Продълговат бицепс МОЛЯВИ помогнете

21.06.10
18:40

Моля ви помогнете , на 14 години съм 168 висок тренирам вече 5 месеца  и раката ми е 35 см ... на чисто съм , обаче бицепса ми е топчест което изобщо не ми харесва , и е грозно . Ако можете ,а кажете ми какви упражнения ми трябват за да го “деформирам ” в продълговат или дали е възможно изобщо

Темата беше редактирана от Кристианvd на 21.06.10 18:53.

21.06.10
19:11

Не прави концентрично.Давай го само нормално с дъмбели не би трябвало да има проблем може би и крив лост не разбирам много, но задължително щом не искаш топче - без концентрично. И да ти кажа, че като цяло дали ти е топче или продълговат зависи от ген-а :).

казано от Кристианvd на 21.06.10, 18:40:

на чисто съм , обаче бицепса ми е топчест което изобщо не ми харесва , и е грозно . Ако можете ,а кажете ми какви упражнения ми трябват за да го “деформирам ” в продълговат или дали е възможно изобщо

Уби рибата...
Уф, нема д пиша бъзици вече...

Не, ен е възможно, бицепса си е топчест мускул.
Ак одадеш снимка можем да преценим има ли деформация, но едва ли.
Като цяло, просто си тренирай, в момента растеш... Крайната форма на мускулите ще я имаш след няколко години - 5 или 6.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 21.06.10 19:17.

24.06.10
16:03

Бицепсът е топчест мускул в съкратено състояние. :)
Ако отпуснат е топчест тогава наистина имаш проблем ... колкото до това, няма как да го промениш. Единственото което можеш да постигнеш с тренировки е растеж.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1