Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.08.10
12:17

казано от D3BEP на 16.08.10, 11:38:

Ше ти се спре тока ако много знайш!

Мен ток ми не трябва  :D .

16.08.10
12:50

Има ли някой недъгав като мен в този форум, който не знае левичар или десничар е?
- пиша с дясна;
- хвърлям предмети с лява;
- играя футбол с десния крак;
- играя баскетбол с лявата ръка;
- играя тенис с дясна ръка;
- обратен гард съм;
...И още куп разминавания! Онзи ден като гледах новините, даваха точно за левичарите и че най-лесния начин да разбереш какъв си е като събереш пръстите на ръцете си. Ако левият палец застане най-отгоре, значи си левичар, и отбратно.
(think)

16.08.10
12:55

Вега, аз съм същия индивид :D

16.08.10
12:58

Ха, не съм единствен значи! Забравих да кажа, че левия палец ми застава отгоре и в крайна сметка би трянвало да съм левичар, според БТВ. :D

16.08.10
13:16

Който не е проследил случая Хербалайф:
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/692168626-Prodajbata_na_chudodeyni_medikamenti__piramida_sekta_ili_biznes_vazmojnost.html

HE

16.08.10
13:53

казано от Стоянчо на 16.08.10, 13:16:

Който не е проследил случая Хербалайф:
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/692168626-Prodajbata_na_chudodeyni_medikamenti__piramida_sekta_ili_biznes_vazmojnost.html

Наскоро имаше една дискусия по повод “добавките сеещи смърт” - препоръчвам на тези водили спор-а да изгледат интервюто с главния асистент от националния център за опазване на общественото здраве!!!
Много обичам като почнат някои потребители да си говорят ей така на изуст.

Стоянчо - благодаря за линковете! Определено ми бяха интересни за гледане, а предполагам ще се интересни и на по-малко грамотни в тази област потребители или поне вече няма да водят спор за нещо дето хич не са наясно как е.

п.п. Тук се водеше дискусия и за Хербалайф - ако намеря темата ще пусна линк към нея по-късно.  ;)

п.п.2 http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40255/P0/ Ето я и темата  ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.08.10 13:59.

казано от head_hunter на 16.08.10, 13:53:

Много обичам като почнат някои потребители да си говорят ей така на изуст.

И аз така, особенно, ако го правят по повод неща и теми които НЕ познават.

За съжаление хербалайф беше само началото...

16.08.10
16:14

А с тока в Бургас к’во стана, че следях темата с интерес...  :D

Мнението беше редактирано от maria на 16.08.10 16:14.

казано от Мария Никифорова на 16.08.10, 16:14:

ГАси лампите , булка, че доде ураганя!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 16.08.10 16:21.

АН

16.08.10
16:22

btw аз ползвам продуктите на хербалайф от 1 година и съм нов човек, като изключим наркотиците, протитутките, кражбите и изнасилванията.
Отивам да чертая...

Мнението беше редактирано от Анонимен на 16.08.10 16:23.

HE

16.08.10
16:57

казано от anonymous на 16.08.10, 16:22:

Отивам да чертая...

Егоист гаден и не викаш  :D

АН

16.08.10
17:32

Само за мене имаше. :Д пък и не обичам да деля.

Мнението беше редактирано от Анонимен на 16.08.10 17:33.

16.08.10
17:50

Не, не. :x Тоя човек е ненормален.

16.08.10
18:20

Guitar talks.

Мнението беше редактирано от emzo на 16.08.10 18:28.

казано от Мария Никифорова на 16.08.10, 16:14:

По мнение на експертите си е перфектен. Ама за Бургас ли питаш или за около Бургас  :D

Днес бях на лекар и ми изписаха някакви хранителни добавки ..напомнящи ми на подобен вид фирми...Даже не си направих труда да прочета за какво става въпрос, но както се казва:
“Само балъците са повече от Китайците”

П.П. Някои мои познати полудяха по никак не евтините прахусмукачки Рейнбоу ...нищо чудно и там да е подобна ситуацията

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.08.10 18:37.

