17.08.10
15:05
Е чудесно ми изглежда и на мен; така обясняваш, че ми се прииска да съм там:)
С делфинтие звучи супер! Няма да го мислим head_hunter значи
казано от Иван Шишманов на 17.08.10, 14:47:
Хората знаят как се прави туризъм и си го правят. А ние както обикновенно сме си на светлинни години.
Да видим Емзо дали е останал доволен от Поморие (giggle)
Не, не ми хареса определено.
Хората знаят как се прави туризъм и си го правят. А ние както обикновенно сме си на светлинни години
Да бе да го е’, прав си! Ту ток спира, ту...пак тока спира :D
17.08.10
16:14
Дзвер доста проучвах и всеки, който е ходил казва като теб - това е най-хубавия хотел.
На 7-ми септември пътувам натам. ;) Беше ми много полезно всичко, което сподели за хотела и изобщо. Сега нямам търпение да тръгна :D
Вероник - да поплувам с делфините ми е мечта от доста време :)
Стоянчо - тихо, че Ванката дебне /ако мога да попреправя малко онзи стар виц - ако не го знаете кажете да го напиша/ :D
17.08.10
16:16
казано от Стоянчо на 17.08.10, 15:59:
Хората знаят как се прави туризъм и си го правят. А ние както обикновенно сме си на светлинни години
Да бе да го е’, прав си! Ту ток спира, ту...пак тока спира :D
Честно казано на Поморие тока му е сред най малките проблеми :). Лично на мен никак не ми харесва не бих си дал парите там.
Хънтър стига с тоя виц изтърка се вече :D
17.08.10
16:36
казано от emzo на 17.08.10, 15:52:
Хората знаят как се прави туризъм и си го правят. А ние както обикновенно сме си на светлинни години.
Да видим Емзо дали е останал доволен от Поморие (giggle)Не, не ми хареса определено.
Пън!
Що не писа два лафа?
Да не те бегам на светофара с резачката ли ?
17.08.10
17:02
казано от Стоянчо на 17.08.10, 16:27:
Давай вица, че аз не се сещам нещо... :)
- Ало, ВИК ли е ?
- Не объркали сте номера тук е ВИК!
- Абе то и на вас да ви е’а майката
:)
И един не толкова изтъркан:
Двама електротехници висят на един стълб и поправят нещо. По едно време минава една баба. Единият и подвиква :
- Бабе, ще ми подадеш ли онзи кабел там?
Подала му бабата кабела, отминала, а другият техник се ухилва:
- Казах ли ти бе говедо! Казах ли ти, че това не е фазата?
казано от D3BEP на 17.08.10, 16:36:
казано от emzo на 17.08.10, 15:52:
Да видим Емзо дали е останал доволен от Поморие (giggle)Не, не ми хареса определено.
Пън!
Що не писа два лафа?
Да не те бегам на светофара с резачката ли ?
Към мен ли е това ? Не следя темата, а в случая не схващам и бъзика :(
17.08.10
17:07
Е нали си бил в поморие? Кво не схващаш. Не можа ли да драснеш един лаф?
E явно съм рус. Пак не схванах, бил си в Поморие ли ?
А и използвах момента да съм далече от всичко компютъризирано.
17.08.10
17:15
А, ок.
Не, просто поморие е толкоз далече от бургас, че няма накъде.
Даже до меден рудник може да е по далеко за некои бургазлии.
А аз лично съм си половин помориец, дори има мдоста рода там... Можех да мина, да. Даже за един плаж през уикенда....
Живот и здраве - догодина :)
Освен ако направя още едно моренце в началото на септември, че искам да стана още по-църен :—)
17.08.10
17:29
Съмнявам се че е необходимо да ти напомням правилата, Иванчо, ако още един път ме наречеш селяндур без дори да съм се обръщал към тебе.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.08.10 17:30.
