа/учене/тренировки/диети човек да му отпусне края. Дори според мен е задължително с оглед душевното здраве. Крайности под всякаква форма не водят до НИЩО хубаво. Пил съм до 5 и съм ходил на плаж в 8, не ми е проблем. Всеки има различна представа за почивка и забавление, уважавай избора на хората :)
За пръв път от 5 години насам не тренирах на морето, цели 2 седмици :) Има и нещо друго - за деня ми се събират ок.3 часа (2 х 1.30) постоянно плуване (много обичам да плувам), което ме приспива още към 22-23h.
17.08.10
11:05
korpusito, не съм те визирала теб:) и не говорех конкретно за хора от форума, а като цяло:)
Разбира се, че няма нищо лошо в това да поотпуснеш малко. Идеята ми беше друга - защо да биеш път до морето (от моя гледна точка, защото съм на другия край на страната), за да ходиш по дискотеки, като можеш да си го правиш и тук. Морето за мен е друго:)
Уважавам го, никой не съдя, просто се чудя, че е масово.
На море да съм пропуснала 3-4 години, не си спомням да съм го прекарвала по друг начин, освен препичане, плуване и разходки. И пълно спокойствие. Много сън :))))))))
И на дискотеки съм била, и от алкохол не съм се лишавала (даже за съжаление и много съм прекалявала), но... тук.
Надявам се, че ме разбрахте.