16.08.10
19:10

Безумно скъпи са, но съм чувала, че вършат работа :)

това горе бях аз, за пореден път забравих да погледна с кой аканут сме.. :) брат ми ще ме убие хахаха

16.08.10
19:35

Ужасен ден и лошо начало на седмицата, ако цялата е такава няма да издържа честно.
Сменят щранговете в блока и цяла седмица ще има режим на водата. И сега даже нямаме, защото някои съседи се правят на майстори и не можаха да направят някаква връзка между тръбите и хайде, ами няма да има вода, тази вечер. Потна съм, лепна и ще трябва да си легна така. Честно плаче ми се  ;( , а уж съм силна, но без вода не издържам. Ще вземем да хванем някоя болест. Не понасям мръсотията. Иска ми се да изчезна............

казано от Ivan на 16.08.10, 19:10:

Безумно скъпи са, но съм чувала, че вършат работа :)

Ами всички са много доволни, но аз самия така и не разбирам защо са толкова скъпи ...каква технология толкова притежават за тия пари и как през годините не взе да им падне цената както се случва с нормалните техники.

karpi няма как да направиш омлет без да се счупят яйца :). Отивай в някой приятелка за да си удариш едно душче :)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.08.10 19:44.

HE

16.08.10
19:45

казано от veronique на 16.08.10, 19:11:

това горе бях аз, за пореден път забравих да погледна с кой аканут сме.. :) брат ми ще ме убие хахаха

Е това не трябваше да го казваш - сега ме сърбят пръстите да го бъзикам, че говори за себе си в женски род  :D
Сдържам се още щото така може и да те убие бързо, а иначе ще е бавно и мъчително  ;)

16.08.10
19:55

казано от karpi на 16.08.10, 19:35:

Ужасен ден и лошо начало на седмицата, ако цялата е такава няма да издържа честно.
Сменят щранговете в блока и цяла седмица ще има режим на водата. И сега даже нямаме, защото някои съседи се правят на майстори и не можаха да направят някаква връзка между тръбите и хайде, ами няма да има вода, тази вечер. Потна съм, лепна и ще трябва да си легна така. Честно плаче ми се  ;( , а уж съм силна, но без вода не издържам. Ще вземем да хванем някоя болест. Не понасям мръсотията. Иска ми се да изчезна............

Обичам да си лягам мръсен.

Па вЪрни му го от твоя акаунт. Земи пИши:

И аз така съм чувал.

Малко ше се объркат потребителите, ма с времето ше посвикнат. Па ако има ексцесии, ше има модератори!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 16.08.10 19:58.

АН

16.08.10
20:05

казано от karpi на 16.08.10, 19:35:

Ше взема една 10ка Девин и ще те изкъпя.

Като съм в София няма проблем, но сега съм отпуск, той - ваканция и съответно и двамата си разцъкваме:) Уж се стараем да излизаме от акаунтите, но често и забравяме...
Не знаех, че ще се радвате на моята смърт:))) а така да ви обичам. ужас :)

Карпи, лошо положение. варианти - да си пълниш туби от някъде и да ги топлиш с бързовар:))))) или да ползваш разни фитнеси, когато посещаваш. поне ще се върнеш в миналото:)наскоро ние имахме 2 седмици САМО студена вода, топлехме си в кофа с бързовар и беше жестоко. Имахме си цял ритуал :)

казано от veronique на 16.08.10, 20:17:

Като съм в София няма проблем, но сега съм отпуск, той - ваканция и съответно и двамата си разцъкваме:) Уж се стараем да излизаме от акаунтите, но често и забравяме...

Ако те убие, лошо за него. Остава тогава верно сам да се е писал в женски род.

АН

16.08.10
20:49

Кажете някакво филмче за гледане. Ма да не е спешъл филм.
Може и да е стар.

16.08.10
21:41

Ето един...  ЦЪК. Предупреждавам, че е много странен и ако не те кефят разни заплетени филми пропусни...  На моменти се замислях дали е толкова гениален, че не мога да го разбера или просто са прекалили с ексцентричното представяне на важността на всеки един избор в живота... Не знам дали ми хареса честно казано - разбирам му идеята, но беше прекалено странен дори за моя вкус. : )

Едит: Кво ще рече “спешъл филм” ? :D

Мнението беше редактирано от Madman_ на 16.08.10 21:42.

АН

16.08.10
21:50

http://zamunda.net/catalogue.php?catalog=xxx

Някакво екшънче, кви са тез загадки, ексцентрично представяне на важността?!