17.08.10
17:35
А странно, в поста си не споменах имена или никове явно някой се е припознал :(. Всъшност имах предвид, че наредбата може да е селяндурска, а не човека който я пише :).
Това не беше ли спам темата.
Емзо Септември е най якото време за летуване стига да уцелиш добро време. Не е така тъпкано с народ.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 17.08.10 17:37.
17.08.10
17:39
казано от Иван Шишманов на 17.08.10, 17:35:
А странно, в поста си не споменах имена или никове явно някой се е припознал :(. Всъшност имах предвид, че наредбата може да е селяндурска, а не човека който я пише :).
Това не беше ли спам темата.Емзо Септември е най якото време за летуване стига да уцелиш добро време. Не е така тъпкано с народ.
Благодаря ти за “извинението”.
Да видим.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.08.10 20:07.
5 дни абсолютен кеф! Догодина пак съм в Созопол! и още толко още далеч от джунгалата...
Мнението беше редактирано от Бойко на 17.08.10 18:33.
17.08.10
18:47
казано от D3BEP на 17.08.10, 17:07:
Е нали си бил в поморие? Кво не схващаш. Не можа ли да драснеш един лаф?
Щото не е имало ток :D
Стоянчо вица по повод “Ванката дебне”:
На някакъв пич жена му била абсолютна нимфоманка, но му се наложило да замине двуседмична командировка. Да не му слага рога - купил секс робот. Въпросното чудо на техниката работело, като му кажеш “Льольо почни” и Льоьо клател да пушек се вдигало. Спирал, като му кажеш “Льольо спри”. Заминава човечеца и обяснява на жена си как се ползва. Тъкмо излязъл и жената нетърпелива го пуснала:
- Льольо почни! Льольо почнал - свършила жената N на брой пъти и решила да го спира.
- Льольо спри! Льольо обаче не спира - клати като за последно. Видяла се в чудо жената и почнала да бяга на машинката.
Връща се нашия човек след две седмици и що да види - целия блок тъне в тъмнина и разруха, мазилка изпопадала, стъкла изпочупени, врати висят и пълна тишина. Влиза човечеца във входа и вижда до една стена се подпрял комшията му с пищов в едната съка и тиган в другата пазейки си задника с него. Пита нашия човек:
- Комшо какво е ставало тука докато ме няма?
А комшията:
- Шшшшшт Льольо дебне!!!
п.п. Ванка тоя не съм го разправял. Иначе съм пълен с вицове като улично куче с бълхи :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.08.10 18:49.
17.08.10
18:54
казано от head_hunter на 17.08.10, 18:47:
п.п. Ванка тоя не съм го разправял. Иначе съм пълен с вицове като улично куче с бълхи :D
Вярно не си.
То и аз знам два три, ама Митко ще изгуби детската аудитория :D
хахаха, Льольо дебне да ебне! :D
Ванка, айде пускай ги, детската аудитория сега я няма.
Ето няколко бързи:
Две мухи кацнали на едно лайно и едната казала на другата:
-Може ли да пръдна?
Другата отвърнала:
-Деба мама му, бива ли да говориш така докато сме на масата?!
Два гъза си говорели и единият казал:
-Тръц-пъррррррррр
Другият отговорил:
-Пръъъъъъъъц-фъссссссс
Първият отегчено казал:
-Искаш ли да сменим темата?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.08.10 19:00.
17.08.10
19:21
И един последен за днес от мен :D
В аптеката.
- Тридесет презерватива, моля.
- Ще желаете ли торбичка?
- Не, моето момиче е хубаво.
Отива една миниатюрна количка в една бензиностанция и шоферът казва:
-Ще ви помоля за една капчица бензинец и една капчица масалце.
Бензинджията отвърнал:
-А да ти пръднем в гумите не щеш ли?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.08.10 19:29.
Бах, 6 дена мастурбация, всеки ден по 2 пътя след ставане и преди лягане, и не ми олеква ве да го...!
Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.10 19:33.