16.08.10
22:22

Доигра ми се на пейнтбол  :D

http://vbox7.com/play:d05ae43e

АН

16.08.10
23:35

казано от Georgi Vladimirov Andreev на 16.08.10, 22:31:

http://vbox7.com/play:d05ae43e

:D

HE

17.08.10
04:34

казано от D3BEP на 16.08.10, 20:24:

казано от veronique на 16.08.10, 20:17:

Ако те убие, лошо за него. Остава тогава верно сам да се е писал в женски род.

Мммм дам и срама е вечен  :D

Масово чета “Върнах се от морето. Бях там N-дни, спуках се от джънк и алкохол, дискотеки и липса на сън”. Аз ли съм прекалено вдъртена, или света се е променил тотално? За мен отиването на море значи едно: да се наспиваш добре, да се излежаваш на плажа и да се разхлаждаш(ако е възможно с тази температура) във водата, сутрин да поспортуваш на малко по-добър въздух. Не се кефя на ходенето на дискотеки. Цяла нощ ще пием, а през деня ще спим и като се върнем няма да имаме никакъв тен.
Че аз това мога и тук да си го правя...
Тази година ще пропусна морето, но миналта процедирахме така: лягахме си рано (22-23), ставахме рано (7), правехме кросове, а после на плаж като всеки ден сменяхме местата и посетихме доста плажове. Починах си и се насладих на гледки, време и природа: )

17.08.10
10:15

А едно време,когато не си била прекалено вдъртена, всички са ходели да се любуват на морския бриз ли, че ти се струва за странно млади момчета и момичета да разпускат по дискотеките. Света и интересите, които вълнуват и водят хората, са едни и същи винаги. Просто през различните етапи на живота сменяме призмата през която гледаме на света.

Мнението беше редактирано от NRG на 17.08.10 10:18.

17.08.10
10:19

http://www.youtube.com/watch?v=P55v5TjS10o&feature=related

GO

17.08.10
10:32

http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI

Labadab dab dab life (nanananana)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 17.08.10 10:33.

17.08.10
10:33

казано от veronique на 17.08.10, 09:45:

Масово чета “Върнах се от морето. Бях там N-дни, спуках се от джънк и алкохол, дискотеки и липса на сън”. Аз ли съм прекалено вдъртена, или света се е променил тотално? За мен отиването на море значи едно: да се наспиваш добре, да се излежаваш на плажа и да се разхлаждаш(ако е възможно с тази температура) във водата, сутрин да поспортуваш на малко по-добър въздух. Не се кефя на ходенето на дискотеки. Цяла нощ ще пием, а през деня ще спим и като се върнем няма да имаме никакъв тен.
Че аз това мога и тук да си го правя...
Тази година ще пропусна морето, но миналта процедирахме така: лягахме си рано (22-23), ставахме рано (7), правехме кросове, а после на плаж като всеки ден сменяхме местата и посетихме доста плажове. Починах си и се насладих на гледки, време и природа: )

Припознах се в написаното :) Не виждам нищо лошо след цяла година работа/учене/тренировки/диети човек да му отпусне края. Дори според мен е задължително с оглед душевното здраве. Крайности под всякаква форма не водят до НИЩО хубаво. Пил съм до 5 и съм ходил на плаж в 8, не ми е проблем. Всеки има различна представа за почивка и забавление, уважавай избора на хората :)

17.08.10
10:42

За пръв път от 5 години насам не тренирах на морето, цели 2 седмици :) Има и нещо друго - за деня ми се събират ок.3 часа (2 х 1.30) постоянно плуване (много обичам да плувам), което ме приспива още към 22-23h.

korpusito, не съм те визирала теб:) и не говорех конкретно за хора от форума, а като цяло:)
Разбира се, че няма нищо лошо в това да поотпуснеш малко. Идеята ми беше друга - защо да биеш път до морето (от моя гледна точка, защото съм на другия край на страната), за да ходиш по дискотеки, като можеш да си го правиш и тук. Морето за мен е друго:)
Уважавам го, никой не съдя, просто се чудя, че е масово.
На море да съм пропуснала 3-4 години, не си спомням да съм го прекарвала по друг начин, освен препичане, плуване и разходки. И пълно спокойствие. Много сън :))))))))
И на дискотеки съм била, и от алкохол не съм се лишавала (даже за съжаление и много съм прекалявала), но... тук.
Надявам се, че ме разбрахте.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1