17.08.10
19:43
казано от Иван Лординов на 17.08.10, 19:32:
Бах, 6 дена мастурбация, всеки ден по 2 пътя след ставане и преди лягане, и не ми олеква ве да го...!
Не вярвай на приказката “Кой, каквото сам си направи - друг не може да му направи”!
За тея работи си трябва жена :D
айде и аз да се разпиша при спамерите
Мнението беше редактирано от emzo на 17.08.10 19:46.
Щом детската част си е апнала изварата...
http://www.vbox7.com/play:373b73ee
Мнението беше редактирано от 6th на 17.08.10 19:48.
казано от head_hunter на 17.08.10, 19:43:
казано от Иван Лординов на 17.08.10, 19:32:
Не вярвай на приказката “Кой, каквото сам си направи - друг не може да му направи”!
За тея работи си трябва жена :D
Не имах предвид,че тези работи с тестостерона, при често изхвърляне намалявал и тренировките се влошавали не е вярно. Иначе си прав да, но като няма, какво да се прави. :D
Преди 5 минути свърших, а пак ми е надървен, без дори да си мисля за такива работи...
17.08.10
20:12
Преди 5 минути свърших, а пак ми е надървен, без дори да си мисля за такива работи...
22:54 - 23:06.
Даже и 5 минути по - рано.
Хм.
Хед, тоя човек тука и докато си говори с тебе...
Требва да проследим кога става и кога ляга и кога е във форума. ми се струва!
Имах предвид, вечери и след закуската. Да точно към 23:00 го направих след като написах първия си коментар. :) :Д
Сега поумекна, гледах някакви изрудщини и се извратих.
Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.10 20:23.
казано от Владимир92 на 17.08.10, 19:59:
Като влезе по хубава мацка във фитнеса и не мога да изляза зад бара :)
Те затова не ходят на фитнес, защото ги зяпаме :D
17.08.10
20:16
развеселихте ме;) благодаря ! хаха
казано от Стоянчо на 17.08.10, 20:15:
казано от Владимир92 на 17.08.10, 19:59:
Като влезе по хубава мацка във фитнеса и не мога да изляза зад бара :)
Те затова не ходят на фитнес, защото ги зяпаме :D
Е,те не зяпат ли нас?Ние не се сърдим. :D
17.08.10
20:29
казано от Иван Лординов на 17.08.10, 20:14:
Ясно!
Хед, чел ти е вица.
казано от D3BEP на 17.08.10, 20:29:
казано от Иван Лординов на 17.08.10, 20:14:
Ясно!
Хед, чел ти е вица.
хахахххаах
Лорди (така щи викам вече), не ти ли омръзва? Сега, и аз мога да се похваля, че съм много потентен, ама ме хваща мързел всеки път. Започна малко и се отказвам. :)
Мани го тоя интернет, пълно е с бременни лелки, фетиши с крака, пенсионери, фалшиви оргазми, педали, кожи, играчки и куп други фетиши. Не съм консервативен, но това вече минава границата.
п.п. Сетих за една случка - с един приятел си говорихме тия дни, разправя ми как никоя мацка не искала да му прави “foot job”. Гледам го кат’ гръмнат..
казано от Thrash на 17.08.10, 21:07:
Лорди (така щи викам вече), не ти ли омръзва? Сега, и аз мога да се похваля, че съм много потентен, ама ме хваща мързел всеки път. Започна малко и се отказвам. :)
Мани го тоя интернет, пълно е с бременни лелки, фетиши с крака, пенсионери, фалшиви оргазми, педали, кожи, играчки и куп други фетиши. Не съм консервативен, но това вече минава границата.п.п. Сетих за една случка - с един приятел си говорихме тия дни, разправя ми как никоя мацка не искала да му прави “foot job”. Гледам го кат’ гръмнат..
Бе, на теб не ти ли омръзна вече все от тези...морално етически размисли, лирически изказвания и душевни изливания на чувства във всеки твой втори коментар? :)
Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.10 21:25.